Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννούλα κρεμούλες αρχίζετε??? νωρίς δεν είναι?

εγώ θέλω να τις αρχίσουμε μόλις κλείσουμε τον 6ο!

μεγαλώνουν μωρέ τα παιδάκια μας...

δείτε μας μαμά και κόρη:

url%5DURL%5Dhttp://img9.imageshack.us/i/170xw.jpg/

URL%5D

χαχαχα μα είστε τέλειες! και η μπουμπού θρεμμένη ε; σαν τα μαγουλάκια μας και σεις! βρε τι κάνει το γαλατάκι της μανούλας :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφια κουκλα η μπουμπου...Να σας ζησει. Μαρακι ευχαριστουμε και σεις να χαιρεστε το μωρακι σας...Ειναι τελειος στις φωτο, οπως παντα αλλωστε. Να σας πω νομιζω οτι ειναι καλα για κρεμες, εχω διαβασει και στο φορουμ και ολες σχεδον στον 5ο ξεκινανε. Εχω και πολυ εμπιστοσυνη στη γιατρο μου οποτε δεν το σκεφτομαι, αφηστε που η μικρη μου κανει νερα με το γαλα και δεν το πολυθελει. Μαλλον βαρεθηκε, οποτε εφτασε η στιγμη για καινουργιες γευσεις. Εννοειται οτι τη φρουτοκρεμα θα τη φτιαχνω εγω αλλα το απογευμα θα τρωει βανιλια, το εμποριου. Δεν εχω κολληματα με τα συστατικα κτ, ουτως η αλλως εμεις το εχουμε συνηθισει το συσκευασμενο πραγμα, απο την πρωτη μερα της γεννησης μας!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σοφια κουκλα η μπουμπου...Να σας ζησει. Μαρακι ευχαριστουμε και σεις να χαιρεστε το μωρακι σας...Ειναι τελειος στις φωτο, οπως παντα αλλωστε. Να σας πω νομιζω οτι ειναι καλα για κρεμες, εχω διαβασει και στο φορουμ και ολες σχεδον στον 5ο ξεκινανε. Εχω και πολυ εμπιστοσυνη στη γιατρο μου οποτε δεν το σκεφτομαι, αφηστε που η μικρη μου κανει νερα με το γαλα και δεν το πολυθελει. Μαλλον βαρεθηκε, οποτε εφτασε η στιγμη για καινουργιες γευσεις. Εννοειται οτι τη φρουτοκρεμα θα τη φτιαχνω εγω αλλα το απογευμα θα τρωει βανιλια, το εμποριου. Δεν εχω κολληματα με τα συστατικα κτ, ουτως η αλλως εμεις το εχουμε συνηθισει το συσκευασμενο πραγμα, απο την πρωτη μερα της γεννησης μας!!!!!!!!!

Και ο δικός μας παιδίατρος μας είπε ότι μόλις κλείσουμε τον 5ο θα εισάγουμε στερεές τροφές. Δεν το διαπραγματεύομαι, με βολεύει κιόλας: 8 φλεβάρη κλείνει τους 5 ο νικόλας, 15 φλεβάρη επιστρέφω δουλειά. Κατά συνέπεια, μια χαρά με βολεύει να τον θηλάζω πριν φύγω, μετά φρουτόκρεμες, γιαουρτάκι κλπ. με τη γιαγιά και πάλι γαλατάκι από την ώρα που θα γυρίσω μέχρι το άλλο πρωί. με αυτό τον τρόπο ίσως καταφέρω να τον θηλάσω και παραπάνω από τους 6 μήνες που υπολόγιζα :) Ούτε εγώ έχω κόλλημα αν θα φάει και μια έτοιμη κρεμούλα μέσα στη μέρα. Πόσο προστατευμένα να τα έχουμε πια; Ακόμα και στον αέρα που αναπνέει υπάρχουν βλαβερές ουσίες, να του πω να μην αναπνέει; :) Βέβαια όσο το λιγότερο, τόσο καλύτερα αλλά και η γυάλα του δεν χωράει στο σαλόνι μου :)

