Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

αντε και σημερα εχετε αδεια και μπορειτε να ειστε εξαφανισμενες απο το καφε! αυριο ειναι Δευτερα, τα κεφαλια μεσα παρακαλω! σας θελω ετοιμοπολεμες :P

εμεις εδω περναμε πολυ ησυχα (εως απελπιστικα) τις μερες των εορτων στο σπιτι με αγαπημενα προσωπα. εμενα βεβαια μου βγαινει μια απιστευτη κουραση σε σημειο να μη μπορω να παρω τα ποδια μου. φανταστειτε οτι το βραδυ ταιζω τον μπεμπη εντελεως μηχανικα. δεν ξερω ουτε τι ωρα ουτε πως σηκωνομαι :confused:. ο Αρης μου εχει αναφερει μεταμεσονυχτιες και οχι μονο συνομιλιες τις οποιες δεν θυμαμαι καν. δεν παω καθολου καλα λεμε. νυσταζω δε ολη την μερα... εντωμεταξυ το ανθρωπακι μου αν καιο την τριτη κλεινει το πρωτο τριμηνο δεν εχει ησυχασει τελειως από την κοιλιτσα του με αποτελεσμα να συνεχιζει να υποφερει τα βραδυα. απο εχθες το βραδυ προστεθηκε και ενα φλεμα το οποίο μου το πνιγει το παιδακι μου καθε τρεις και λίγο. αλήθεια αυτό το παλιοφλεμα πως να το διωξω;;;; φωτος εγω δεν εχω τραβηξει λογω της οχι και τοσο καλης διαθεσης μου. μολις δω τι γινεται με την καινουργια ψηφιακη μου ομως (δωρο από το αδελφακι) μπορει να βγαλω καμια και να στειλω. το θεριο αναδευεται. μεσα θα ειμαι θα παρακολουθω αν μπει καμια σας...

Κοριτσάκι δεν πας να κάνεις εξετάσεις; Σαν να έχεις χαμηλό τον σίδηρο μου ακούγεται...

Εγώ χθες ήμουν έτσι και είχα και κάτι πονάκια περιόδου αλλά πάλι τίποτα. 3 φορές μέχρι τώρα (25/11, 14/12 και χθες) είχα 2 σταγόνες ροζ αλλά την άλλη μέρα τίποτα! Μήπως τώρα που μείωσες τους θηλασμούς σου έρθει περίοδος; Πάντως τσέκαρε και τον σίδηρο!

σχετικά με το φλέμα, get used to it :) δεν είναι τίποτα, απλά δεν μπορεί να το διώξει...όπως του καθαρίζεις τη μυτούλα με τον ορό θα το καταπιεί κάποια στιγμή.

μικρή μου μια συμβουλή: τα πρώτα χριστούγεννα και η πρώτη πρωτοχρονιά του παιδιού σου δεν θα ξαναυπάρξουν...γι'αυτό cheer up και άρχισε να αποθανατίζεις :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς δεν θα τον ξυπνήσουμε με τπτ... δεν θέλω να τον αναστατώσω... ποδαρικό θα κάνει το πρωι που θα ξυπνήσει, μέχρι τότε δεν θα αφήσουμε κανένα να μπει:lol::lol::lol:

Η Μαρια θα έχει την πεθερομαρμαγκα στο σπίτι οπότε άλλος ένας άντρας στο πλευρό της είναι πάντα χρήσιμος!;)

καλά αν με κοροϊδεύεις και συ...:rolleyes:

σήμερα βγήκαμε βόλτα στο λιστόν με το καρότσι μας, τον παππού και την γιαγιά :) καμάρωναν σαν χαζοί :) το ροκομωρό όμως ούρλιαζε να τον βγάλουμε από το καρότσι να καθίσει στα πόδια μας να βλέπει και αυτός τον κόσμο...αμάν αυτό το παιδί, είναι θέμα ημερών να κάτσει στον πωπό του, δεν αντέχει!

