Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

περαστικά του θείου Λευτεράκι μου και σιδερένιος!

Βρε το αγγελούδι μας κάνει άλμα ανάπτυξης και ξεχείλωσε τα τζιτζιά της μαμάς :)

Άντε να την πέσεις αγάπη μου, γιατί αν είναι όντως άλμα, δεν σε βλέπω καλά και αύριο :)

τέτοιο άλμα δεν είχαμε πότε!!! μιλάμε συνέχεια.... να είναι καλά το αγοράκι μου μόνο φοβάμαι μη πάθει τπτ απο το πολυ φαί... και δεν έχει βγάλει ούτε μια γουλιά... η κοιλιά του έχει πάθει τυμπανισμό!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τέτοιο άλμα δεν είχαμε πότε!!! μιλάμε συνέχεια.... να είναι καλά το αγοράκι μου μόνο φοβάμαι μη πάθει τπτ απο το πολυ φαί... και δεν έχει βγάλει ούτε μια γουλιά... η κοιλιά του έχει πάθει τυμπανισμό!!!:P

Τίποτα δεν παθαίνει! ο Αγγελάκος μεγαλώνει και θέλει περισσότερο γάλα μανούλα! Πάρε φαί, νερό και άραξε :)

είμαι ήδη ξάπλα... ευτυχώς που μας βολεύει και τους δυο αυτή η στάση.. !!!! με έχει αρμέξει κανονικότατα!!! :) πίνει λες και δεν έχει ξαναπιεί ποτέ και μόλις χορτάσει λίγο αρχίζει και γελάει χα χα χα.... το όργιο! ... Εσεις τι νέα? τι κάνει ο γλυκος μου Νικόλας?

χαμογελάει ακόμα και στον γάτο! καλά, περνάει υπέροχα λέμε! :)

ούτε γκρίνια ούτε τίποτα που άλλαξε περιβάλλον, κλίμα, κρέβάτι...στην ώρα του κάνει μπάνιο και στην ώρα του κοιμάται...

διάβασες πιο πάνω τα νέα μας από την παιδίατρο; :) :) :)

δυστυχώς όμως έχει άσχημο καιρό και δεν έχουμε πάει καμιά βόλτα...ή θα φυσάει ή θα βρέχει πολύ! ενίοτε και τα 2!

τώρα πήγα και τα διάβασα... Μπράβο σας, συγχαρητήρια τέλεια νέα, πάντα τέτοια... δεν είναι τρομερή ικανοποίηση όταν ακούς τέτοια νέα και για ένα βρέφος το οποίο το θηλάζει και μόνο? εγω πήρα πολύ κουράγιο με την τελευταία μας επίσκεψη στην παιδίατρο που μου είπε οτι όλα είναι πολύ καλά... αχ σε φαντάζομαι!!! Διάβασες το άρθρο της Πατσούρου που σου έστειλα??? δεν είναι φοβερό?

Διαφημίσεις

το διάβασα! μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα!

χάρηκα που και η παιδίατρος μου επιβεβαίωσε ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά...πεινάει; το ταίζεις...ότι ώρα, όπου και να είναι :)

της είπα όμως ότι ο παιδίατρος εδώ μας είχε δώσει αντιβίωση 1 εβδομάδα χωρίς ενδείξεις, μόνο με τον ισχυρισμό ότι μπορεί να προκληθεί επιμόλυνση από τα συνεχή μπουκωματάκια και στράβωσε άσχημα :( δε δίνουμε ποτέ αντιβίωση χωρίς ενδείξεις προληπτικά μου είπε...σκοτώνουμε τα υγιή μικρόβια που χρειάζεται ο οργανισμός να φτιάξει τα αντισώματα...σε μένα και στον Χρήστο δεν είχε δώσει ποτέ αντιβίωση :( να μην ανησυχώ για τις μυξούλες, να μην ανησυχώ για τις γουλιές και τους εμετούληδες και να δοκιμάσω να φάω πάλι γαλακτοκομικά γιατί μπορεί να έχω τα αντίθετα αποτελέσματα...δηλ. η δυσανεξία του νικόλα στην αγελαδινή πρωτείνη μέσω του γάλακτός μου να εξελιχθεί σε σοβαρή αλλεργία όταν σταματήσει ο θηλασμός από τη στιγμή που τώρα τον κρατάω "αγνό"...της είπα ότι με ανησύχησε που είδα 2 φορές στίγματα αίματος και με προέτρεψε να κάνω τεστ αλλεργίας στον μπεμπουλίξ για να μην απέχω τσάμπα από τα γαλακτοκομικά!

