Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!!! Πως ειναι τα μωρακια σας σημερα???

Καλημερα Ελευθερια μου!! Αυτο που λες με τον ξανθουλη σου, οτι ετρωγε ολη μερα χθες, εμενα το εχει κανει τουλαχιστον 5 φορες απο τοτε που γεννηθηκε. Το πιο προσφατο ηταν προχθες που καθε 1 περιπου ηταν στο στηθος μου. Μαλιστα εχω συνηθισει τοσο την κατασταση που την ωρα που την θηλαζω- αν ειναι ηρεμη- μπορει να σηκωθω να ανακατεψω το φαι ή να κανω κατι αλλο που θεωρειται επειγον εκεινη τη στιγμη. Γενικα το μωρο μου τρωει πολυ συχνα-δεν την εχω ταισει ποτε με το ρολοι...

Εννοείτε ποτε με το ρολοι... όταν τρώνε έτσι τόσο συχνά είναι άλμα ανάπτυξης και κρατάει απο 2-3 μέρες έως και 1 εβδομάδα! Εμένα τις προηγούμενες φορές έτρωγε όπως η δική σου ανα 1 ώρα... αλλά εμενα το έκανε πολυ αυτό γιατί κοιμόταν και σερι 10ωρα οπότε όταν ξυπνουσε ήθελε να αναπληρώσει γεύματα που είχε χάσει... τα 10ωρα τα άρχισε απο το 2ο... χτες όμως έτρωγε 15-20' και μετα απο 20 το πολυ 30' ζητούσε πάλι...:P:p:p

Τι κάνει η κουκλα μου?... έτσι να ανακατεύεται μαζί το φαγητό για να γίνει καλή νοικοκυρά!!!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και από εμενα! i'm back και ειμαι κομματια (πρωτοτυπο)!

αυτο το πραγμα που περασα να παει και να μην γυρισει! από ενα κακως ληφιεν δειγμα ούρων το παιδάκι μου εφυγε από το σπιτι μας με διαγνωση ουρολοίμωξης και τελικα δεν ήταν τιποτα! τα ούρα είχαν επιμολυνθεί από το περιβάλλον και όχι από το μωρακι μου! θα μου πειτε τελος καλο όλα καλα αλλά το κλάμα που εριξε το παιδακι μου την πρωφτη μερα που φτασαμε δεν το είχε κανει όυτε την ώρα που γεννηθηκε και υπέστη το σοκ. του εκαναν παρακεντηση για να του παρουν ούρα από την κύστη, το τρυπησαν την ίδια ώρα να του παρουν αίμα για εξετάσεις και του εσπασαν την φλέβα προσπαθώντας ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να του βάλουν καθετηρακι για να μπαινει η αντιβιωση (περιτό να πω ότι μου το εδωσαν στα χερια μου σχεδον λιπόθυμο από το κλάμα, με το κεφαλακι του κρεμασμενο και με μόνο εναν λυγμο να ακούγεται σε συνδυασμό ανα διαστηματα με ένα κλαμα τόσο παραπονιαρικο... ενιωθα σαν να με κατηγορεί :-(). Επίσης πήρε αντιβίωση 3ης γενιας ισχυρότατη προληπτικα μέχρι να βγουν τα αποτελεσματα της καλλιεργειας στο 48ωρο. τι να πω τι να πω... τσαμαπα όλα... το πορισμα που βγηκε από όλο αυτό ειναι ότι δεν επαρκουσε η ποσοτητα του μητρικου γαλακτος και για αυτο το παιδι δεν τρεφοταν σωστα. στο νοσοκομειο να φανταστειτε μπηκαμε 5200 και βγήκαμε 5500:confused:. τώρα του ξεκινησα συμπληρωμα και πολυ λυπαμαι αλλά ο παιδιατρος είπε ότι αν καταφερω και ανακτησω την ποσοστητα γαλακτος που εχασα μπορω να κόψω το συμπληρωμα κα να θηλαζω και πάλι αποκλειστικα. θα δούμε... είμαι ακόμα πολυ επηρεασμενη από αυτο το εφιαλτικό ΣΚ. ααααα και δεν σας είπα! στο διπλανο δωματιο νοσηλευόταν (ευτυχως όχι για κάτι σοβαρο - είχε μπει λόγω ανορεξίας που οφειλεται τελικα μαλλον σε ΓΟΠ) το μωράκι μια ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ από το παρεντς :D. πολύ καλή κοπέλα και αυτή αλλά και όλες οι αλλες μανουλες που γνωρισα εκει.

