Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κι απο εδω!!!Νιωθω πως κραταω βαλιτσα αφου τωρα καταλαβα τι μετακομισεις παιζουν!!!

Ολοι οι καλοι χωρανε ομως...Νομιζω!

Μαρια κουκλι το αγορι σου!!!Πρεπει να ειναι στα ιδια(ή κ λιγοτερα!) κυβικα με τη μπεμπα μου!Η δικια μου ειναι περιπου 7 κιλα!Δευτερα παμε στο γιατρο να μετρηθουμε κ να κανουμε εμβολια!

ΕλεΝακ πες κι αλλα παιχνιδια γτ εχω στερεψει απο ιδεες!!!

Εγω στο αυτοκινητο την εχω στο καθισμα συνοδηγου-αναποδα με απενεργοποιημενο αεροσακο!κ αν κλαψει λιγακι...καμια μουσικουλα-παιχνιδακι μεχρι να αποκοιμηθει!βεβαια εχει τυχει να κανουμε 40 χμ κ αυτη το ματι γαριδα!!!

Χρονια πολλα Κατερινα!!!Οτι επιθυμεις!!!!

Λια πραγματι...τι θα κανουμε???Πως θα καταφερνουμε να ειναι καθαρο το σπιτι κ αυτα στην γυρα????ουφ!!!!!!

Μακαριναερθει σε λενε Μαρια?το νικ σου το εχεις απο πριν μεινεις εγκυος???

Πολλα ρωταω σημερα αλλα...θελω να γεμισω τα κενα!!!

Α!Εlisabeth ελπιζω τλικα να τον κρατησουν στη δουλεια τον αντρα σου κ να ειναι καλα εκει:)!!!

XFVjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

6300 ήταν χθες ο μικρούλης και 62 πόντους πριν 2 εβδομάδες που κάναμε το εμβόλιο! :)

Τώρα φοράμε ρουχάκια για 3-6 μηνών! Εμείς πάμε για το επόμενο εμβόλιο μετά τις 8 Δεκέμβρη...

Α ερώτηση...τα δικά σας κοιμούνται σήμερα περισσότερο που χάλασε (κάπως) ο καιρός; Πάλι κοιμήθηκε ο Νικόλας...

Ναι!!!! Κοιμαται απο το πρωι, ξυπναει να φαει και ξανακοιμαται!!!! Και μενα συνηθως τη μερα δεν κοιμαται τοσο. Συνηθως το μεσημερι για κανενα 2ωρο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Α ερώτηση...τα δικά σας κοιμούνται σήμερα περισσότερο που χάλασε (κάπως) ο καιρός; Πάλι κοιμήθηκε ο Νικόλας...

Οταν ειχε χαλασει ο καιρος εδω και εβρεχε ο μικρος κοιμοταν ασταματητα τοσο που αρχισα να ανησυχω...Μετα ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε οτι επηρεαζονται απο τον καιρο.Οποτε Μαρακι απολαυσε το...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

maria_s νομιζω πηρες τη σωστοτερη απποφαση για το εμβολιο!κ εμεις 8 δεκεμβρη η 6 δε θυμαμαι καλα εχουμε το επομενο κ ανυπομονουμε να μας δει ο παιδιατρος να μας πει πως βρισκει το βαρος μας!κ ο αντρας μου εχει φαγωθει ν αρχισουμε στερεες τροφες-κατι ειχε πει ο παιδιατρος την προηγουμενη φορα να αρχισουμε σισγα σιγα απο τον 4 μηνα κανα φρουτακι κ ο δικος μου το δεσε κομπο!εγω θελω να περιμενω μεχρι τον 5ο παντως θα τον ξαναρωτησω να δω τι θα πει.

ananie σ ευχαριστω πολυ!να χαιρεσαι το μπεμπουλη σου!

δεν εχω παρατηρησει διαφορα στον υπνο λογω καιρου το ιδιο κοιμαται μου φαινεται!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα Ελευθερίτσα! Πως το κάνετε και κοιμάστε σερί; Θηλάζεις ή όχι;

Επίσης ποιο ρηλάξ έχετε που λατρεύετε; Ρίξτε ιδέες να πάω να του το πάρω μπας και κάνω και κάνα φαί της προκοπής!

