Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μη μου λες τέτοια γιατί είμαι που είμαι χαζομαμά θα γίνω ακόμα χειρότερη!!!:P είδες πόσο μοιάζει με τον μπαμπά του??? απο εμένα μόνο το σχήμα των ματιών έχει... όλα τα άλλα είναι του μπαμπα και εκείνος έτσι ξανθός ήταν μικρός! ... τουλάχιστον τώρα που λείπει στη δουλειά δε μου λείπει τόσοοοο έχω το μικρό αντίγραφό του!!!:P

Ναι οντως του μοιαζει του μπαμπα του!!! Και μενα η μικρη του μπαμπα της μοιαζει. Εμεις ειμαστε και οι δυο ανοιχτοχρωμοι, ο Δημητρης εχει μπλα ματια, εγω πρασινα, οποτε σιγουρα το μωρο θα εβγαινε ξανθο και στοιχηματιζαμε το χρωμα...Ευτυχως πηρε του μπαμπα, τρελαινομαι για μπλε ματι!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, πως είστε ?

Αννούλα μια χαρά θα είναι η μικρή κ δεν θα κάνει πυρετό , περιμένουμε νέα αύριο μετά το πρώτο γεύμα !!! Μη ξεχάσεις, αν μπορείς φυσικά, να τραβήξεις βίντεο η φωτος , μου έχουν πει ότι είναι μοναδικό το θέαμα .:D

Ευμορφια μη φοβάσαι τον ορό , εγώ όταν ακούω μύξες του βάζω ένα μπουκαλάκι σε κάθε ρουθούνι και μαζί με τον ορό φεύγουν και οι μυξουλες .;)

Έλα οι συμπεθέρες … Ελ κ Πεπη είστε σουπερ !!!

Μαράκι, πολύ ωραίες φωτο, μπράβο ρε κοριτσάκι και του χρόνου…. Που θα τον κυνηγάς στο λιστον….

Αχ Κατερινακι μου ευχαριστουμε για την συμπαρασταση, ελπιζω και γω να τη σκαπουλαρουμε αυτη τη φορα. Θα τραβηξω φωτο εννοειται, αν τα καταφερω βεβαια γιατι θα ειμαι μονη, θα ταιζω απο τη μια και θα βγαζω φωτο απο την αλλη!!!!

ovvZp2.png

ρε η Γιώτα και η Ζωή που είναι ... έχουν μέρες να μπουν... ακόμα να τελειώσουν οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα??? χι χι χι... Κορίτσια μπείτε να μας πείτε τα νέα σας!!!

Αχ Κατερινακι μου ευχαριστουμε για την συμπαρασταση, ελπιζω και γω να τη σκαπουλαρουμε αυτη τη φορα. Θα τραβηξω φωτο εννοειται, αν τα καταφερω βεβαια γιατι θα ειμαι μονη, θα ταιζω απο τη μια και θα βγαζω φωτο απο την αλλη!!!!

δύσκολη αυτή η πίστα! .... προβλέπω να κάνει το high score η μικρή πετώντας την κρέμα στην κάμερα!:P

Ναι κοιμάται το πουλάκι μου… Λύσσαξε σήμερα, γέλια φωνές πρώτη φορά σήμερα ξεκαρδιζόταν με το παραμικρό , εντωμεταξύ είχε πολλαααααά σάλια , και όπως άνοιξα λίγο το στόμα του είδα τα κάτω ουλα να ασπρίζουν… θα δούμε .. την άλλη εβδομάδα έχουμε εμβόλια και θα μας πει η παιδίατρος, αν δεν βγουν μέχρι τότε , επίσης θα μας πει και εμάς για κρέμες κλπ .. Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα χαμογελά και θα ξεπροβάλουν τα κάτω δοντάκια .. αχ

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

ρε η Γιώτα και η Ζωή που είναι ... έχουν μέρες να μπουν... ακόμα να τελειώσουν οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα??? χι χι χι... Κορίτσια μπείτε να μας πείτε τα νέα σας!!!

και η Τατιάνα..

XwAPp3.png

δύσκολη αυτή η πίστα! .... προβλέπω να κάνει το high score η μικρή πετώντας την κρέμα στην κάμερα!:P

Αν μου φτυνει την κρεμα οπως φτυνει το γαλα και τα σαλια της θα μου κανει το σπιτι κ@#λο...Μωρε ας φαει αυτη και το πολυ πολυ να μας φανε τα σκουληκακια εμας!!!!!

ovvZp2.png

Ναι κοιμάται το πουλάκι μου… Λύσσαξε σήμερα, γέλια φωνές πρώτη φορά σήμερα ξεκαρδιζόταν με το παραμικρό , εντωμεταξύ είχε πολλαααααά σάλια , και όπως άνοιξα λίγο το στόμα του είδα τα κάτω ουλα να ασπρίζουν… θα δούμε .. την άλλη εβδομάδα έχουμε εμβόλια και θα μας πει η παιδίατρος, αν δεν βγουν μέχρι τότε , επίσης θα μας πει και εμάς για κρέμες κλπ .. Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα χαμογελά και θα ξεπροβάλουν τα κάτω δοντάκια .. αχ

Αχ και γω την περιμενω αυτη τη στιγμη, αλλα εμενα ως αναποδο παιδι βγαζει τα 2 πανω και τα 2 κατω αλλα στο πλαι, σαν ασχημοφαφουτακι θα ειναι καλε!!!!

ovvZp2.png

χι χι χι αχχχ τα πρώτα δοντάκια σαν πιρανχακια θα είναι!!!! και εγώ ανυπομονώ!

