Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Ελ εννοεί ματαρες γαλανές …. Έτσι δεν είναι Ευμο ?

Και εγώ ψάχνω για πάρκο , παρκοκρεβατο δεν ξέρω, αυτό που θέλω πάντως αν είναι με δίχτυ να είναι με το μεγάλο όχι το ψιλό γιατί κατά πάσα πιθανότητα εκεί μέσα θα κάνουν τα πρώτα σηκώματα – βήματα και βοηθούνται με το να κρατιούνται από το δίχτυ , έτσι έγινε με τον ανιψιό μου .

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με τη Γιωτούλα μιλούσα σήμερα στο φατσοβιβλίο! Τρέχει και δε φτάνει γιατί η πιτσιρίκα κάνει μάλλον άλμα ανάπτυξης και τρώει συνέχεια :)

α οκ όλα τέλεια δλδ!!! για την ακρίβεια καλύτερα απο ποτέ!!! ;).. έτσι τέτοια να ακούω!

Α νομιζω οτι καποια με ρωτησε το ονομα της μπεμπας;;; (ο,τι θυμαμαι χαιρομαι ε;;;) Ειρηνη θα την πουμε, της πεθερας.

εγώ ρώτησα και τώρα που το είπες θυμήθηκα ότι μου είχες ξαναπεί...αχ χρυσόψαρο θα παραμείνω και μετά τη γέννα :rolleyes:

Τι να πουμε καλε;;; Ποια μαμα δεν εχει φαει τα σαλια του παιδιου της ε;;; Τα τρωγω με μεγαλη μου ευχαριστηση, αφου τα αφηνει παντου στα χερια μου, στο μαγουλο μου στο λαιμο, σαν χοχλιος...

σαν χοχλιός....χαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ελ εννοεί ματαρες γαλανές …. Έτσι δεν είναι Ευμο ?

Και εγώ ψάχνω για πάρκο , παρκοκρεβατο δεν ξέρω, αυτό που θέλω πάντως αν είναι με δίχτυ να είναι με το μεγάλο όχι το ψιλό γιατί κατά πάσα πιθανότητα εκεί μέσα θα κάνουν τα πρώτα σηκώματα – βήματα και βοηθούνται με το να κρατιούνται από το δίχτυ , έτσι έγινε με τον ανιψιό μου .

αχχχ και δεν σε έχω κοντά να σου τη δώσω την ξυλιά σου!!:tongue:

εμένα με ξενερώνουν αυτά με το δίχτυ - παρκοκρέβατο έλεγα να πάρω στην αρχή να το έχω και στο εξοχικό αλλά αποφάσισα να του παρω κούνια-κρεβάτι και εκεί και να ησυχάσω για τα πρώτα 4-5 καλοκαίρια που θα πηγαίνουμε... οπότε αποκλειστικά πάρκο αλλά ποιό? είδες αυτό που έκανα ποστ?

Του κρεμάσαμε την πιπίλα απο το καρότσι και αυτός την γράπωσε ενώ κοιμόταν !!!! σαν να βρίσκεται σε λεωφορείο και να κρατιέται απο τη χειρολάβή:P

[ATTACH]55[/ATTACH]

Μάτια μπλέ στα μεγάλα ταξίδια σου...

[ATTACH]56[/ATTACH]

αχ αγγελουδένιε μου!

Διαφημίσεις

τέτοιο θέλω και γω!!!!

μου είπε ο Γιώργος ότι δεν σε αντεχει και θα σε κλειδώσει εκεί....

πλάκα πλάκα θα βαρύνουν και άλλο και πως θα τα σηκώνουμε συνέχεια? αυτο έχει και΄πόρτα - είναι και πιο μεγάλο - κάνει και για διαχωριστικό έχει και στρώμα - είναι και στοπατωμα και ας χοροπηδάνε όσο θέλουν... μέχρι και 2 μπαινουν...

μου είπε ο Γιώργος ότι δεν σε αντεχει και θα σε κλειδώσει εκεί....

πλάκα πλάκα θα βαρύνουν και άλλο και πως θα τα σηκώνουμε συνέχεια? αυτο έχει και΄πόρτα - είναι και πιο μεγάλο - κάνει και για διαχωριστικό έχει και στρώμα - είναι και στοπατωμα και ας χοροπηδάνε όσο θέλουν... μέχρι και 2 μπαινουν...

α δεν έφυγες; έχεις δίκιο, που να πας, πρέπει να πάρεις τη δόση σου, δε με κορόιδεψες αρκετά σήμερα :tongue:

ωραίο αυτό του μάδερκεαρ, αλλά απόξω δεν στέλνουν και εδώ πόσο να το χει άραγες; και να το πληρώσω κερατιάτικα;;;; γγγγκκκρρρρ!

θα ψάξω να βρω κάνα παρόμοιο από άλλο site και θα σου πω...νωρίς δεν είναι για τα δικά μας όμως κοπελιά;;; αυτά είναι όταν κάθονται στον κώλο τους, δεν είναι;

αχχχ και δεν σε έχω κοντά να σου τη δώσω την ξυλιά σου!!:tongue:

εμένα με ξενερώνουν αυτά με το δίχτυ - παρκοκρέβατο έλεγα να πάρω στην αρχή να το έχω και στο εξοχικό αλλά αποφάσισα να του παρω κούνια-κρεβάτι και εκεί και να ησυχάσω για τα πρώτα 4-5 καλοκαίρια που θα πηγαίνουμε... οπότε αποκλειστικά πάρκο αλλά ποιό? είδες αυτό που έκανα ποστ?

Το είδα αλλά μήπως είναι για λίγο μεγαλύτερα παιδάκια ? Βέβαια λέει from birth αλλά μπορεί να κοιμάται εκεί, γιατί άμα νυστάξει σιγά μη σε ρωτήσει που θα κοιμηθεί, τα κάγκελα είναι σίδερα ?

Δεν ξέρω ρε συ Ελ και εγώ στην αναζήτηση είμαι

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...