Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.paidikatragoudia.gr/ (εδώ έχει όλα εκείνα που θέλετε να τους τραγουδήσετε (στίχους) αλλά δεν τα θυμάστε πια...:) )

www.babyradio.gr

είσαι θεά!

τι γίνεται κοιμήθηκε το αστέρι; στο ξεχείλωσε το βυζί ή όχι ακόμα; :)

είσαι θεά!

τι γίνεται κοιμήθηκε το αστέρι; στο ξεχείλωσε το βυζί ή όχι ακόμα; :)

αν μου το ξεχειλωσε..... ουτε ο φουστάνος δε με σωζει.... σημερινο highscore 14 μάλλον δεν ξέρω γιατί απο την ώρα που μιλήσαμε τελευταία φορά έως 09:30 που έκανε μπάνιο είμασταν ξάπλα έτρωγε, κοιμόταν για 10-15 ξυπνούσε και ξαναέτρωγε....:lol::lol::lol:

έπρεπε οπωσδήποτε να βρω τραγουδάκια γιατί όλο τραγουδούσα τη μέλισσα και το μκρό καράβι δεν θυμόμουν άλλα - black out ο εγκέφαλος:tongue:

Διαφημίσεις

άντε μπράβο! σου ξύπνησε χθες μες τη νύχτα;

ο νικόλας ενώ 1 μήνα τώρα κοιμάται 10.30 και ξυπνάει από 4.30 μέχρι 6.30 κάποια στιγμή, χθες ξύπνησε 2 και μετά 9.30!

όχι το βραδυ δεν ξυπνάει!!! τις τελευταίες 2 εβδομάδες 3-4 φορές ξύπνησε στις 05:00 (όπως προχτες) αλλά χτες πάλι σερί 22:00 - 07:30 ... τις περισσότερες φορές κοιμάται μέχρι 08:30-09:30!!!! κοιμάμαι πολυ το βραδυ γι' αυτό αντεχω μια χαρά!!! αν γκρίνιαζα θα ήμουν άδικη... είναι super άρχισε να κοιμάται σερι με το που έκλεισε μηνα!!! ςςςςςςςςςςςς μην το πεις πουθενά!!!

ακούω baby radio και γυρνάει ο Νικος που καθεται δίπλα μου λέει: Μα καλά τι είναι αυτό που ακους???? - ε τι δεν θα το ακουσω εγώ πριν το βάλω στο γιο μας??????;)

Διαφημίσεις

κοιμαστε τυχερουλες ε; καλα και εγω για εκει παω αλλά θελω να ρωτησω κατι εδω και πολύ καιρο αλλα το ξεχνουσα... τα μωρα σας πως κοιμούνται; το δικο μου ανασκελα και φοβαμαι πολύ. ούτε σφηνακι τομν κραταει ουτε τιποτα.καμια ιδεα για ασφαλη υπνο; φιλακια!;)

κοιμαστε τυχερουλες ε; καλα και εγω για εκει παω αλλά θελω να ρωτησω κατι εδω και πολύ καιρο αλλα το ξεχνουσα... τα μωρα σας πως κοιμούνται; το δικο μου ανασκελα και φοβαμαι πολύ. ούτε σφηνακι τομν κραταει ουτε τιποτα.καμια ιδεα για ασφαλη υπνο; φιλακια!;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! εμένα κοιμάται απο χτες στις 22:15:!:... σας γράφω αυτό και παω να τον ξυπνήσω....

Και εμείς το ίδιο πρόβλημα είχαμε, δεν καθόταν στο πλάι με κανένα τρόπο… έτσι με συζήτηση με την παιδίατρο κατέληξα ανάσκελα αλλά για ασφάλεια έβαλα κάτω από το στρώμα (από τη μεριά που είναι το κεφάλι) μια πετσέτα μεγάλη (μπάνιου) την οποία δίπλωσα ρολό… αρκεί να κρατά το κεφάλι του ανασηκωμένο. Στην αρχή δοκίμασα με βιβλία – γιατί έτσι μου είπε η παιδίατρος- αλλά δεν καθόταν καλά το στρώμα και δοκίμασα με πετσέτα που είναι πιο μαλακιά και κάθεται καλύτερα το στρώμα… αρκεί το κεφαλάκι του να είναι λίγο περισσότερο ανασηκωμένο από το υπόλοιπο σώμα (3-4 εκ. πρέπει να είναι το δικό μας).

