Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και από εμενα! i'm back και ειμαι κομματια (πρωτοτυπο)!

αυτο το πραγμα που περασα να παει και να μην γυρισει! από ενα κακως ληφιεν δειγμα ούρων το παιδάκι μου εφυγε από το σπιτι μας με διαγνωση ουρολοίμωξης και τελικα δεν ήταν τιποτα! τα ούρα είχαν επιμολυνθεί από το περιβάλλον και όχι από το μωρακι μου! θα μου πειτε τελος καλο όλα καλα αλλά το κλάμα που εριξε το παιδακι μου την πρωφτη μερα που φτασαμε δεν το είχε κανει όυτε την ώρα που γεννηθηκε και υπέστη το σοκ. του εκαναν παρακεντηση για να του παρουν ούρα από την κύστη, το τρυπησαν την ίδια ώρα να του παρουν αίμα για εξετάσεις και του εσπασαν την φλέβα προσπαθώντας ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να του βάλουν καθετηρακι για να μπαινει η αντιβιωση (περιτό να πω ότι μου το εδωσαν στα χερια μου σχεδον λιπόθυμο από το κλάμα, με το κεφαλακι του κρεμασμενο και με μόνο εναν λυγμο να ακούγεται σε συνδυασμό ανα διαστηματα με ένα κλαμα τόσο παραπονιαρικο... ενιωθα σαν να με κατηγορεί :-(). τι να πω τι να πω... τσαμαπα όλα... !

Γεια σου makarinaerthei και απο μενα.. Εγω ειμαι η Πέπη και μαλλον δεν εχουμε ξαναμιλησει. Χαίρομαι παααρα πολυ που ειναι καλα το μωρακι σου και γυρισατε σπιτι. Διαβαζα αυτο το ΣΚ για να μαθω τα νεα σας... Τι να πω ειναι πολυ λυπηρο να ταλαιπωρουνται ετσι τα μωρακια μας και κυριως οταν δεν υπαρχει λογος.... Το σημαντικο ειναι οτι το μωρακι σου ειναι καλα και στην αγκαλια σου και πραγματικα ευχομαι να μην ταλαιπωρειται ποτε ουτε το μωρακι σου ουτε κανενα αλλο μωρο στον κοσμο!!! (Η ευχη μου για το νεο ετος !!!!:))

tLPhp3.png

Σοφια καλημερα!Κι εγω τις περισσοτερες φορες κ απ τα 2 του δινω! Το βραδυ οπωσδηποτε... Αλλα βλεπω ποτε θ αφησει μονος του το πρωτο κ μετα τον αλλαζω... Αλλιως πετρωνει! Οσο για το θηλαστρο θα σου πω το εξης.. Μην επηρρεαζεσαι απ αυτο που βλεπεις οτι τραβαει το θηλαστρο κ νομιζεις οτι δεν εχεις! Ειναι στο στηθος, κ στο θηλαστρο.. Μακ, ηθελα κ σενα να σου πω σχετικα για το θηλαστρο.. Λοιπον, το εχω ξαναπει, εχω δοκιμασει 3 θηλαστρα τα 2 της μεντελα... Μεγαλυτερες π*π@ριες δεν εχω δει!!! Να τραβαω μιση ωρα για 30 μλ, κ μολις αλλαξα θηλαστρο, γεμιζω ολο το μπιμπερο!!! Θελει ομως να βρεις το κολπο του... Δηλαδη, η ποσοτητα που μπορω να βγαλω τις πρωινες ωρες δεν εχει καμμια σχεση με την προσπαθεια που κανω για λιγοστα μλ το βραδυ! Βαζω πρωτα το θηλαστρο για να αποσυμφορησω το στηθος, κ μετα το μωρο... Ο οποιος τρωει ανετα!!! Το θηλαστρο ομως μετα απο καποια ωρα δεν τραβαει αλλο! Οταν ειναι γεματο ομως ειναι πιο ευκολο... Ταυτοχρονα το βουταω κ το παταω γυρω γυρω, κατι σαν λαβη, πως να το περιγραψω.. κ ζουλα ζουλα, διευκολινεται η κατασταση!! Επισης, επειδη ειναι χειροκινητο, (κ ειναι κ οοοττιιιιιιι καλυτερο εχω δοκιμασει ποτε!) κανω 6-8 ρουφιξιες κ σταματαω 2-3 δευτερα.. Οδηγιες του κατασκευαστη... Βγαζω τη χοανη κ την ξαναβαζω αν δω κ δεν βγαζει, κ διαφορα τετοια... Δοκιμαστε το.. Εγω το ψαξα πολυ, κ βοηθανε ολα αυτα... Α! τελος να πω οτι οταν αντλεις καθημερινα μαθαινει το στηθος στο θηλαστρο κ βγαζεις μεγαλυτερη ποσοτητα... Αν βγαζεις μια φορα τη βδομαδα θες 3 μερες να μαζεψεις 150 μλ..

