Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα πιρανχακια δαγκώνουν ε … μην ξεχνιόμαστε. Τι κάνει ο γαλανομάτης Άγγελος, που ξεστραβώθηκα και τώρα είδα ότι το παιδί είναι γαλανομάτης ? Και ναι να πω και εγώ είναι ίδιος ο μπαμπάς του, τώρα για πιο σχήμα ματιών μιλάς … λεπτομέρειες.

χα χα χα ..... αυτό φοβάμαι και εγώ που τον θηλάζω τι θα γίνει με τα δόντια... θα μείνει τπτ ή θα τα φάει όλα??

χα χα χα ναι έχει πάρει το σχήμα των ματιών μου!!!(μάλλον) ε όχι και λεπτομέρεια... χι χι χι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να πουμε καλε;;; Ποια μαμα δεν εχει φαει τα σαλια του παιδιου της ε;;; Τα τρωγω με μεγαλη μου ευχαριστηση, αφου τα αφηνει παντου στα χερια μου, στο μαγουλο μου στο λαιμο, σαν χοχλιος...

α ωραία τώρα αισθάνομαι καλύτερα!!!! οκ θα κλείσουμε ρετιρέ στο Δαφνή να μαζευτούμε όλες μαζί για να κάνουμε και παρέα!!!:lol:

Αχ αυτη η νεα παιδαγωγικη..Θα βρωμισουμε τελειως αν την αφησω να επεξεργαστει το φαγητο της οποτε λεω να ακολυθησω την πεπατημενη εγω, δεν ειμαι για πολλα πειραματα!!!! Εχω και ενα κολλημα με την καθαριοτητα, μη μου στριψει της γυναικας!!!!

Έχω σκεφτεί να στρώνω κάτω από το σημείο που θα τρώει ένα νάιλον τραπεζομάντιλο πχ, έτσι ώστε να μείνουν τα μαλλιά μου στη θέση τους και να είμαστε όλοι χαρούμενοι .. τώρα για τα ρούχα μας , το αδιάβροχο πως σας φαίνεται σαν ιδέα ?

XwAPp3.png

Κοριτσακια μου σας καληνυχτω!!! Σε 2 ωριτσες θα πρεπει να ξανασηκωθω να ελεγξω πυρετο κτλ. οποτε παω για νανα και τα λεμε αυριο!!!! Καλη και ηρεμη νυχτα σε ολες μας και σε ολα τα ζουζουνακια μας...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ελευθερια ο γιοκας σου ειναι ξανθος αγγελος,ονομα και πραγμα.

Καλε και τι ματαρες ειναι αυτες?Κι εσυ εισαι μια κουκλιτσα.

Ο Αγγελος οντως μοιαζει στον μπαμπα του.

Δεν ηξερα οτι βγαζοντας φωτο με το κινητο εχει ακτινοβολια.

Θα το ελαττωσω.Αν και το κινητο μου εχει πολυ καλη φωτογραφικη και συνεχεια βλεπω τις φωτο του οταν ειμαι μακρια του.Τεσπα...

Κοιμηθηκε το παιδακι μου χωρις να φαει.Τον εξαντλησα.Τον εβαλα στο παρκο του και του τραγουδουσα και του χορευα (το cd "ο τεμπελης δρακος"ειναι το αγαπημενο μας) κι εκεινος κουνουσε χερακια ,ποδαρακια και εβγαζε κραυγουλες και μου γελουσε με φωνουλα.Καλα ελιωνα η δολια η μανα.Τι κουραση και κουραφεξαλα...Ολα εφυγαν ως δια μαγειας

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Έχω σκεφτεί να στρώνω κάτω από το σημείο που θα τρώει ένα νάιλον τραπεζομάντιλο πχ, έτσι ώστε να μείνουν τα μαλλιά μου στη θέση τους και να είμαστε όλοι χαρούμενοι .. τώρα για τα ρούχα μας , το αδιάβροχο πως σας φαίνεται σαν ιδέα ?

