Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α δεν έφυγες; έχεις δίκιο, που να πας, πρέπει να πάρεις τη δόση σου, δε με κορόιδεψες αρκετά σήμερα :tongue:

ωραίο αυτό του μάδερκεαρ, αλλά απόξω δεν στέλνουν και εδώ πόσο να το χει άραγες; και να το πληρώσω κερατιάτικα;;;; γγγγκκκρρρρ!

θα ψάξω να βρω κάνα παρόμοιο από άλλο site και θα σου πω...νωρίς δεν είναι για τα δικά μας όμως κοπελιά;;; αυτά είναι όταν κάθονται στον κώλο τους, δεν είναι;

169€!!! έχει εδώ - έχω κατάλογο Ελλάδας! στο εξωτερικό και ειδικά Αμερική τα περισσότερα που χρησιμοποιούν τετοια είναι ... ίσως γιατι εκεί έχουν και μεγαλύτερα σπίτια και ελάχιστοι μένουν σε διαμερίσματα!!! Εννοείται οτι είναι νωρίς ... απλά κοιτάω να αποφασίσω ... τέλος του άλλου μήνα αρχές φεβρουαρίου λέω να το προμηθευτώ!... ελπίζω να με βγάλει το ριλαξ έως τότε ... αν και έχει αρχίσει να το ψιλοβαριέται - έχει βρει εμένα για παιχνίδι και μολις κάνω οτι τον αφήνω εκεί γκρινιάζει:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά το δικό μας ρηλάξ είναι brand new! το σιχαίνεται λέμε! λίγο τον ξαπλώνω παρκοκρέβατο και παίζει με τα κρεμαστά από πάνω, λίγο στο swing που πήραμε πριν κάνα μήνα, τώρα λατρεύουμε τον Hipo που μας πήρατε και τον σέρνουμε παντού και του μιλάμε, ε περνάει η ώρα :) πάντως τα παιχνιδάκια του ΙΚΕΑ σούπερ! ασχολείται πολύ!

Το είδα αλλά μήπως είναι για λίγο μεγαλύτερα παιδάκια ? Βέβαια λέει from birth αλλά μπορεί να κοιμάται εκεί, γιατί άμα νυστάξει σιγά μη σε ρωτήσει που θα κοιμηθεί, τα κάγκελα είναι σίδερα ?

Δεν ξέρω ρε συ Ελ και εγώ στην αναζήτηση είμαι

λέει απο 0-24 γιατί να μην κοιμηθεί λιγο??? αφού είναι στο πάτωμα το στρώμα θα είναι σκληρό και δεν θα έχει σίδερα απο κάτω όπως τα άλλα πάρκα. Τα πλαινα είναι πανι και η πόρτα πρέπει να είναι μέταλο. Έχω δει και με κάγκελο όλο γυρω γυρω ξύλινο.

Διαφημίσεις

φιλενάδα και καρεκλάκι φαγητού πρέπει να πάρουμε!

εγώ λέω να χτυπήσω ένα απο ΙΚΕΑ φτηνό ... το είδα και σε ασπρομαυρο που ταιριάζει με το χώρο μας... άλλο ψώνιο μου και αυτό ... και το καρότσι γι' αυτό το πήρα κόκκινο μαυρο για να ταιριάζει με το χώρο εκέι που το παρκάρω... χα χα χα

καλά το δικό μας ρηλάξ είναι brand new! το σιχαίνεται λέμε! λίγο τον ξαπλώνω παρκοκρέβατο και παίζει με τα κρεμαστά από πάνω, λίγο στο swing που πήραμε πριν κάνα μήνα, τώρα λατρεύουμε τον Hipo που μας πήρατε και τον σέρνουμε παντού και του μιλάμε, ε περνάει η ώρα :) πάντως τα παιχνιδάκια του ΙΚΕΑ σούπερ! ασχολείται πολύ!

εμένα που δεν ενδιαφέρεται και πολυ για παιχνίδια κόλλησε με ενα σκυλάκι μαυρο που πηρα εκείνη τη μέρα απο ΙΚΕΑ το οποίο το φορας ως γάντι στο χέρι και το παιζεις .... όταν ξαναπάω θα πάρω και 2ο για να τα βάζω και στα δυο μου χέρια και να τα βάζω και καλά να μιλάνε μεταξύ τους και να παίζουν! και έχει πολύ καλά πράγματα και οι Σουηδοί είναι πολύ προσεκτικοι με τα παιδικά!

Διαφημίσεις

δεν έχω δει του ικέα...

δεν είναι τπτ σπουδαίο... αλλά και ποσο θα κάτσει? ασε που δεν θα με νοιάζει αμα χαλάσει ... κάτσε να δω εάν θα το βρω... 15€! χα χα χα ανέκδοτο!

εμένα που δεν ενδιαφέρεται και πολυ για παιχνίδια κόλλησε με ενα σκυλάκι μαυρο που πηρα εκείνη τη μέρα απο ΙΚΕΑ το οποίο το φορας ως γάντι στο χέρι και το παιζεις .... όταν ξαναπάω θα πάρω και 2ο για να τα βάζω και στα δυο μου χέρια και να τα βάζω και καλά να μιλάνε μεταξύ τους και να παίζουν! και έχει πολύ καλά πράγματα και οι Σουηδοί είναι πολύ προσεκτικοι με τα παιδικά!

άντε ρε! και πίστευα ότι τσάμπα το πήρες! :)

0089502_PE221864_S4.JPG

μάλλον δεν έιναι αυτή η τιμή που σου είπα γιατί σε λίρες λέει 29,99 αλλά πόσο να το έχουν 40? μου αρέσει δεν είναι χαζοχαρούμενο σαν τα άλλα ! άντρες έχουμε εξάλλου... (δεν ξέρω εγώ κάτι παθαίνω με τα πολυχρωμα - ανακατεύομαι.... χαχαχα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...