Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω νέα από το Μαράκι από το απόγευμα, αλλά τώρα ευκαίρεσα να μπω...

ο μικρός παίρνει αντιβίωση από χθες και οι πρώτες απαντήσεις από τις εξετάσεις δείχνουν ότι δεν έχει ουρολοίμωξη ο μπεμπάκος. Η γιατρός της είπε ότι φταίει το γάλα της Μαρίας που δεν παίρνει βάρος :confused::confused:

Περιμένουν και άλλες εξετάσεις αύριο. Όλα καλά λοιπόν εκτός από την ταλαιπωρία του ομορφούλη :)

καλα και του έδωσαν αντιβίωση χωρίς να είναι σίγουροι???:mad: και τι μαλακ*** της λένε για το γάλα της?? Αίσχος!

καλώς το μωρό μου...μόλις κάθησα από το πρωί...και να με καλούσες, το κινητό το έχω στο αθόρυβο στον πάνω όροφο...

το καμάρι μου από τη χαρά του δεν κοιμάται όλη μέρα, τον παίρνει ο ύπνος και στο δεκάλεπτο είναι πάλι ώπα για παιχνίδι! μια αγάπη με την γιαγιά να δεις! ώρες ώρες νομίζω ότι πραγματικά την θυμάται από τις πρώτες 50 μέρες που την είχαμε σπίτι!

αφού μπήκαμε προχθές μετά από τόσο ταξίδι και παρόλο που ήταν πεινασμένος, χεσμένος ζαλισμένος, μόλις τον απίθωσα στην αγκαλιά της άρχισε να της κάνει τρελλά γέλια! Τι έλεγα; Α ναι...δεν κοιμάται που λες όλη μέρα και πριν κατά τις 7 τον έπιασε Η γκρίνια! κλωτσομπουνίδια μου έδινε! τελικά κοιμήθηκε κάνα μισάωρο, τον κάναμε μπάνιο και ξεράθηκε...

εσείς πως είστε; πως περάσατε σήμερα; που πήγατε; ποιον είδατε; τι ψωνίσατε;

Γεια σα ςκοριτσακια!!

Εχω να μπω μερες και εχω χασει επεισοδια!! Τι εγινε με το ΜακΜαρακι μας??Για πειτε μου κι εμενα

Μαρακι ολα καλα εκει στην μαμα ε?? Μπραβο μπραβο!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ψώνισα και γω σήμερα! ένα μπλουζοφούστανο, μια μπλούζα, ένα κολάν, 3 φόρμες βελουτέ για το σπίτι. ΄βρήκα και κάτι σούπερ παπουτσάκια αλλά δεν είχε νούμερο και θα τα πάρω αθήνα...

Διαφημίσεις

Γεια σα ςκοριτσακια!!

Εχω να μπω μερες και εχω χασει επεισοδια!! Τι εγινε με το ΜακΜαρακι μας??Για πειτε μου κι εμενα

Μαρακι ολα καλα εκει στην μαμα ε?? Μπραβο μπραβο!!

Γεια σου Λιτσάκι! Όλα μια χαρά! Τρώω σαν άνθρωπος, ασχολούμαι μόνο με το παιδάκι μου και κόβω βόλτες.

Ήθελα να σε ρωτήσω...ο Αντρίκος όταν πίνει το γάλα σου από το μπιμπερό, πόσο πίνει σε ένα γεύμα; είχα βγάλει γάλα το πρωί που πήγα για ψώνια και ήπιε 150μλ. λίγα δεν είναι;

Πως είστε σεις; Τι νέα;

καλα και του έδωσαν αντιβίωση χωρίς να είναι σίγουροι???:mad: και τι μαλακ*** της λένε για το γάλα της?? Αίσχος!

Τα ίδια σκέφτηκα και γω βρε Λευτερίτσα αλλά δεν ήθελα να ενοχλήσω και τα λέγαμε με SMS οπότε δεν έμαθα λεπτομέρειες. :confused:

καλώς το μωρό μου...μόλις κάθησα από το πρωί...και να με καλούσες, το κινητό το έχω στο αθόρυβο στον πάνω όροφο...