ευτυχώς το καφεδάκι μου δεν το ήπια σφηνάκι σήμερα, ήταν πολλές οι αγκαλιές για τον Νικόλα μου :) και είχε και ήλιο παρόλο που το meteo έδειχνε βροχή :D :D :D

πάω να φορτώσω φώτος στο λαπτόπι να σας δείξω...

αν και πάλι έχετε εξαφανιστεί, ιδού οι χριστουγεννιάτικες μουρίτσες μας!

Βόλτα στο Λιστόν με συννεφιά!

dsc02001e.th.jpg

στο τζάκι με τη μαμά και τον μπαμπά!

dsc01989bn.th.jpg

Με τον παππού και τη γιαγιά και τον θείο Χρήστο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

dsc01984j.th.jpg

έτοιμος να φάω τη γαλοπούλα!

dsc01975n.th.jpg

τον κύριο στα δεξιά μου τον ξέρετε; Αυτός θα μου φέρει τα δώρα!

dsc01961t.th.jpg

Διαφημίσεις

δεν έχω λόγια... τέτοιο καμάρι που το έχουν όλοι!!! και εσυ λαμπεις... φαίνεσαι πολυ ξεκούραστη! μπράβο χαίρομαι πολυ για εσας! είσαστε μια χαρούμενη και ευτυχισμένη οικογένεια!

καλά δεν είμαστε και μες την τρελλή ευτυχία! έχουμε ρίξει κάτι τσακωμούς με τη γλυκιά μανούλα μου κατά πόσο κρυώνει ή ζεσταίνεται το παιδί και για το πόσα μελομακάρονα τρώω που μας έχει ακούσει όλο το νησί! τεσπά! ναι στις φώτος λάμπουν όλοι λόγω του μπέμπη! είδες φρεσκαδούρα που έγινα; :)

καλησπερα κ απο μενα!!

ελπιζω να περασατε τελεια τα χριστουγεννα!!!

δε προλαβα να σας διαβασω, μπαινω απο ιντερνετ καφε γιατι σπιτι δεν εχουμε προς το παρον.τα δικα μου χριστουγεννα ηταν χαλια'λεπτομεριες δε μπορω να πω'οταν βγουμε θα σασ τα πω απο κοντα.αυριο φευγουμε για ναυπλιο οι 2 μας θα γυρισουμε στισ 31.

φιλακια πολλα σε σας κ τα μπεμπακια σας!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλησπερα κ απο μενα!!

δε προλαβα να σας διαβασω, μπαινω απο ιντερνετ καφε γιατι σπιτι δεν εχουμε προς το παρον.τα δικα μου χριστουγεννα ηταν χαλια'λεπτομεριες δε μπορω να πω'οταν βγουμε θα σασ τα πω απο κοντα.αυριο φευγουμε για ναυπλιο οι 2 μας θα γυρισουμε στισ 31.

καλά να περάσετε Σοφούλα! Ελπίζω οι επόμενες μέρες να είναι πιο όμορφες! Φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

Μαρία μου εγώ να δεις με τη δική μου... τι έγινε προχτες που πήγαμε σε τραπέζι στη θεία μου! Ρεσιταλ βλακ*** η γιαγια του!!! τι να τσιρίζει απο τη χαρα της πάνω απο το κεφάλι του τι να τον γυρνάει σβούρα μια στον ένα μια στον άλλο... τσιτωσε τρελλά και φύγαμε αφού έβαλα τις φωνές! περιμενα οτι θα δώσει το καλό παράδειγμα αλλά ενώ όλοι οι άλλοι ήταν οκ εκείνη ξέφυγε!! αχχχχχχ στενοχωρήθηκα πολύ!!!

καλησπερα κ απο μενα!!

να περάσετε καλά!!!

καλά να περάσετε Σοφούλα! Ελπίζω οι επόμενες μέρες να είναι πιο όμορφες! Φιλάκια πολλά!

ευχαριστω πολυ μαρακι¨!!!να περασετε κ εσεις σουπερ!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...