Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια ζωή έλεγα οτι θα πάω σε πλαστικό για αύξηση στήθους...τα τελευταία 2 χρόνια παρακολουθώ μετά μανίας το Dr 90210 στο Ε! και έχω δει άπειρες εγχειρήσεις τέτοιου είδους! Τι το'θελα??? τώρα φοβάμαι να πάω!!!

άσε που για να πάω, θέλω να έχω ξεμπερδέψει απο παιδιά...να κάνω όσα είναι να κάνω και μετά βλέπουμε!!!

αχ ο νόμος του Μέρφι...καλά τα λέει!!!

18. Αυτό που είχες βάλει στο μάτι, θα στο πάρει ο μπροστινός στην ουρά.

το έπαθα προχθές με ένα ζευγάρι μπότες!!!

εγώ η πρώτη μου φορά που μπήκα χειρουργείο και νοσηλεύτηκα ήταν τώρα με την καισαρική! ε, πήρα την πρώτη κρυάδα... όταν σταματήσω το θηλασμό απλά θα αρχισω να ψαχνω για τον καλύτερο! ;) εκτος του οτι έχει μεγαλώσει έχει ξεχειλώσει επίσης τραγικά!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο μας...Μολις εφυγε η γιατρος, καναμε το εμβολιακι μας παλι και μου ειπε οτι μαλλον θα κανει και αυτο πυρετο!!!!! Αχ αυτο το πραγμα καθε μηνα δεν το αντεχω...Απο αυρο ξεκιναμε φρουτα το 2ο γευμα και κρεμα το απογευματινο. Εχω λιγο αγχος, θα τρωει δε θα τρωει. Θα σας πω αυριο, αν θα μου καταφτυσει το σπιτι. Κοιταξε τα δοντακια μας και ειναι ετοιμα 2 πανω και 2 κατω, σε λιγο θα αρχισουν να ξεπροβαινουν. Τωρα κοιμαται λιγο το μπουμπουκακι μου...Α και το αλλο, η αδελφη μου και η μαμα μου περνανε τη γριπη των χοιρων...Και η ανιψια μου και ο γαμπρος μου, οικογενειακα...Οποτε πρωτοχρονια μονοι μας στο σπιτακι μας..

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημερα και απο μας...Μολις εφυγε η γιατρος, καναμε το εμβολιακι μας παλι και μου ειπε οτι μαλλον θα κανει και αυτο πυρετο!!!!! Αχ αυτο το πραγμα καθε μηνα δεν το αντεχω...Απο αυρο ξεκιναμε φρουτα το 2ο γευμα και κρεμα το απογευματινο. Εχω λιγο αγχος, θα τρωει δε θα τρωει. Θα σας πω αυριο, αν θα μου καταφτυσει το σπιτι. Κοιταξε τα δοντακια μας και ειναι ετοιμα 2 πανω και 2 κατω, σε λιγο θα αρχισουν να ξεπροβαινουν. Τωρα κοιμαται λιγο το μπουμπουκακι μου...Α και το αλλο, η αδελφη μου και η μαμα μου περνανε τη γριπη των χοιρων...Και η ανιψια μου και ο γαμπρος μου, οικογενειακα...Οποτε πρωτοχρονια μονοι μας στο σπιτακι μας..

καταρχας να χαίρεσαι το αστέρι σου που μεγαλώνει... 5 μηνών! ... ανυπομονώ να μάθω νέα με τις κρέμες!

όσο για πρωτοχρονιά το καλύτερο!! και εμείς σπιτι μας οι 3 μας!... για να είναι μια γλυκιά γλυκιά χρονιά!

Διαφημίσεις

ποια μελομακαρονα καλε;;;τα φαγαμε κιολας εμεις!!!!!!

είδες σε μυρίστηκα...:tongue: εγώ δεν αφήνω γυκό΄για πάνω απο 24ωρο στο σπίτι... αγοράζει ο Νίκος, τρώω εγώ και δεν προλαβαίνει ούτε να τα δει... και δεν μπορώ να κατηγορήσω και το παιδί ακόμα.... αντε να του πω οτι τα έφαγε ο Αγγελος και να με πιστέψει!!!:tongue::lol:

καταρχας να χαίρεσαι το αστέρι σου που μεγαλώνει... 5 μηνών! ... ανυπομονώ να μάθω νέα με τις κρέμες!

όσο για πρωτοχρονιά το καλύτερο!! και εμείς σπιτι μας οι 3 μας!... για να είναι μια γλυκιά γλυκιά χρονιά!

Ευχαριστω Ελευθερια μου και συ να χαιρεσαι τον Αγγελο σου!!!! Ναι, γιναμε 5 μηνων, σαν ψεματα μου φαινεται, ποτε γεννησα, ποτε ξεπερασαμε τα της θερμοκοιτιδας, ποτε γιναμε 5 μηνων...Θα σας κραταω ενημερες με τιε κρεμες, εννοειται!!!!!!!!!!!! Αχ ναι, η πρωτη μας πρωτοχρονια οι 3 μας....Ονειρεμενη πρωτοχρονια!!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anna1979

ovvZp2.png

είδες σε μυρίστηκα...:tongue: εγώ δεν αφήνω γυκό΄για πάνω απο 24ωρο στο σπίτι... αγοράζει ο Νίκος, τρώω εγώ και δεν προλαβαίνει ούτε να τα δει... και δεν μπορώ να κατηγορήσω και το παιδί ακόμα.... αντε να του πω οτι τα έφαγε ο Αγγελος και να με πιστέψει!!!:tongue::lol:

χαχαχα!!!!!!!!!! ωραιο!!!!!!!!!!!! Απο του χρονου ομως, θα την εχουμε ετοιμη τη δικαιολογια: ε το παιδι τα εφαγε τα γλυκα αγαπη μου, δεν παλευετα, τωει συνεχεια, ζωη να εχει!!!!! Το οτι θα παχαινουμε βεβαια εμεις θα το δικαιολογησουμε ως φουσκωμα και ανεξηγητο φαινομαινο: "Μα με το αερα παχαινω;;;;; Τιποτα δεν τρωγω ολη μερα"

ovvZp2.png

αχχχχ και εγώ για εκεί με βλέπω .... σε κανα χρόνο!

