Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχαχαχαχαχαααααα ακόμα και εσυ είσαι πιο όμορφη απο εμένα....:tongue:! ανεβάζω φωτο να με καμαρώσει η πεθερα και η νύφη!!!!:tongue::tongue: (και να δεις θα πει καλα λόγια - είναι πολυ ευγενικη γι' αυτό... :wink:)

μωρέ καλή είσαι και σύ, αλλά η συμπεθέρα σου φυσάει! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να φτιάξεις αλλά εγώ δεν θέλω να μάθω ούτε να ξεστραβωθώ όσο αφορά τη μαγειρική προτιμώ να τα τρώω έτοιμα!!!!!;) ... τώρα ειδικά που σε βρήκα... εγώ θα απασχολώ τα παιδιά και εσυ θα μαγειρεύεις;) τι λες?

καλά μη νομίζεις, μια σοκολατόπιτα κάνω καλή...

να σου πω μη μου τα γυρίζεις ....

παμε για μπάνιο επιστρεφω σε λίγο!... με πιο πολλά κέφια και φωτο:cool:

πότε είναι το σε λίγο; γιατί εγώ μετά τις 11 θα είμαι εδώ αν έχει δίκτυο...

Πεπιτα ειστε μια τελεια οικογενεια!

Η μικρουλα σου ειναι πενταμορφη και ζηλευω που μας προλαβε αλλος.

Κι εσυ εισαι θεα!Καλα η κορουλα σου σου μοιαζει πολυ!

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι αλλα θα επιχειρησω να του βαλω περισσοτερο την επομενη φορα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Πεπιτα ειστε μια τελεια οικογενεια!

Η μικρουλα σου ειναι πενταμορφη και ζηλευω που μας προλαβε αλλος.

Κι εσυ εισαι θεα!Καλα η κορουλα σου σου μοιαζει πολυ!

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι αλλα θα επιχειρησω να του βαλω περισσοτερο την επομενη φορα

Γεια σου Ευμορφία(σωστά?) Ευχαριστούμε για τα καλα σου λογια!!:D:D:D Αλλά δεν μου καθονται για φωτο ευκολα... Καλά την μικρή την εχω ταραξει (δεν μπορει να πει οχι η καημενη) αλλά για να βγαλουμε φωτο και οι τρεις μαζι ....δυσκολα..

Ααα και για την ορο κι εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να μην το φοβαμαι και να βαζω οταν ειναι μπουκωμενη 4 φορες από 2 ml (πριν 1 μηνα)

tLPhp3.png

ρε Πέπη εσυ είσαι στη φωτο???? απαπαααααααα έχω σουπερ συμπεθέρα!!!!! πολυ ωραίοι είσαστε όλοι αλλά η νύφη μου θεά! την έδειξα και στον Νίκο μου πριν απο λίγο.... του λέω: Να δες τη νύφη σου! - Τι? - Η νύφη σου... - Ποιά? - Η νύφη σου.... καμία απάντηση - απλά κούνησε το κεφάλι του απελπισμένος!!! :lol::lol::lol:

Τhanks συμπεθερα !!:D:D:D:D Η νύφη σου ομως εε? Με τα μαγουλάκια της,τα προγουλάκια της, τα μπουτάκια της...:wink:.(Δεν φαινονται στην φωτο τα πιασιματακια μας )

Μα ο Νικος γιατι απελπιζεται από τωρα? Μάλλον θα σκεφτεται τι τον περιμενει ακομα......(Τόσα χρονια εισαστε μαζι και δεν γνωριζε αυτην την πτυχη του εαυτου σου.................):!:

tLPhp3.png

Καλά Πεπίτσα, είστε όλοι κουκλάκια ζωγραφιστά! Υγεία και αγάπη να έχετε! Είστε σούπερ φαμίλια!

Ευχαριστούμε, ευχαριστουμε !!! Και εσεις να μεινετε για πάντα η ευτυχισμενη οικογενεια που βλέπω στις φωτογραφίες !!

By the way εκανα κι εγώ τη σοκολατοπιτα του Παρλιάρου που με τοση ηδονη περιεγραφες πριν λιγες μερες και μου βγηκε αρκετα στεγνη :(:(. Αφού μετά έλιωσα ξανα κουβερτούρα από πάνω για να την κανω πιο σοκολατενια τουλαχιστον. :roll::roll:

tLPhp3.png

Ευμορφια με λενε,σωστα Πεπη.

Εγω παλι με το κινητο στα χερια ειμαι και βγαζω φωτο.Αφου ζητησα απο τον αντρα μου να με παρει μια καλη φωτογραφικη.Θελω να εχω καθε στιγμη του μικρου μου,να την θυμαμαι.