το καμάρι μου από τη χαρά του δεν κοιμάται όλη μέρα, τον παίρνει ο ύπνος και στο δεκάλεπτο είναι πάλι ώπα για παιχνίδι! μια αγάπη με την γιαγιά να δεις! ώρες ώρες νομίζω ότι πραγματικά την θυμάται από τις πρώτες 50 μέρες που την είχαμε σπίτι!

αφού μπήκαμε προχθές μετά από τόσο ταξίδι και παρόλο που ήταν πεινασμένος, χεσμένος ζαλισμένος, μόλις τον απίθωσα στην αγκαλιά της άρχισε να της κάνει τρελλά γέλια! Τι έλεγα; Α ναι...δεν κοιμάται που λες όλη μέρα και πριν κατά τις 7 τον έπιασε Η γκρίνια! κλωτσομπουνίδια μου έδινε! τελικά κοιμήθηκε κάνα μισάωρο, τον κάναμε μπάνιο και ξεράθηκε...

εσείς πως είστε; πως περάσατε σήμερα; που πήγατε; ποιον είδατε; τι ψωνίσατε;

αγαπάκι για τη Μαρία ήθελα να σε ρωτήσω κάτι με τρώει όλη μέρα... για εσένα δεν ανησυχώ ξέρω ότι είσαι στα καλύτερα χεράκια του κόσμου... έχεις την οικογένειά σου το μπαμπα και τη μαμα σου άρα τα έχεις όλα!!

στενοχωρήθηκα πολυ που του έδωσαν του καημένου αντιβίωση χωρίς να είναι σίγουροι... ή έγινε λάθος διάγνωση απο το μικριβιολογικό εξαρχης?

τεσπα δεν δίνεις έτσι αντιβίωση... άσε που φρικάρανε και τη Μαρία!!! Ευτυχώς που είναι καλα το κουκλακι μας και ελπίζω να μην το ταλαιπωρήσουν άλλο! όσο αυτό που της είπαν για το γάλα της .... βρίζω ήδη πολυ ασχημα!

περναμε πολυ καλα... ψωνίζουμε όλη μέρα καθε μέρα μεχρι που σήμερα βαρέθηκα πια... ασε που τα καταστηματα σήμερα ήταν όλα γεμάτα και φοβάμαι με τα μικρόβια... αύριο θα κάνουμε και τα τελευταία ελπίζω..

Τα ίδια σκέφτηκα και γω βρε Λευτερίτσα αλλά δεν ήθελα να ενοχλήσω και τα λέγαμε με SMS οπότε δεν έμαθα λεπτομέρειες. :confused:

και τι να σου πει και αυτή... μαλακί** γιατρών τα γνωστά... έλεος!

α θυμήθηκα τι ήθελα να σας πω!

πήγα οφθαλμίατρο χθες (η μυωπία΄έχει πέσει 0.25 από το ένα και 0.5 από το άλλο μετά την εγκυμοσύνη...χαχαχαχαχχα) και τον ρώτησα για τα μπεμπάκια! απαγορεύεται δια ροπάλου έστω και για δευτερόλεπτα να κοιτούν τηλεόραση! ήταν τόσο κατηγορηματικός που τα'χασα και δεν τον ρώτησα καν γιατί! :)

Διαφημίσεις

Γεια σου Λιτσάκι! Όλα μια χαρά! Τρώω σαν άνθρωπος, ασχολούμαι μόνο με το παιδάκι μου και κόβω βόλτες.

Ήθελα να σε ρωτήσω...ο Αντρίκος όταν πίνει το γάλα σου από το μπιμπερό, πόσο πίνει σε ένα γεύμα; είχα βγάλει γάλα το πρωί που πήγα για ψώνια και ήπιε 150μλ. λίγα δεν είναι;

Πως είστε σεις; Τι νέα;

Εμεις ως συνηθως τοσο τρωμε Μαρια , απο 100 -180 τρωει ο δικος μου αναλογως την ορεξη .Βεβαια και αναλογα το παιδι γιατι απο οσο διαβαζα καποια μωρακια απο την αρχη ακομα τρωγανε πιο πολυ. Ημαστε λιτο διαιτοι εμεις , αλλα απο κιλα ημαστε μια χαρα επομενως δεν ανησυχω καθολου.

