Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουφ μόλις κάθησα από το πρωί.Για λίγο φυσικά, γιατί τώρα πρέπει ν' αρχίσω να ψήνω.Θα έρθει ο νονός μας, η νονά μας και το νινάκι τους που το περνάμε 1 μήνα περίπου!Πω πω τι κούραση είναι αυτή!Του χρόνου, να μας έχει καλά ο Θεός, δεν κάθομαι σπίτι με τίποτα. Θα πάρω τα αντράκια μου και θα λείπω!!!!!!Τελειώνω καλέ εντάξει, σταματάω να γκρινιάζω!!!

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε, αγκαλιά με τα μωράκια μας και τους συζύγους μας, υγεία, ευτυχία για όλο τον κόσμο!!!!!!!

Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ρε κορίτσια.Είμαστε μανούλες!!!!!!!Τα πρώτα μας Χριστούγεννα με τα μπεμπάκια μας.

Άγγελέ μου σ' ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου, που ήρθες στη ζωή μας!!!!!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες και ειδικά στα μπουτάκια των αστεριών μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανουλες κ μωρακια, σας ευχομαι κ εγω με τη σειρα μου, μεσα απ την καρδια μου, να περασετε τα ομορφοτερα Χριστουγεννα της ζωης σας, κ απο δω κ στο εξης ολες οι μερες να ειναι γεματες!!! Γεματες αγκαλιες , γεματες χαμογελα κ αγαπη, γεματες με παιδικα γελια κ με υγεια φυσικα κ πανω απο ολα!!!! Να μαστε καλα κοριτσια, να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!!!!

Μαριανθη κ Μπεμπακος!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Κορίτσια χρόνια πολλά να χαίρεστε τις οικογενειές σας και τα γλυκά ζουζουνάκια σας!!!Σας εύχομαι υγεία,αγάπη και πολλές αγκαλίτσες με τα μωράκια σας!!!

χρονια πολλά και καλα φιλεναδα! να χαιρεσαι τους αντρες σου και να εισαι καλα να τους φροντιζεις :)

Χρονια Πολλα κοριτσακια γλυκα!!!Ευχομαι τα φετινα Χριστουγεννα και ολα οσα ερθουν,να ειναι τα ομορφοτερα της ζωης μας!!Υγεια,αγαπη,ευτυχια να γεμιζουν τα σπιτακια μας και τα παιδακια μας!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! με υγεια και χαρα, ευτυχια και πολλα πολλα φιλακια απο τα ομορφα μωρακια!!!!!!!!!!!! Εμεις πηγαμε στα πεθερικα μου σημερα και ξεσκιστηκα στο φαι, πολυ ωραια περασαμε. Αλλα η μπεμπα γκρινια, απαπα αλλο πραγμα. Ηθελε να κοιμηθει και ξεσηκωσε τον κοσμο. Τωρα γυρισαμε και κοιμαται με τον μπαμπα της μεσα. Ολες λειπετε ε;;; Φιλακια...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημερα! δεν μ'αρεσει που ειναι γιορτες, σας εχασα:tongue:

πως περνατε λοιπον; εμεις ησυχα λογω του μικρου, με λιγο κοσμο και εντος σπιτιου. σημερα εχει λιακαδα και σκεφτομαι μηπως τον πηγαινα καμια βολτιτσα. προς το παρον κοιμαται στον καναπε βυζαινονταςς το δαχτυλοο ενω παραλληλα πρεπει να τον κυνηγανε λυκανθρωποι στον υπνο του ετσι οπως κανει....:P

εχθες το βραδυ ξαπλωσα στις 21:45 για καμια ωριτσα υποτιθεται και ζητησα από τον αντρα μου να με ξυπνησει 11 παρα γιατι δεν ειχαμε κανει μπανιο στον μικρο. ο αντρας μου το εκανε, εγω δεν ξυπνουσα με τιποτα. ξυπνησα μονο κατα τις 2 να ταισω τον μικρο και ξαναξεραθηκα. ευτυχως δηλαδη γιατι κατα τις 5 παρα τον πιασανε αερια με πονακια και ζεσταινα χαμομηλακι και γαλατα.