Πολυ καλη ιδεα το αδιαβροχο, να μη σου πω μουσαμας ή και στολη μελισσοκομου δε θα ηταν κακη...Μακια!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Κοριτσακια μου σας καληνυχτω!!! Σε 2 ωριτσες θα πρεπει να ξανασηκωθω να ελεγξω πυρετο κτλ. οποτε παω για νανα και τα λεμε αυριο!!!! Καλη και ηρεμη νυχτα σε ολες μας και σε ολα τα ζουζουνακια μας...

καληνύχτα Αννούλα όλα καλά θα δεις δε θα κάνει!!!

Πολυ καλη ιδεα το αδιαβροχο, να μη σου πω μουσαμας ή και στολη μελισσοκομου δε θα ηταν κακη...Μακια!!!!

Καλήνυχτα, γλυκιά μου όλα καλά , μια χαρά θα είναι η μικρή σου

XwAPp3.png

Ελευθερια ο γιοκας σου ειναι ξανθος αγγελος,ονομα και πραγμα.

Καλε και τι ματαρες ειναι αυτες?Κι εσυ εισαι μια κουκλιτσα.

Ο Αγγελος οντως μοιαζει στον μπαμπα του.

Δεν ηξερα οτι βγαζοντας φωτο με το κινητο εχει ακτινοβολια.

Θα το ελαττωσω.Αν και το κινητο μου εχει πολυ καλη φωτογραφικη και συνεχεια βλεπω τις φωτο του οταν ειμαι μακρια του.Τεσπα...

Κοιμηθηκε το παιδακι μου χωρις να φαει.Τον εξαντλησα.Τον εβαλα στο παρκο του και του τραγουδουσα και του χορευα (το cd "ο τεμπελης δρακος"ειναι το αγαπημενο μας) κι εκεινος κουνουσε χερακια ,ποδαρακια και εβγαζε κραυγουλες και μου γελουσε με φωνουλα.Καλα ελιωνα η δολια η μανα.Τι κουραση και κουραφεξαλα...Ολα εφυγαν ως δια μαγειας

είδατε οι υπόλοιπες (Κατ) ματάρες λέει η Ευμορφία... ε ναι τα μεγάλα μάτια εγώ τα έχω στην οικογένεια!:tongue:

.. σ' ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!

τώρα που είπες για πάρκο έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να του πάρω ... άλλο δίχτυ το ένα άλλο το άλλο ... τελικά είπα να παρω ένα εξάγωνο απο αυτά που ανοίγουν με πόρτα... έχει καμια σας τέτοιο να μου πει εαν τη βολευει?

Διαφημίσεις

Με το mothercare εχουμε κανενα νεο ρε κοριτσια;;; Εχω τρελαθει μιλαμε, στερευω απο ρουχα και που θα βρω να παρω;;; Εδω δεν πλησιαζονται ρε γαμωτο. Πηγα την Πεμπτη να παρω ενα δωρο απο εκει και για 3 φορμακια και 3 ζιπουνακια εδωσα 51 ευρω!!!! Ελεος...

Τίποτα ακόμα! Κοντεύω να πέσω σε κατάθλιψη! :(

Και μεις χρειαζόμαστε φορμάκια και πυτζαμάκια!

ρε η Γιώτα και η Ζωή που είναι ... έχουν μέρες να μπουν... ακόμα να τελειώσουν οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα??? χι χι χι... Κορίτσια μπείτε να μας πείτε τα νέα σας!!!

Με τη Γιωτούλα μιλούσα σήμερα στο φατσοβιβλίο! Τρέχει και δε φτάνει γιατί η πιτσιρίκα κάνει μάλλον άλμα ανάπτυξης και τρώει συνέχεια :)

Τίποτα ακόμα! Κοντεύω να πέσω σε κατάθλιψη! :(

Και μεις χρειαζόμαστε φορμάκια και πυτζαμάκια!

μμμμμμ νωρις μας θυμήθηκες τώρα που έλεγα να πάω για ύπνο??? ή μήπως γι'αυτό εμφανίστηκες τώρα επειδή θα έφευγα??? ε? ε? είσαι εσυ μια σουπιά!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...