Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια,,ευχαριστω κοριτσακια,ειμαι ηδη καλυτερα σημερα,πιστευω μεχρι αυριο να ινω τελειως καλα!!

Να ρωτησω κατι??Τα δικα σας μωρακια τρομαζουν ευκολα?Εμενα με το παραμικρο τιναζετε,περισσοτερο την στιγμη που κοιμαται και ακουει θορυβο,η να μιλαω εγω!!

Περαστικά σου κοριτσάκι!

Όλα τα μωράκια τρομάζουν οφείλεται στο αντανακλαστικό Moro το οποίο και το έχουν μέχρι τον 6ο μήνα αν δεν κάνω λάθος.

Ενεργοποιείται στους απότομους θορύβους όχι απαραίτητα στους δυνατούς (εγώ καμιά φορά γελάω εκεί που μιλάμε με τον Νικόλα και αυτό τον τρομάζει) ή όταν νιώθουν ότι πέφτουν. Ανταποκρίνονται με απλωμένα χέρια, πόδια και παλάμες ανοικτές.

Καμιά φορά ξυπνάνε κλαίγοντας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου!!! Εδω ειμαι κ εγω! Το Σ/Κ καναμε ολο βολτες κ χαθηκα.... Κ σημερα ειμαι απ το πρωι κ ψιλομαζευω στο σπιτι... Εφαγα κ ενα σοκ πριν λιγο κ προσπαθω να το ξεπερασω τωρα!!! Δεν τα διαβασα ολα, γιατι δεν θα προλαβω μετα να μιλησουμε καθολου! Περαστικα λοιπον στις κρυωμενες, νομιζω κατι τετοιο διαβασα στα πεταχτα, κ χαιρετιζω τις υπολοιπες κ τα μπεμπακια μας...

Για το σοκ τωρα... Εχω το μπεμπη στο ρηλαξ που λετε κ ειναι στο να τον παρει ο υπνος... Παω λοιπον κ εγω κ τραβαω την κουρτινα για να μην χτυπαει το φως πανω στα ματια του... Ξανακαθομαι που λετε στο καναπε, σκυβω ελαφρα απο πανω του να τον ψιλοκουνησω γιατι ειναι στο τσακ να κοιμηθει, κ πεταγεται απο πανω μου ενα σαμιαμιδακι!!!!!! τεραστιο!!!!!!!!! Κ σκαει επανω του!!!!!!!!!! Ευτηχως επανω στο κουβερτακι του, οποτε το τραβηξα κ εγω κ ευτηχως δεν πηγε επανω στο μωρο μου.... Ε μετα πηρα το κουβερτακι πιο περα, το τιναξα, κ επεσε κατω το θηριο κ ετσι γλιτωσαμε... φιου!!!!

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Περαστικά σου κοριτσάκι!

Όλα τα μωράκια τρομάζουν οφείλεται στο αντανακλαστικό Moro το οποίο και το έχουν μέχρι τον 6ο μήνα αν δεν κάνω λάθος.

Ενεργοποιείται στους απότομους θορύβους όχι απαραίτητα στους δυνατούς (εγώ καμιά φορά γελάω εκεί που μιλάμε με τον Νικόλα και αυτό τον τρομάζει) ή όταν νιώθουν ότι πέφτουν. Ανταποκρίνονται με απλωμένα χέρια, πόδια και παλάμες ανοικτές.

Καμιά φορά ξυπνάνε κλαίγοντας.

Ναι καλα... εγω ακομα το χω! Ειδικα αν νιωθω οτι πεφτω.. χιχι!!

Γεια σου Μαριω απ το αλλο ωραιο νησι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημέρα!

άστα Μαράκι χάλια έγινε το πρόγραμμα μας εκεί που είχε στρώσει μια χαρά...αγχώθηκα που δεν πήρε πολύ βάρος και ενώ έτρωγε τελευταίο γεύμα στις 10 το βράδυ και μετά στις 5 ή 6 ή 7 το πρωί, της πρόσθεσα θηλασμό στις 2...ε αυτό ήταν η καταστροφή μας!!!

χθες κοιμήθηκε στις 11:30 και ξύπνησε στις 1:30 για μαμ και μετά πάλι στις 4:30 και μετά πάλι στις 7:30...άστα να πάνε! άσε που νομίζω οτι τρώει απο συνήθεια και όχι απο πείνα. δεν ξέρω τι να πω...