Όσο για τον θηλασμό, υπάρχουν χιλιάδες λόγοι που ένα μωρό δεν παίρνει βάρος για ένα χρονικό διάστημα, αλλά η κακή σύνθεση γάλακτος ΔΕΝ είναι ένας από αυτούς ΠΟΤΕ! Αυτάάάάά

το διάβασα! μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα!

χάρηκα που και η παιδίατρος μου επιβεβαίωσε ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά...πεινάει; το ταίζεις...ότι ώρα, όπου και να είναι :)

της είπα όμως ότι ο παιδίατρος εδώ μας είχε δώσει αντιβίωση 1 εβδομάδα χωρίς ενδείξεις, μόνο με τον ισχυρισμό ότι μπορεί να προκληθεί επιμόλυνση από τα συνεχή μπουκωματάκια και στράβωσε άσχημα :( δε δίνουμε ποτέ αντιβίωση χωρίς ενδείξεις προληπτικά μου είπε...σκοτώνουμε τα υγιή μικρόβια που χρειάζεται ο οργανισμός να φτιάξει τα αντισώματα...σε μένα και στον Χρήστο δεν είχε δώσει ποτέ αντιβίωση :( να μην ανησυχώ για τις μυξούλες, να μην ανησυχώ για τις γουλιές και τους εμετούληδες και να δοκιμάσω να φάω πάλι γαλακτοκομικά γιατί μπορεί να έχω τα αντίθετα αποτελέσματα...δηλ. η δυσανεξία του νικόλα στην αγελαδινή πρωτείνη μέσω του γάλακτός μου να εξελιχθεί σε σοβαρή αλλεργία όταν σταματήσει ο θηλασμός από τη στιγμή που τώρα τον κρατάω "αγνό"...της είπα ότι με ανησύχησε που είδα 2 φορές στίγματα αίματος και με προέτρεψε να κάνω τεστ αλλεργίας στον μπεμπουλίξ για να μην απέχω τσάμπα από τα γαλακτοκομικά!

Όσο για τον θηλασμό, υπάρχουν χιλιάδες λόγοι που ένα μωρό δεν παίρνει βάρος για ένα χρονικό διάστημα, αλλά η κακή σύνθεση γάλακτος ΔΕΝ είναι ένας από αυτούς ΠΟΤΕ! Αυτάάάάά

αχχχχ θα σε μαλώσω!!! είσαι απο αυτες που είναι πολυ ενημερωμένες στο θέμα θηλασμός και ακόμα ζητας επιβεβαιωσεις??? όλα οσα σου είπε τα ξέρουμε και τα κάνουμε και η καλυτερη επιβεβαίωση σου είναι το πλασματάκι σου! ένα υγιέστατο και τρισευτυχισμένο παιδάκι!... αχχχχ εγώ που ήμουν όταν σου είπε αυτός να δώσεις αντιβίωση??? δεν έμπαινα τότε? αχχχχ τεσπα οτι έγινε έγινε ... τώρα όμως ξέρεις! αν υπήρχε κακή σύνθεση τότε με όλα αυτά που τρώμε ή άλλες μανάδες που ΔΕΝ τρώνε γιατί δεν έχουν - κάποιες ούτε καν καθαρό νερό τότε δεν θα θήλαζε καμια! Σου έχω πει ποτε πως έχασα τον πατέρα μου? απο ιατρικό λάθος! και απο πολυ γνωστό γιατρό και ο οποίος το παραδέχτηκε... επιθυμία βέβαια του πατερα μου ηταν να μην τον "κυνηγήσουμε" - ο Νίκος έχασε και αυτός τον πατερα του απο ιατρικό λάθος ... αλλά αυτόν δεν τον αφησα έτσι... έπεισα το Νίκο και πρώτον το δημοσιοποιήσαμε - με αποδείξεις πάντα και τελικά του αφαίρεσαν την άδεια!!! - γι' αυτό οταν ενας γιατρος μου λεει κάτι παντα ψάχνω 2 και 3η γνώμη!

