Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις μανουλες με τα ομορφα μωρακια!!!!!!!!!!!!! Χρονια πολλα, Καλα Χριστουγεννα να εχουμε με τα ζουζουνακια μας!!!!!!!!!!!!! Το δωρο μου κοιμαται στην κουνια του και ειμαι η πιο ευτυχισμενη μαμα του κοσμου!!!!!!!!!! Σας φιλω ολες....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια , Χρόνια Πολλά με υγεία κ αγάπη να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας και ιδιαίτερα τα μωράκια μας , να είμαστε καλά να τα μεγαλώσουμε !

Από τι ώρα ξυπνανε για τα κάλαντα ? Αγωνία που την έχουν να προλάβουν… :D

Βρε σεις το κόκκινο πακέτο έχει το δώρο του γιου μου , έχει ενθουσιαστεί με το περιτύλιγμα , ελπίζω να χαρεί και με το περιεχόμενο, του πήρα της fisher price το μαξιλάρι της φάρμας . Η άσπρη τσάντα με καίει εμένα, το δώρο του άντρα μου που μάλλον παπουτσάκια είναι , ελπίζω να είχε καταλάβει τι ήθελα… :rolleyes:

XwAPp3.png

Άντε βρε Βουλιτσα πες τα και εσύ…

Καλά μου χτυπανε το κουδούνι παιδιά μεγάλα γυμνάσιου και βαλε, ή τα παιδιά είναι πολύ ανεπτυγμένα σήμερα ή έχουν πέσει τρελές αφραγκιές και είναι ακριβό και το ps3

XwAPp3.png

Καλημερα σας κ Χρονια πολλα!!!

Μπαινω οταν εχω χρονο κ σας διαβαζω...Σπανιο φαινομενο τελευταια!

Επεσα πανω σ'αυτο το ποστ....Κ στα προηγουμενα...

ΟΧΙ δεν με φανταζεσαι! αφού ο γιατρος όταν μας περασε μεσα και ειδα το παιδακι μου και εβαλα φυσικα τα κλαματα μου είπε: "σε παρακαλω σταματα, σε λυπάμαι" και του απαντησα: "και εγω λυπαμαι"...

Κ ηθελα να πω στο Μαρακι(θυμαμαι καλα το ονομα σου?) πως δακρυσα μαζι σου κοπελα μου...

Να ειναι καλα το παιδακι σου(κ οοοολα τα παιδια μας!!) κ ΠΟΤΕ ξανα να μην δεις θλιψη στα ματακια του!

Να ειστε ολες καλα κ ευτυχισμενες με τα αγγελουδια σας κ τις οικογενειες σας!:)

XFVjp2.png

Καλημερα κ απο μενα!!! Εχτες δεν βρηκα καμμια σας! Κ τωρα απ οτι βλεπω δεν ειστε μεσα!!!

ΝΤΙΝΑΚΙ τι ευχαριστη εκπληξη ειναι αυτη!!!! Χρονια πολλα κ να χαιρεσαι το κουκλακι σου..! Να ειστε καλα κ να περασετε τα πιο ομορφα Χριστουγεννα με πολλες πολλες αγκαλιτσες, υγεια κ αγαπη!!!

΅Ευμορφια μου, χαιρομαι που εισαι καλυτερα!! Βαλτο κατω το μωρο σου κ ρουφηξε το!!! Κ παρε κ βαθιες εισπνοες να γεμισεις μωρουδιλα!!!

Σοφια(2) μου, τι χρειαζεστε???

Σοφια 1, μα καλα, 6.30 ωρα!!!!! Ολα τα περιεργα σου τυχαινουν!!!!

Καλημερα σε ολες!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και αγάπη!!!

130109_cuteBABY_14.jpg

Εύχομαι, μέσα απο την καρδιά μου, οτι καλύτερο για εσας και τις οικογένειές σας! Αυτά τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα ξεχωριστά για όλες μας... είμαστε επιτέλους μανούλες!!!... και επειδή απο το πρωί με έχει πιάσει μια απίστευτη συγκίνηση, θα σταματήσω εδώ και δεν θα πω άλλα...! :)

στολισα το δεντρο του καφε!

1806090zack90gjce.gif

καλο;

Μανουλες ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ- ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ να εχουμε! υγεια ευτυχία στις οικογενειες μας! Σας Φιλώ!

όχι μόνο καλό...τέλειο!!! αχ αν δεν είχαμε και εσένα ούτε δέντρο δεν θα είχαμε στο καφέ!

Κορίτσια χρόνια πολλά να χαίρεστε τις οικογενειές σας και τα γλυκά ζουζουνάκια σας!!!Σας εύχομαι υγεία,αγάπη και πολλές αγκαλίτσες με τα μωράκια σας!!!

Χρόνια πολλά Ντινάκι! Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα να έχετε με τον Δημήτρη και τον Λίο σου!

Καλημερα κι απο μενα!

Ντινακι ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!Χρονια πολλα και σε σενα!

Σημερα τελευταια μερα δουλειας.Απο αυριο θα καθομαι 3 μερες.Θα το ξεζουμισω το τζουτζουκακι μου.Μου εχει λειψει πολυ!!!!

