Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ συμπεθερα ολο σας σκεφτομουν κι ολο και κατι τυχαινε και δεν μπορουσα να μπω να σας διαβασω......Τι κανει το ξανθό αγγελουδι μου??? Καλά? Ανησυχώ όμως ...Με τόσες βόλτες που τον εμαθες δεν θα μπορει να τον συμμαζεψει η Κασσάνδρα αργοτερα...

καλά είναι... όσο για τις βόλτες μη φοβάσαι θα την κάνουμε και αυτή σαν εμάς δεν θέλουμε η νύφη μας να κουράζεται... αλλά να περνά καλά και να βολτάρουμε!!!:cool: (θα την χαλασουμε δλδ:lol:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλεναδες!

Βλεπω ειστε καλα σε γενικες γραμμες και κεφατες!Ετσι,ετσι....

Ο μικρουλης μου εχει 2 ωρες που κοιμαται.Επισης διαβαζω οτι και τα δικα σας παιδακια εχουν μυξουλες και τα βαζετε φυσιολογικο ορο.Εγω ξεκινησα να του βαζω απο χθες γιατι η μυτουλα του ακουγεται σαν να εχει πολυ μυξουλα.

Πειτε μου κατι:ποσο ορο βαζετε?

Εγω του βαζω 2 σταγονες και δεν βγαζει τιποτα.Μηπως κανω κατι λαθος?

Σοφακι τις φωτο σου δεν μπορω να τις δω και να καμαρωσω την κορουλα σου.

Γιατι?Ενω ολες οι αλλες τις εχετε δει?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Γεια σας φιλεναδες!

Ο μικρουλης μου εχει 2 ωρες που κοιμαται.Επισης διαβαζω οτι και τα δικα σας παιδακια εχουν μυξουλες και τα βαζετε φυσιολογικο ορο.Εγω ξεκινησα να του βαζω απο χθες γιατι η μυτουλα του ακουγεται σαν να εχει πολυ μυξουλα.

Εγώ του βάζω όταν ακούω οτι ρουθουνίζει μισή αμπούλα σε κάθε ρουθούνι! όταν είχε πολυ μυξα αλλά πολυ, να φανταστείς έτρεχαν..... (προσαθούσαν ακόμα και αυτές να ξεφύγουν απο εμένα:lol::lol::lol:)... έβαζα 1 αμπούλα σε κάθε ρουθούνι και πριν απο κάθε γευμα! με μερικές σταγόνες δεν θα δεις φως στο τουνελ... μην το φοβάσαι!

Διαφημίσεις

Παρτε μια με χριστουγεννιατικο δεντρο!

http://img412.imageshack.us/i/dsc077281.jpg/

ρε Πέπη εσυ είσαι στη φωτο???? απαπαααααααα έχω σουπερ συμπεθέρα!!!!! πολυ ωραίοι είσαστε όλοι αλλά η νύφη μου θεά! την έδειξα και στον Νίκο μου πριν απο λίγο.... του λέω: Να δες τη νύφη σου! - Τι? - Η νύφη σου... - Ποιά? - Η νύφη σου.... καμία απάντηση - απλά κούνησε το κεφάλι του απελπισμένος!!! :lol::lol::lol:

Βγάλαμε φωτογραφίες αλλά δεν ειναι γραφικές σαν τις δικές σας(δίπλα στο τζακι κτλ).. Πάω να δω σε λίγο πως να τις ανεβάσω γιατι δεν ξερω:oops:

σιγά τις γραφικές καλέ! βάλε βάλε!

σιγά τις γραφικές καλέ! βάλε βάλε!

χα χα χα ... σε είπε γραφική!!!! την αγαπώ! αλλά μην κλαίς εσυ θα είσαι πάντα η αδυναμία μου! Εκανα σοκολατόπιτα... τέλεια και ζουμερή! Δεν θα σου αποκαλύψω όμως το κόλπο μου - αισθάνομαι λες και έκλεψα στις εξετάσεις :P:p:p(πήρα έτοιμη Γιώτης ςςςςςςςςςςς:lol::lol::lol:)

Γεια σας φιλεναδες!

10ml σε κάθε ρουθούνι βάζω!

ρε Πέπη εσυ είσαι στη φωτο???? απαπαααααααα έχω σουπερ συμπεθέρα!!!!! πολυ ωραίοι είσαστε όλοι αλλά η νύφη μου θεά! την έδειξα και στον Νίκο μου πριν απο λίγο.... του λέω: Να δες τη νύφη σου! - Τι? - Η νύφη σου... - Ποιά? - Η νύφη σου.... καμία απάντηση - απλά κούνησε το κεφάλι του απελπισμένος!!! :lol::lol::lol:

αχαχαχαχαχαχα η συμπεθέρα σου είναι πιο όμορφη από σένα! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πες του νίκου ότι ωραία η συμπεθέρα, μη στραβομουτσουνιάζει! :)

Καλά Πεπίτσα, είστε όλοι κουκλάκια ζωγραφιστά! Υγεία και αγάπη να έχετε! Είστε σούπερ φαμίλια!

Διαφημίσεις

χα χα χα ... σε είπε γραφική!!!! την αγαπώ! αλλά μην κλαίς εσυ θα είσαι πάντα η αδυναμία μου! Εκανα σοκολατόπιτα... τέλεια και ζουμερή! Δεν θα σου αποκαλύψω όμως το κόλπο μου - αισθάνομαι λες και έκλεψα στις εξετάσεις :P:p:p(πήρα έτοιμη Γιώτης ςςςςςςςςςςς:lol::lol::lol:)

άχρηστη ε άχρηστη! την άλλη βδομάδα θα σου φτιάξω αλά παρλιάρο να ξεστραβωθείς! :tongue:

αχαχαχαχαχαχα η συμπεθέρα σου είναι πιο όμορφη από σένα! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πες του νίκου ότι ωραία η συμπεθέρα, μη στραβομουτσουνιάζει! :)

Καλά Πεπίτσα, είστε όλοι κουκλάκια ζωγραφιστά! Υγεία και αγάπη να έχετε! Είστε σούπερ φαμίλια!

αχαχαχαχαχαααααα ακόμα και εσυ είσαι πιο όμορφη απο εμένα....:tongue:! ανεβάζω φωτο να με καμαρώσει η πεθερα και η νύφη!!!!:tongue::tongue: (και να δεις θα πει καλα λόγια - είναι πολυ ευγενικη γι' αυτό... :wink:)

α να σημειώσω ότι με χάνετε ξαφνικά γιατί το δίκτυο είναι ναζιάρικο εδώ στο νησί...

αστα αυτά..... ποιος ξέρει τι κάνεις .... φτου σου !:confused::confused::confused: θα μου τα πει όλα ο Νικόλας!

άχρηστη ε άχρηστη! την άλλη βδομάδα θα σου φτιάξω αλά παρλιάρο να ξεστραβωθείς! :tongue:

να φτιάξεις αλλά εγώ δεν θέλω να μάθω ούτε να ξεστραβωθώ όσο αφορά τη μαγειρική προτιμώ να τα τρώω έτοιμα!!!!!;) ... τώρα ειδικά που σε βρήκα... εγώ θα απασχολώ τα παιδιά και εσυ θα μαγειρεύεις;) τι λες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...