Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εύχομαι να μην κάνει πυρετό!!! και θα δεις μια χαρά θα παει αύριο ... τι σου είπε ο παιδίατρος όσο θέλει να φάει ε? ακόμα και 2-3 κουταλίτσες ? για να προσαρμοστεί σιγα σιγα?

όσο για την τιμή... μάλλον δίκιο έχεις ολοκληρη πεθερομαρμαγκα είναι αυτή!... ;)

Αχ μακαρι να μην κανει, αν και την προηγουμενη φορα ανεβασε τελικα στις 2 τη νυχτα... Ελπιζω αυτη τη φορα να τη γλιτωσουμε. Λοιπον μου ειπε να φαει οσο θελει και αν ειναι πολυ λιγο να συμπληρωσω με λιγο γαλα. Επισης να της δινω νερο μετα απο καθε κρεμα να ξεπλενεται το στομα της και οχι τωρα πια αποστειρωμενο απλα εμφιαλωμενο. Στη φρουτοκρεμα μου ειπε γενικα να επιμενω λιγο γιατι πρεπει να τη συνηθισειμ οπωσδηποτε. Στη βανιλια να μην επιμενω (την αγορασα σημερα και μυριζει εκπληκτικα, αν δεν τη θελει η μπεμπα...καταλαβαινετε ποιος θα τη φαει...). Ξεκιναμε με μισο μηλο και μισο αχλαδι και σε 1 εβδομαδα θα προσθεσω χυμο απο 1 πορτοκαλι, γιατι ειναι αλλεργιογονο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Νίκος και Άγγελος

[ATTACH]49[/ATTACH]

ο Άγγελος κοιμάται μετά απο θηλασμό στάση ξάπλα... (όπως στάση Κολιάτσου!)

[ATTACH]50[/ATTACH]

Τελειες φωτο, καλε αγγελος ο Αγγελος, τρελαινομαι για τα χρωματα αυτα, τα ιδια με της μπουμπους..

ovvZp2.png

Του κρεμάσαμε την πιπίλα απο το καρότσι και αυτός την γράπωσε ενώ κοιμόταν !!!! σαν να βρίσκεται σε λεωφορείο και να κρατιέται απο τη χειρολάβή:P

[ATTACH]55[/ATTACH]

Μάτια μπλέ στα μεγάλα ταξίδια σου...

[ATTACH]56[/ATTACH]

Αχ μακαρι να μην κανει, αν και την προηγουμενη φορα ανεβασε τελικα στις 2 τη νυχτα... Ελπιζω αυτη τη φορα να τη γλιτωσουμε. Λοιπον μου ειπε να φαει οσο θελει και αν ειναι πολυ λιγο να συμπληρωσω με λιγο γαλα. Επισης να της δινω νερο μετα απο καθε κρεμα να ξεπλενεται το στομα της και οχι τωρα πια αποστειρωμενο απλα εμφιαλωμενο. Στη φρουτοκρεμα μου ειπε γενικα να επιμενω λιγο γιατι πρεπει να τη συνηθισειμ οπωσδηποτε. Στη βανιλια να μην επιμενω (την αγορασα σημερα και μυριζει εκπληκτικα, αν δεν τη θελει η μπεμπα...καταλαβαινετε ποιος θα τη φαει...). Ξεκιναμε με μισο μηλο και μισο αχλαδι και σε 1 εβδομαδα θα προσθεσω χυμο απο 1 πορτοκαλι, γιατι ειναι αλλεργιογονο.

α πολύ ωραία η βανίλια τι μάρκα σου είπε ο παιδίατρος ή οτι θέλουμε? θα σταματήσει όλα τα αποστειρωμένα ε? πιπίλες κλπ?

πόσο γάλα όσο θέλει και όσο συχνά θέλει - σωστά?

Διαφημίσεις

α πολύ ωραία η βανίλια τι μάρκα σου είπε ο παιδίατρος ή οτι θέλουμε? θα σταματήσει όλα τα αποστειρωμένα ε? πιπίλες κλπ?

πόσο γάλα όσο θέλει και όσο συχνά θέλει - σωστά?