Σου έχω πει ποτε πως έχασα τον πατέρα μου? απο ιατρικό λάθος! και απο πολυ γνωστό γιατρό και ο οποίος το παραδέχτηκε... επιθυμία βέβαια του πατερα μου ηταν να μην τον "κυνηγήσουμε" - ο Νίκος έχασε και αυτός τον πατερα του απο ιατρικό λάθος ... αλλά αυτόν δεν τον αφησα έτσι... έπεισα το Νίκο και πρώτον το δημοσιοποιήσαμε - με αποδείξεις πάντα και τελικά του αφαίρεσαν την άδεια!!! - γι' αυτό οταν ενας γιατρος μου λεει κάτι παντα ψάχνω 2 και 3η γνώμη!

απίστευτο! όχι δεν είχε τύχει να το συζητήσουμε! τι άδικος τρόπος να χάνονται ζωές...

απίστευτο! όχι δεν είχε τύχει να το συζητήσουμε! τι άδικος τρόπος να χάνονται ζωές...

γι' αυτό πρέπει να προσέχουμε πολυ και να περνουμε εμεις παντα τις τελικές αποφασεις... απο τη μια είναι και αυτοι άνθρωποι και κάνουν λάθη αλλά πέρα απο αυτό και τουλάχιστον στις δικές μας περιπτώσεις ήταν αμέλεια όχι λάθος!

.....όπως καταλαβαίνεις για να εμπιστευτώ άνθρωπο να με αγγίξει περνα απο κόσκινο:P!

Μαρία μου πάω για ύπνο! ο μικρός κοιμήθηκε ο μεγάλος επίσης, εδώ και ώρα... ε σειρά μου είναι... όνειρα γλυκά και καλή ξεκούραση!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

πως ηταν το βραδυ σας?εμας...καλο σχετικα.η μικρη κοιμηθηκε αφου εφαγε-δε ξερω ποτε θα ξαναξυπνησει ελπιζω οχι πριν προλαβω να κοιμηθω.

ασχετο πηρα το βιβλιο της πατσουρου-δε μπορω να το διαβασω-μεχρι τη σελιδα 3 εφτασα.το θελει καμια μηπως?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα! Καλημέρα όλη μέρα!

ξυπνήσαμε νωρίς σήμερα - 07:15- τι περίεργο πεινούσε το λιοντάρι!!! :)

που έχετε πάει όλες??? βολτάρετε? κοιμάστε? ξεσκατίζετε? ταίζετε? μαγειρεύεται? ή μήπως καθαρίζετε? ελπίζω πάντως να κάνετε ένα και μόνο απ'ολα τα παραπάνω ... περιμένω το αδερφάκι μου αργότερα προς το μεσημεράκι να πάμε για καφέ και φαγητό... κερνάει ο ανηψιός της χι χι χι θα μας βγάλει έξω ο άντρας!:)

Καλημερα μανουλες!!! Πως ειναι τα μωρακια σας σημερα???

Καλημερα Ελευθερια μου!! Αυτο που λες με τον ξανθουλη σου, οτι ετρωγε ολη μερα χθες, εμενα το εχει κανει τουλαχιστον 5 φορες απο τοτε που γεννηθηκε. Το πιο προσφατο ηταν προχθες που καθε 1 περιπου ηταν στο στηθος μου. Μαλιστα εχω συνηθισει τοσο την κατασταση που την ωρα που την θηλαζω- αν ειναι ηρεμη- μπορει να σηκωθω να ανακατεψω το φαι ή να κανω κατι αλλο που θεωρειται επειγον εκεινη τη στιγμη. Γενικα το μωρο μου τρωει πολυ συχνα-δεν την εχω ταισει ποτε με το ρολοι...

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...