Αυτό με τον καθρέφτη το κάνουμε και μεις και έχει καταλάβει ότι βλέπει εμένα και αυτόν και ξεκαρδίζεται :)

Για το αυτοκίνητο έχω πάρει αυτό:

http://www.mothercare.com/Mothercare-Easy-View-mirror/dp/B000MFSGLS/sr=1-1/qid=1259144373/ref=sr_1_1/275-1623620-7501757?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core

και με έχει βολέψει γιατί τον βλέπω συνέχεια οπότε αν δω ότι δυσφορεί να σταματήσω στην άκρη. Άλλα όπως λές κοιμάται συνέχεια στο αυτοκίνητο.

Εμείς δεν πάμε βόλτα σήμερα. Άλλαξε ο καιρός και τις τελευταίες μέρες όλο μέσα έξω τον έχω και θα τον κρυώσω. Ακόμα και με το αυτοκίνητο, έχει εναλλαγές θερμοκρασίας...

Α, και ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Το τουλουμπάκι σου στέλνει και δυο φιλιά :)

Κι όμως κάνει αυτό το σερί από τον πρώτο μήνα…. Το πολύ να ξυπνήσει μια φορά το βράδυ κατά τις 5 και μετά ξανακοιμάται.

Θηλάζω αποκλειστικά. Το ριλάξ το πήραμε από το Mothercare (Ελλάδα) είναι το Tiny Ted and Bear με κωδικό F2733, υπήρχε στον προηγούμενο κατάλογό τους άνοιξη- καλοκαίρι 2009 και διαθέτει μπάρα με παιχνίδια, δόνηση και μουσική και ρυθμιζόμενη πλάτη. Εμένα προτιμά τη δόνηση σε χαμηλή ένταση!

Όσο για τον καθρέφτη έχουμε τον ίδιο αλλά το άγχος της πρωτάρας μάνας παραμένει. Να του δώσεις 100+1 φιλάκια στα πατούσια του!

:idea: Είμαι και εγώ στο facebookάκι οπότε όποια θέλει ας μου στείλει πμ με το όνομα της να της κάνω request.. να γνωριστούμε καλύτερα.

Να'μαι κι εγώ!

ρίχνω κλεφτές ματιές όσο δουλεύω αλλά δε γίνεται να αντισταθώ!

Μαράκι θεός ο Νικόλας! πεθαίνω για τα μαγουλάκια του!!!!!

Να του δώσεις 2 ρουφηχτά φιλάκια εκ μέρους μου!!!

Μάλλον ο καιρός φταίει που κοιμούνται τα μωρά! όλα εκτός απο το δικό μου!!!!!!!!

Εγώ πάντως είμαι εντελώς αρνητική για το εμβόλιο της νέας γρίπης...εκτός του οτι η παιδίατρος μας είπε να μην το κάνουμε, υπάρχει κι άλλο ένα θέμα.

Αν το έκανα θα το έκανα ώστε να προστατέψω το μωρό μου. Σωστά?

Ωστόσο το εμβόλιο προστατεύει εμένα απο το να μην αρρωστήσω. Δεν αποκλείει το γεγονός να είμαι φορέας του ιού και απλά να μη μου εκδηλωθεί αφού θα έχω εμβολιαστεί....οπότε δώρο άδωρο είναι να το κάνω! Το μωρό μου είτε εμβολιαστώ είτε όχι, το ίδιο "κινδυνεύει".

άρα γιατί να ρισκάρω τις παρενέργειες του εμβολίου χωρίς λόγο???

(το γεγονός οτι φοβάμαι απίστευτα τα εμβόλια παίζει κι αυτό το ρόλο του!!!)

Τα επόμενα εμβόλια της μπέμπας είναι στις 17 Δεκέμβρη. 2 θα κάνουμε αλλά δε θυμάμαι ποιά!!! (κλασική μνήμη χρυσόωαρου!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσια εδω εχει μια χαρα καιρο οποτε....δεν κοιμαται!!:P

Αλλα κ στις μουντες μερες παλι το ιδιο!!

Elisabeth ευχαριστω για τη μπεμπουλααααα μου!!!!(βρε ροζ καρδουλα κραταει!!!:D)

XFVjp2.png

Διαφημίσεις

ananie συγνωμη!στραβομαρα βλεπεις:P

σοφακι πως τα πας με τη δουλεια?κοντευεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Εγώ πάντως είμαι εντελώς αρνητική για το εμβόλιο της νέας γρίπης...εκτός του οτι η παιδίατρος μας είπε να μην το κάνουμε, υπάρχει κι άλλο ένα θέμα.

