Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είδα χθες το πρωί αίμα στα κακά της μπέμπας 2 φορές....λίγο μεν αλλά είναι αίμα...πως να το κάνουμε...πήρα την παιδίατρο και θα κάνουμε τη Δευτέρα mayer κοπράνων κι εγώ πρέπει να κόψω γαλακτοκομικά,αυγά, ψάρι,πορτοκάλι....να δω τι θα τρώω!!! πάει....μισή θα μείνω και με το πρώτο βοριαδάκι θα πρέπει να βάζω πέτρες στις τσέπες!!!

περιμένουμε νέα σας... τι θα τρως ε??? δλδ μόνο κρεας - ζυμαρικά σου αφησαν ε??? να κάνεις παρέα με τη Μαρία που είναι και τα μόνα που τρώει... χι χι χι:P ελπίζω να μην έχει τπτ το αστερακι σου!

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

Ελευθερια μια γνωμη ειπα δεν εθιξα κανεναν.Εγω απλα ειπα οτι δεν ξερουμε πως ακριβως εχουν τα πργματα και να μην βγαζουμε αμεσως συμπερασματα.Δεν ειχα σκοπο να επιβαλω την γνωμη μου πουθενα.

μα εννοείται Ζωή μου... γι' αυτό είμαστε εδώ για να λέμε τη γνώμη μας... μα για φαντάσου να λέγαμε όλες τα ίδια και να είχαμε την ίδια γνώμη? ... απλά δεν θα χρειαζόταν να επικοινωνούμε! και δεν τίθεται θέμα να επιβάλει κανείς την γνώμη του - η κάθε μια λέει την άποψή της και αυτό θεωρείται σωστή συζήτηση - επικοινωνία! Εγώ τρελαίνομαι για αντίλογο γιατί έτσι μπορεί να με βάλει ο άλλος σε σκέψη για κάτι που δεν είχε περάσει από το μυαλό μου! Keep it up! ;)

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

σημερα επιτελους θα παρω τη μικρη απ τη μαμα μου.μιλησαμε κ με αγχωσε-ως συνηθως-γιατι λεει δε κοιμαται καλα το βραδυ-ξυπναει καθε μια ωρα κ θελει αγκαλια κ κουνημα για να ξανακοιμηθει-αχ το μωρακι μου του ελειψα!!!τεσπα.παω απ τη μανα μου κ μετα καμια βολτιτσα.

φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες κ τα μωρακια μας!!

χα χα χα ξυπνάει και κοιμάται η κούκλα σου και μαμά δε βλέπει... ε πως να μην της λείψεις βρε??? μάνα είναι μονο μια! (... ο πατέρας παλι σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι και δυο... χα χα χα )

Εγω ψηλοκρυωσα κοριτσακια,,ποναει ο λαιμος μου κ τρεχει συνεχως η μυτη μου!!Δεν εχω πυρετο ευτυχως,ουτε κ βηχα!Απορω που την αρπαξα,αφου δεν παω πουθενα!!

... ακριβώς το ίδιο είχα και εγώ πριν απο μια εβδομάδα και κράτησε 3 μέρες... δεν είναι τπτ! Περαστικούλια!:)

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσακια ξέρει καμία κανένα μαγαζί με βιολογικά προιόντα που να μπορώ να παραγγείλω απο ίντερνετ???

θέλω να βρω τριγωνέλλα αλλά για να βγω να ψάξω σε μαγαζιά βιολογικών αποκλείεται...

βρήκα το παρακάτω είναι Κρήτη! δεν έχω παραγείλει ποτέ όμως για να σου πω εαν είναι συνεπείς κλπ.

http://www.herb.gr/product_info.php/products_id/1219

http://www.herb.gr/pages.php/page/location

καλησπερα!!!

σοφακι εσενα δεν ειχε κολλησει η μικρη ε?περαστικα της-οτι κ αν ειναι και καλα αποτελεσματα!