Επίσης, σε κάποια φάση θα αρχίσουν να γυρίζουν και μπρούμυτα – που εμένα τουλάχιστον με φοβίζει – ελπίζω με τον υπνόσακο που του φοράω να μην μπορεί – τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει ... προσωπικά προσέχω πολύ που και πως θα τον κοιμίσω γιατί κοιμάται στο δωμάτιό του μόνος από την αρχή. Ας μας πουν οι μανούλες που έχουν μεγαλύτερα και γυρίζουν μπρούμυτα - τι κάνουν???

Ειπα λιγο πριν φυγω για δουλεια να σας πω μια καλημερα.

Μακμαρακι μου πολυ στεναχωρεθηκα για τον μικρουλη σου που περασε μια τετοια ταλαιπωρια αδικα.Το ευχαριστο ειναι οτι ειναι ολα καλα.Να του δωσεις ενα ρουφηχτο φιλακι στο μπουτακι του!

Εγω τον δικο μου τον κοιμιζω στην καλαθουνα και εχω βαλει κατω απο το στρωματακι του περιοδικα.Ετσι ειναι ανασηκωμενο το κεφαλακι του.Του εχω κι ενα σφηνακι που εχω κανει εγω με μια λεπτη κουβερτουλα,αλλα δεν καθεται στο πλαι.Ολο γυρναει ανασκελα.

Α,κρυωσα κι εγω!Η μυτουλα μου τρεχει και τα λαιμα μου με γαργαλανε.Ο παιδιατρος μου ειπε οτι αν δεν υποχωρησει σε 3 μερες να παω σε παθολογο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!! Μου λειπετε πολυ αλλα αυτες τις ημερες λιγο ψωνια, λιγο βολτα δεν προλαβαινω να γραψω. Σας διαβαζω ομως ανελλειπως. Μακ μου πολυ στεναχωρηθηκα με το ζουζουνι σου...Μου θυμησε την ιστορια της ανιψιας μου που νοσηλευτηκε 30 ημερων. Εκανε πολυ υψηλο πυρετο και ειχε παλινδρομηση ουρων τελικα, αλλα θυμαμαι οταν την πηγαιναμε να της παρουν δειγματα για εξετασεις που την ακουγαμε εξω απο την πορτα και σπαραζε στο κλαμα...Αχ ευχομαι κανενα μωρακι να μην παθει τιποτα ποτε ξανα. Μαρακι καλοπερνας στην Κερκυρα ε;;; Μπραβο κοπελα μου, να ξεκουραστεις λιγο, να πας τις βολτες σου και να επιστρεψεις δυναμικα!!!! Εμας τα νεα μας ειναι τα ιδια, η μικρη κοιμαται πια στο δωματιο της μια χαρα. Τη δευτερα εχουμε εμβολιο και ζυγιση και θα σας πω τα χαμπαρια μας. Αυτο που με στεναχωρει μονο ειναι οτι τις τελευταιες μερες δινουμε μαχη για να πιει το γαλα της. Δεν πειναει, πινει 150 μλ και αρχιζει και παλευει και με το ζορι πινει λιγο ακομη. Ειναι τωρα αυτο φυσιολογικο;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ειπα λιγο πριν φυγω για δουλεια να σας πω μια καλημερα.

Μακμαρακι μου πολυ στεναχωρεθηκα για τον μικρουλη σου που περασε μια τετοια ταλαιπωρια αδικα.Το ευχαριστο ειναι οτι ειναι ολα καλα.Να του δωσεις ενα ρουφηχτο φιλακι στο μπουτακι του!

Εγω τον δικο μου τον κοιμιζω στην καλαθουνα και εχω βαλει κατω απο το στρωματακι του περιοδικα.Ετσι ειναι ανασηκωμενο το κεφαλακι του.Του εχω κι ενα σφηνακι που εχω κανει εγω με μια λεπτη κουβερτουλα,αλλα δεν καθεται στο πλαι.Ολο γυρναει ανασκελα.

Α,κρυωσα κι εγω!Η μυτουλα μου τρεχει και τα λαιμα μου με γαργαλανε.Ο παιδιατρος μου ειπε οτι αν δεν υποχωρησει σε 3 μερες να παω σε παθολογο.

Περαστικα σου κοπελα μου!!!! Το ιδιο ειχα και γω πριν 2 βδομαδες και με ταραξε, η μυτη μου ακομα τρεχει λιγο!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...