Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!

Καλησπέρα. Τι μου κάνετε;Περάσατε καλά;Εμείς πολύ όμορφα.Όλο βόλτες ήμασταν. Αλλά το πριγκηπάκι μας όλη την ώρα κοιμόταν στο καρότσι κι έτσι ότι φωτο βγάλαμε δε φαινόταν σχεδόν καθόλου, λίγο το προσωπάκι του, καθώς τον είχαμε και κουκουλωμένο.Εχθές ειδικά το τι υγρασία είχε στην παραλία δε λέγεται.Και ομίχλη....Δεν έβλεπες τη θάλασσα. Σήμερα όμως ήταν σαν να είχαμε άνοιξη.

Μαρία μου τι όμορφος που είναι ο Νικόλας!!!!Κουκλάκι!Αν είχα κόρη θα στον κλέβαμε.Φτου φτου μην το ματιάξω το μωρό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι ειστε ολοι τελειοι!

Ο μικρος σου για ακομη μια φορα εκλεψε τις εντυπωσεις!

Τι μουτρακι ειναι αυτο?

Κι εσυ εισαι μια κουκλα!Και πολυ ξεκουραστη οπως λεει η Ελευθερια.

Να ειστε παντα καλα και τοσο ευτυχισμενοι οπως ειστε στην φωτο!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Εγώ χθες ήμουν έτσι και είχα και κάτι πονάκια περιόδου αλλά πάλι τίποτα. 3 φορές μέχρι τώρα (25/11, 14/12 και χθες) είχα 2 σταγόνες ροζ αλλά την άλλη μέρα τίποτα! Μήπως τώρα που μείωσες τους θηλασμούς σου έρθει περίοδος;

Εμενα μου ξαναηρθε σημερα μετα απο 1 μηνα και 3 μερες.Κανονικοτατο αιμα.Ισως ειναι αυτο που λες.Επειδη μειωσα μαλλον τους θηλασμους:-(

Εμεις ανημερα των Χριστουγεννων πηγαμε βολτα στην πλατεια Αριστοτελους και ειδαμε το καραβι,το χριστουγεννιατικο δεντρο και την φατνη.Μετα πηγαμε για καφεδακι πρωτο τραπεζι στο mojo.Θα σας δειξω φωτο μολις τις περασω.

Διαφημίσεις

Μαρακι αυτο με τον σιδηρο το σκεφτηκα και εγω. Δεν εξηγειται τετοια αδυναμια...προς το παρον με απασχολει το μπεμπεκι μου που εχει τρελη μυξα και φοβαμαι μην την αρπαξε. του εχω σπασει τα νευρα με το οτριζαλιν και προκοπη δεν βλεπω. προβλέπεται μακρα η νύχτα, πάλι αυπνη θα μεινω... ο θεος βοηθός! πολύ ωραιες οι φωτο σας. Παντα ετσι χαμογελαστοι να ειστε. Και ο Νικολας αντρακι σωστό. Τι ομορφα στην Κέρκυρα.Ξεκουραστηκες ε; το αξίζεις Μαρακι μου και κοιτα να το απολαυσεις.

Σοφάκι τσακωθηκες παλι; Ναύπλιο πας με την μπεμπα;:confused:. οπως και να εχει ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα απο εδω και περα.

όσον αφορα στα υπόλοιπα κοριτσακια, μια χαρα σας διαβάζω, παντα τέτοια!

δεν ξέρω τι βαρος εχει η κούκλα σου αλλά εμένα ήταν 5500 πριν μια εβδομάδα και ήδη κουράζομαι στις αγκαλιές!!!

και εγώ στην αρχή ντρεπόμουν να θηλάσω δημόσια... γιατί και το ντύσιμό μου είναι σχετικά συντηρητικό... δεν ημουν ποτε ατομο που έδειχνε πολλά;) αλλά όταν το σκέφτηκα κατάλαβα οτι είναι κατι τελείως διαφορετικό και δυστυχώς οποιος το βλεπει κάπως και πονηρα έχει σοβαρό προβλημα! Εγώ ένα εχω να σου πω Μπράβο και πάλι μπράβο!

