Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια χαρά πάρτα όλα με τη σειρά... εγώ έκανα καθαρισμό δοντιών πριν 1 μήνα και συνήλθα έχω τρέλλα με τα δόντια μου και δεν αντέχω να έχω πέτρα... πήγαμε οικογενειακώς όπως πάντα το τριο! Τέλεια τα νέα με τη μυωπία σου!... και εδώ φυσάει σήμερα αλλά εμείς δε μασάμε... απο το εμβόλιο έιναι μια χαρά τον ντύσαμε καλά και βολτάραμε απο το πρωι και γυρίσαμε στις 17:00. Ναι και αύριο ανοιχτά είναι τα καταστήματα.

Λιτσάκι πέρασες καλά χτες... μπράβο καλό μου πάντα τέτοια!

Καλό σας βράδυ και όνειρα γλυκά...Παω να ξαπλάρω! Φιλιά

Nai mia xara itan , giati eixa na tous do poli kairo kai mou eixan leipsei!!

Ki eseis thiria sto emvolio e?

posa kila isaste telika? ipsos??emeis 5870 kai 63.6

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μας εφερε χθες η φιλη μας η Εβελινα ενα σκυλακο της fISCHER Price

που τραγουδαει ενα σωρο τραγουδια και τραγουδαει και αυτος κοριτσια !! Του τον βαζω σπο διπλα και οση ωρα τραγιυδαει αυτο αυτος κανει αου,αγκ και τετοια και μολις σταματαει , σταματαει και αυτος!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.Πως ξυπνησατε σημερα?

Εμεις οχι και τοσο καλα αφου λιγες ειναι οι ωρες που ο μικρος δεν γκρινιαζει.Ας μην αναφερω οτι τρωει και τα χερια του συνεχεια και θελει να βαλει ολη την γροθια αν γινεται.Η κατασταση μας ειναι τοσο σοβαρη που οταν τα τρωει τα βαζει τοσο μεσα που του ερχεται να κανει εμετο!!!!

Ευτυχως που δεν εχει ουρολοιμωξηο μικρος.Η ουρολοιμωξη σε παιδια κατω των 3 μηνων προκαλει σηψαιμια γι αυτο και του εδωσαν αμεσως αντιβιωση.Μην τα κατακρινεται ολα κοριτσια κατι θα ξερουν και αυτοι...Οσο για το γαλα δεν ξερω μπορει μια υποθεση να κανανε.

Αχ Μαρακι οτι και να ειναι περαστικα να ειναι κοπελα μου...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Η ουρολοιμωξη σε παιδια κατω των 3 μηνων προκαλει σηψαιμια γι αυτο και του εδωσαν αμεσως αντιβιωση.Μην τα κατακρινεται ολα κοριτσια κατι θα ξερουν και αυτοι...

Καλημέρα σε όλες... ελπίζω να είσαστε καλά και να ετοιμάζεστε για βόλτες έχει πολυ ωραία σήμερα, τουλάχιστον εδώ Αθήνα.

Ζωή, το θέμα είναι όμως οτι τελικά και ευτυχώς δεν έχει ουρολοίμωξη το παιδάκι... οπότε προς τι η αντιβίωση? προληπτικά αντιβίωση? μήπως έχει ουρολοίμωξη και μήπως πάθει σηψαιμία... (και μήπως να σαλπάρω)? η αντιβίωση είναι δυνατό φάρμακο και δεν θα έπρεπε να δίνεται προληπτικά... θα έπρεπε πρώτα να γίνουν όλες οι εξετάσεις σωστα να επιβεβαιώσουν ότι τελικά έχει ουρολοίμωξη και μετα να δράσουν. Αυτή είναι η δική μου γνώμη και ο καθένας έχει τη δική του!

Εμείς ετοιμαζόμαστε για βολτούλα ... θα μπω να σας διαβάσω το απόγευμα... εαν έχετε γράψει και τπτ γιατί μάλλον όλες για ψώνια θα είσαστε!!!:P

Καλημέρα σας!

ψώνια ακούω...ή μάλλον διαβάζω!

εδώ κάτω έχει κ@λόκαιρο και δε μπορούμε να πάμε πουθενά...:(

οπότε ψώνια γιοκ! τίποτα δεν έχω πάρει ακόμα!

μια η γρίπη μια ο καιρός...ουφ!!!

είδα χθες το πρωί αίμα στα κακά της μπέμπας 2 φορές....λίγο μεν αλλά είναι αίμα...πως να το κάνουμε...πήρα την παιδίατρο και θα κάνουμε τη Δευτέρα mayer κοπράνων κι εγώ πρέπει να κόψω γαλακτοκομικά,αυγά, ψάρι,πορτοκάλι....να δω τι θα τρώω!!! πάει....μισή θα μείνω και με το πρώτο βοριαδάκι θα πρέπει να βάζω πέτρες στις τσέπες!!!