Παω να διαβασω τα νεα σας και να πληρωσω κανενα λογαριασμό!

καλημερα κοριτσια!!!

πως ηταν το βραδυ σας?εμας...καλο σχετικα.η μικρη κοιμηθηκε αφου εφαγε-δε ξερω ποτε θα ξαναξυπνησει ελπιζω οχι πριν προλαβω να κοιμηθω.

ασχετο πηρα το βιβλιο της πατσουρου-δε μπορω να το διαβασω-μεχρι τη σελιδα 3 εφτασα.το θελει καμια μηπως?

καταρχάς ευχαριστούμε που προσφέρεις το βιβλίο σου και μας σκέφτεσαι... προσωπικά όμως... έλεος εδώ θηλάζω όλη μέρα να τα διαβάζω επίσης? κάνω την πρακτική και να διαβάζω τη θεωρία??? άσε να μου λείπει ... προτιμώ να διαβάζω τπτ διαφορετικό να ξεφεύγει λίγο το μυαλό μου, η σκέψη μου... αυτή την εποχή διαβάζω Paulo Coelho... για όποια δεν έχει διαβάσει βιβλία του σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

αυτο το πραγμα που περασα να παει και να μην γυρισει! από ενα κακως ληφιεν δειγμα ούρων το παιδάκι μου εφυγε από το σπιτι μας με διαγνωση ουρολοίμωξης και τελικα δεν ήταν τιποτα! τα ούρα είχαν επιμολυνθεί από το περιβάλλον και όχι από το μωρακι μου! θα μου πειτε τελος καλο όλα καλα αλλά το κλάμα που εριξε το παιδακι μου την πρωφτη μερα που φτασαμε δεν το είχε κανει όυτε την ώρα που γεννηθηκε και υπέστη το σοκ. του εκαναν παρακεντηση για να του παρουν ούρα από την κύστη, το τρυπησαν την ίδια ώρα να του παρουν αίμα για εξετάσεις και του εσπασαν την φλέβα προσπαθώντας ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να του βάλουν καθετηρακι για να μπαινει η αντιβιωση (περιτό να πω ότι μου το εδωσαν στα χερια μου σχεδον λιπόθυμο από το κλάμα, με το κεφαλακι του κρεμασμενο και με μόνο εναν λυγμο να ακούγεται σε συνδυασμό ανα διαστηματα με ένα κλαμα τόσο παραπονιαρικο... ενιωθα σαν να με κατηγορεί :-(). Επίσης πήρε αντιβίωση 3ης γενιας ισχυρότατη προληπτικα μέχρι να βγουν τα αποτελεσματα της καλλιεργειας στο 48ωρο. τι να πω τι να πω... τσαμαπα όλα... το πορισμα που βγηκε από όλο αυτό ειναι ότι δεν επαρκουσε η ποσοτητα του μητρικου γαλακτος και για αυτο το παιδι δεν τρεφοταν σωστα. στο νοσοκομειο να φανταστειτε μπηκαμε 5200 και βγήκαμε 5500:confused:. τώρα του ξεκινησα συμπληρωμα και πολυ λυπαμαι αλλά ο παιδιατρος είπε ότι αν καταφερω και ανακτησω την ποσοστητα γαλακτος που εχασα μπορω να κόψω το συμπληρωμα κα να θηλαζω και πάλι αποκλειστικα. θα δούμε... είμαι ακόμα πολυ επηρεασμενη από αυτο το εφιαλτικό ΣΚ. ααααα και δεν σας είπα! στο διπλανο δωματιο νοσηλευόταν (ευτυχως όχι για κάτι σοβαρο - είχε μπει λόγω ανορεξίας που οφειλεται τελικα μαλλον σε ΓΟΠ) το μωράκι μια ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ από το παρεντς :D. πολύ καλή κοπέλα και αυτή αλλά και όλες οι αλλες μανουλες που γνωρισα εκει.

