Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας μανούλες! Τα τελευταία νέα από το Μαράκι είναι ότι ο Κωνσταντινούλης χαίρει άκρας υγείας και τσάμπα η ταλαιπωρία του! Αύριο βγαίνουν και με το καλό θα πάνε σπιτάκι τους. Σας ευχαριστεί όλους για την σκέψη και τις ευχές σας.

Τέλεια!!!! Να είναι πάντα καλά!

δεν είχες πάει κομμωτήριο τη μέρα που βγήκε η εν λόγω φώτο; :)

Τι ψωνίσατε πάλι κυρία μου; που πήγατε σήμερα;

bad hair day!

Σήμερα το έπαιζα δύσκολη για ψώνια... πήγαμε να δούμε για πάρκο και μετά για καφέ... συναντήαμε φίλους ..ήπιαμε καφέ μετά μπύρα, ο μικρός κοιμόταν, ξύπνησε τον άλλαξα τον τάισα και μόλις επέστρεψα στο τραπέζι μου λεει πάω μια βόλτα... μετα απο λίγο επεστρεψε με δώρο μπότες!!! άντε μετά να απεξαρτηθώ απο τον αντρα αυτό... ούτε σε πρόγραμμα ΑΑ δεν θα τα καταφέρω! :tongue:

Εσείς?

Διαφημίσεις

το μικρό μου πιρανχας... έχει λυσσάξει να βάζει τα χέρια μέσα στο στόμα σήμερα!!! απο σάλια δε έχουμε γεμίσει τον κόσμο!!!... Αφού νομίζω οτι θα βάλει και τα δικά μου στο στόμα του να τα φάει!!!

http://www.an-agapas.gr/profile.html Σοφία για εσένα... αλλά και όλες σας - Βάφτιση!

ευχαριστω πολυ!!!καλα εχω βρει μοναδικα προσκλητηρια κ μπομπονιερες ακριβως οπως τα ειχα ονειρευτει.οταν θα τα χω ετοιμα θα σας πω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μια χαρά είμαστε Σοφία... η μικρή σας πρέπει να είναι τρισευτυχισμένη που σας είδε πάλι!

ναι εκανε χαρουλες.τη φεραμε σπιτι εκλαψε γκρινιαξε παιξαμε κ τωρα εχει σαπισει στη κουνια-ενα μεγαλο ευχαριστω σ αυτον που την εφτιαξε!!!εχω βρει την υγεια μου λεμε-μεχρι να την βαρεθει κ αυτη αλλα...τεσπα.προς το παρον καθεται χαζευει ακουει τους ηχους και 10 στις 10 φορες κοιμαται:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

το μικρό μου πιρανχας... έχει λυσσάξει να βάζει τα χέρια μέσα στο στόμα σήμερα!!! απο σάλια δε έχουμε γεμίσει τον κόσμο!!!... Αφού νομίζω οτι θα βάλει και τα δικά μου στο στόμα του να τα φάει!!!

xaxaxa πιρανχας:P!!!εμενα η δικια μου αυτο το κανει καθημερινα καθε ωρα κ στιγμη-πλεον μασουλαμε οτι πεσει στα χερια μας-σαλιαρες σελτεδακια πανες παιχνιδια οτι μπορεις να φανταστεις.δεν ειχαμε θεμα με τους κολικους εχουμε τωρα με τα δοντια-κ απ οτι ακουω απο αλλες μανουλες θα μας παει ετσι μεχρι να βγουν ολα τα δοντακια-μεχρι τα 2 ετη σχεδον!!θεε μου δωσμου υπομονη!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

bad hair day!

Σήμερα το έπαιζα δύσκολη για ψώνια... πήγαμε να δούμε για πάρκο και μετά για καφέ... συναντήαμε φίλους ..ήπιαμε καφέ μετά μπύρα, ο μικρός κοιμόταν, ξύπνησε τον άλλαξα τον τάισα και μόλις επέστρεψα στο τραπέζι μου λεει πάω μια βόλτα... μετα απο λίγο επεστρεψε με δώρο μπότες!!! άντε μετά να απεξαρτηθώ απο τον αντρα αυτό... ούτε σε πρόγραμμα ΑΑ δεν θα τα καταφέρω! :tongue:

Εσείς?

μποτες ε?αυτες τις πηρα μονη μου.να δουμε τι εκπληξη μου ετοιμαζει για τα χριστουγεννα....αν ειναι σαν τη σημερινη-ευχαριστω δε θα παρω:lol:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

τελεια τα νεα της μαριας να ναι καλα η κοπελα κ αυτη κ ο μπεμπακος της να γυρισουνε γρηγορα σπιτακι τους!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Επιτέλους έκανα ένα μπάνιο!

Ήρθαν και επισκέψεις...κουρντίστηκε πάλι το ροκ μωρό και άντε να κοιμηθεί!

Ελευθεράκι μου συγνώμη που σε παράτησα τόσο απότομα πριν...ούτε θυμάμαι γιατί όμως :(

εγώ μποτούλες θα παραγγείλω κάτι υπέροχες ugg που βρήκα ebay και ένα ζευγαράκι skechers έχω μπανίσει επίσης, θα πάω αύριο ή μεθαύριο να δω νούμερο...