Ελευθερία συμφωνώ απόλυτα για την αντιβίωση. μα είναι δυνατόν να τη χορηγούν χωρίς να είναι σίγουροι???????

και να λένε και στο Μαράκι οτι φταίει το γάλα της που δεν παίρνει βάρος το παιδί????? έλεος πια! τι βλακείες ξεστομίζουν!!!

Συγχίστηκα μόλις το διάβασα!

Λιτσάκι στο x factor το 2020 τον βλέπω το δικό σου!!!

Ζωίτσα είπα στην κόρη μου γαι το παιδί σου που τα κάνει το πρωί που ξυπνάει και ζήλεψε και τώρα μου τα κάνει και μένα κάθε πρωί με το που ξυπνάει!

Μαράκι μεγεια τα ρουχαλάκια σου! έστω και με παλιόκαιρο τις κάνετε τις βολτίτσες σας! αυτό έχει σημασία!

μια και το ανέφερες, χόρτασε ο Νικόλας με τα 150? γιατί θέλω να βγω κι εγώ ένα απόγευμα και δεν ξέρω πόσο να της αφήσω...άσε που δεν είναι και εύκολο να της βγάλω γιατίμε το θήλαστρο δε βγάζω πολύ...οπότε πρέπει να μαζεύω 3 μέρες εγώ για να βγει 150άρι!!!

Μαράκι πότε κάνεις άντληση? μετά το θηλασμό? κι αν ναι απο ποιό στήθος? εμένα τρώει κάθε φορά κι απο τα 2 ρε γμτ οπότε δε μένει περίσσευμα για να βγάλω με το θήλαστρο!

Πάω να βάλω το ψητό στο φούρνο!

Σας φιλώ και ελπίζω να καταφέρω να ξαναμπώ αργότερα!

(μακμαράκι αν μπεις: περαστικούλια στο αντράκι σου και μη σε αγχώνει τίποτα! όλα καλά θα πάνε!!!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωή, το θέμα είναι όμως οτι τελικά και ευτυχώς δεν έχει ουρολοίμωξη το παιδάκι... οπότε προς τι η αντιβίωση? προληπτικά αντιβίωση? μήπως έχει ουρολοίμωξη και μήπως πάθει σηψαιμία... (και μήπως να σαλπάρω)? η αντιβίωση είναι δυνατό φάρμακο και δεν θα έπρεπε να δίνεται προληπτικά... θα έπρεπε πρώτα να γίνουν όλες οι εξετάσεις σωστα να επιβεβαιώσουν ότι τελικά έχει ουρολοίμωξη και μετα να δράσουν. Αυτή είναι η δική μου γνώμη και ο καθένας έχει τη δική του!

Ελευθερια μια γνωμη ειπα δεν εθιξα κανεναν.Εγω απλα ειπα οτι δεν ξερουμε πως ακριβως εχουν τα πργματα και να μην βγαζουμε αμεσως συμπερασματα.Δεν ειχα σκοπο να επιβαλω την γνωμη μου πουθενα.

Σοφια Εμενα μου τα χαλασε ο μικρος και μου χεζει και μεσα στο βραδυ!!!!!Και οχι τιποτα αλλο πως κοιμαται μετα!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κ απο μενα!!

θα συμφωνησω κ εγω με την ελευθερια για το θεμα της αντιβιωσης κ οσο γ αυτα που ειπαν στη μαρια ελπιζω να μη την εχει παρει απο κατω κ να τους εχει απαντησει καταλληλως!!!

σημερα επιτελους θα παρω τη μικρη απ τη μαμα μου.μιλησαμε κ με αγχωσε-ως συνηθως-γιατι λεει δε κοιμαται καλα το βραδυ-ξυπναει καθε μια ωρα κ θελει αγκαλια κ κουνημα για να ξανακοιμηθει-αχ το μωρακι μου του ελειψα!!!τεσπα.παω απ τη μανα μου κ μετα καμια βολτιτσα.

φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες κ τα μωρακια μας!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ελευθερια μια γνωμη ειπα δεν εθιξα κανεναν.Εγω απλα ειπα οτι δεν ξερουμε πως ακριβως εχουν τα πργματα και να μην βγαζουμε αμεσως συμπερασματα.Δεν ειχα σκοπο να επιβαλω την γνωμη μου πουθενα.

Σοφια Εμενα μου τα χαλασε ο μικρος και μου χεζει και μεσα στο βραδυ!!!!!Και οχι τιποτα αλλο πως κοιμαται μετα!!!!!!!!!!!!!!!!