τωρα που ειπα γαλατα... δεν βλεπω οτι θα εχω για πολυ ακομα δικο μου γαλα να του δινω του μικρου. σταματησε να πρηζεται το στηθος μου ακομα και οταν χανει γευμα. ο μικρος κανενα 5λεπτο ασχολειται και μετα χορταινει με μπουκαλι. θα το παλεψω μηπως κρατησει κανενα μηνα ακομα αλλά χλωμο...τσαμπα οι ματωμενες θηλες, τσαμπα τα κλαματα. εντωμεταξυ ειμαι τοοοοοσο κουρασμενη (ξερετε εσεις :P) που δεν εχω καμια διαθεση να προσπαθησω για τιποτα. με εριξε πολυ και η περιπετεια μας με το νοσοκομειο. αιστανθηκα πολλες τυψεις για το οτι δεν χορταινε το παιδακι μου με το γαλα μου και υποσυνείδητα το πηρα στραβα το ολο θεμα... αυτααααααααααα...

περιμενω νεα σας ΣΗΜΕΡΑ :D

Φιλακια!

Μα καλά ακόμα τρώτε;;; :tongue:

Εδώ ήσυχα...βγήκαμε μια βόλτα, αλλά το παιδί μου δεν είναι φυσιολογικό! Ενώ όλα τα υπόλοιπα μπεμπουλινάκια την βρίσκουν στο καρότσι τους και κοιμούνται με την πιπιλίτσα τους (Αγγελάκο μου!) το δικό μου μόλις κάτσουμε κάπου και παραγγείλουμε καφέ σεληνιάζεται! Ο αρχικουτσομπόλης! Έχετε πιει διπλό ελληνικό καυτό σφηνάκι;;;

Θέλει να σηκωθεί να χαζεύει γύρω...δεν μπορεί να είναι ακίνητος στο καρότσι και να έχει περιορισμένο πεδίο! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!

Μετά κλασσικά πείνασε...τεσπά...

Μαρουλάκι μου δεν θα σε κακοκαρδίσω χρονιάρες μέρες...αλλά τι περίμενες όταν τον διευκολύνεις με μπιμπερό; Το νόημα είναι στο 5λεπτο που παρατάει το στήθος να τον βάζεις ξανά και ξανά! Δεν πειράζει κοριτσάκι μου αρκεί το παιδάκι σου να είναι καλά :)

Επεξεργάστηκαν by maria_s

καλέ που είσαστε όλες??? και εγώ που νόμιζα ότι θα είχα σελίδες και σελίδες να διαβάσω....

Σήμερα πήγαμε καροτσάδα, βαρεθήκαμε το βάλε βγάλε το καρότσι από το αυτοκίνητο + δέσε ξεδέσε το παιδί από το κάθισμα του αυτοκινήτου... :) Πήγαμε για καφέ διαβάσαμε τις εφημερίδες μας... (το παιδί σε λήθαργο όπως πάντα στη βόλτα...) στην επιστροφή πήραμε και γλυκά… ε, και έδεσε το γλυκό… έχω φάει τόσα που φοβάμαι να ζυγιστώ….:)

Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να τον βγάλω φωτογραφία και να γελά… ΑΔΥΝΑΤΟ όμως… η ψωνάρα με το που βλέπει την κάμερα σοβαρεύει!!!

αχχχχ αύριο είναι Κυριακή... θα φροντίσουμε να την απολαύσουμε γιατί ο μπαμπάς μας επιστρέφει στη δουλειά απο Δευτέρα και θα μας λείπει πολύ και πάλι.... :(

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά!

Έστειλα τον άντρα μου σε μια γιορτή, έβαλα και το παιδάκι μου για ύπνο και να'μαι!!!

