Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

αχ τι ωραία!!! χθες μετά απο σχεδόν 3,5 μήνες βγήκα για ψώνια μόνη μου χωρίς τη μπεμπούλα!

πήρα τη νονά της και ξεσηκώσαμε τα μαγαζιά!

βέβαια για μένα δεν πήρα σχεδόν τίποτα αλλά δεν πειράζει!

πήρα στη νονά όμως κάτι θεικές γόβες απο Μπουρνάζο!

και στη μπέμπα μου ένα καταπληκτικό σετάκι φουστάνι μπολερό!!!

Μαράκι το ίδιο θήλαστρο έχουμε αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό...άσε που είναι μόλις η δεύτερη φορά που το χρησιμοποιώ οπότε είναι πιθανό να φταίει κι αυτό που έβγαλα τόσο λίγο.

Μακμαράκι κι εγώ ανάσκελα την κοιμίζω. μέχρι να σαραντίσει είχα κάνει αυτό που λέει η Ελευθερία αλλά μετά το έβγαλα και μια χαρά κοιμάται τώρα!

Ευμορφία μου περαστικούλια! πλακώσου στα τσαγάκια και σε καραμελίτσες για το λαιμό, ρούφα και λίγο αλατόνερο και θα γίνεις περδίκι!

Ελευθερίτσα θέλω να μου πεις τι πίνεις και κοιμάται το παιδάκι σου τόσες ώρες!!! φτου φτου να μη το ματιάσω!!!

Αννούλα φάση θα είναι....θα αποφάσισε το παιδί να προσέξει λίγο τη σιλουέτα της!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α και μια και το θυμήθηκα!

Σοφάκι έγιανες?

γιατί δε μπορείς να διαβάσεις το βιβλίο της Πατσούρου???

κι εγώ το ίδιο με το Μαράκι είχα κάνει....το είχα πάρει και διαβάσει απ'όταν ήμουν έγκυος και μου φάνηκε πραγματικά πολύ χρήσιμο σε συνδιασμό με το φόρουμ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Α,κρυωσα κι εγω!Η μυτουλα μου τρεχει και τα λαιμα μου με γαργαλανε.Ο παιδιατρος μου ειπε οτι αν δεν υποχωρησει σε 3 μερες να παω σε παθολογο.

Περαστικά! Εύχομαι να σου έχει περάσει ως αύριο!! και εγώ το είχα και πέρασε σε 3 μέρες!

Καλημέρα!!!

Ελευθερίτσα θέλω να μου πεις τι πίνεις και κοιμάται το παιδάκι σου τόσες ώρες!!! φτου φτου να μη το ματιάσω!!!

χα χα χα τρώω τα πάντα και πίνω μόνο νερό και καμια μπύρα - 2 την εβδομάδα. Σοφία μου τρώει πολυ κατά τη διάρκεια της ημέρας δλδ περίπου 7-8 φορές... αυτές τις μέρες με άλμα ανάπτυξης πάνω απο 12 φορές.... και όχι μόνο δεν ξυπνάει για φαί αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας κάνει κάτι μαγικό και δεν χεζεται!!! τι να πω??? ... έχει καταλάβει πολυ καλά οτι το βράδυ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ! χα χα χα... α επίσης κατα τη διάρκεια της ημέρας δεν κοιμάται σχεδον καθόλου 1-2 10' εκτός και αν πάμε βόλτα... κοιμάται στο καρότσι την περισσότερη ώρα:wink:

χα χα χα τρώω τα πάντα και πίνω μόνο νερό και καμια μπύρα - 2 την εβδομάδα. Σοφία μου τρώει πολυ κατά τη διάρκεια της ημέρας δλδ περίπου 7-8 φορές... αυτές τις μέρες με άλμα ανάπτυξης πάνω απο 12 φορές.... και όχι μόνο δεν ξυπνάει για φαί αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας κάνει κάτι μαγικό και δεν χεζεται!!! τι να πω??? ... έχει καταλάβει πολυ καλά οτι το βράδυ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ! χα χα χα... α επίσης κατα τη διάρκεια της ημέρας δεν κοιμάται σχεδον καθόλου 1-2 10' εκτός και αν πάμε βόλτα... κοιμάται στο καρότσι την περισσότερη ώρα:wink:

Ελευθερία μου εμένα χωρίς άλμα ανάπτυξης τρώει περίπου 9 φορές τη μέρα!

που να κάνει και άλμα τι έχω να τραβήξω!!!

καλά για το χέσιμο τι να πω...εμείς 1-2- φορές τη μέρα πλέον...βράδυ ποτέ!