Εμεεις ειχαμε κοσμο χθες ειχαν ερθει οι συναδελφοι μου απο την δουλεια και ο Αντρικος μου ηταν μεσα στα χαμογελα ,τ ι κοινωνικο παιδι που εχω !!! Χαμογελαγε σε οποιον του μιλουσε. Και κοιμηθηκε απο τις 8 , εμεις φασαρια κακο κι αυτος κοιμοταν , εφαγε στις 12 , 4¨:30 , 7:30 και στις 8:30 ξυπνησαμε τελειως , αλλα μια χαρα ειμαι με αυτο το προγραμμα , μακαρι να ειναι ετσι το παιδακι μου και ξεκουραζομαι κι εγω

και τι να σου πει και αυτή... μαλακί** γιατρών τα γνωστά... έλεος!

που θα πάτε αύριο; είναι ανοικτά τα μαγαζιά ε;

εδώ έβρεχε συνέχεια, με ομπρέλα κάναμε ψώνια, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να φυσάει και να βρέχει δυνατά και χωθήκαμε με τον μπαμπά και τον γιώργο για καφεδάκι. δεν πήγαμε τελικά και στην παιδίατρό μου γιατί με πήρε και μου είπε να μην βγάλω το παιδί έξω με τέτοιο καιρό και θα πάμε δευτέρα πρωί. μετά έχω πάλι οφθαλμίατρο (για να μετρήσει να αλλάξω τα γιαλιά πρέπει να μην έχω φορέσει φακούς 24 ώρες) και την τρίτη οδοντογιατρό για καθαρισμό. Τα κάνω εδώ γιατί Αθήνα ποιος θα μου κρατήσει το μωρό; εδώ πάω μισή ώρα και ξεμπερδεύω, ούτε γάλα δεν χρειάζεται να βγάλω :)

ειχες καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα με τα γυαλια εσυ και πηγες οφθαλμιατρο? γιατι κι εγω ειχα παρει καινουργιο σκελετο και για τα μυωπιας αλλα και ηλιου περιμενα να γεννησω να δω τι θαγινει και μετα τα εφτιαξα ,αλλα δεν ειδα καπια διαφορα

που θα πάτε αύριο; είναι ανοικτά τα μαγαζιά ε;

εδώ έβρεχε συνέχεια, με ομπρέλα κάναμε ψώνια, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να φυσάει και να βρέχει δυνατά και χωθήκαμε με τον μπαμπά και τον γιώργο για καφεδάκι. δεν πήγαμε τελικά και στην παιδίατρό μου γιατί με πήρε και μου είπε να μην βγάλω το παιδί έξω με τέτοιο καιρό και θα πάμε δευτέρα πρωί. μετά έχω πάλι οφθαλμίατρο (για να μετρήσει να αλλάξω τα γιαλιά πρέπει να μην έχω φορέσει φακούς 24 ώρες) και την τρίτη οδοντογιατρό για καθαρισμό. Τα κάνω εδώ γιατί Αθήνα ποιος θα μου κρατήσει το μωρό; εδώ πάω μισή ώρα και ξεμπερδεύω, ούτε γάλα δεν χρειάζεται να βγάλω :)

Μια χαρά πάρτα όλα με τη σειρά... εγώ έκανα καθαρισμό δοντιών πριν 1 μήνα και συνήλθα έχω τρέλλα με τα δόντια μου και δεν αντέχω να έχω πέτρα... πήγαμε οικογενειακώς όπως πάντα το τριο! Τέλεια τα νέα με τη μυωπία σου!... και εδώ φυσάει σήμερα αλλά εμείς δε μασάμε... απο το εμβόλιο έιναι μια χαρά τον ντύσαμε καλά και βολτάραμε απο το πρωι και γυρίσαμε στις 17:00. Ναι και αύριο ανοιχτά είναι τα καταστήματα.

Λιτσάκι πέρασες καλά χτες... μπράβο καλό μου πάντα τέτοια!

Καλό σας βράδυ και όνειρα γλυκά...Παω να ξαπλάρω! Φιλιά

ειχες καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα με τα γυαλια εσυ και πηγες οφθαλμιατρο? γιατι κι εγω ειχα παρει καινουργιο σκελετο και για τα μυωπιας αλλα και ηλιου περιμενα να γεννησω να δω τι θαγινει και μετα τα εφτιαξα ,αλλα δεν ειδα καπια διαφορα

Ναι είχε καταλάβει ... απλά δεν έβλεπε την τύφλα της!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...