και μια που είπα ... δεν θέλουμε ποτε αυτό που έχουμε αλλά κάτι άλλο... μου ήρθε στο μυαλό ο νόμος του Μερφυ... διαβάστε εδώ... http://aparadektos.50megs.com/merfi.html !!!:lol:;)

λοιπόν πεθαινω για αυτα από το νόμο του Μέρφυ:

42.Αν μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου ενώ την έχουν χάσει όλοι οι άλλοι,

... απλώς δεν έχεις καταλάβει το πρόβλημα. και

63. Κοιμάται πρώτος αυτός που ροχαλίζει. :P

οσον αφορά στα μελομακαρονα πήρα και δεύτερη δόση μελομακαρονα με σοκολατα από το φούρνο όπου είχα πάει να αγοράσω ζαμπονοτυρόπιτα.:rolleyes:. αδιαθετησα όμως εχθες το βράδυ αρα δικαιολογούμαι εεεεε;

ελευθερια μου στον ορο λεει να τον χρησιμοποιουμε 2-4 φορές την ημερα. δεν πειραζει λες αν του βάλω παραπανω; του εχω βαλει και μαξιλαρακι να μην καταπινει τις μυξες και πνιγεται... καλα εκανα;

Διαφημίσεις

Αννούλα κρεμούλες αρχίζετε??? νωρίς δεν είναι?

εγώ θέλω να τις αρχίσουμε μόλις κλείσουμε τον 6ο!

μεγαλώνουν μωρέ τα παιδάκια μας...

URL%5D

Επεξεργάστηκαν by fairytale

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αννούλα εγώ έχω αποφασίσει σχετικα με τις κρεμες να κάνω ότι και η κουνιάδα μου. να μην του δώσω κρέμα καθολου και να προχωρήσω απευθειας σε αλεσμενα φαγητα. να σου πω την αληθεια γνωμη μου ειναι οτι οι κρεμες μονο παχυντικες ειναι και τιποτε αλλο δεν προσφερουν. άσε που δεν ξερεις τι υλικα χρησιμοποιουν οι εταιρειες (μεταλλαγμενα κλπ)

Αννούλα κρεμούλες αρχίζετε??? νωρίς δεν είναι?

εγώ θέλω να τις αρχίσουμε μόλις κλείσουμε τον 6ο!

μεγαλώνουν μωρέ τα παιδάκια μας...

δείτε μας μαμά και κόρη:

url%5DURL%5Dhttp://img9.imageshack.us/i/170xw.jpg/

URL%5D

προσπαθησε παλι κατι παει λαθος :tongue:

Αννούλα εγώ έχω αποφασίσει σχετικα με τις κρεμες να κάνω ότι και η κουνιάδα μου. να μην του δώσω κρέμα καθολου και να προχωρήσω απευθειας σε αλεσμενα φαγητα. να σου πω την αληθεια γνωμη μου ειναι οτι οι κρεμες μονο παχυντικες ειναι και τιποτε αλλο δεν προσφερουν. άσε που δεν ξερεις τι υλικα χρησιμοποιουν οι εταιρειες (μεταλλαγμενα κλπ)

δε νομίζω να λέει για κρέμες που θα αγοράζει αλλά θα φτιάχνει εκείνη! εννοείται οτι θα τις φτιάχνουμε εμεις με φρέσκα φρουτάκια! γιαμ γιαμ

λοιπόν πεθαινω για αυτα από το νόμο του Μέρφυ:

42.Αν μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου ενώ την έχουν χάσει όλοι οι άλλοι,

... απλώς δεν έχεις καταλάβει το πρόβλημα. και

63. Κοιμάται πρώτος αυτός που ροχαλίζει. :P

οσον αφορά στα μελομακαρονα πήρα και δεύτερη δόση μελομακαρονα με σοκολατα από το φούρνο όπου είχα πάει να αγοράσω ζαμπονοτυρόπιτα.:rolleyes:. αδιαθετησα όμως εχθες το βράδυ αρα δικαιολογούμαι εεεεε;

ελευθερια μου στον ορο λεει να τον χρησιμοποιουμε 2-4 φορές την ημερα. δεν πειραζει λες αν του βάλω παραπανω; του εχω βαλει και μαξιλαρακι να μην καταπινει τις μυξες και πνιγεται... καλα εκανα;

όχι είχα μιλήσει με την παιδίατρο τότε και μου είπε να χρησιμοποιήσω όσο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ χρειάζεται! δεν υπάρχει πρόβλημα! μαξιλάρι εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα ούτε χρησιμοποίησα τότε... σήκωσε το στρώμα, απο την πλευρά που είναι το κεφαλάκι του, με μια πετσέτα απο κάτω;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...