Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα !!

Μακ Μαράκι περιμένουμε νέα σου !!

Λιακι και εμένα τρομάζει σε άσχετες φάσεις , πάω να του μιλήσω και τινάζεται.

Ωραία μέρα και σήμερα για βολτουλα , ας την εκμεταλλευτούμε γιατί ο καιρός δεν πάει καλά μια έτσι μια αλλιώς.

XwAPp3.png

Καλησπέρα σας μανούλες! Τα τελευταία νέα από το Μαράκι είναι ότι ο Κωνσταντινούλης χαίρει άκρας υγείας και τσάμπα η ταλαιπωρία του! Αύριο βγαίνουν και με το καλό θα πάνε σπιτάκι τους. Σας ευχαριστεί όλους για την σκέψη και τις ευχές σας.

Σοφούλα, αν τα κόψεις όλα αυτά δεν θα ξέρεις τι πείραξε το παιδί. Ξεκίνα με τα γαλακτοκομικά που είναι ο νούμερο 1 ύποπτος και βλέπεις.

Με τα 150 έδειξε ότι χόρτασε για 2 ώρες βέβαια...υποθέτω ότι έφαγε όσο του χρειάζεται μέχρι το επόμενο γεύμα γιατί ο δικός μου τρώει κάθε 2 ώρες...

Άντλησα στις 12 το βράδυ με τελευταίο γεύμα του Νικόλα στις 22:30 και στις 9 το πρωί με προηγούμενο γεύμα στις 07:30. Έβγαλα 120 το βράδυ και 170 το πρωί.

Σε κάθε γεύμα όμως τρώει από ένα στήθος και γω αντλώ από το άλλο.

Τι ώρα σου ξυπνάει το πρωί; Κοιμάται όλη νύχτα; Αν σηκωθείς κατά τις 06:00 θα είναι οκ νομίζω...

Καλημέρα!

άστα Μαράκι χάλια έγινε το πρόγραμμα μας εκεί που είχε στρώσει μια χαρά...αγχώθηκα που δεν πήρε πολύ βάρος και ενώ έτρωγε τελευταίο γεύμα στις 10 το βράδυ και μετά στις 5 ή 6 ή 7 το πρωί, της πρόσθεσα θηλασμό στις 2...ε αυτό ήταν η καταστροφή μας!!!

χθες κοιμήθηκε στις 11:30 και ξύπνησε στις 1:30 για μαμ και μετά πάλι στις 4:30 και μετά πάλι στις 7:30...άστα να πάνε! άσε που νομίζω οτι τρώει απο συνήθεια και όχι απο πείνα. δεν ξέρω τι να πω...

και τρώει και απο τα 2 στήθη ή μάλλον εγώ της δίνω και απο τα 2 γιατί δεν καταλαβαίνω αν χορταίνει μόνο απο το 1!

θα πρέπει να της ξαναφτιάξω πρόγραμμα νομίζω...και να έχω και το άγχος αν τρώει όσο πρέπει!

Τώρα την τάισα στις 10 και της έδωσα μόνο απο το δεξί και μόλις ρεύτηκε δε γκρίνιαξε....οπότε μάλλον χόρτασε...

σιγά μην καταφέρω εγώ να αντλήσω με τη μια 120!!! κανένα 50άρι κ πολύ λέω!!!

Λία μου κ η δικιά μου τρομάζει εύκολα! ειδικά αν γελάσω δυνατά!

τι ωραία νέα απο το Μακμαράκι! πάντα γερός να είναι ο Κωνσταντινούλης!

Σοφάκι πως τα πας με τον επαναγαλακτισμό? το παλεύεις???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

λια μου κ εμενα τρομαζει στο δυνατο θορυβο η στη δυνατη φωνη.λογικο μου φαινεται.

σοφακι το παλευω λιγο ακομη αλλα μαλλον θα σταματησω-προεκυψαν αλλα θεματα τωρα οποτε χρονος για επαναγαλακτισμο γιοκ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Εμενα με το παραμικρο τρομαζει,,,δεν μιλαω ποτε δυνατα,,,κ ενα κιχ να κανω τιναζεται!!

