Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και από εμενα! i'm back και ειμαι κομματια (πρωτοτυπο)!

αυτο το πραγμα που περασα να παει και να μην γυρισει! από ενα κακως ληφιεν δειγμα ούρων το παιδάκι μου εφυγε από το σπιτι μας με διαγνωση ουρολοίμωξης και τελικα δεν ήταν τιποτα! τα ούρα είχαν επιμολυνθεί από το περιβάλλον και όχι από το μωρακι μου! θα μου πειτε τελος καλο όλα καλα αλλά το κλάμα που εριξε το παιδακι μου την πρωφτη μερα που φτασαμε δεν το είχε κανει όυτε την ώρα που γεννηθηκε και υπέστη το σοκ. του εκαναν παρακεντηση για να του παρουν ούρα από την κύστη, το τρυπησαν την ίδια ώρα να του παρουν αίμα για εξετάσεις και του εσπασαν την φλέβα προσπαθώντας ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να του βάλουν καθετηρακι για να μπαινει η αντιβιωση (περιτό να πω ότι μου το εδωσαν στα χερια μου σχεδον λιπόθυμο από το κλάμα, με το κεφαλακι του κρεμασμενο και με μόνο εναν λυγμο να ακούγεται σε συνδυασμό ανα διαστηματα με ένα κλαμα τόσο παραπονιαρικο... ενιωθα σαν να με κατηγορεί :-(). Επίσης πήρε αντιβίωση 3ης γενιας ισχυρότατη προληπτικα μέχρι να βγουν τα αποτελεσματα της καλλιεργειας στο 48ωρο. τι να πω τι να πω... τσαμαπα όλα... το πορισμα που βγηκε από όλο αυτό ειναι ότι δεν επαρκουσε η ποσοτητα του μητρικου γαλακτος και για αυτο το παιδι δεν τρεφοταν σωστα. στο νοσοκομειο να φανταστειτε μπηκαμε 5200 και βγήκαμε 5500:confused:. τώρα του ξεκινησα συμπληρωμα και πολυ λυπαμαι αλλά ο παιδιατρος είπε ότι αν καταφερω και ανακτησω την ποσοστητα γαλακτος που εχασα μπορω να κόψω το συμπληρωμα κα να θηλαζω και πάλι αποκλειστικα. θα δούμε... είμαι ακόμα πολυ επηρεασμενη από αυτο το εφιαλτικό ΣΚ. ααααα και δεν σας είπα! στο διπλανο δωματιο νοσηλευόταν (ευτυχως όχι για κάτι σοβαρο - είχε μπει λόγω ανορεξίας που οφειλεται τελικα μαλλον σε ΓΟΠ) το μωράκι μια ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ από το παρεντς :D. πολύ καλή κοπέλα και αυτή αλλά και όλες οι αλλες μανουλες που γνωρισα εκει.

Παω να διαβασω τα νεα σας και να πληρωσω κανενα λογαριασμό!

όταν διάβαζα τα μηνύματά σου δεν φανταζόμουν τον πόνο της καρδούλας σου ούτε την ταλαιπωρία του πριγκηπάκου :(

δεν θα σταθώ στην αντιβίωση, έχεις δίκιο σε όσα λες, αλλά μόνο στο παράπονο του σπλάχνου σου. Τρέλλανέ τον στις αγκαλίτσες Μαράκι, να μην νιώσει ποτέ ξανά τον πόνο αυτό, ούτε εσύ την ανημπόρια να τον παρηγορήσεις. Περαστικά και αγύριστα όλα αυτά κοριτσάκι μου!

Σου είπε πως να την ανακτήσεις την ποσότητα γάλακτος;

Εσύ προσπάθησε πριν από κάθε μπιμπερό όταν δεν δουλεύεις να βάζεις τον μπεμπούλη στο στήθος...όσο περισσότερο χρόνο μπορείς. Να παίρνει ο οργανισμός το μήνυμα για να συνεχίσει να παράγει γάλα. Και ότι θες, εδώ είμαι εγώ ;)

καλημερα κοριτσια!!!

πως ηταν το βραδυ σας?εμας...καλο σχετικα.η μικρη κοιμηθηκε αφου εφαγε-δε ξερω ποτε θα ξαναξυπνησει ελπιζω οχι πριν προλαβω να κοιμηθω.

ασχετο πηρα το βιβλιο της πατσουρου-δε μπορω να το διαβασω-μεχρι τη σελιδα 3 εφτασα.το θελει καμια μηπως?

γιατί δεν μπορείς να το διαβάσεις; τι σε χάλασε αν επιτρέπεται;

εγώ το έχω, το είχα διαβάσει όταν ήμουν ακόμα έγκυος και χωρίς αυτό και το φόρουμ δεν θα είχα καταφέρει να εδραιώσω θηλασμό...