Πριν 10 μέρες ήταν 5600 και τώρα ΣΙΓΟΥΡΑ έχει βαρύνει! το καταλαβαίνω!!!

κι εγώ συντηρητικά ντύνομαι απλά η ανατομία μου (βλέπε ανύπσρκτο στήθος!) με διευκολύνει στο δημόσιο θηλασμό γιατί τι να φανεί???? χαχαχαχαχα!!!!

Εμείς δεν θα τον ξυπνήσουμε με τπτ... δεν θέλω να τον αναστατώσω... ποδαρικό θα κάνει το πρωι που θα ξυπνήσει, μέχρι τότε δεν θα αφήσουμε κανένα να μπει:lol::lol::lol:

Η Μαρια θα έχει την πεθερομαρμαγκα στο σπίτι οπότε άλλος ένας άντρας στο πλευρό της είναι πάντα χρήσιμος!;)

Κι εγώ δε θα την ξυπνήσω τη μικρή! θα μας κάνει ποδαρικό το πρωί!

μικρή μου μια συμβουλή: τα πρώτα χριστούγεννα και η πρώτη πρωτοχρονιά του παιδιού σου δεν θα ξαναυπάρξουν...γι'αυτό cheer up και άρχισε να αποθανατίζεις :)

πες τα βρε Μαράκι!

αν και πάλι έχετε εξαφανιστεί, ιδού οι χριστουγεννιάτικες μουρίτσες μας!

Βόλτα στο Λιστόν με συννεφιά!

dsc02001e.th.jpg

στο τζάκι με τη μαμά και τον μπαμπά!

dsc01989bn.th.jpg

Με τον παππού και τη γιαγιά και τον θείο Χρήστο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

dsc01984j.th.jpg

έτοιμος να φάω τη γαλοπούλα!

dsc01975n.th.jpg

τον κύριο στα δεξιά μου τον ξέρετε; Αυτός θα μου φέρει τα δώρα!

dsc01961t.th.jpg

Κουκλί ο ροκ Νικόλας και το ίδιο και η μαμά του!!!

βρε κορίτσια τα δικά σας μπεμπόνια χτυπιούνται όλη τη μέρα ή μόνο η δικιά μου το κάνει???

κλωτσάει συνέχεια, κουνάει χέρια, στο ριλάξ κάνει κοιλιακούς για να σηκωθεί, χαμός!!! πολύ ενέργεια το παιδί μου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα και από εμενα!

τελικα το βραδυ μου δεν ήταν και τόσο δύσκολο αν και το παιδάκι μου παραμένει μπουκωμένο :-(. πήρα τον γιατρό σημερα και μου είπε ότι αν δεν εχει βήχα ή πυρετό να μην ανησυχώ. να του βάζω μόνο ορό (και όχι οτριζαλιν) στην μυτούλα για να διαλύω τις μυξούλες και όλα καλά! για να δούμε, ας ελπίσουμε σε ενα απλό συναχάκι. εσείς πώς ξημερωθήκατε μανουλίτσες;

Γιώτα θεα η μικρή και με πολύ ωραία ματακια ;)

Πριν 10 μέρες ήταν 5600 και τώρα ΣΙΓΟΥΡΑ έχει βαρύνει! το καταλαβαίνω!!!

κι εγώ συντηρητικά ντύνομαι απλά η ανατομία μου (βλέπε ανύπσρκτο στήθος!) με διευκολύνει στο δημόσιο θηλασμό γιατί τι να φανεί???? χαχαχαχαχα!!!!

δλδ μόνο το δικό μου είναι μεγαλύτερο κατα 1 νούμερο? λέτε να μου μείνει? δεν θέλω καθόλου! :(

Καλημέρα και από εμενα!

