Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμας ο πρώτος δημόσιος θηλασμός ήταν στην παραλία στο Καβούρι, δίπλα στη θάλασσα, μια εβδομάδα μετα το μαιευτήριο.... δεν θα ξεχάσω ποτέ το γλυκό χαμόγελο μιας γυναίκας που πέρασε απο δίπλα μας και με κοιταξε με νόημα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα & Χρόνια πολλά κ πάλι !! Δεν είναι τέλεια ? Πόσο καλά παιδιά ήμασταν και λάβαμε τέτοιο δώρο ?

Μας έχουν καλέσει διάφοροι φίλοι – συγγενείς για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν , να αφήσουμε λένε το παιδί στη γιαγιά του, μα πάνε καλά ? Λέμε με τον άντρα μου , πρωτοχρονιά μακριά από το παιδάκι μας ? Πρώτη πρωτοχρονιά με το αστέρι μας ? Με τίποτα !!! Θα κοιμάται βέβαια αλλά δεν θα είμαστε εκεί να του δώσουμε ένα γλυκό φιλάκι για τη νέα χρόνια ?

Ποια από εσάς ήξερε ότι υπάρχουν τέτοια συναισθήματα , ποια πίστευε ότι μπορείς να νιώσεις έτσι για ένα πλάσμα, μας τα έλεγαν – περιέγραφαν αλλά όλο αυτό που ζούμε δεν έχει λόγια …

Πω πω τα έχω παίξει τελείως , τι καλά … :lol::lol::lol:

XwAPp3.png

Χρόνια πολλά χρόνια πολλά! Φώτος βγάλατε; Θελω να δωωωωωωωωω!

Σοφία υποκλίνομαι!

ΚΑτερινούλα εμείς θα τον μπανιάρουμε και θα τον κοιμήσουμε κανονικά, αλλά στις 12 θα τον σηκώσουμε να κόψει βασιλόπιτα αγκαλίτσα με τον μπαμπά μας :)

Αύριο θα σας ανεβάσω φώτο!

Καλησπέρα & Χρόνια πολλά κ πάλι !! Δεν είναι τέλεια ? Πόσο καλά παιδιά ήμασταν και λάβαμε τέτοιο δώρο ?

Μας έχουν καλέσει διάφοροι φίλοι – συγγενείς για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν , να αφήσουμε λένε το παιδί στη γιαγιά του, μα πάνε καλά ? Λέμε με τον άντρα μου , πρωτοχρονιά μακριά από το παιδάκι μας ? Πρώτη πρωτοχρονιά με το αστέρι μας ? Με τίποτα !!! Θα κοιμάται βέβαια αλλά δεν θα είμαστε εκεί να του δώσουμε ένα γλυκό φιλάκι για τη νέα χρόνια ?

Ποια από εσάς ήξερε ότι υπάρχουν τέτοια συναισθήματα , ποια πίστευε ότι μπορείς να νιώσεις έτσι για ένα πλάσμα, μας τα έλεγαν – περιέγραφαν αλλά όλο αυτό που ζούμε δεν έχει λόγια …

Πω πω τα έχω παίξει τελείως , τι καλά … :lol::lol::lol:

Αυτό μας έλειπε να αφήσουμε τα παιδιά μας και να πάμε πιούμε... και θα διασκεδάσουμε? εγώ ούτε λέξη δεν θα μπορούσα να αρθρώσω οχι να διασκεδάσω...:lol: ακόμα και στον ύπνο μου τον βλέπω!!!:lol::lol::lol:

....εγω δεν υπήρξα ποτέ καλό παιδί:tongue: αλλά τώρα έγινα!... μάλλον γι' αυτό πηρα τετοιο δώρο για να γίνομαι καλύτερη κάθε μερα και να προσπαθώ;)!

Χρόνια πολλά χρόνια πολλά! Φώτος βγάλατε; Θελω να δωωωωωωωωω!

Σοφία υποκλίνομαι!

ΚΑτερινούλα εμείς θα τον μπανιάρουμε και θα τον κοιμήσουμε κανονικά, αλλά στις 12 θα τον σηκώσουμε να κόψει βασιλόπιτα αγκαλίτσα με τον μπαμπά μας :)

Αύριο θα σας ανεβάσω φώτο!

ναι να δεις μη χάσεις τπτ εσυ... και λες το Νικόλα κουτσομπόλη... φτου σου!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες!

Χρονια πολλα εγω δεν σας ειπα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!

Φετος ειναι τα πιο τελεια Χριστουγεννα που εχω περασει ποτε μου γιατι εχω επιτελους αγκαλια το παιδακι μου,που με τοσο κοπο εκανα.

Τον κοιταζω και βουρκωνω απο συγκινηση.Κι ευχαριστω τον Παντοδυναμο που μου τον εστειλε.Περσι ανημερα των Χριστουγεννων ειχα μαθει οτι ειμαι εγκυος και φετος εχω αγκαλια το αγγελουδι μου!

Τα πιο τελεια Χριστουγεννα ever!!!!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα!