και τρώει και απο τα 2 στήθη ή μάλλον εγώ της δίνω και απο τα 2 γιατί δεν καταλαβαίνω αν χορταίνει μόνο απο το 1!

θα πρέπει να της ξαναφτιάξω πρόγραμμα νομίζω...και να έχω και το άγχος αν τρώει όσο πρέπει!

Τώρα την τάισα στις 10 και της έδωσα μόνο απο το δεξί και μόλις ρεύτηκε δε γκρίνιαξε....οπότε μάλλον χόρτασε...

Γεια σου παραμυθένια! γιατί καλέ την βάζεις και στα δυο; Αν η μικρή αφήνει από μόνη της το 1, ρεύεται και δεν κλαίει τότε χορταίνει.

Εγώ όσες φορές τον έβαλα και στο δεύτερο, έφαγε μεν, αλλά το παραπάνω το έβγαλε μετά το ρέψιμο...ξέρουν αυτά :)

Μπορεί να χάλασε το πρόγραμμά σας, αλλά σύντομα θα το φτιάξει και πάλι μόνη της :)

Μόλις γύρισα από την παιδίατρο που παρακολουθούσε εμένα και το αδέλφι μου. Μου είπε να συνεχίζω να θηλάζω χωρίς ρολόγια και προγράμματα. Σε καμία περίπτωση να μην δώσω συμπλήρωμα, νερό ή τσάι γιατί υπονομεύω τον θηλασμό. Όποτε ζητάει το μωρό να το θηλάζω και να μην του κόβω ή καθυστερώ κανένα γεύμα. Για του λόγου το αληθές, διέκοψε στη μέση την εξέταση για να θηλάσω τον Νικόλα που είχε αρχίσει να μασουλιέται :)

Δεν ανησυχούμε μου είπε για ένα μωρό που θηλάζει αποκλειστικά αν δεν πάρει βάρος για κάποιες βδομάδες από τη στιγμή που δεν είναι ελλιποβαρές και δεν πέφτει κατακόρυφα καμπύλες. Μου επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι τα θηλάζοντα παιδιά φρενάρουν την ανάπτυξή τους γιατί αλλιώς θα γίνονταν γιγαντάκια :)

Τον Νικόλα τον βρήκε σούπερ, με ανεπτυγμένο νευρικό σύστημα και αντιδράσεις μεγαλύτερου παιδιού. Ο τρόπος που παρακολουθεί, επεξεργάζεται και αντιδρά στα αντικείμενα/ανθρώπους/ερεθίσματα είναι εκπληκτικός! Φούσκωμα η κουκουβάγια Μαρία και ο κουκουβάγιος Γιώργος! :) Ανάπτυξη τέλεια, δεν μιλάμε για χοντρά μωρά που θηλάζουν ποτέ. Συγκινήθηκα! Χάρη σε αυτή τη γυναίκα, το αδελφάκι μου και γω δεν αρρωσταίνουμε ποτέ, απέχουμε εδώ και 33 χρόνια από αντιβιώσεις και δεν έχουμε περάσει ποτέ παιδικές ασθένειες! Και να δείτε χαρά που έβλεπε το παιδάκι μου! Βούρκωσε!

gia na parei varos???-nomizo etsi katalava tha se gelaso.nai einai anorimo to peptiko tis eixe fagothei k o antonis na ksekinisoume sonei k kala apo ton 4o frouta k na tora....(kala aftos to vlepo na kanei giortes sti mana tou fetos-ta persina de ta ksanapernao.)

Γεια σου Σοφάκι! Τα φρούτα είναι όξινα, κρίμα το εντεράκι της! Γιατί δεν σας είπε για κρεμούλα αφού πρέπει να βάλει βάρος;

Και γω η κουτσομπόλα...τι είχαν τα περσινά Χριστούγεννα; :)

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια!!!!!!!Δε θα συγχρονιστούμε μου φαίνεται.Μάλλον λείπετε όλες τώρα.

Μπράβο στον Κωνσταντίνο μας!!!!Να γυρίσουν στο σπιτάκι τους και να κάνουν τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα που έχουν ζήσει μέχρι τώρα. (Γιατί κάθε χρόνο και καλύτερα θα είναι τώρα με τα παιδάκια μας).