Σαν να χαθηκαμε...τι να κανουν αραγε τα υπολοιπα κοριτσακια...Απο την Γιωτα κανενα νεο εχουμε??

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Δεν πειράζει Σοφάκι. Στο επόμενο νινάκι!

καλέ όντως....περονόσπορος έπεσε στο καφέ μας!

Που είναι όλες?

Γιώτα, Τατιάνα, Μαριάνθη (χ2!).

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι υπομονη,,τα δοντακια της μηπως ειναι??Της αδερφης μου ετσι το μικρο,,απο τεσσαρων μηνων ξεκινησε...πολυ ταλαιπωρια τα βραδια,δεν κοιμοταν καθολου

einai k ta dontia k to stomaxi tis...mallon malakia kaname pou dosame frouta toso noris k as tis aresan mallon to stomaxaki tis den itan etoimo...o paidiatros ipe na ta kopsoume 2 meres na doume ti ftaei.alla frouta ksana meta ton 6o tha doso.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Εμενα με το παραμικρο τρομαζει,,,δεν μιλαω ποτε δυνατα,,,κ ενα κιχ να κανω τιναζεται!!

Σαν να χαθηκαμε...τι να κανουν αραγε τα υπολοιπα κοριτσακια...Απο την Γιωτα κανενα νεο εχουμε??

exeis evaisthito moro...den ine kako...ipomoni koukla.

nai xathikame arage ti na kanoun?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

einai k ta dontia k to stomaxi tis...mallon malakia kaname pou dosame frouta toso noris k as tis aresan mallon to stomaxaki tis den itan etoimo...o paidiatros ipe na ta kopsoume 2 meres na doume ti ftaei.alla frouta ksana meta ton 6o tha doso.

Γιατί δώσατε φρούτα απο τώρα βρε Σοφάκι??????

είναι πολύ νωρίς...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Δεν πειράζει Σοφάκι. Στο επόμενο νινάκι!

καλέ όντως....περονόσπορος έπεσε στο καφέ μας!

Που είναι όλες?

Γιώτα, Τατιάνα, Μαριάνθη (χ2!).

nai sofaki sto epomeno.(na do pote tha to kano-giati an thelo na kratiso ti doulia mou prepei na genniso mexri septemvri to poli opote-mia dio efkairies exo tora.gia meta oute sizitisi....:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γιατί δώσατε φρούτα απο τώρα βρε Σοφάκι??????

είναι πολύ νωρίς...

sterni mou gnosi na s eixa prota....etsi ipe o paidiatros-ton empistevomai sxedon apolita to ekana parasirthika epeidi tis aresan poli...k t apotelesmata fanikan xtes.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

nai sofaki sto epomeno.(na do pote tha to kano-giati an thelo na kratiso ti doulia mou prepei na genniso mexri septemvri to poli opote-mia dio efkairies exo tora.gia meta oute sizitisi....:(

ε βάλτε μπρος λοιπόν!!!

sterni mou gnosi na s eixa prota....etsi ipe o paidiatros-ton empistevomai sxedon apolita to ekana parasirthika epeidi tis aresan poli...k t apotelesmata fanikan xtes.

δεν είναι πολύ ανώριμο το πεπτικό της για να ξεκινήσει απο τώρα φρούτα??? με ποιά αιτιολογία σας τα ξεκίνησε???

κανονικά στον 6ο δεν τα δίνουν?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ε βάλτε μπρος λοιπόν!!!

δεν είναι πολύ ανώριμο το πεπτικό της για να ξεκινήσει απο τώρα φρούτα??? με ποιά αιτιολογία σας τα ξεκίνησε???

κανονικά στον 6ο δεν τα δίνουν?

gia na parei varos???-nomizo etsi katalava tha se gelaso.nai einai anorimo to peptiko tis eixe fagothei k o antonis na ksekinisoume sonei k kala apo ton 4o frouta k na tora....(kala aftos to vlepo na kanei giortes sti mana tou fetos-ta persina de ta ksanapernao.)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...