Ωστόσο το εμβόλιο προστατεύει εμένα απο το να μην αρρωστήσω. Δεν αποκλείει το γεγονός να είμαι φορέας του ιού και απλά να μη μου εκδηλωθεί αφού θα έχω εμβολιαστεί....οπότε δώρο άδωρο είναι να το κάνω! Το μωρό μου είτε εμβολιαστώ είτε όχι, το ίδιο "κινδυνεύει".

Εχω ακριβως την ιδια σκεψη!;)

Και ακομα κ για το εμβολιο της κοινης γριπης(που θα το κανω!) ετσι σκεφτομαι!

Αλλα λεω πως αν εγω αρρωστησω πως κ ποιος θα φροντιζει το κοριτσακι μου!?

XFVjp2.png

σοφακι πως τα πας με τη δουλεια?κοντευεις?

είμαστε στα μισά ακόμα Σοφάκι αλλά όλο μου βγάζουν εκκρεμότητες στη μέση και με αποσυντονίζουν! ελπίζω σήμερα να τελειώσω αυτά που έχω στα χέρια μου και να περιμένω την επόμενη παρτίδα!

(αν κλείσω το ίντερνετ θα τελειώσω....αλλιώς εδώ θα χαζεύω πάλι!)

Εχω ακριβως την ιδια σκεψη!;)

Και ακομα κ για το εμβολιο της κοινης γριπης(που θα το κανω!) ετσι σκεφτομαι!

Αλλα λεω πως αν εγω αρρωστησω πως κ ποιος θα φροντιζει το κοριτσακι μου!?

Εγώ φοβάμαι τόσο πολύ τα εμβόλια που προτιμώ να κλειστώ στο σπίτι παρά να το κάνω!!!:-)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κι από μας!!!Τι μου κάνετε μανούλες;Θεσσαλονίκη έχει τέλειο καιρό, αλλά είπα να τελειώσω σήμερα με το σαλόνι και τις κουρτίνες και δεν τον έβγαλα βολτίτσα.Αύριο όμως σίγουρα αφού άκουσα ότι ο καιρός θα είναι εξίσου καλός.Α έφτιαξα και μηλόπιτα.Μ΄έπιασε προκοπή σήμερα!!!

Μαράκι τι κουκλάκι ο Νικόλας!!!!Τέλειος!!!!!Να τον φιλήσεις στα πατουσάκια από μένα.

Κατερινάκι χρόνια πολλά.Ότι επιθυμείς κοπέλα μου.Να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Ρε κορίτσια εγώ πάλι, χαμπάρι δεν πήρα τι συνέβη με τις άλλες μανούλες.Στον κόσμο μου είμαι;Απλά είδα ότι μειώθηκαν οι επισκέψεις χωρίς να καταλάβω το λόγο.Έκαναν δικό τους καφε;Εγώ πάντως παρότι είχα ΠΗΤ Αύγουστο, γέννησα Ιούλιο και είμαι στο δικό σας καφέ.Σας πειράζει;Γιατί εμένα όχι.Αφού μια χαρά τα βρίσκουμε!!!!!

Να'μαι κι εγώ!

ρίχνω κλεφτές ματιές όσο δουλεύω αλλά δε γίνεται να αντισταθώ!

Μαράκι θεός ο Νικόλας! πεθαίνω για τα μαγουλάκια του!!!!!

Να του δώσεις 2 ρουφηχτά φιλάκια εκ μέρους μου!!!

Μάλλον ο καιρός φταίει που κοιμούνται τα μωρά! όλα εκτός απο το δικό μου!!!!!!!!

Τα επόμενα εμβόλια της μπέμπας είναι στις 17 Δεκέμβρη. 2 θα κάνουμε αλλά δε θυμάμαι ποιά!!! (κλασική μνήμη χρυσόωαρου!)

Χμ η λογική είναι ότι αν εμβολιαστείς εσύ με τον ιό, το ανοσοποιητικό σου θα δημιουργήσει τα αντισώματα που μέσω του θηλασμού θα περάσεις έτοιμα στο μωρό οπότε και δε θα νοσήσει.

Τέσπα, οι παρενέργειες τελικά πολλές...όπως είπα και πριν, θα κάνουμε του πνευμονιόκοκκου (έτσι ώστε αν νοσήσουμε να μην το γυρίσει σε πνευμονία) και για το μπεμπουλίξ κομμένες οι πολλές βόλτες και κομμένες τελείως οι επισκέψεις μέχρι νεοτέρας! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...