ζωιτσα με καλυψαν τα κοριτσια ο γραπτος λογος ετσι ειναι-παρεξηγειται ευκολα;)

εμεις πηγαμε στη μαμα μου να δουμε τη μικρη, μολις μας ειδε τραγουδαγε!!!κ ολο κατι προσπαθουσε να πει αλλα φωνη δεν...ανοιγε το στομα κατι δικα της ελεγε-παναθεμα με δε καταλαβαινω τι θελει να πει:(της λειψαμε πολυ!!κ εμας βεβαια αλλο τοσο.δε θελω κ να την αφηνω στη μανα μου...τεσπα.βγηκαμε κ βολτα οι 2 μας μετα-ηθελε βολτα ο κυριος που δεν εχει μαθει να συζηταει κ μας ακουσε ολος ο κοσμος:(θα με σκοτωσει λεει αν κολλησει η μικρη...που να παει κ παιδικο τι θα χω ν ακουω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_7033.html

Μοναδικές φωτογραφίες μέσα απο τη μήτρα.

μοναδικες...υπεροχες!!τι κανει ο μικρος ελευθερια?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

περιμένουμε νέα σας... τι θα τρως ε??? δλδ μόνο κρεας - ζυμαρικά σου αφησαν ε??? να κάνεις παρέα με τη Μαρία που είναι και τα μόνα που τρώει... χι χι χι:P ελπίζω να μην έχει τπτ το αστερακι σου!

το΄ξερα ότι θα μου το χτυπήσεις :tongue:

Καλημέρα σας!

είδα χθες το πρωί αίμα στα κακά της μπέμπας 2 φορές....λίγο μεν αλλά είναι αίμα...πως να το κάνουμε...πήρα την παιδίατρο και θα κάνουμε τη Δευτέρα mayer κοπράνων κι εγώ πρέπει να κόψω γαλακτοκομικά,αυγά, ψάρι,πορτοκάλι....να δω τι θα τρώω!!! πάει....μισή θα μείνω και με το πρώτο βοριαδάκι θα πρέπει να βάζω πέτρες στις τσέπες!!!

Ελευθερία συμφωνώ απόλυτα για την αντιβίωση. μα είναι δυνατόν να τη χορηγούν χωρίς να είναι σίγουροι???????

και να λένε και στο Μαράκι οτι φταίει το γάλα της που δεν παίρνει βάρος το παιδί????? έλεος πια! τι βλακείες ξεστομίζουν!!!

Συγχίστηκα μόλις το διάβασα!

Μαράκι μεγεια τα ρουχαλάκια σου! έστω και με παλιόκαιρο τις κάνετε τις βολτίτσες σας! αυτό έχει σημασία!

μια και το ανέφερες, χόρτασε ο Νικόλας με τα 150? γιατί θέλω να βγω κι εγώ ένα απόγευμα και δεν ξέρω πόσο να της αφήσω...άσε που δεν είναι και εύκολο να της βγάλω γιατίμε το θήλαστρο δε βγάζω πολύ...οπότε πρέπει να μαζεύω 3 μέρες εγώ για να βγει 150άρι!!!

Μαράκι πότε κάνεις άντληση? μετά το θηλασμό? κι αν ναι απο ποιό στήθος? εμένα τρώει κάθε φορά κι απο τα 2 ρε γμτ οπότε δε μένει περίσσευμα για να βγάλω με το θήλαστρο!

Καλησπέρα σας μανούλες! Τα τελευταία νέα από το Μαράκι είναι ότι ο Κωνσταντινούλης χαίρει άκρας υγείας και τσάμπα η ταλαιπωρία του! Αύριο βγαίνουν και με το καλό θα πάνε σπιτάκι τους. Σας ευχαριστεί όλους για την σκέψη και τις ευχές σας.

Σοφούλα, αν τα κόψεις όλα αυτά δεν θα ξέρεις τι πείραξε το παιδί. Ξεκίνα με τα γαλακτοκομικά που είναι ο νούμερο 1 ύποπτος και βλέπεις.

Με τα 150 έδειξε ότι χόρτασε για 2 ώρες βέβαια...υποθέτω ότι έφαγε όσο του χρειάζεται μέχρι το επόμενο γεύμα γιατί ο δικός μου τρώει κάθε 2 ώρες...

Άντλησα στις 12 το βράδυ με τελευταίο γεύμα του Νικόλα στις 22:30 και στις 9 το πρωί με προηγούμενο γεύμα στις 07:30. Έβγαλα 120 το βράδυ και 170 το πρωί.

Σε κάθε γεύμα όμως τρώει από ένα στήθος και γω αντλώ από το άλλο.

Τι ώρα σου ξυπνάει το πρωί; Κοιμάται όλη νύχτα; Αν σηκωθείς κατά τις 06:00 θα είναι οκ νομίζω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...