Μου ειπε οτι η Nutricia εχει πιο λιγα σαχαρα απο τις αλλες. Αν ομως δεν της πολυαρεσει στο επομενο κουτι να παρω αλλη μαρκα μεχρι να δουμε ποια προτιμαει περισσοτερο. Γαλα σιγουρα πρωι και βραδυ οσο θελει και μεχρι να βαλουμε φαγητο το αλλο μηνα αν θελει και το μεσημερι να πινει, μεταξυ φρουτων και βανιλιας. Ναι, η αποστειρωση τελος, μου ειπε ομως πολυ καλο πλυσιμο και ξεπλυμα και μια φορα την εβδομαδα να αποστειρωνω μπουκαλια και πιπιλες για αποφυγη μικροβιων απο το γαλα.

ovvZp2.png

ε βάλε μας φωτο... στο avatar δε φαίνεται το κουκλάκι !;)

Θα σας βαλω αυριο το απογευμα, γιατι πρεπει να κανω συγχρονισμο και βαριεμαι τωρα!!!!! Αυριο ομως θα σας βαλω...Μοιαζουν τα μωρακια μας και μας εχει μπλε ματια...Τωρα εδειξα τις φωτο στον Δημητρη και μου λεει: καλε τι ομορφο μωρακι, σαν την κορη μας ειναι...

ovvZp2.png

Καλησπέρα, πως είστε ?

Αννούλα μια χαρά θα είναι η μικρή κ δεν θα κάνει πυρετό , περιμένουμε νέα αύριο μετά το πρώτο γεύμα !!! Μη ξεχάσεις, αν μπορείς φυσικά, να τραβήξεις βίντεο η φωτος , μου έχουν πει ότι είναι μοναδικό το θέαμα .:D

Ευμορφια μη φοβάσαι τον ορό , εγώ όταν ακούω μύξες του βάζω ένα μπουκαλάκι σε κάθε ρουθούνι και μαζί με τον ορό φεύγουν και οι μυξουλες .;)

Έλα οι συμπεθέρες … Ελ κ Πεπη είστε σουπερ !!!

Μαράκι, πολύ ωραίες φωτο, μπράβο ρε κοριτσάκι και του χρόνου…. Που θα τον κυνηγάς στο λιστον….

XwAPp3.png

Θα σας βαλω αυριο το απογευμα, γιατι πρεπει να κανω συγχρονισμο και βαριεμαι τωρα!!!!! Αυριο ομως θα σας βαλω...Μοιαζουν τα μωρακια μας και μας εχει μπλε ματια...Τωρα εδειξα τις φωτο στον Δημητρη και μου λεει: καλε τι ομορφο μωρακι, σαν την κορη μας ειναι...

μη μου λες τέτοια γιατί είμαι που είμαι χαζομαμά θα γίνω ακόμα χειρότερη!!!:P είδες πόσο μοιάζει με τον μπαμπά του??? απο εμένα μόνο το σχήμα των ματιών έχει... όλα τα άλλα είναι του μπαμπα και εκείνος έτσι ξανθός ήταν μικρός! ... τουλάχιστον τώρα που λείπει στη δουλειά δε μου λείπει τόσοοοο έχω το μικρό αντίγραφό του!!!:P

Καλησπέρα, πως είστε ?

Αννούλα μια χαρά θα είναι η μικρή κ δεν θα κάνει πυρετό , περιμένουμε νέα αύριο μετά το πρώτο γεύμα !!! Μη ξεχάσεις, αν μπορείς φυσικά, να τραβήξεις βίντεο η φωτος , μου έχουν πει ότι είναι μοναδικό το θέαμα .:D

Ευμορφια μη φοβάσαι τον ορό , εγώ όταν ακούω μύξες του βάζω ένα μπουκαλάκι σε κάθε ρουθούνι και μαζί με τον ορό φεύγουν και οι μυξουλες .;)

Έλα οι συμπεθέρες … Ελ κ Πεπη είστε σουπερ !!!

Μαράκι, πολύ ωραίες φωτο, μπράβο ρε κοριτσάκι και του χρόνου…. Που θα τον κυνηγάς στο λιστον….

τι κάνεις Κατ μου? ο μικρούλης σου? κοιμάται?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...