Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαράκι με το "Σας πειράζει" εννοούσα αν σας πειράζει για μένα που ενώ γέννησα Ιούλιο είμαι στο δικό σας καφέ. Όχι για το αν σας πειράζει που οι Αυγουστομάνες έκαναν δικό τους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι με το "Σας πειράζει" εννοούσα αν σας πειράζει για μένα που ενώ γέννησα Ιούλιο είμαι στο δικό σας καφέ. Όχι για το αν σας πειράζει που οι Αυγουστομάνες έκαναν δικό τους.

Αν αναφέρεσαι στο άλλο Μαράκι, αστειεύεται :)

Οποιος μας αντέχει είναι ευπρόσδεκτος!

καλέ το λέω απλά για να μην παρεξηγηθώ.καμιά φορά ο γραπτός λόγος τα έχει αυτά.Τέσπα.Ας είναι καλά κι οι Αυγουστομάνες.Εμείς εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε κοριτσάκια μου.Τις χαρές μας, τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς μας, έτσι;

Διαφημίσεις

εκανα προς το παρον το Μαρακι αντ..τωρα μεσω αυτης πιστευω να σας βρω και τις υπολοιπες!!!

Μια ωρα επλενα τα αντιδια..παγωσανε τα χερια μου!!

Θα δοκιμασω αυτες τις μερες να τρωω πρασσινα-λαχανικα κτλ μηπως βοηθησω στα κακακια της,,αντε να δουμε!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ένα ωραίο παιχνιδάκι που κάνουμε είναι να του κάνω αστείες γκριμάτσες και προσπαθεί να με μιμηθεί (βγάζω γλώσσα, κουνάω μύτη, ανοιγοκλείνω μάτια … αυτό που καταφέρνει καλά είναι όταν του βγάζω τη γλώσσα…

Επίσης ένα άλλο καλό είναι όταν είμαστε απέναντι από καθρέφτη… και κοιτάει τον εαυτό του… τότε του δείχνω χεράκια, ποδαράκια, μύτη, στόμα κλπ.. και του τα ακουμπάω για να καταλάβει ότι είναι εκείνος… ενθουσιάζεται και με αυτό….

Ελ καλησπερα! (Ελευθερια σε λενε?) Αυτα τα παλαβα μου κανει κ μενα! ειδικα αμα του βγαλω γλωσσα αρχιζει τα γελια! Κ αν κλαιει κ πολυ μολις τον παω στον καθρεφτη, ξανα γελια κ χαρες!!! Τι παιδια ειναι αυτα? Για καλιτεχνικη φλεβα τα κοβω...!

Ζωή, δεν είναι οτι δεν μας ήθελαν τα κοριτσια του Αυγούστου. Το καφέ ήταν λιγα τετραγωνικα, είμασταν στριμωγμένες, κυκλοφορούν και αρρώστιες... όσο να πεις ενιωσαν μια δυσφορια , πήραν βράδυ το καράβι και πήγαν κατα τη Σάμο που έχει καθαρο αέρα :P

Αχ βρε Μακ...! Ολα τα λεφτα εισαι!!!! Να σε ειχα κοντα, θα ερχομουν να με κανεις να γελαω...

ζωη μου δεν υπεγραψε συμβαση ακομα κατι σαν δοκιμαστικα τον εχουν χθες το εμαθε κ στεναχωρηθηκαμε...αν δεν υπογραψει μεχρι 1η του δεκεμβρη θα παει αλλου που εχει βρει.να δουμε.σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

Σοφακι κριμα... Κ ειναι κ η εποχη τετοια ε? Κ μεις με τις κολοσυμβασεις το παλεβουμε, τι χαλι κ αυτο! Ευχομαι να σας πανε καλυτερα τα πραγματα.. Τουλαχιστον ειναι με ικα, γιατι του δικου μου του εκαναν προσληψη με συμβαση κ ασφαλιστηκε στο κολο-ΤεΒε...

Γεια σας κι απο εδω!!!Νιωθω πως κραταω βαλιτσα αφου τωρα καταλαβα τι μετακομισεις παιζουν!!!

Ολοι οι καλοι χωρανε ομως...Νομιζω!

QUOTE]

Να μη νομιζεις καθολου..χωρανε κ παραχωρανε!!!!

Γεια σας κι από μας!!!Ρε κορίτσια εγώ πάλι, χαμπάρι δεν πήρα τι συνέβη με τις άλλες μανούλες.Στον κόσμο μου είμαι;Απλά είδα ότι μειώθηκαν οι επισκέψεις χωρίς να καταλάβω το λόγο.Έκαναν δικό τους καφε;Εγώ πάντως παρότι είχα ΠΗΤ Αύγουστο, γέννησα Ιούλιο και είμαι στο δικό σας καφέ.Σας πειράζει;Γιατί εμένα όχι.Αφού μια χαρά τα βρίσκουμε!!!!!

Οπως ειπα κ παραπανω, μια χαρα χωραμε... Αλλωστε τα παιδια μας ουσιαστικα ειναι συνομιλικα! Οποια μετραει τις μερες, το κουβαδακι της κ σ αλλη παραλια...!

ananie μου ναι το ψευδωνυμο μου πηγαζει απο τη λαχταρα που ειχα να αποκτησω παιδακι. τωρα λοιπον που ηρθε, δεν το αλλάζω, το αφηνω για το δευτερο. el-nak σου στελνω πμ για φεις μπουκ! ποια αλλη κοπελα ειπε οτι ειναι επισης εκει?

Μακ μου απο καρδια σου ευχομαι να κανεις κ μια κορη, κ επισης ευχομαι να μου τη δωσεις κ νυφη, να του φυγει κ του πατερα μου ο καημος που δεν πηρα εγω Πελοποννησιο!!! χαχαχαχχα

Μαριάνθη σε επαναφέρω στην τάξη :)

Τι! Τι εκανα??????:tongue: Μαριω, μια χαρα ο μαγκας ε? Μελανουρια ειστε οικογενιακως ε???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, θα σας παρακαλέσω γιατί δε θέλω στενοχώριες, να μη συνεχίσουμε το θέμα με τα καφέ. Η κάθε μια μας όπου αισθάνεται πιο όμορφα και άνετα ας κάτσει οκ;

Οπότε ας μην απαντάμε γιατί δεν θα έχει τελειωμό ντάξει; :)

εκανα προς το παρον το Μαρακι αντ..τωρα μεσω αυτης πιστευω να σας βρω και τις υπολοιπες!!!

Μια ωρα επλενα τα αντιδια..παγωσανε τα χερια μου!!

Θα δοκιμασω αυτες τις μερες να τρωω πρασσινα-λαχανικα κτλ μηπως βοηθησω στα κακακια της,,αντε να δουμε!!

Σε πρότεινα και στα άλλα κοριτσάκια του Σεπτέμβρη...

Κοριτσάκια, θα σας παρακαλέσω γιατί δε θέλω στενοχώριες, να μη συνεχίσουμε το θέμα με τα καφέ. Η κάθε μια μας όπου αισθάνεται πιο όμορφα και άνετα ας κάτσει οκ;

Οπότε ας μην απαντάμε γιατί δεν θα έχει τελειωμό ντάξει; :)

Μαράκι έχεις δίκιο. Τέλος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...