τα κακά τα δικά σας έχουν μέσα άσπρα κομματάκια?? (καλά αν μου έλεγαν ποτέ οτι θα κάνω τέτοια ερώτηση, θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια!!!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

τα κακά τα δικά σας έχουν μέσα άσπρα κομματάκια?? (καλά αν μου έλεγαν ποτέ οτι θα κάνω τέτοια ερώτηση, θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια!!!)

ασπρα??? οχι δε έχω δει ασπρα, σα σποράκια ναι αλλά χρώματος μουσταρδι!.. όπως και το υπολοιπο λαχταριστό περιεχόμενο!:lol:

ε και εμένα σου είπα χωρις άλμα 7-8 κατα μέσο όρο δλδ μπορεί να φτασει και 10... χτες περιπου 14! .. κάπου έχασα το μετρημα... είχαμε ξαλώσει και έτρωγε κοιμόταν για 10' και ξανα και ξανά κλπ. Μου αρέσει που η παιδίατρος μου είπε ότι τωρα απο τον 3ο και μετά πρέπει να κάνει το λιγότερο 5 γεύματα... και της απάντησα τι λές ρε Βίκυ θα τρελλαθεί απο την πείνα ο δικος μου τα 5 τα κάνει μέχρι το μεσημέρι....- έμεινε με ανοιχτο το στόμα!:lol::lol::lol:... ευτυχώς που πάνε όλα καλά και δε δίνω συμπλήρωμα γιατί με τόσο που τρώει θα είχε γίνει σα μπαλόνι!!!

και αν μου έλεγες ποτέ οτι θα τάιζα και θα ξεσκάτιζα όλη μέρα και θα χαιρομουν θα σου έλεγα οτι είσαι για τα σίδερα!!! ;)

ασπρα??? οχι δε έχω δει ασπρα, σα σποράκια ναι αλλά χρώματος μουσταρδι!.. όπως και το υπολοιπο λαχταριστό περιεχόμενο!:lol:

ε και εμένα σου είπα χωρις άλμα 7-8 κατα μέσο όρο δλδ μπορεί να φτασει και 10... χτες περιπου 14! .. κάπου έχασα το μετρημα... είχαμε ξαλώσει και έτρωγε κοιμόταν για 10' και ξανα και ξανά κλπ. Μου αρέσει που η παιδίατρος μου είπε ότι τωρα απο τον 3ο και μετά πρέπει να κάνει το λιγότερο 5 γεύματα... και της απάντησα τι λές ρε Βίκυ θα τρελλαθεί απο την πείνα ο δικος μου τα 5 τα κάνει μέχρι το μεσημέρι....- έμεινε με ανοιχτο το στόμα!:lol::lol::lol:... ευτυχώς που πάνε όλα καλά και δε δίνω συμπλήρωμα γιατί με τόσο που τρώει θα είχε γίνει σα μπαλόνι!!!

και αν μου έλεγες ποτέ οτι θα τάιζα και θα ξεσκάτιζα όλη μέρα και θα χαιρομουν θα σου έλεγα οτι είσαι για τα σίδερα!!! ;)

α εμείς έχουμε κ άσπρα σποράκια! αμέεεε!!!

μου είπαν οι κοπέλες στο τόπικ του θηλασμού οτι αυτό δείχνει οτι παίρνει το λιπαρό γάλα.

5 γεύματα??? υπάρχει μωρό 3 μηνών που θηλάζει και τρώει μόνο 5 φορές????

εσύ Ελευθερίτσα είσαι σε άδεια τώρα?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

ειμαι ξενυχτισα παλι! ούτε στα μπουζουκια να πηγαινα καθε βραδυ. απόψε έχω κοιμηθεί 2 ωρες από 1:30πμ μεχρι 3:30πμ. στις τρεισημιση τον ταίσα μεχρι να ρευτει πηγε 5 παρα. την ωρα εκεινη ξεκινησαν και οι κολικοι μεχρι τις οκτωμιση που εχεσε τελικα το πουλακι μου. το λυπαμαι ρε γμτ και παραλληλα ζηλευω που το δικο μου το παιδι δεν κοιμαται σερι το βραδυ. εχω εξαντληθει και παραλληλα εχω πλεον πολλους πονους στην πλατη από την αγκαλια :-(. με ξεκανε...

κοιταξτε τι βρηκα εχθες σχετικα με την σταση του υπνου των μωρων:

http://www.klinikiagiosloukas.gr/articles_det.asp?article_id=185

α εμείς έχουμε κ άσπρα σποράκια! αμέεεε!!!

μου είπαν οι κοπέλες στο τόπικ του θηλασμού οτι αυτό δείχνει οτι παίρνει το λιπαρό γάλα.

