Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=5 δες εδώ :( ελπίζω να έχουν πέσει έξω!

ναι το είδαμε και μεις...ελπίζω από βδομάδα να είναι καλύτερα!

Ξεκουράστηκα πολύ...όλη μέρα χαζολογάω δεν κάνω τίποτα, μόνο ταίζω...για να ρευτεί άλλοι τον παίρνουν αγκαλιά :)

ναι το είδαμε και μεις...ελπίζω από βδομάδα να είναι καλύτερα!

Ξεκουράστηκα πολύ...όλη μέρα χαζολογάω δεν κάνω τίποτα, μόνο ταίζω...για να ρευτεί άλλοι τον παίρνουν αγκαλιά :)

χα χα χα για άλλαγμα πάνας να μη ρωτήσω ε??? μπράβο σου χρειαζόταν και εσένα λίγο κανάκεμα...

ωραίους φίλους έχεις Μαρία στο fb... και έλεγα που τον ξέρω που τον ξέρω??? :lol:

χα χα χα για άλλαγμα πάνας να μη ρωτήσω ε??? μπράβο σου χρειαζόταν και εσένα λίγο κανάκεμα...

ωραίους φίλους έχεις Μαρία στο fb... και έλεγα που τον ξέρω που τον ξέρω??? :lol:

ποιον καλέ;

Διαφημίσεις

ααααα θα μου πεις τπτ να γελάσουμε??? η μαρμαγκα πότε θα έρθει??? μη μου πεις οτι δεν θα ερθει...

πας καλά ρε; σιγά μην έρθει εδώ! παραμονή πρωτοχρονιάς θα μου κουβαληθεί παιανία και ψάχνω τρόπο να αποφύγω να πάμε ανήμερα σπίτι της....ρίξε καμιά καλή ιδέα...

προς το παρόν έχει πάρει μόνο μια φορά τηλ., μίλησε με την μητέρα μου και της έκανε πλήρη ανάκριση που πήγαμε, αν βγάλαμε το παιδί έξω, ποιον είδαμε, αν είναι όμορφος ο νικόλας (όταν η μαμά μου την ρωτάει από λαχτάρα λεπτομέρειες πως είναι ο νικόλας, αυτή της αλλάζει κουβέντα!)...

πας καλά ρε; σιγά μην έρθει εδώ! παραμονή πρωτοχρονιάς θα μου κουβαληθεί παιανία και ψάχνω τρόπο να αποφύγω να πάμε ανήμερα σπίτι της....ρίξε καμιά καλή ιδέα...

προς το παρόν έχει πάρει μόνο μια φορά τηλ., μίλησε με την μητέρα μου και της έκανε πλήρη ανάκριση που πήγαμε, αν βγάλαμε το παιδί έξω, ποιον είδαμε, αν είναι όμορφος ο νικόλας (όταν η μαμά μου την ρωτάει από λαχτάρα λεπτομέρειες πως είναι ο νικόλας, αυτή της αλλάζει κουβέντα!)...

αχαχαχα την κόβω να εχει πρασινίσει απο το κακό της που εισαστε εκει και δεν μαθαίνει νέα.... ρε λες να γίνουμε και εμείς έτσι???? εγώ εχω ήδη πει στο Νίκο οτι εαν μεταλλαχτώ σε κακιά -πεθερα να με τουφεκίσει!

μα τα είπαμε αυτά ξεχασες??? 1. θα είσαστε πολυ κουρασμενοι 2. ο Νικόλας επίσης θελει χρόνο να προσαρμοστεί πάλι στην Παιανία 3. θα χαλάσει το πρόγραμμα του παιδιού - δεν είναι το ίδιο με κόσμο σπίτι... και δεν είναι δικαιολογίες αυτά... εξάλλου πρώτη πρωτοχρονιά με το παιδακι σας να την περάσετε οι 3 αγκαλίτσα στο τζάκι!!! Εμείς έτσι θα περάσουμε παραμονή- την ησυχία του δεν τη χαλάω οχι για πρωτοχρονια αλλά ουτε για τπτ στον κόσμο-το πρωι της πρωτοχρονιας θα παμε στη μανα μου για ενα καφε γιατι θέλει να της κάνει ποδαρικό το παιδι... )

Διαφημίσεις

καλά παραμονή δεν την γλυτώνω, θα έρθουν...για την άλλη μέρα λέω που θέλει να πάμε να φάμε...4-5 ώρες θα τις χάσουμε σίγουρα :(

ε καλά αφού παραμονή θα είσαστε μαζί γιατί πρέπει και την άλλη μέρα? την παραμονή θα είσαι ήδη κουρασμένη πόσο μαλλον την επόμενη μέρα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...