δεν περιμένω έκπληξη από γιώργο, το πήρα το δωράκι μου, την τσάντα που ήθελα...οι γονείς μου ως συνήθως μου έδωσαν λεφτά να ψωνίσω ρούχα...

πως τα καταφέρνω κάθε χρόνο και δεν υπάρχουν πακέτα κάτω από το δέντρο...

Επιτέλους έκανα ένα μπάνιο!

Ήρθαν και επισκέψεις...κουρντίστηκε πάλι το ροκ μωρό και άντε να κοιμηθεί!

Ελευθεράκι μου συγνώμη που σε παράτησα τόσο απότομα πριν...ούτε θυμάμαι γιατί όμως :(

εγώ μποτούλες θα παραγγείλω κάτι υπέροχες ugg που βρήκα ebay και ένα ζευγαράκι skechers έχω μπανίσει επίσης, θα πάω αύριο ή μεθαύριο να δω νούμερο...

δεν περιμένω έκπληξη από γιώργο, το πήρα το δωράκι μου, την τσάντα που ήθελα...οι γονείς μου ως συνήθως μου έδωσαν λεφτά να ψωνίσω ρούχα...

πως τα καταφέρνω κάθε χρόνο και δεν υπάρχουν πακέτα κάτω από το δέντρο...

αχ αυτοι οι γονεις-καλα να ναιι παντα να μας βοηθουν!κ εγω καθε χρονο δεν ειχα πακετα κατω απ το δεντρο-φετος δεν εχω αλλο χωρο που να τα βαλω-ολα για το μωρο φυσικα-εκτος απο ενα cd k kati biblia που πηρα για μενα.

καλημερα!!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

δυσκολο βραδυ το σημερινο.ολο το προγραμμα της μπεμπας στο φαι κ στον υπνο αλλαξε ξαφνικα-εχουμε κοιμηθει 1-2 ωρες σπαστα.κλαιει ποναει εμφανως, δοκιμασα οσα ξερω αλλα τιποτε...δε με νοιαζει που δυσκολευεται να κοιμηθει να υποφερει ομως δεν αντεχω να τη βλεπω...περιμενω να παει 9-10 να παρω τον παιδιατρο να ερθει, την εχω στη κουνια κοιμαται κ ξυπναει συνεχεια...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Περαστικά Λιάκι!!!

πιες κανένα ζεστό και πάρε και καμία καραμελίτσα για το λαιμό...

αχ πήγες τέτοια μέρα στο Mall??? πανικός ε? αναμενόμενο!

εγώ αν πήγαινα και έβλεπα χαμό, θα έκανα μεταβολή και βουρ για το σπίτι! δεν έχω υπομονή να περιμένω σε ουρές!

Βρε κορίτσακια ξέρει καμία κανένα μαγαζί με βιολογικά προιόντα που να μπορώ να παραγγείλω απο ίντερνετ???

θέλω να βρω τριγωνέλλα αλλά για να βγω να ψάξω σε μαγαζιά βιολογικών αποκλείεται...

και σκέφτομαι να δοκιμάσω και οικολογικές πάνες για τη μπέμπα γιατί οι pampers μου βρωμάνε! και αν βγουν καλές θα κοιτάξω να τις παραγγέλνω απο έξω γιατί εδώ έχουν 22 ευρώ το πακέτο με τις 44 και είμαι σίγουρη οτι αν ψάξω σε ξένα eshop θα τις βρω φθηνότερα...

Καλημερουδια,,ευχαριστω κοριτσακια,ειμαι ηδη καλυτερα σημερα,πιστευω μεχρι αυριο να ινω τελειως καλα!!

Σοφακι εκανα το λαθος και πηγα ναι,ηθελα να αποφυγω το κρυο εξω,γιατι ειχε πολυ αερα,αλλα μπλεχτηκα στον κοσμο!Πηρα μονο 2 δωρακια και εφυγα,δεν εκατσα πολυ!Σημερα θα βγω Βεικου για τα τελευταια δωρα!Πρεπει να τα στειλω αυριο με κουριερ ετσι ωστε Πεμπτη να τα εχουν παρει!!

Τελικα ολα καλα με το Μαρακι ετσι???Αντε με το καλο να γυρισουνε σπιτακι και τετοιο κακο να μην τους ξανατυχει!

Η δικια μου ζουζουνα εδω και δυο μερες κοιμαται 1και μιση..9μιση κανει μπανιο τρωει απο το στηθος μου,κοιμαται μιση ωριτσα,ξυπναει κατα της 11 τρωει 150γρ ξενο και μετα εχουμε ''συζητηση'' μεχρι τις 1....πδδδδδδδ..αγκουυυυυυυυυυ....αααααααααα.....ασε που γεμιζει τον τοπο με σαλια,καθε μερα πλυντηρια βαζω!!

Να ρωτησω κατι??Τα δικα σας μωρακια τρομαζουν ευκολα?Εμενα με το παραμικρο τιναζετε,περισσοτερο την στιγμη που κοιμαται και ακουει θορυβο,η να μιλαω εγω!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...