Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννούλα κρεμούλες αρχίζετε??? νωρίς δεν είναι?

εγώ θέλω να τις αρχίσουμε μόλις κλείσουμε τον 6ο!

μεγαλώνουν μωρέ τα παιδάκια μας...

απαπαπαπα κούκλες και οι 2!!!!! φτου φτου υπέροχες!! και του χρόνου!!!

(copy paste το link και δουλεύει)

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι είχα μιλήσει με την παιδίατρο τότε και μου είπε να χρησιμοποιήσω όσο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ χρειάζεται! δεν υπάρχει πρόβλημα! μαξιλάρι εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα ούτε χρησιμοποίησα τότε... σήκωσε το στρώμα, απο την πλευρά που είναι το κεφαλάκι του, με μια πετσέτα απο κάτω;)

ενταξει γιατρε ελήφθη!

ενταξει γιατρε ελήφθη!

είναι πολυ σπαστικό αυτό με τις μύξες εμένα ρουθούνιζε συνέχεια και δεν μπορούσε να φάει καλά... παρόλο που του έβαζα ορό πάντα πριν ... ευτυχώς την 4 ημέρα ξύπνησε και ήταν πολύ καλύτερα!! εγώ έβαζα απο 1 ορό στο κάθε ρουθούνι για να καθαρίσει και να μπορέσει να φάει!

Διαφημίσεις

ειστε κούκλες! ειλικρινά :) και η μικρούλα ολόκληρο παιδάκι!

να σου πω εσυ εχεις συμπεθερεψει με καμια ή να σε παρουμε για συμπεθερα;;;; πες μου γιατι στο νοσοκομειο γνωρισαμε μια κοπελιτσα συνομιλικη και πρεπει αν ειναι να ξεκαθερισουμε την θεση μας σαν αντρες που ειμαστε :rolleyes:

είναι πολυ σπαστικό αυτό με τις μύξες εμένα ρουθούνιζε συνέχεια και δεν μπορούσε να φάει καλά... παρόλο που του έβαζα ορό πάντα πριν ... ευτυχώς την 4 ημέρα ξύπνησε και ήταν πολύ καλύτερα!! εγώ έβαζα απο 1 ορό στο κάθε ρουθούνι για να καθαρίσει και να μπορέσει να φάει!

γουαου! και εμενα το παιδακι μου ειναι αρκετα μπουκωμενο και το φαγουριζει κιολας η μυτουλα και δεν καταλαβαινει να την ξυσει... ψυχουλες μωρε ανήμπορες :-)....

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

ειστε κούκλες! ειλικρινά :) και η μικρούλα ολόκληρο παιδάκι!

να σου πω εσυ εχεις συμπεθερεψει με καμια ή να σε παρουμε για συμπεθερα;;;; πες μου γιατι στο νοσοκομειο γνωρισαμε μια κοπελιτσα συνομιλικη και πρεπει αν ειναι να ξεκαθερισουμε την θεση μας σαν αντρες που ειμαστε :rolleyes:

δεν έχουμε συμπεθερέψει Μαράκι!

είχαμε κάνει πρόταση σε έναν ομορφονιό μεγαλύτερο αλλά είναι απο άλλο καφέ!;)

και αν είναι να έχω τέτοια συμπεθέρα, ποιά στη χάρη μου!

κανονικά είναι πιο χαμογελαστή η μπουμπού αλλά την έσφιγγε ο μπερές!!!

χαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

δεν έχουμε συμπεθερέψει Μαράκι!

είχαμε κάνει πρόταση σε έναν ομορφονιό μεγαλύτερο αλλά είναι απο άλλο καφέ!;)

και αν είναι να έχω τέτοια συμπεθέρα, ποιά στη χάρη μου!

κανονικά είναι πιο χαμογελαστή η μπουμπού αλλά την έσφιγγε ο μπερές!!!

χαχαχαχα!!!!

ωραια!!!! ξεκαθαρίζω με το άλλο το κοριτσακι, απέσυρε και εσυ την προταση από τον άλλο τον ομορφονιό και ... : ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝΕ!:tongue:

Καλημερα και απο μας...Μολις εφυγε η γιατρος, καναμε το εμβολιακι μας παλι και μου ειπε οτι μαλλον θα κανει και αυτο πυρετο!!!!! Αχ αυτο το πραγμα καθε μηνα δεν το αντεχω...Απο αυρο ξεκιναμε φρουτα το 2ο γευμα και κρεμα το απογευματινο. Εχω λιγο αγχος, θα τρωει δε θα τρωει. Θα σας πω αυριο, αν θα μου καταφτυσει το σπιτι. Κοιταξε τα δοντακια μας και ειναι ετοιμα 2 πανω και 2 κατω, σε λιγο θα αρχισουν να ξεπροβαινουν. Τωρα κοιμαται λιγο το μπουμπουκακι μου...Α και το αλλο, η αδελφη μου και η μαμα μου περνανε τη γριπη των χοιρων...Και η ανιψια μου και ο γαμπρος μου, οικογενειακα...Οποτε πρωτοχρονια μονοι μας στο σπιτακι μας..

Η λιονταρίνα έγινε 5 μηνών! Ματάκια μου γλυκά! Χιλιόχρονη και γελαστή να είναι πάντα! Καλέ αποφασίσατε όνομα του παιδιού;

Μια χαρά θα τα πάτε με τα φαγάκια, μην αγχώνεσαι!

Πως θα γίνει να κάτσει σπίτι της και η πεθερομαρμάγκα την παραμονή; :(

Καλησπέρα σας! Κοιμήθηκα σήμερα μέχρι τις 11! ουάου!!!

όλες καλά;

Για πιο ακίνδυνο (και οικονομικό συνάμα), εγώ πήρα μισόλιτρα φυσιολογικό ορό από το φαρμακείο και ρίχνω με δεκάρα συριγγούλα σε κάθε ρουθούνι έχοντάς τον τουμπαρισμένο πάνω από την μπανιέρα. Τα πετάει όλα.

Από τότε που γεννήθηκε του καθαρίζω στάνταρ τη μυτούλα μόλις ξυπνήσει το πρωί και μετά το μπάνιο του το βράδυ. Αν δω ότι δυσκολεύεται να φάει, τον καθαρίζω και μες τη μέρα. Ο γιατρός μου είχε συστήσει πριν από κάθε γεύμα αν τον ακούω μπουκωμένο.

γουαου! και εμενα το παιδακι μου ειναι αρκετα μπουκωμενο και το φαγουριζει κιολας η μυτουλα και δεν καταλαβαινει να την ξυσει... ψυχουλες μωρε ανήμπορες :-)....

δεν της χώνει μπουνιές; :) ο δικός μου την κοπανάει κανονικά τη μυτούλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...