Ελπίζω να περνάτε όλες πολύ όμορφα με τα μπεμπάκια σας και γιαυτό να ερήμωσε το καφέ μας!!!

Εμείς είμαστε συνέχεια έξω! χόρτασε βόλτες το αστεράκι μου!

άσε που κάναμε το δημόσιο θηλασμό παιχνιδάκι! πλέον μόνο πάνω σε εξέδρα δεν έχω θηλάσει! οπουδήποτε αλλού το έκανα!

Μέχρι και σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία, θήλασα περπατώντας! μεγάλες στιγμές!!!

Μακμαράκι διάβαζα τις προάλλες που έλεγες οτι έχεις πιαστεί να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου μέχρι να κοιμηθεί...Λοιπόν, πάρε ένα mei tai και θα με θυμηθείς! η μπέμπα μου το έχει λατρέψει και πλέον όταν δε μπορεί να κοιμηθεί ούτε στο καρότσι ούτε αγκαλιά, τη βάζω στο mei tai και στο 5 λεπτο πέφτει ξερή!

προς το παρόν το φοράω μόνο στο σπίτι γιατί όταν βγαίνουμε έξω έχω πάντα το καρότσι αλλά σύντομα θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ για να βγαίνω καμιά βολτίτσα με τη μικρή τα πρωινά που δουλεύει ο άντρας μου!

όσον αφορά το θηλασμό, μη στεναχωριέσαι...

Αν πιστεύεις οτι μπορείς πάλεψε το και θα δεις οτι πολύ σύντομα θα ξαναχορταίνει με το γαλατάκι σου ο Κωνσταντινούλης. Ξεκίνα μαγιά μπύρας και ελλάτωνε σιγά σιγά το συμπλήρωμα που του δίνεις και ρώτα και στην ενότητα του θηλασμού. θα σε βοηθήσουν οι κοπέλες εκεί πάρα πολύ!

Το γεγονός οτι το στήθος σου δεν πρήζεται, δε σημαίνει οτι δεν έχεις γάλα...εμένα έχει σταματήσει εδώ και καιρό (γμτ!) να πρήζεται, ωστόσο η μπέμπα μια χαρά τρώει!

Και μια και το σύστημα μου υπολειτουργεί και λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση:

Σοφάκι όλα καλά? Συνέβη κάτι? Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη αλλα ρωτάω επειδή τις προάλλες κάτι έγραφες οτι ξαφνικά αποκτήσατε άλλες ανάγκες...

Φιλάκια σε όλες! Να περνάτε καλά!!!

(φέτος που έχω αγκαλιά το αστεράκι μου, περνάω τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα! ώρες ώρες την κοιτάω και κλαίω απο συγκίνηση...)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι σε εξέδρα μου έλειπε!

Μια χαρά ο δημόσιος θηλασμός αλλά στο περπατητό μου κόπηκαν τα χέρια! βάρυνε η μπουμπού μου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι σε εξέδρα μου έλειπε!

Μια χαρά ο δημόσιος θηλασμός αλλά στο περπατητό μου κόπηκαν τα χέρια! βάρυνε η μπουμπού μου!!!

δεν ξέρω τι βαρος εχει η κούκλα σου αλλά εμένα ήταν 5500 πριν μια εβδομάδα και ήδη κουράζομαι στις αγκαλιές!!!

και εγώ στην αρχή ντρεπόμουν να θηλάσω δημόσια... γιατί και το ντύσιμό μου είναι σχετικά συντηρητικό... δεν ημουν ποτε ατομο που έδειχνε πολλά;) αλλά όταν το σκέφτηκα κατάλαβα οτι είναι κατι τελείως διαφορετικό και δυστυχώς οποιος το βλεπει κάπως και πονηρα έχει σοβαρό προβλημα! Εγώ ένα εχω να σου πω Μπράβο και πάλι μπράβο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...