5 γεύματα??? υπάρχει μωρό 3 μηνών που θηλάζει και τρώει μόνο 5 φορές????

εσύ Ελευθερίτσα είσαι σε άδεια τώρα?

μα πως μένουν ασπρα ??? δεν χρωματίζονται απο το υπολοιπο ???:P

ναι σε άδεια - επιστρεφω 1/6 αλλά μαλλον θα πάρω 2 μήνες ανευ αποδοχών + 1 μήνα την άδεια του 2010 και να επιστρέψω Σεπτέμβριο που θα τον πάω βρεφονηπιακό - χρονίζει 18/9... όλα αυτά βέβαια είναι το Σχέδιο Α' εάν δεν βγει έχω και Β':lol::lol::lol: και Γ' ... θα δούμε ιδανικά μακάρι να πετύχει το Α' ! εσυ?

είπε το λιγότερο 5! 5 φορές μόνο στη φαντασία υπάρχει το μώρο αυτό!

καλημερα!

ειμαι ξενυχτισα παλι! ούτε στα μπουζουκια να πηγαινα καθε βραδυ. απόψε έχω κοιμηθεί 2 ωρες από 1:30πμ μεχρι 3:30πμ. στις τρεισημιση τον ταίσα μεχρι να ρευτει πηγε 5 παρα. την ωρα εκεινη ξεκινησαν και οι κολικοι μεχρι τις οκτωμιση που εχεσε τελικα το πουλακι μου. το λυπαμαι ρε γμτ και παραλληλα ζηλευω που το δικο μου το παιδι δεν κοιμαται σερι το βραδυ. εχω εξαντληθει και παραλληλα εχω πλεον πολλους πονους στην πλατη από την αγκαλια :-(. με ξεκανε...

το ξέρω είναι δύσκολο... μήπως ζητά την αγκαλιά σου και ξυπνάει? διάβασα καπου μαμάδες που έχουν αυτό το πρόβλημα ξαπλώνουν μαζί τους μέχρι να κοιμηθούν και μετα τα βάζουν στο κρεβάτι τους... ή για να σε μυρίζει και να αισθάνεται οτι εισαι δίπλα του δώστου κάτι δικό σου να έχει - μια μπλούζα - βέβαια αυτό δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι.... μήπως να τριβόσουν με την κουβέρτα του πριν τον σκεπάσεις για να πάρει μαμαδίλα?

Διαφημίσεις

... επίσης εγώ τον ξεθεώνω όλη μέρα βόλτα, τραγούδια, παιχνίδια... του μιλάω πολυ δλδ του δίνω πολλά ερεθίσματα με αποτέλεσμα να κουράζεται και να τα επεξεργάζεται αυτά το βραδυ στον υπνο...

Δες και αυτό:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=148697&ct=33&dt=26/01/2003

κοιμαστε τυχερουλες ε; καλα και εγω για εκει παω αλλά θελω να ρωτησω κατι εδω και πολύ καιρο αλλα το ξεχνουσα... τα μωρα σας πως κοιμούνται; το δικο μου ανασκελα και φοβαμαι πολύ. ούτε σφηνακι τομν κραταει ουτε τιποτα.καμια ιδεα για ασφαλη υπνο; φιλακια!;)

Καλημέρα!

Ανάσκελα ο Νικόλας από 20 ημερών...τώρα πια είναι και μεγάλα και έχουν την δύναμη να γυρίσουν το κεφάλι ή να το σηκώσουν οπότε δεν αγχώνομαι...

Έχουμε άσπρα, είναι από το λιπαρό γάλα που πίνουν...

καλημερα!

γιατί τον κρατάς να ρευτεί; εμένα το βράδυ δεν ρεύεται γιατί είναι κοιμισμένος και δεν είμαι τρελλή να τον ξυπνήσω! τον κρατάω αγκαλίτσα κάνα δεκάλεπτο και μετά τον ξαπλώνω (καλά μας έχει πάρει και ο ύπνος αγκαλίτσα και έχουμε μείνει έτσι 2 ώρες :))

κολικοί το ξημέρωμα; μαρία απλά σφίγγεται και βογγάει μέχρι να κάνει κακά ή κλαίει σπαρακτικά και απαρηγόρητα; αν είναι το πρώτο, ΔΕΝ είναι κολικοί...

βρε μάρω και ο δικός μου μουγγανίζει στον ύπνο του και χτυπάει και μασουλάει χέρια και 2 και 3 φορές την νύχτα αλλά δεν τον σηκώνω...μετά από λίγο κοιμάται πάλι βαθιά! Τον σηκώνω μόνο αν αρχίσει να φωνάζει! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...