Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν είχα μπει όλη μέρα και είχα μια αγωνία για εσένα!μπράβο βρε κορίτσι μου συγχαρητήρια!!μιλαμε φανταστικό νούμερο...καλούς διπλασιασμους και μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!🥰

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ Να σε ρωτήσω.. εσύ τι χοριακή είχες 9η μέρα.. και ποια εβδομαδα-μερα είδες δευτερο-τριτο σάκο? (Στην πρώτη εγκυμοσύνη εγώ είχα 481 την 9η μέρα, 1523 την 11η, και δεύτερο σάκο είδα 6 εβδομάδων) Αλλά ήξερα εξαρχής ότι δεν θα προχωρήσει το ένα μωρό.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ananie μου ναι το ψευδωνυμο μου πηγαζει απο τη λαχταρα που ειχα να αποκτησω παιδακι. τωρα λοιπον που ηρθε, δεν το αλλάζω, το αφηνω για το δευτερο. el-nak σου στελνω πμ για φεις μπουκ! ποια αλλη κοπελα ειπε οτι ειναι επισης εκει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι από μας!!!Τι μου κάνετε μανούλες;Θεσσαλονίκη έχει τέλειο καιρό, αλλά είπα να τελειώσω σήμερα με το σαλόνι και τις κουρτίνες και δεν τον έβγαλα βολτίτσα.Αύριο όμως σίγουρα αφού άκουσα ότι ο καιρός θα είναι εξίσου καλός.Α έφτιαξα και μηλόπιτα.Μ΄έπιασε προκοπή σήμερα!!!

Μαράκι τι κουκλάκι ο Νικόλας!!!!Τέλειος!!!!!Να τον φιλήσεις στα πατουσάκια από μένα.

Κατερινάκι χρόνια πολλά.Ότι επιθυμείς κοπέλα μου.Να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Ρε κορίτσια εγώ πάλι, χαμπάρι δεν πήρα τι συνέβη με τις άλλες μανούλες.Στον κόσμο μου είμαι;Απλά είδα ότι μειώθηκαν οι επισκέψεις χωρίς να καταλάβω το λόγο.Έκαναν δικό τους καφε;Εγώ πάντως παρότι είχα ΠΗΤ Αύγουστο, γέννησα Ιούλιο και είμαι στο δικό σας καφέ.Σας πειράζει;Γιατί εμένα όχι.Αφού μια χαρά τα βρίσκουμε!!!!!

εμενα προσωπικα με πειραζει... να παρεις το πρωτο καραβι για Σαμο, ξουτ!:tongue:

Γεια σας κι από μας!!!Τι μου κάνετε μανούλες;Θεσσαλονίκη έχει τέλειο καιρό, αλλά είπα να τελειώσω σήμερα με το σαλόνι και τις κουρτίνες και δεν τον έβγαλα βολτίτσα.Αύριο όμως σίγουρα αφού άκουσα ότι ο καιρός θα είναι εξίσου καλός.Α έφτιαξα και μηλόπιτα.Μ΄έπιασε προκοπή σήμερα!!!

Μαράκι τι κουκλάκι ο Νικόλας!!!!Τέλειος!!!!!Να τον φιλήσεις στα πατουσάκια από μένα.

Κατερινάκι χρόνια πολλά.Ότι επιθυμείς κοπέλα μου.Να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Ρε κορίτσια εγώ πάλι, χαμπάρι δεν πήρα τι συνέβη με τις άλλες μανούλες.Στον κόσμο μου είμαι;Απλά είδα ότι μειώθηκαν οι επισκέψεις χωρίς να καταλάβω το λόγο.Έκαναν δικό τους καφε;Εγώ πάντως παρότι είχα ΠΗΤ Αύγουστο, γέννησα Ιούλιο και είμαι στο δικό σας καφέ.Σας πειράζει;Γιατί εμένα όχι.Αφού μια χαρά τα βρίσκουμε!!!!!

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ για τα όμορφα λογάκια σας και τις ευχές σας για το πριγκηπάκι μου :)

Βουλάκι, εδώ στην γωνίτσα με τον καφεδάκο και το τζακάκι μας είσαι ευπρόσδεκτη αν αντέχεις τις παρλαπίπες μας :)

ananie μου ναι το ψευδωνυμο μου πηγαζει απο τη λαχταρα που ειχα να αποκτησω παιδακι. τωρα λοιπον που ηρθε, δεν το αλλάζω, το αφηνω για το δευτερο. el-nak σου στελνω πμ για φεις μπουκ! ποια αλλη κοπελα ειπε οτι ειναι επισης εκει?

εγώ εγώ εγώ! :tongue: εσύ είσαι αυτή η θεόψηλη ξανθιά κορμάρα;;; :tongue:

Διαφημίσεις

Τελειο σκεπτικο!!!!!Στο ευχομαι συντομα!!!(οσο πιο γρηγορα θελεις!!!)

Πειραζει να ειμαι κ εγω κ εδω κ στο αυγουστοκαφε???(για το νησι δεν τραβαω!!!:tongue:)

Εμενα μου αρεσατε πολυ ολες μαζι!!!

XFVjp2.png

κ εγω ειμαι στο facebook οποια θελει ας μου στειλει πμ.

παω να δω τη μικρη κ να ετοιμαστω για το γιατρο.τα λεμε το βραδακι.

καλο απογευμα κ φιλια στα μωρακια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τελειο σκεπτικο!!!!!Στο ευχομαι συντομα!!!(οσο πιο γρηγορα θελεις!!!)

Πειραζει να ειμαι κ εγω κ εδω κ στο αυγουστοκαφε???(για το νησι δεν τραβαω!!!:tongue:)

Εμενα μου αρεσατε πολυ ολες μαζι!!!

να φυγεις και εσυ παραυτα! οριστε μας, αμερικαν μπαρ καταντησαμε!:tongue:

Διαφημίσεις

ερμα μου νιατα Μαρακιιιιιιι. ξεχειλωσε η κορμαρα σαν πουλοβερ :-(!

Καλά θα το πλύνουμε να μαζέψει :tongue:

Ευτυχώς τα ρούχα είναι τέλεια φέτος να κρύψουν πατσοκοιλιές! Τσέκαρε μπενετον σισλεη για πλεκτοφουστανάκια και κολάν...

Πόσες του Σεπτέμβρη γεννήθηκε το σπλαχνάκι σου βρε παιδί που ξεχνάω η έρμη μάνα;

Καλά θα το πλύνουμε να μαζέψει :tongue:

Ευτυχώς τα ρούχα είναι τέλεια φέτος να κρύψουν πατσοκοιλιές! Τσέκαρε μπενετον σισλεη για πλεκτοφουστανάκια και κολάν...

Πόσες του Σεπτέμβρη γεννήθηκε το σπλαχνάκι σου βρε παιδί που ξεχνάω η έρμη μάνα;

29/9/2009. ωραια ημερομηνια ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...