αχ μην το παρεξηγειτε αυτο που ειπα για τις κρεμες. απλά δεν θεωρω απαραιτητο να του δωσω. προτιμω τη λυση των λιωμενων τροφων γιατι νομιζω οτι ετσι θα κανω πιο υγιεινή την διατροφη του. σιγουρα δεν θελω να μπει σε γυαλα και σιγουρα ακομα και ο αερας που αναπνεει ειναι μολυσμενος αλλα δεν ειναι στο χερι μου να βαλω ιονιστη στη φυση :). στο χερι μου ειναι ομως οσο μπορω να ελεγχω την διατροφη του. και το τονιζω οσο μπορω ;)

αχ μην το παρεξηγειτε αυτο που ειπα για τις κρεμες. απλά δεν θεωρω απαραιτητο να του δωσω. προτιμω τη λυση των λιωμενων τροφων γιατι νομιζω οτι ετσι θα κανω πιο υγιεινή την διατροφη του. σιγουρα δεν θελω να μπει σε γυαλα και σιγουρα ακομα και ο αερας που αναπνεει ειναι μολυσμενος αλλα δεν ειναι στο χερι μου να βαλω ιονιστη στη φυση :). στο χερι μου ειναι ομως οσο μπορω να ελεγχω την διατροφη του. και το τονιζω οσο μπορω ;)

βρε ξεκόλλα! ποιος σε παρεξηγεί; έτσι λέμε ο καθένας την παρλαπίπα του :)

και γω θα αποφύγω όσο μπορώ τις έτοιμες, αλλά επειδή θα λείπω 10 ώρες από το σπίτι, αν χρειαστεί θα την φάει και την έτοιμη, πως θα γίνει; :)

Αν έχω εναλλακτικές (φρουτόκρεμες, σουπίτσα, κλπ.) (αν και δεν ξέρω τι πρέπει να τρώει στις αρχές) σίγουρα θα τις προτιμήσω από τις έτοιμες που είναι τίγκα στη ζάχαρη!

Διαφημίσεις

Κανεις δε σε παρεξηγει κουκλα, ο καθενας εχει τις αποψεις του και ειναι απολυτα σεβαστες. Φυσικα και ολοι θελουμε το καλυτερο για το παιδακι μας και ο καθενας προσπαθει με τον τροπο του να το εφαρμοσει. Α δε θελω τετοια, οχι μη με παρεξηγεις, σε παρεξηγησα κτλ κτλ. Αυτα δε χωρανε στο καφε μας μανδαμ!!!!!!

ovvZp2.png

Πως θα γίνει να κάτσει σπίτι της και η πεθερομαρμάγκα την παραμονή; :(

να φιληθεί με την αδερφή και τη μαμά της Άννας χε χε χε:lol: ή τελοσπάντων να πάει ένα παιδάκι με ιο να της πει τα κάλαντα!!!! και να τη φιλήσει!;)

Καλησπέρα σας! Κοιμήθηκα σήμερα μέχρι τις 11! ουάου!!!

όλες καλά;

Για πιο ακίνδυνο (και οικονομικό συνάμα), εγώ πήρα μισόλιτρα φυσιολογικό ορό από το φαρμακείο και ρίχνω με δεκάρα συριγγούλα σε κάθε ρουθούνι έχοντάς τον τουμπαρισμένο πάνω από την μπανιέρα. Τα πετάει όλα.

Από τότε που γεννήθηκε του καθαρίζω στάνταρ τη μυτούλα μόλις ξυπνήσει το πρωί και μετά το μπάνιο του το βράδυ. Αν δω ότι δυσκολεύεται να φάει, τον καθαρίζω και μες τη μέρα. Ο γιατρός μου είχε συστήσει πριν από κάθε γεύμα αν τον ακούω μπουκωμένο.