περαστικούλια κοριτσάκι και καλά χριστούγεννα!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες με τα ομορφα μωρακια!!!!!!!!!!!!! Χρονια πολλα, Καλα Χριστουγεννα να εχουμε με τα ζουζουνακια μας!!!!!!!!!!!!! Το δωρο μου κοιμαται στην κουνια του και ειμαι η πιο ευτυχισμενη μαμα του κοσμου!!!!!!!!!! Σας φιλω ολες....

Αννουλάκο μου που χάνεσαι; Μου λείπεις! Καλά χριστούγεννα φιλεναδίτσα και πολλές ζεστές αγκαλίτσες στην λιονταρίνα μας!

1806090zack90gjce.gif

καλο;

Μανουλες ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ- ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ να εχουμε! υγεια ευτυχία στις οικογενειες μας! Σας Φιλώ!

Καρδούλα μου, υγεία και αγάπη να έχετε πάντα στη ζωή σας! Φιλιά σε σένα και στα αντράκια σου πολλά και εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι η γελαστή και αγαπησιάρικη!

130109_cuteBABY_14.jpg

Εύχομαι, μέσα απο την καρδιά μου, οτι καλύτερο για εσας και τις οικογένειές σας! Αυτά τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα ξεχωριστά για όλες μας... είμαστε επιτέλους μανούλες!!!... και επειδή απο το πρωί με έχει πιάσει μια απίστευτη συγκίνηση, θα σταματήσω εδώ και δεν θα πω άλλα...! :)

Και μένα με συγκίνησες παλιοκόριτσο! Φιλιά σε σένα πολλά και μια μεγάλη αγκαλιά στο Νικούλη και τον Αγγελουδένιο σου!!

Βγήκαμε βόλτα με τα αντράκια μου στην πόλη...μυρίσαμε αρώματα από λουκουμάδες, προσκυνήσαμε τον Άγιό μας (Λευτερίτσα σαν άναψα ένα κεράκι!) και καταλήξαμε για καφεδάκι...εκεί το αδελφάκι μου κέρναγε γιατί γιορτάζει αύριο και καμάρωνε τον ανηψιό του :) Ευτυχώς είχε ζέστη και κάτσαμε έξω γιατί στην κέρκυρα δεν έχει φτάσει η απαγόρευση του τσιγάρου :)

Το παιδάκι μου ως γνωστός κουτσομπόλης δεν είχε κοιμηθεί καθόλου από το πρωί (ήρθαν σήμερα και ο προπαππούς με την προγιαγιά του!) και βέβαια στην βόλτα δεν έκλεισε βλέφαρο μην χάσει τίποτα από τα καινούργια που έβλεπε! Στο καφέ εντέλει κομματιάστηκε τόσο και νευρίασε και φύγαμε άρον άρον :)

Καλά Χριστούγεννα γλυκιές μανούλες, είναι σίγουρα τα πιο όμορφα στις ζωές μας. Ευχή μου είναι τα Χριστούγεννα που θα ακολουθήσουν να είναι κάθε φορά και πιο χαρούμενα και αγαπησιάρικα και μοσχομυριστά και από τα αυριανά! Χρόνια Πολλά!

οσον αφορά το ρεψιμο: εγω αν δεν τον βοηθησω να ρευτει μετα από καμια ώρα κλαιει και χτυπιεται γιατι τον ενοχλει ο αερας που εχει μαζευτει. μόλις τον σηκωσω εκεινη την ωρα ρευεται επι τοπου...

Μαρακι σφιγγεται πολύ, βογγαει, στριφογυριζει εντονα και συνεχεια επί 3ωρο! όχι 2-3 φορες :-( και στο ΙΑΣΩ η παιδιατρος που ρωτησα αλλά και ο παιδιατρος μου μου ειπε ότι όλα αυτα ειναι κολικοι! πρεπει να περασει το τριμηνο να δουμε (μια εβδομαδα εμεινε)!

Μαρακι μου εχω χαθει εγω και εχω χασει και επεισοδια!! Ελπιζω να ησαστε καλα τωρα!

Κι εμεις εχει εδω και μια εβδομαδα ξυπναει καθε 3 ωρες το βραδυ και στριφογυριζει συνεχεια και εχει και αερια , υποθετω οτι τον ενοχλει η κοιλια του . Για ρεψιμο το βραδυ?? Σιγα μην ρευτει ,εδω δεν ρευετε την μερα!!

Κορίτσια χρόνια πολλά να χαίρεστε τις οικογενειές σας και τα γλυκά ζουζουνάκια σας!!!Σας εύχομαι υγεία,αγάπη και πολλές αγκαλίτσες με τα μωράκια σας!!!

Ντινακι Κι εσυ να χαιρεσαι τον μπεμπουλιτο σου , και καλες γιορτες!

1806090zack90gjce.gif

καλο;

Μπραβο Βρε Μαρακι !!!

130109_cuteBABY_14.jpg

Παλι καλα που εχουμε Μαρια & Ελευθερια και μας στολιζουν το καφε !!

Μανουλες ευχομαι σε ολες σας να ειναι τα πιο ευτυχισμενα σας Χριστουγεννα , να χαιρεσθε τις οικογενειες σας !! Φιλακια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...