Κοριτσάκι μου απλά σε φαντάζομαι όταν σπάραζε στο κλάμα... τώρα που θα μας διαβάσεις θα δεις πόσο θυμωσα με την αντιβίωση που του έδωσαν... αλλά τώρα δεν έχει νόημα... το θέμα είναι οτι είναι καλά ο μικρούλης μας και είσαστε σπιτάκι σας! Εύχομαι να το ξεχάσετε γρήγορα και να είναι πάντα υγιείς και χαρούμενος! Σιδερένιος Μαρία!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου απλά σε φαντάζομαι όταν σπάραζε στο κλάμα... τώρα που θα μας διαβάσεις θα δεις πόσο θυμωσα με την αντιβίωση που του έδωσαν... αλλά τώρα δεν έχει νόημα... το θέμα είναι οτι είναι καλά ο μικρούλης μας και είσαστε σπιτάκι σας! Εύχομαι να το ξεχάσετε γρήγορα και να είναι πάντα υγιείς και χαρούμενος! Σιδερένιος Μαρία!

ελευθερια μου όσον αφορα στη αντιβιωση δεν μπορουσαν να κανουν κατι αλλο ειλικρινα. όταν τους παώ ενα παιδάκι 2 1/2 μηνών με 100.000 αποικιες κωλοβακτηρίδια τι να κάνουν;;;; μεχρι να βγει η δικη τους καλλιεργει σε 48 ώρες να το αφηναν ετσι; και άν είχε όντως ουρολοίμωξη και ανέβαζε κανενα 40 αρι; αν παθαινε καμια πυελονεφριτιδα; πάλι δεν θα τους κατηγορούσαμε; ο γιατρός που μου τον ειδε στα επείγοντα είχε το δικό του αγοράκι 7 ημερών με πυελονεφριτιδα. είχε φτάσει η λοιμωξη στα νεφρα και ευτυχως το ξεπερασε... αστα, ου μπλεξεις γιατι αμα μπλεξεις....

ΟΧΙ δεν με φανταζεσαι! αφού ο γιατρος όταν μας περασε μεσα και ειδα το παιδακι μου και εβαλα φυσικα τα κλαματα μου είπε: "σε παρακαλω σταματα, σε λυπάμαι" και του απαντησα: "και εγω λυπαμαι"...

.. αλλά εμενα το έκανε πολυ αυτό γιατί κοιμόταν και σερι 10ωρα οπότε όταν ξυπνουσε ήθελε να αναπληρώσει γεύματα που είχε χάσει... τα 10ωρα τα άρχισε απο το 2ο... χτες όμως έτρωγε 15-20' και μετα απο 20 το πολυ 30' ζητούσε πάλι...:P:p:p

Βρε μηπως του εταξες του Αγγελου κατι (κανενα ποδηλατο - κανενα παιχνιδι) και προσπαθει να μεγαλωσει γρηγορα? Ή μηπως ειδε την νύφη και βιαζεται να μεγαλωσει και να την συναντησει? (Παρεμπιπτόντως έχουμε βλεφαριδες για διαφημιση της Max Factor :lol::lol:)