Μαράκι μια χαρά σε βρίσκω τώρα που είσαι στα πάτρια εδάφη ε;Και ο Νικόλας παίδαρος!!!Μπράβο στο παιδάκι σου!Πάντα τέτοια!

Εγώ σήμερα ξύπνησα με ένα πιάσιμο στην πλάτη......δεν μπορώ να κουνηθώ δεξιά αριστερά, σαν μονοκόματη πάω.

Το άλλο δε σας το πα!Ο πρίγκηπας έχει 3 μέρες που ξυπνάει πολύυυυ νωρίς.Το Σάββατο το πρωί στις 7, την Κυριακή στις 6 και σήμερα απ΄τις 5:15!!!!!Τέτοια ωράρια τα είχα ξεσυνηθίσει.....Βέβαια τρώει και κοιμάται πάλι το πουλάκι μου, αλλά φοβάμαι μήπως δεν τον χορταίνει πλέον το γάλα μου;Δεν ξέρω, τι να πω!!!

Σοφάκι εμάς μας είχε πει η παιδίατρος απ' την επόμενη φορά που θα πάμε(που θα έχουμε κλείσει τον 5ο)θα μας δώσει οδηγίες για τις κρεμούλες που θ' αρχίσουμε προς το τέλος του 5ου.Το τι κρέμα δεν διευκρίνισε ούτε κι εγώ ρώτησα. Θα σου πω με το νέο έτος που θα πάμε.

Γεια σου Σοφάκι! Τα φρούτα είναι όξινα, κρίμα το εντεράκι της! Γιατί δεν σας είπε για κρεμούλα αφού πρέπει να βάλει βάρος;

Και γω η κουτσομπόλα...τι είχαν τα περσινά Χριστούγεννα; :)

mae eipe gia kremoula.dokimasa rizalevro-oute na to ftisei-k vanilia-mia fora efage defteri oxi.opote menoume sto gala k vlepoume.

ta persina xristougenna?>pio efkolo tha mou itan na sou apantiso ti den eixan.;)vale ti fantasia sou n orgiasei:tongue:

asxeto.pos sizitas otan o allos apla de pairnei apo logia(mi mou pite na ton plakoso sto ksilo-sto tsak eimai)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

έλα Μαράκι μου.Σπίτι είμαστε.Με τέτοια παγωνιά πού να βγάλεις έξω τα μωρά!!Εδώ ειδικά στην Θεσσαλονίκη,το....δαγκώσαμε που λένε.Πώς τα περνάτε;Ο Νικόλας με τον παππού και τη γιαγιά;

Διαφημίσεις

εδω ειμαι κ εγω..λιωνω στο fb kai youtube...aypnh akoma(εχω κοιμηθει 2 ωρες το μεσημερι) η μικρη-δοξα το θεο εχεσε κ εχει ηρεμησει, ο αντωνης με το παιδι-σε λιγο θα κανουμε μπανακι κ μετα ταισμα κ -αν ειμαστε τυχεροι σημερα-υπνο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

έλα Μαράκι μου.Σπίτι είμαστε.Με τέτοια παγωνιά πού να βγάλεις έξω τα μωρά!!Εδώ ειδικά στην Θεσσαλονίκη,το....δαγκώσαμε που λένε.Πώς τα περνάτε;Ο Νικόλας με τον παππού και τη γιαγιά;

βουλιτσα εσεις ολα καλα?εγω περιμενω να περασει η ωρα να την κανω μπανιο τη μικρη σκατιαρα....ευτυχως ηρεμησε σημερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