τελικα το βραδυ μου δεν ήταν και τόσο δύσκολο αν και το παιδάκι μου παραμένει μπουκωμένο :-(. πήρα τον γιατρό σημερα και μου είπε ότι αν δεν εχει βήχα ή πυρετό να μην ανησυχώ. να του βάζω μόνο ορό (και όχι οτριζαλιν) στην μυτούλα για να διαλύω τις μυξούλες και όλα καλά! για να δούμε, ας ελπίσουμε σε ενα απλό συναχάκι. εσείς πώς ξημερωθήκατε μανουλίτσες;

Γιώτα θεα η μικρή και με πολύ ωραία ματακια ;)

και εμείς είχαμε πολυ μύξα πριν απο 15 μέρες περίπου για 3 μέρες,χωρίς βήχα, πυρετο ή τπτ άλλο... μόνο φυσιολογικό ορό χρησιμοποίσα και συνέχεια... στο 3ημερο χάλασα πάνω απο 1 κουτί... θέλει υπομονή και επιμονή!

Διαφημίσεις

δλδ μόνο το δικό μου είναι μεγαλύτερο κατα 1 νούμερο? λέτε να μου μείνει? δεν θέλω καθόλου! :(

φαντάσου οτι εμένα έχει μεγαλώσει και ακόμα δε φαίνεται οτι υπάρχει!!!:P:p:p

πάντως συνήθως λένε οτι επανέρχεται...ελπίζω το δικό μου όχι!

Μακμαράκι δεν έχει τίποτα ο μπέμπης! βάζε του ορό και προσπάθησε να μην έχεις πολλή υγρασία στο σπίτι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

φαντάσου οτι εμένα έχει μεγαλώσει και ακόμα δε φαίνεται οτι υπάρχει!!!:P:p:p

πάντως συνήθως λένε οτι επανέρχεται...ελπίζω το δικό μου όχι!

Μακμαράκι δεν έχει τίποτα ο μπέμπης! βάζε του ορό και προσπάθησε να μην έχεις πολλή υγρασία στο σπίτι!

σου δίνω απο το δικό μου... τι πράγμα και αυτό οτι έχουμε δεν το θέλουμε! :tongue:

σου δίνω απο το δικό μου... τι πράγμα και αυτό οτι έχουμε δεν το θέλουμε! :tongue:

εγώ πάλι θέλω αλλά δεν έχω!!! χαχαχαχαχα!!!

αλλά πως θα γίνει??? κλέφτες θα γίνουν οι πλαστικοί χειρούργοι???????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγώ πάλι θέλω αλλά δεν έχω!!! χαχαχαχαχα!!!

αλλά πως θα γίνει??? κλέφτες θα γίνουν οι πλαστικοί χειρούργοι???????

αχχχχ και εγώ για εκεί με βλέπω .... σε κανα χρόνο!

και μια που είπα ... δεν θέλουμε ποτε αυτό που έχουμε αλλά κάτι άλλο... μου ήρθε στο μυαλό ο νόμος του Μερφυ... διαβάστε εδώ... http://aparadektos.50megs.com/merfi.html !!!:lol:;)

αχχχχ και εγώ για εκεί με βλέπω .... σε κανα χρόνο!

και μια που είπα ... δεν θέλουμε ποτε αυτό που έχουμε αλλά κάτι άλλο... μου ήρθε στο μυαλό ο νόμος του Μερφυ... διαβάστε εδώ... http://aparadektos.50megs.com/merfi.html !!!:lol:;)

Μια ζωή έλεγα οτι θα πάω σε πλαστικό για αύξηση στήθους...τα τελευταία 2 χρόνια παρακολουθώ μετά μανίας το Dr 90210 στο Ε! και έχω δει άπειρες εγχειρήσεις τέτοιου είδους! Τι το'θελα??? τώρα φοβάμαι να πάω!!!

άσε που για να πάω, θέλω να έχω ξεμπερδέψει απο παιδιά...να κάνω όσα είναι να κάνω και μετά βλέπουμε!!!

αχ ο νόμος του Μέρφι...καλά τα λέει!!!

18. Αυτό που είχες βάλει στο μάτι, θα στο πάρει ο μπροστινός στην ουρά.

το έπαθα προχθές με ένα ζευγάρι μπότες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...