tLPhp3.png

ελευθερια μου όσον αφορα στη αντιβιωση δεν μπορουσαν να κανουν κατι αλλο ειλικρινα. όταν τους παώ ενα παιδάκι 2 1/2 μηνών με 100.000 αποικιες κωλοβακτηρίδια τι να κάνουν;;;; μεχρι να βγει η δικη τους καλλιεργει σε 48 ώρες να το αφηναν ετσι; και άν είχε όντως ουρολοίμωξη και ανέβαζε κανενα 40 αρι; αν παθαινε καμια πυελονεφριτιδα; πάλι δεν θα τους κατηγορούσαμε; ο γιατρός που μου τον ειδε στα επείγοντα είχε το δικό του αγοράκι 7 ημερών με πυελονεφριτιδα. είχε φτάσει η λοιμωξη στα νεφρα και ευτυχως το ξεπερασε... αστα, ου μπλεξεις γιατι αμα μπλεξεις....

απλά δεν είμαι της "επιθετικης" ιατρικής πολλές φορές ο πιο εύκολος τρόπος είναι η αντιβίωση (είμαστε απο τις χώρες με τα μεγαλυτερα ποσοστα)... για να εξασφαλιστούν... τεσπα ξέχασε ότι έγινε ... και αστο πίσω.

Το σημαντικότερο απ' όλα είναι οτι ο μικρούλης είναι καλά!!! :D Την επόμενη φορά που θα έρθεις Αθήνα θα είναι για να συναντηθούμε ή που ξέρεις μπορεί να σου έρθουμε εμείς...:lol:

Βρε μηπως του εταξες του Αγγελου κατι (κανενα ποδηλατο - κανενα παιχνιδι) και προσπαθει να μεγαλωσει γρηγορα? Ή μηπως ειδε την νύφη και βιαζεται να μεγαλωσει και να την συναντησει? (Παρεμπιπτόντως έχουμε βλεφαριδες για διαφημιση της Max Factor :lol::lol:)

οχι καλέ... μόνο porsche!!! :P όσο για τη νύφη ναι βιάζεται μου το είπε... και εμείς έχουμε μεγάλες βλεφαρίδες αλλά δε φαίνονται γιατί είναι κατάξανθες...:lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μακμαράκι μου...δεν έχω λόγια...τι τράβηξε η ψυχούλα μωρέ...

Ευτυχώς όμως που δεν ήταν τίποτα! Να του κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά εκ μέρους μου!

Μαράκι της δίνω κι απο τα 2 στήθη να φάει, γιατί στο αριστερό μου έχω αργό αντανακλαστικό καθόδου γάλακτος και σε συνδιασμό με το ανυπομόνο παιδάκι μου έχουμε πρόβλημα! οπότε ξεκινάω απο το δεξί πάντα και μετά δίνω το αριστερό...

χθες το βράδυ, έκατσα να κάνω άντληση και μου πήρε 20 λεπτά να βγάλω 50ml! και σήμερα το πρωί το ίδιο, ενώ ήλπιζα οτι θα είναι καλύτερα γιατί υποτίθεται οτι το πρωί είναι αυξημένα τα επίπεδα προλακτίνης.

θα κάνω αλλη μια το μεσημέρι γιατί αλλιώς δε με βλέπω να ψωνίζω τα δωράκια μου φέτος!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΟΧΙ δεν με φανταζεσαι! αφού ο γιατρος όταν μας περασε μεσα και ειδα το παιδακι μου και εβαλα φυσικα τα κλαματα μου είπε: "σε παρακαλω σταματα, σε λυπάμαι" και του απαντησα: "και εγω λυπαμαι"...

...αυτό φαντάστηκα και εγώ!:-(

Μαράκι μου ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ!!!!!!!!Άφού το μωράκι σου είναι υγιέστατο όλα τα άλλα είναι ασήμαντα.Όσο για τον αποκλειστικό θηλασμό μην αγχώνεσαι.Βάζε το μωρό συνέχεια στο στήθος και θα τα καταφέρεις.Κι αν πάλι όχι ε δεν έγινε και τίποτα τραγικό.Σημασία έχει που γυρίσατε σπίτι μετά από αυτή την απίστευτη χωρίς λόγο ταλαιπωρία και θα περάσετε τα Χριστούγεννα υγιείς κι ευτυχισμένοι.

