Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμας η φαρμακοποιός μας είπε να μη πάρουμε μισόλιτρο γιατί το ανοίγουμε και γεμίζει μικρόβια... άσε που πρέπει να χρησιμοποιηθεί είπε το πολυ σε 10 μέρες! εσυ το τελειώνεις πιο γρήγορα... και σύριγγα αλλάζεις κάθε φορά?

Το μισόλιτρο το άνοιξα στις 17 το βράδυ που φτάσαμε εδώ και σήμερα το βράδυ θα το τελειώσουμε να καταλάβεις. όχι σύριγγα δεν αλλάζω κάθε φορά! κάθε βδομάδα αλλάζω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α και το αλλο που ξεχασα να σχολιασω: Μαρω στις φωτο εισαι κουκλα και πολυ αδυνατη!!!!!!!!!!! Γι' αυτο τσακιζεις εσυ τα γλυκα του Παρλιαρου, δεν μας τα ειχες πει αυτα!!!!!!!!!!!!

καλά μεταξύ μας Αννούλα έχει πέσει photoshop!!! μην το διαδώσεις όμως....:tongue: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

και εμένα έτσι είπε η παιδίατρος 5ο! by the way η δική μας έχει γουρουνογρίπη!!!! αλλά ευτυχώς εμέις έχουμε ραντεβού στις 22/1 - αργούμε!

Είσαι απαράδεκτη που δεν φροντισες να χωράει η γυάλα του στο σαλόνι! Ν'αλλάξεις σπίτι!... και τώρα που είπα απαράδεκτη... θυμήθηκα μια φίλη η οποία ακόμα δεν έχει πάρει ματάκι για το καρότσι του γιού της, η άχρηστη, και πήραμε ενα σήμερα στη βόλτα μας... !!!:lol::lol::lol:

ναι είδες η άχρηστη...ούτε τώρα πήρε που κόβει βόλτες...

βλαμένο, πάλι με συγκίνησες *σνιφ σνιφ*

ναι είδες η άχρηστη...ούτε τώρα πήρε που κόβει βόλτες...

βλαμένο, πάλι με συγκίνησες *σνιφ σνιφ*

ωχχχχχ ρε 'συ .... και εσυ δεν έχεις.... φτου !!!!! εσενα σε ξέχασα!!! sorry!:rolleyes:

Α και το αλλο που ξεχασα να σχολιασω: Μαρω στις φωτο εισαι κουκλα και πολυ αδυνατη!!!!!!!!!!! Γι' αυτο τσακιζεις εσυ τα γλυκα του Παρλιαρου, δεν μας τα ειχες πει αυτα!!!!!!!!!!!!

ναι δε λες που η νέα μόδα είναι οι μπλούζες νυχτερίδα σε μωβ και φαίνομαι εγώ συλφίς! :tongue:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

χμμμ έτσι ακούγεται καλύτερα... έτσι θα λέω και εγώ!

... ακόμα κλαις???:rolleyes::lol::lol::lol:

όχι το ξεπέρασα...

καλά ο Νικόλας κοιμάται στον καναπέ μπροστά στο τζάκι σαν γατσουλίνος :)

όχι το ξεπέρασα...

καλά ο Νικόλας κοιμάται στον καναπέ μπροστά στο τζάκι σαν γατσουλίνος :)

χι χι χι... φωτο βγάλε!!! εμένα έχει αρχίσει την πολυλογία εδώ και 3 μέρες!!! έχει απίστευτο γέλιο!!! αλλά μόνο στο σπίτι... όταν είμαστε έξω και με κόσμο ή που θα κοιμάται ή που θα κοιτάει γυρω γυρω σοβαρός! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...