Αν μου φτυνει την κρεμα οπως φτυνει το γαλα και τα σαλια της θα μου κανει το σπιτι κ@#λο...Μωρε ας φαει αυτη και το πολυ πολυ να μας φανε τα σκουληκακια εμας!!!!!

Επίσης διάβαζα σε ένα βιβλίο ότι καλό θα είναι αν το θέλει το μωρό να το αφήσεις να ακουμπήσει – πιάσει το φαγητό του, να νιώσει την υφή του …. Να το επεξεργαστεί . Ε ρε γλέντια… Πως είναι να τρως κάτι καινούργιο ? Μετά το γάλα οι νέες γεύσεις …

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Αχ και γω την περιμενω αυτη τη στιγμη, αλλα εμενα ως αναποδο παιδι βγαζει τα 2 πανω και τα 2 κατω αλλα στο πλαι, σαν ασχημοφαφουτακι θα ειναι καλε!!!!

αντε ρε! και εμείς ίσως βγάλουμε πρώτα τα επάνω γιατί είναι πολυ πιο πρησμένα τα επάνω ούλα....

σαν καραμελίτσες θα είναι... εγώ να σας πω την αλήθεια μου ακόμα και τα σάλια του τρώω... τις περισσότερες φορές δεν τα μαζεύω με σαλιάρα αλλά με το δάκτυλό μου και μετά το γλείφω... κουφαθήκατε ε?? σιγά μην τα χαραμίσω στη σαλιάρα:tongue:... είναι πολυτιμα! είπατε κάτι?

Επίσης διάβαζα σε ένα βιβλίο ότι καλό θα είναι αν το θέλει το μωρό να το αφήσεις να ακουμπήσει – πιάσει το φαγητό του, να νιώσει την υφή του …. Να το επεξεργαστεί . Ε ρε γλέντια… Πως είναι να τρως κάτι καινούργιο ? Μετά το γάλα οι νέες γεύσεις …

χι χι χι μήπως να τον ταίζω κρέμα μέσα στη μπανιέρα και μετά να τον κάνω μπάνιο απευθείας???:lol::lol::lol: πω πω πω χαμός θα γίνετε θα φρικάρω... και δεν μπορώ καθόλου τη βρώμα και την ακαταστασία - θα μου το κόψει και αυτό ο γιος μου! αντε να δώ πόσο πια θα αλλάξω με αυτό το παιδί!

χι χι χι αχχχ τα πρώτα δοντάκια σαν πιρανχακια θα είναι!!!! και εγώ ανυπομονώ!

Τα πιρανχακια δαγκώνουν ε … μην ξεχνιόμαστε. Τι κάνει ο γαλανομάτης Άγγελος, που ξεστραβώθηκα και τώρα είδα ότι το παιδί είναι γαλανομάτης ? Και ναι να πω και εγώ είναι ίδιος ο μπαμπάς του, τώρα για πιο σχήμα ματιών μιλάς … λεπτομέρειες.

XwAPp3.png

Αχ αυτη η νεα παιδαγωγικη..Θα βρωμισουμε τελειως αν την αφησω να επεξεργαστει το φαγητο της οποτε λεω να ακολυθησω την πεπατημενη εγω, δεν ειμαι για πολλα πειραματα!!!! Εχω και ενα κολλημα με την καθαριοτητα, μη μου στριψει της γυναικας!!!!

ovvZp2.png

αντε ρε! και εμείς ίσως βγάλουμε πρώτα τα επάνω γιατί είναι πολυ πιο πρησμένα τα επάνω ούλα....

σαν καραμελίτσες θα είναι... εγώ να σας πω την αλήθεια μου ακόμα και τα σάλια του τρώω... τις περισσότερες φορές δεν τα μαζεύω με σαλιάρα αλλά με το δάκτυλό μου και μετά το γλείφω... κουφαθήκατε ε?? σιγά μην τα χαραμίσω στη σαλιάρα:tongue:... είναι πολυτιμα! είπατε κάτι?

Τι να πουμε καλε;;; Ποια μαμα δεν εχει φαει τα σαλια του παιδιου της ε;;; Τα τρωγω με μεγαλη μου ευχαριστηση, αφου τα αφηνει παντου στα χερια μου, στο μαγουλο μου στο λαιμο, σαν χοχλιος...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...