εμας η φαρμακοποιός μας είπε να μη πάρουμε μισόλιτρο γιατί το ανοίγουμε και γεμίζει μικρόβια... άσε που πρέπει να χρησιμοποιηθεί είπε το πολυ σε 10 μέρες! εσυ το τελειώνεις πιο γρήγορα... και σύριγγα αλλάζεις κάθε φορά?

Διαφημίσεις

Και ο δικός μας παιδίατρος μας είπε ότι μόλις κλείσουμε τον 5ο θα εισάγουμε στερεές τροφές. Δεν το διαπραγματεύομαι, με βολεύει κιόλας: 8 φλεβάρη κλείνει τους 5 ο νικόλας, 15 φλεβάρη επιστρέφω δουλειά. Κατά συνέπεια, μια χαρά με βολεύει να τον θηλάζω πριν φύγω, μετά φρουτόκρεμες, γιαουρτάκι κλπ. με τη γιαγιά και πάλι γαλατάκι από την ώρα που θα γυρίσω μέχρι το άλλο πρωί. με αυτό τον τρόπο ίσως καταφέρω να τον θηλάσω και παραπάνω από τους 6 μήνες που υπολόγιζα :) Ούτε εγώ έχω κόλλημα αν θα φάει και μια έτοιμη κρεμούλα μέσα στη μέρα. Πόσο προστατευμένα να τα έχουμε πια; Ακόμα και στον αέρα που αναπνέει υπάρχουν βλαβερές ουσίες, να του πω να μην αναπνέει; :) Βέβαια όσο το λιγότερο, τόσο καλύτερα αλλά και η γυάλα του δεν χωράει στο σαλόνι μου :)

και εμένα έτσι είπε η παιδίατρος 5ο! by the way η δική μας έχει γουρουνογρίπη!!!! αλλά ευτυχώς εμέις έχουμε ραντεβού στις 22/1 - αργούμε!

Είσαι απαράδεκτη που δεν φροντισες να χωράει η γυάλα του στο σαλόνι! Ν'αλλάξεις σπίτι!... και τώρα που είπα απαράδεκτη... θυμήθηκα μια φίλη η οποία ακόμα δεν έχει πάρει ματάκι για το καρότσι του γιού της, η άχρηστη, και πήραμε ενα σήμερα στη βόλτα μας... !!!:lol::lol::lol:

Α και το αλλο που ξεχασα να σχολιασω: Μαρω στις φωτο εισαι κουκλα και πολυ αδυνατη!!!!!!!!!!! Γι' αυτο τσακιζεις εσυ τα γλυκα του Παρλιαρου, δεν μας τα ειχες πει αυτα!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

να φιληθεί με την αδερφή και τη μαμά της Άννας χε χε χε:lol: ή τελοσπάντων να πάει ένα παιδάκι με ιο να της πει τα κάλαντα!!!! και να τη φιλήσει!;)

Α βεβαια, σας τις δανειζω για να "ξεκανετε" οποιον θελετε!!!!!!!!!!! Με το αζημιωτο ομως...

ovvZp2.png

Κανεις δε σε παρεξηγει κουκλα, ο καθενας εχει τις αποψεις του και ειναι απολυτα σεβαστες. Φυσικα και ολοι θελουμε το καλυτερο για το παιδακι μας και ο καθενας προσπαθει με τον τροπο του να το εφαρμοσει. Α δε θελω τετοια, οχι μη με παρεξηγεις, σε παρεξηγησα κτλ κτλ. Αυτα δε χωρανε στο καφε μας μανδαμ!!!!!!

Αυτά δε χωράνε στο καφέ μας μανδάμ!!!!!!!! (συμφωνώ απόλυτα)

Α βεβαια, σας τις δανειζω για να "ξεκανετε" οποιον θελετε!!!!!!!!!!! Με το αζημιωτο ομως...

χαχαχαχααααααα ρε φραγκοκιλλερ!!!!!!!:tongue: οκ θα κάνουμε μια καλύτερη τιμή για τη Μαρία ε?????? ε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...