.... σε λίγο τελειώνει μια "περίεργη" μέρα, αφού θα ξεραθούμε στον ύπνο! η ημέρα ξεκίνησε με ξύπνημα στις 05:00... μου τον έφερε ο Νίκος στο κρεβάτι να τον ταΐσω (πράγμα σπάνιο για τον Άγγελο να ξυπνήσει για φαΐ...) ο Νίκος είχε αϋπνίες είχε κοιμηθεί μόνο 3 ώρες και δεν ξανακοιμήθηκε.. το πρωί κατά τις 10 με ξύπνησε ο Άγγελος...όλα καλά αλλάξαμε - φάγαμε – και άρχισα να κάνω τις πρωινές δουλειές στο σπίτι…. Έλα όμως που κάθε λίγο και λιγάκι ήθελε να φάει… για να αερίσω τα δωμάτια, να στρώσω τα κρεβάτια και να βάλω ένα πλυντήριο μου πήρε από την ώρα που σηκωθήκαμε έως τις 12:30!!! … μετά έπρεπε να μιλήσω στο τηλέφωνο, διότι ο θείος μου σήμερα έκανε επέμβαση-καρδιά οπότε μιλούσα με τους συγγενείς που ήταν στο νοσοκομείο… ο μικρός όμως είχε άλλη γνώμη και ήθελε να τρώει συνέχεια… J κατά τις 14:30 και αφού με είχε ήδη ξεθεώσει τον έβγαλα καροτσάδα γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα κοιμηθεί – και έτσι έγινε… αφού γύρισα τη μισή Καλλιθέα… σταμάτησα για ένα καφέ… ξύπνησε και ήταν όλο χαρούλες – το φαΐ το είχε ξεχάσει… επιστρέψαμε σπίτι και ξανά τα ίδια… φαΐ –φαΐ και πάλι φαΐ… Εν κατακλείδι, η επέμβαση δόξα το Θεό πήγε πάρα πολύ καλά, ο μικρός έκανε μια κοιλιά τούμπανο, ο Νίκος έπεσε ήδη για ύπνο και εγώ ακόμα δεν το πιστεύω ότι κατάφερα να βάλω και τα 2 βυζιά μου μέσα στο σουτιέν!!! Ελπίζω να είσαστε όλες καλά… Καληνύχτα!

.... σε λίγο τελειώνει μια "περίεργη" μέρα, αφού θα ξεραθούμε στον ύπνο! η ημέρα ξεκίνησε με ξύπνημα στις 05:00... μου τον έφερε ο Νίκος στο κρεβάτι να τον ταΐσω (πράγμα σπάνιο για τον Άγγελο να ξυπνήσει για φαΐ...) ο Νίκος είχε αϋπνίες είχε κοιμηθεί μόνο 3 ώρες και δεν ξανακοιμήθηκε.. το πρωί κατά τις 10 με ξύπνησε ο Άγγελος...όλα καλά αλλάξαμε - φάγαμε – και άρχισα να κάνω τις πρωινές δουλειές στο σπίτι…. Έλα όμως που κάθε λίγο και λιγάκι ήθελε να φάει… για να αερίσω τα δωμάτια, να στρώσω τα κρεβάτια και να βάλω ένα πλυντήριο μου πήρε από την ώρα που σηκωθήκαμε έως τις 12:30!!! … μετά έπρεπε να μιλήσω στο τηλέφωνο, διότι ο θείος μου σήμερα έκανε επέμβαση-καρδιά οπότε μιλούσα με τους συγγενείς που ήταν στο νοσοκομείο… ο μικρός όμως είχε άλλη γνώμη και ήθελε να τρώει συνέχεια… J κατά τις 14:30 και αφού με είχε ήδη ξεθεώσει τον έβγαλα καροτσάδα γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα κοιμηθεί – και έτσι έγινε… αφού γύρισα τη μισή Καλλιθέα… σταμάτησα για ένα καφέ… ξύπνησε και ήταν όλο χαρούλες – το φαΐ το είχε ξεχάσει… επιστρέψαμε σπίτι και ξανά τα ίδια… φαΐ –φαΐ και πάλι φαΐ… Εν κατακλείδι, η επέμβαση δόξα το Θεό πήγε πάρα πολύ καλά, ο μικρός έκανε μια κοιλιά τούμπανο, ο Νίκος έπεσε ήδη για ύπνο και εγώ ακόμα δεν το πιστεύω ότι κατάφερα να βάλω και τα 2 βυζιά μου μέσα στο σουτιέν!!! Ελπίζω να είσαστε όλες καλά… Καληνύχτα!

περαστικά του θείου Λευτεράκι μου και σιδερένιος!

Βρε το αγγελούδι μας κάνει άλμα ανάπτυξης και ξεχείλωσε τα τζιτζιά της μαμάς :)

Άντε να την πέσεις αγάπη μου, γιατί αν είναι όντως άλμα, δεν σε βλέπω καλά και αύριο :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...