Μαράκι της δίνω κι απο τα 2 στήθη να φάει, γιατί στο αριστερό μου έχω αργό αντανακλαστικό καθόδου γάλακτος και σε συνδιασμό με το ανυπομόνο παιδάκι μου έχουμε πρόβλημα! οπότε ξεκινάω απο το δεξί πάντα και μετά δίνω το αριστερό...

χθες το βράδυ, έκατσα να κάνω άντληση και μου πήρε 20 λεπτά να βγάλω 50ml! και σήμερα το πρωί το ίδιο, ενώ ήλπιζα οτι θα είναι καλύτερα γιατί υποτίθεται οτι το πρωί είναι αυξημένα τα επίπεδα προλακτίνης.

θα κάνω αλλη μια το μεσημέρι γιατί αλλιώς δε με βλέπω να ψωνίζω τα δωράκια μου φέτος!!!

καλέ τι θήλαστρο χρησιμοποιείς; εγώ το medela swing έχω...

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω όλες πολυ πολυ για το ενδιαφερον και τις ευχες και τα παντα! Μαριάνθη εσενα σε ευχαριστω επιπλέον και για τις συμβουλες σχετικα με το θηλαστρο. Ελευθερακι μου μολις μπει η ανοιξη που θα κυκλοφορουμε πιο ανετα θα συναντηθουμε οπωσδηποτε! εσύ που μενεις αθηνα;

ναι Αθήνα αλλά ίσως βρεθώ Ακράτα το Πάσχα... το καλοκαίρι οπωσδήποτε και εκει στα μερη σας εχει πολυ ωραίες παραλίες απ'οτι ξέρω... οπότε....;)

1-2 1-2 test test... με ακούει κανείς???? μπααααα σας μυρίστηκα εξω είσαστε ή δουλειά... γυρίσαμε πριν απο λίγο και πάλι τρώμε συνέχεια... χεχεχε... μέχρι τώρα έχει φάει 9 φορές απο τις 07:30... είναι λίγο καλύτερα απο χτες τα πράγματα... αντε να δούμε τι high score θα κάνουμε :)

Διαφημίσεις

Έλευθερία μου κι εμένα τα ίδια μου κάνει εδώ και κάποιες μέρες. Αν διάβασες παραπάνω έχει λίγες μέρες που ξυπνάει όλο και πιο νωρίς για να φάει. Τη μία μέρα 7, την επόμενη 6 χθες 5 και σήμερα 4:30!!!!Ενώ αυτός δεν ξυπνούσε πριν τις 8:30-9 από το βράδυ που έπεφτε για ύπνο. Αλήθεια κρατάει έως και μία βδομάδα το άλμα;Άντε γιατί τρόμαξα ότι δεν του φτάνει πλέον το γάλα μου.

μην ανησυχείς καθόλου αυτός ξέρει πως θα το αυξήσει... - το κάνει ήδη- με πιο συχνους θηλασμούς - εμένα την τελευταία φορά κράτησε 5 - 6 μέρες:tongue: αν θηλάζει συχνα κοιτα να βολευτείς ξάπλα... εγώ εχω σωθεί με αυτή τη σταση!!!

βρε τα συνονόματα πιρανχάκια....:lol:

το αγγελούδι μεγαλώνει! το αγγελούδι μεγαλώνει!

βιάζεται να μεγαλώσει γιατί κατάλαβε με τι τρελλή έχει μπλέξει και θέλει να την κάνει για άλλη παραλία.... :tongue:

τι κάνετε???? :?:

βιάζεται να μεγαλώσει γιατί κατάλαβε με τι τρελλή έχει μπλέξει και θέλει να την κάνει για άλλη παραλία.... :tongue:

τι κάνετε???? :?:

καλά είμαστε! Ο μπεμπουλίξ μες την τρελλή χαρά ως συνήθως...αλλά ο καιρός γ%^&*! χιονόνερο και κρύο του χαμού! και τρελλός αέρας! πάλι μέσα έμεινε το παιδί...εγώ πήγα οδοντίατρο και γύρισα...

καθόμαστε στο τζάκι με καφέ, λαπτόπι, βιβλιαράκι και τον Χίπο! (το κόκκινο ιπποποταμάκι μας που το παίρνουμε παντού :))

καλά είμαστε! Ο μπεμπουλίξ μες την τρελλή χαρά ως συνήθως...αλλά ο καιρός γ%^&*! χιονόνερο και κρύο του χαμού! και τρελλός αέρας! πάλι μέσα έμεινε το παιδί...εγώ πήγα οδοντίατρο και γύρισα...

καθόμαστε στο τζάκι με καφέ, λαπτόπι, βιβλιαράκι και τον Χίπο! (το κόκκινο ιπποποταμάκι μας που το παίρνουμε παντού :))

αχχχ αλήθεια σας αρέσει τόσο???? χαίρομαι παρα πολύ!!! ο καιρός τι λένε δεν θα φτιάξει? ξεκουράστηκες ή όχι ακόμα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...