Καλημερα κοριτσια!! Ειστε ολες καλα?

Mακ μου καλημερα.. Διαβασα τις λεπτομερειες κ στεναχωρηθηκα παρα πολυ, ειδικα εκει που περιγραφεις την εξαντληση του μικρουλη απ το κλαμα... Οσο το σκεφτομαι σπαραζει η καρδια μου!!! Πως εισαι τωρα??? Αντε να παει κ να μην ξαναρθει τετοι κ*λοκασταση!! Μεχρι στον υπνο μου σε ειδα!!! Παντως τετοια κ χειροτερα εζησε η μανα μου στον αδερφο μου λιγο πριν σαραντισει.. Οταν του βαζαν την πεταλουδα στη φλεβα, οριοταν τοσο πολυ που ο γιατρος εβαλε κ την απομακρυναν, σηκωτη τη πηραν!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

.... σε λίγο τελειώνει μια "περίεργη" μέρα, αφού θα ξεραθούμε στον ύπνο! η ημέρα ξεκίνησε με ξύπνημα στις 05:00... μου τον έφερε ο Νίκος στο κρεβάτι να τον ταΐσω (πράγμα σπάνιο για τον Άγγελο να ξυπνήσει για φαΐ...) ο Νίκος είχε αϋπνίες είχε κοιμηθεί μόνο 3 ώρες και δεν ξανακοιμήθηκε.. το πρωί κατά τις 10 με ξύπνησε ο Άγγελος...όλα καλά αλλάξαμε - φάγαμε – και άρχισα να κάνω τις πρωινές δουλειές στο σπίτι…. Έλα όμως που κάθε λίγο και λιγάκι ήθελε να φάει… για να αερίσω τα δωμάτια, να στρώσω τα κρεβάτια και να βάλω ένα πλυντήριο μου πήρε από την ώρα που σηκωθήκαμε έως τις 12:30!!! … μετά έπρεπε να μιλήσω στο τηλέφωνο, διότι ο θείος μου σήμερα έκανε επέμβαση-καρδιά οπότε μιλούσα με τους συγγενείς που ήταν στο νοσοκομείο… ο μικρός όμως είχε άλλη γνώμη και ήθελε να τρώει συνέχεια… J κατά τις 14:30 και αφού με είχε ήδη ξεθεώσει τον έβγαλα καροτσάδα γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα κοιμηθεί – και έτσι έγινε… αφού γύρισα τη μισή Καλλιθέα… σταμάτησα για ένα καφέ… ξύπνησε και ήταν όλο χαρούλες – το φαΐ το είχε ξεχάσει… επιστρέψαμε σπίτι και ξανά τα ίδια… φαΐ –φαΐ και πάλι φαΐ… Εν κατακλείδι, η επέμβαση δόξα το Θεό πήγε πάρα πολύ καλά, ο μικρός έκανε μια κοιλιά τούμπανο, ο Νίκος έπεσε ήδη για ύπνο και εγώ ακόμα δεν το πιστεύω ότι κατάφερα να βάλω και τα 2 βυζιά μου μέσα στο σουτιέν!!! Ελπίζω να είσαστε όλες καλά… Καληνύχτα!

Έλευθερία μου κι εμένα τα ίδια μου κάνει εδώ και κάποιες μέρες. Αν διάβασες παραπάνω έχει λίγες μέρες που ξυπνάει όλο και πιο νωρίς για να φάει. Τη μία μέρα 7, την επόμενη 6 χθες 5 και σήμερα 4:30!!!!Ενώ αυτός δεν ξυπνούσε πριν τις 8:30-9 από το βράδυ που έπεφτε για ύπνο. Αλήθεια κρατάει έως και μία βδομάδα το άλμα;Άντε γιατί τρόμαξα ότι δεν του φτάνει πλέον το γάλα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...