Παμε να κανουμπε μπανακι και μετα φαγακι και υπνο.Τα λεμε μετα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπερα μανουλιτσες!!!!! Πεπη πολυ ωραια η φωτο, υπεροχοι εισαστε, μπραβο σας και του χρονου... Εμεις πηγαμε τζαμπο για πραγματακια της μικρης, πηραμε παιχνιδια, μασητικα για τα δοντακια μας γιατι οπως σας ειπα ξεπροβαινουν και πιατακια-κουταλακια για αυριο...Εχω μια αγωνια να δω τι θα κανει με τις κρεμες!!!!! Επισης πηγαμε σουπερ μαρκετ για φρουτα κτλ και ειμαστε καθολα ετοιμοι!!! Εχουμε απιστευτη γκρινια απο το εμβολιο αλλα πυρετο ακομα οχι. Τι αλλο;;; Α για την καλυτερη τιμη που λες Ελευθερια ξεχνα το, 2 γουρουνιτσες θα στειλω να μη βγαλω τιποτα...Εχουμε και κριση, να επωφεληθω, ολοκληρη πεθερομαρμαγκα θα ξαποστειλω, δεν ειναι και λιγο!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Τhanks συμπεθερα !!:D:D:D:D Η νύφη σου ομως εε? Με τα μαγουλάκια της,τα προγουλάκια της, τα μπουτάκια της...:wink:.(Δεν φαινονται στην φωτο τα πιασιματακια μας )

Μα ο Νικος γιατι απελπιζεται από τωρα? Μάλλον θα σκεφτεται τι τον περιμενει ακομα......(Τόσα χρονια εισαστε μαζι και δεν γνωριζε αυτην την πτυχη του εαυτου σου.................):!:

ναι φαίνεται σουπερ πίνει όλο το γαλατάκι σου και είναι τρισετυχισμένη;)... αυτή την πτυχή ούτε εγώ δεν τη γνώριζα... πόσο μάλλον εκείνος... χι χι χι

που είπες μένετε? δεν θυμάμαι... κάπου βόρεια ε?

Με το mothercare εχουμε κανενα νεο ρε κοριτσια;;; Εχω τρελαθει μιλαμε, στερευω απο ρουχα και που θα βρω να παρω;;; Εδω δεν πλησιαζονται ρε γαμωτο. Πηγα την Πεμπτη να παρω ενα δωρο απο εκει και για 3 φορμακια και 3 ζιπουνακια εδωσα 51 ευρω!!!! Ελεος...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ευμορφια με λενε,σωστα Πεπη.

Εγω παλι με το κινητο στα χερια ειμαι και βγαζω φωτο.Αφου ζητησα απο τον αντρα μου να με παρει μια καλη φωτογραφικη.Θελω να εχω καθε στιγμη του μικρου μου,να την θυμαμαι.

Παμε να κανουμπε μπανακι και μετα φαγακι και υπνο.Τα λεμε μετα

αγαπούλα να αποφεύγεις να βγάζεις με το κινητό... ακτινοβολία... όσο μπορώ δεν το έχω καν κοντά του... ακόμα και το ασύρματο τηλέφωνο!

Καλησπερα μανουλιτσες!!!!! Πεπη πολυ ωραια η φωτο, υπεροχοι εισαστε, μπραβο σας και του χρονου... Εμεις πηγαμε τζαμπο για πραγματακια της μικρης, πηραμε παιχνιδια, μασητικα για τα δοντακια μας γιατι οπως σας ειπα ξεπροβαινουν και πιατακια-κουταλακια για αυριο...Εχω μια αγωνια να δω τι θα κανει με τις κρεμες!!!!! Επισης πηγαμε σουπερ μαρκετ για φρουτα κτλ και ειμαστε καθολα ετοιμοι!!! Εχουμε απιστευτη γκρινια απο το εμβολιο αλλα πυρετο ακομα οχι. Τι αλλο;;; Α για την καλυτερη τιμη που λες Ελευθερια ξεχνα το, 2 γουρουνιτσες θα στειλω να μη βγαλω τιποτα...Εχουμε και κριση, να επωφεληθω, ολοκληρη πεθερομαρμαγκα θα ξαποστειλω, δεν ειναι και λιγο!!!!!

εύχομαι να μην κάνει πυρετό!!! και θα δεις μια χαρά θα παει αύριο ... τι σου είπε ο παιδίατρος όσο θέλει να φάει ε? ακόμα και 2-3 κουταλίτσες ? για να προσαρμοστεί σιγα σιγα?

όσο για την τιμή... μάλλον δίκιο έχεις ολοκληρη πεθερομαρμαγκα είναι αυτή!... ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...