αντε και σημερα εχετε αδεια και μπορειτε να ειστε εξαφανισμενες απο το καφε! αυριο ειναι Δευτερα, τα κεφαλια μεσα παρακαλω! σας θελω ετοιμοπολεμες :P

εμεις εδω περναμε πολυ ησυχα (εως απελπιστικα) τις μερες των εορτων στο σπιτι με αγαπημενα προσωπα. εμενα βεβαια μου βγαινει μια απιστευτη κουραση σε σημειο να μη μπορω να παρω τα ποδια μου. φανταστειτε οτι το βραδυ ταιζω τον μπεμπη εντελεως μηχανικα. δεν ξερω ουτε τι ωρα ουτε πως σηκωνομαι :confused:. ο Αρης μου εχει αναφερει μεταμεσονυχτιες και οχι μονο συνομιλιες τις οποιες δεν θυμαμαι καν. δεν παω καθολου καλα λεμε. νυσταζω δε ολη την μερα... εντωμεταξυ το ανθρωπακι μου αν καιο την τριτη κλεινει το πρωτο τριμηνο δεν εχει ησυχασει τελειως από την κοιλιτσα του με αποτελεσμα να συνεχιζει να υποφερει τα βραδυα. απο εχθες το βραδυ προστεθηκε και ενα φλεμα το οποίο μου το πνιγει το παιδακι μου καθε τρεις και λίγο. αλήθεια αυτό το παλιοφλεμα πως να το διωξω;;;; φωτος εγω δεν εχω τραβηξει λογω της οχι και τοσο καλης διαθεσης μου. μολις δω τι γινεται με την καινουργια ψηφιακη μου ομως (δωρο από το αδελφακι) μπορει να βγαλω καμια και να στειλω. το θεριο αναδευεται. μεσα θα ειμαι θα παρακολουθω αν μπει καμια σας...

Καλημερα φιλεναδες!

Χρονια πολλα εγω δεν σας ειπα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!

Φετος ειναι τα πιο τελεια Χριστουγεννα που εχω περασει ποτε μου γιατι εχω επιτελους αγκαλια το παιδακι μου,που με τοσο κοπο εκανα.

Τον κοιταζω και βουρκωνω απο συγκινηση.Κι ευχαριστω τον Παντοδυναμο που μου τον εστειλε.Περσι ανημερα των Χριστουγεννων ειχα μαθει οτι ειμαι εγκυος και φετος εχω αγκαλια το αγγελουδι μου!

Τα πιο τελεια Χριστουγεννα ever!!!!

Καλημερα Μανουλα! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σε σενα :P

Διαφημίσεις

Γεια σας !

Μαράκι μάλλον κοιμάται εύκολα γιαυτο και θα τον ξυπνήσεις ε ? Πως θα γίνει να μας κάνουν ποδαρικό ? :confused: Φωτο θα ανεβάσω αργότερα μόλις τις φορτώσουμε .

Και εγώ τον βλέπω στον ύπνο μου, τη τελευταία φορά δε είδα πως είχε κάνει κακά και ξεσκατιζα , να παίξω κανα τζοκερακι ? :tongue:

Βρε Μακ Μαράκι γιατί δεν κοιμάσαι και εσύ τις ώρες που κοιμάται ο μικρός ? Ίσως σε βοηθήσει .

XwAPp3.png

Γεια σας !

Μαράκι μάλλον κοιμάται εύκολα γιαυτο και θα τον ξυπνήσεις ε ? Πως θα γίνει να μας κάνουν ποδαρικό ? :confused: Φωτο θα ανεβάσω αργότερα μόλις τις φορτώσουμε .

Και εγώ τον βλέπω στον ύπνο μου, τη τελευταία φορά δε είδα πως είχε κάνει κακά και ξεσκατιζα , να παίξω κανα τζοκερακι ? :tongue:

Βρε Μακ Μαράκι γιατί δεν κοιμάσαι και εσύ τις ώρες που κοιμάται ο μικρός ? Ίσως σε βοηθήσει .

Εμείς δεν θα τον ξυπνήσουμε με τπτ... δεν θέλω να τον αναστατώσω... ποδαρικό θα κάνει το πρωι που θα ξυπνήσει, μέχρι τότε δεν θα αφήσουμε κανένα να μπει:lol::lol::lol:

Η Μαρια θα έχει την πεθερομαρμαγκα στο σπίτι οπότε άλλος ένας άντρας στο πλευρό της είναι πάντα χρήσιμος!;)

Αυτό μας έλειπε να αφήσουμε τα παιδιά μας και να πάμε πιούμε... και θα διασκεδάσουμε? εγώ ούτε λέξη δεν θα μπορούσα να αρθρώσω οχι να διασκεδάσω...:lol: ακόμα και στον ύπνο μου τον βλέπω!!!:lol::lol::lol:

....εγω δεν υπήρξα ποτέ καλό παιδί:tongue: αλλά τώρα έγινα!... μάλλον γι' αυτό πηρα τετοιο δώρο για να γίνομαι καλύτερη κάθε μερα και να προσπαθώ;)!

Άσε από αλκοόλ, νικοτίνη, κραιπάλες και ξενύχτια χόρτασα! Στη μια χώρα ξημερωνόμουν και σε άλλη βράδιαζα...όχι πόλη, χώρα! Τώρα σειρά έχουν οι αγκαλίτσες μπροστά στο τζάκι με τα ανδράκια μου, ένα ποτήρι ζεστή μαυροδάφνη και ωραίο φαγάκι :)

Γεια σας !

Μαράκι μάλλον κοιμάται εύκολα γιαυτο και θα τον ξυπνήσεις ε ? .

μπα αν είναι κουρντισμένος κοιμάται δύσκολα, αλλά ο γιώργος είναι ανένδοτος! θα τον σηκώσει οπωσδήποτε! άσε είναι μια ευκαιρία να φύγουν και τα πεθερικά άρον-άρον αν αρχίζει αυτός να ουρλιάζει αλλιώς τους έχω ικανούς να κάτσουν μέχρι τις 3 :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...