α αυτό δεν το λέω στη μικρή μου....γιατί άμα το ζηλέψει κι αυτό κάηκα!!!

δε φτάνει που προσθέσαμε θηλασμό και στις 2 το βράδυ ενώ είχε μπει σε πρόγραμμα και κοιμόταν 11-7, άντε να χέζει και βραδιάτικα!!! απαπαπαπαπα!!!!!!!

Ζωίτσα συμφωνούμε με την άποψη της Ελευθερίας για το να μη δίνεται άσκοπα αντιβίωση. Δεν είπαμε βρε οτι εσύ είπες οτι πρέπει να δίνουμε!!! ο γραπτός λόγος δημιουργεί μπερδέματα!!!

καλημερα κ απο μενα!!

θα συμφωνησω κ εγω με την ελευθερια για το θεμα της αντιβιωσης κ οσο γ αυτα που ειπαν στη μαρια ελπιζω να μη την εχει παρει απο κατω κ να τους εχει απαντησει καταλληλως!!!

σημερα επιτελους θα παρω τη μικρη απ τη μαμα μου.μιλησαμε κ με αγχωσε-ως συνηθως-γιατι λεει δε κοιμαται καλα το βραδυ-ξυπναει καθε μια ωρα κ θελει αγκαλια κ κουνημα για να ξανακοιμηθει-αχ το μωρακι μου του ελειψα!!!τεσπα.παω απ τη μανα μου κ μετα καμια βολτιτσα.

φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες κ τα μωρακια μας!!

Σοφάκι έγιανες ε??? μπράβο! άντε να αρχίσεις τις βολτίτσες!

σε πεθύμησε και το κοριτσάκι σου!

πάντως να φοράς μάσκα για λίγες μερούλες ακόμα...

εμένα η παιδίατρος μου είχε πει να τη φοράω οπωσδήποτε για μια εβδομάδα απ'όταν αρρώστησα...άσχετα αν εγώ τη φορούσα για δυο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωίτσα συμφωνούμε με την άποψη της Ελευθερίας για το να μη δίνεται άσκοπα αντιβίωση. Δεν είπαμε βρε οτι εσύ είπες οτι πρέπει να δίνουμε!!! ο γραπτός λόγος δημιουργεί μπερδέματα!!!

Εχεις δικιο Σοφακι μπορει να παρεξηγησα

Τι κανετε κοριτσακια?

Στεναχωρηθηκα πολυ τωρα που διαβασα για το μωρακι της Μαριας,ευχομαι ολα να τελειωσουν καλα,τοσο μικρουλη να το τρεχουν κα να το πεδευουν με λαθοι γιατρων!!Μαρακι υπομονη,γρηγορα να γυρισετε σπιτακι υγειεστατοι!!!

Εγω ψηλοκρυωσα κοριτσακια,,ποναει ο λαιμος μου κ τρεχει συνεχως η μυτη μου!!Δεν εχω πυρετο ευτυχως,ουτε κ βηχα!Απορω που την αρπαξα,αφου δεν παω πουθενα!!

Χθες αναγκαστικα βγηκα για ψωνια,τα περισσοτερα δωρα,μετανιωσα την στιγμη που πηγα στο Mall..τετοιο κοσμο δεν εχω ξαναδει,,ουρα για να δεις τα ρουχα,ουρα για να πληρωσεις,ουρα για να βγεις απο το παρκινγκ..επρεπε να το σκεφτω πως θα γινοταν χαμος!!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα,,φιλακια στα μπεμπακια σας!!!`:)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Περαστικά Λιάκι!!!

πιες κανένα ζεστό και πάρε και καμία καραμελίτσα για το λαιμό...

αχ πήγες τέτοια μέρα στο Mall??? πανικός ε? αναμενόμενο!

εγώ αν πήγαινα και έβλεπα χαμό, θα έκανα μεταβολή και βουρ για το σπίτι! δεν έχω υπομονή να περιμένω σε ουρές!

Βρε κορίτσακια ξέρει καμία κανένα μαγαζί με βιολογικά προιόντα που να μπορώ να παραγγείλω απο ίντερνετ???

θέλω να βρω τριγωνέλλα αλλά για να βγω να ψάξω σε μαγαζιά βιολογικών αποκλείεται...

και σκέφτομαι να δοκιμάσω και οικολογικές πάνες για τη μπέμπα γιατί οι pampers μου βρωμάνε! και αν βγουν καλές θα κοιτάξω να τις παραγγέλνω απο έξω γιατί εδώ έχουν 22 ευρώ το πακέτο με τις 44 και είμαι σίγουρη οτι αν ψάξω σε ξένα eshop θα τις βρω φθηνότερα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...