Ελπιζω να βοηθησα..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α .. Β Ο Υ Λ Α ! ! ! ! ! !

Α! πεπη, ξεχασα! Κ εμενα οι βλεφαριδες του γιου μου ειναι απιστευτα μακριες!!!! Το μονο που μου πηρε... Κ τι να το κανει? Μου λες????

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

Γεια σου makarinaerthei και απο μενα.. Εγω ειμαι η Πέπη και μαλλον δεν εχουμε ξαναμιλησει. Χαίρομαι παααρα πολυ που ειναι καλα το μωρακι σου και γυρισατε σπιτι. Διαβαζα αυτο το ΣΚ για να μαθω τα νεα σας... Τι να πω ειναι πολυ λυπηρο να ταλαιπωρουνται ετσι τα μωρακια μας και κυριως οταν δεν υπαρχει λογος.... Το σημαντικο ειναι οτι το μωρακι σου ειναι καλα και στην αγκαλια σου και πραγματικα ευχομαι να μην ταλαιπωρειται ποτε ουτε το μωρακι σου ουτε κανενα αλλο μωρο στον κοσμο!!! (Η ευχη μου για το νεο ετος !!!!:))

Η πιο ωραία ευχή!!!

Διαφημίσεις

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α Β Ο Υ Λ Α ! ! ! ! ! !

Α! πεπη, ξεχασα! Κ εμενα οι βλεφαριδες του γιου μου ειναι απιστευτα μακριες!!!! Το μονο που μου πηρε... Κ τι να το κανει? Μου λες????

Α μη το λες!!! Οι μακριες βλεφαρίδες ειναι πάντα γοητευτικές, δεν εχει σημασια που ειναι αγορακι..:wink: Η δικη μου παντως τις βλεφαριδες δεν τις πηρε απο μενα, οι δικες μου ειναι μικρες. Γενικά πολλοι μου λενε οτι μου μοιαζει .....στο πηγουνι ...:-P Τι να πω.... γιατι οχι...?

tLPhp3.png

Καλημέρα !

Μακ Μαράκι πάει πέρασε , άφησε το πίσω και κοίτα μπροστά τον λεβέντη σου Δυστυχώς ταλαιπωρηθήκατε, πιο πολύ το μικρούλι σου αλλά είναι αντράκι και με την αγάπη σου και τις αγκαλίτσες σου θα τα ξεχάσετε όλα. Πολλά γλυκά φιλάκια στις πατουσιτσες του !!!

XwAPp3.png

Ασε που αργοτερα Μαριανθη θα του κανουν κομπλιμεντα για τις βλεφαριδες του και εκεινος θα λέει " αααα -ολα κι ολα-τις βλεφαρίδες μου τις πήρα από τη μαμα μου" χιχι ωραια δεν ακουγεται?

tLPhp3.png

καταρχάς ευχαριστούμε που προσφέρεις το βιβλίο σου και μας σκέφτεσαι... προσωπικά όμως... έλεος εδώ θηλάζω όλη μέρα να τα διαβάζω επίσης? κάνω την πρακτική και να διαβάζω τη θεωρία??? άσε να μου λείπει ... προτιμώ να διαβάζω τπτ διαφορετικό να ξεφεύγει λίγο το μυαλό μου, η σκέψη μου... αυτή την εποχή διαβάζω Paulo Coelho... για όποια δεν έχει διαβάσει βιβλία του σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ναι, ναι καλύτερα και για μενα ο Paulo Coelho.... Μπήκα κι εγώ να ψαξω το βιβλίο της Πατσουρου που λέει το Σοφάκι και διαβασα τη συντομη περιγραφή του βιβλίου.... Τι το ήθελα??? Με πήραν τα ζουμιααααα! Πολύ δάκρυ σας λέω...Δεν ξέρω τι παθαινω ... Κι ενω οταν τη θηλαζω ειμαι απλά χαρουμενη και ευγνωμων γι αυτο, οταν ερχεται η ωρα να διαβασω κατι τρυφερο πάνω στο θεμα αυτο

ή αν το συζητησω συγκινουμαι πολύ και με πιανουν τα κλαματα....... Εχει αραγε να κανει με τις ορμονες αυτο? Κι εγω που νομιζα οτι ειχαν φυγει με την εγκυμοσυνη...

tLPhp3.png

Ασε που αργοτερα Μαριανθη θα του κανουν κομπλιμεντα για τις βλεφαριδες του και εκεινος θα λέει " αααα -ολα κι ολα-τις βλεφαρίδες μου τις πήρα από τη μαμα μου" χιχι ωραια δεν ακουγεται?

Δεν φανταζεσαι ποσο ιδιος ο μπαμπας του ειναι... ΟΙ βλεφαριδες ειναι το μονο που χει παρει απο μενα!!!!!:rolleyes: Εμενα οταν ειμαι κ ψιλοβαμενη, με ρωτανε αν ειναι ψευτικες!!!! Ειναι το 2ο πραγμα που καμαρωνω επανω μου, αλλα τωρα θ αρχισει να γινετε το πρωτο σιγα σιγα!!!:tongue::rolleyes:

Που πηγατε ολες????

Διαφημίσεις

Δεν φανταζεσαι ποσο ιδιος ο μπαμπας του ειναι... ΟΙ βλεφαριδες ειναι το μονο που χει παρει απο μενα!!!!!:rolleyes: Εμενα οταν ειμαι κ ψιλοβαμενη, με ρωτανε αν ειναι ψευτικες!!!! Ειναι το 2ο πραγμα που καμαρωνω επανω μου, αλλα τωρα θ αρχισει να γινετε το πρωτο σιγα σιγα!!!:tongue::rolleyes:

Που πηγατε ολες????

Ναι, σιγουρα θα γινει το πρώτο για το οποιο θα καμαρωνεις!!;)

Πριν λίγες μέρες ο μπαμπάς της μικρούλας μου της λεει:"Και οταν μεγαλώσεις θα σου λένε τα αγοράκια "Πω πω τι ομορφα ματακια που έχεις Κασσάνδρα!!! Κι εσύ τι θα λές??(Εκείνη τη στιγμή ο μπαμπας της, της κουναει το στοματακι πάνω κάτω και απανταει με φωνή μωρού) Τι θα λέω μπαμπά? - Θα λές "Τα υπέροχα ματακια μου τα πήρα από τον μπαμπακούλι μου!!!"............................................................................................

:idea::idea::idea::(:(:shock::shock: Τί του λες τώρα του περήφανου πατέρα?

tLPhp3.png

Δεν φανταζεσαι ποσο ιδιος ο μπαμπας του ειναι... ΟΙ βλεφαριδες ειναι το μονο που χει παρει απο μενα!!!!!:rolleyes:

Μπραβο βλεφαριδες!!!!!!! Καταπληκτικές!

Πάντως βρε Μαριανθη αν μοιαζει τοσο στον μπαμπά του σκέψου και το καλο της υπόθεσης.......γλιτώνεις και το τεστ πατρότητας...χαχαχα :eek:

tLPhp3.png

κοριτσια σας ευχαριστω όλες πολυ πολυ για το ενδιαφερον και τις ευχες και τα παντα! Μαριάνθη εσενα σε ευχαριστω επιπλέον και για τις συμβουλες σχετικα με το θηλαστρο. Ελευθερακι μου μολις μπει η ανοιξη που θα κυκλοφορουμε πιο ανετα θα συναντηθουμε οπωσδηποτε! εσύ που μενεις αθηνα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...