Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν τα μεγαλοποιεί η Μαρία. Μου έστειλε μήνυμα το μεσημέρι η Μαρία ότι ανέβαιναν Αθήνα και ενδεχομένως ο μικρός θα έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο. Της είπε η παιδίατρος ότι έτσι πρέπει σε αυτή την ηλικία...να καταλάβα λάθος εγώ; ή η μαρία; τι να πω...θα μάθω νέα αύριο και θα σας πω...

Ελπιζω να μην ειναι τιποτα και να καταλαβες λαθος εσυ.

Περιμενουμε νεα...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?Μολις τελειωσα το φορμαρισμα και δεν βλεπω να γραψατε και πολλα....

Λοιπον νομιζω οτι ο μικρος της μαριας θα μεινει μεσα για να του δωσουν αντιβιωση με ορο γιατι σε αυτην την ηλικια ειναι καλυτερα ετσι για να καταπολεμηθει το μκροβιο εντελως και να μην μεινουν υπολείμματα..

Μαρακι ειλικρινα σου ευχομαι περαστικα κοπελα μου και γρηγορα στο σπιτι σας....

Επεξεργάστηκαν by zoi_m

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

και γω έτσι κατάλαβα ζωούλα...

ευμορφία και μένα ο δικός μου 5 λεπτά κάθεται, σταματάει ρεύεται, μετά μπορεί να ξαναμασουληθεί (έχω αρχίσει και μπερδεύομαι πότε πεινάει πλέον και πότε μασουλάει το μανίκι για τα ούλα του), αν γκρινιάξει τον ξαναβάζω στο στήθος, τον βλέπω ρουφάει, νιώθω να έχει γάλα, και μετά πάλι τα ίδια κλπ. κλπ. προτιμώ να τον έχω στο βυζί σκουλαρίκι όλη μέρα (ειδικά από χθες που ήρθαμε κέρκυρα θέλει πιο συχνά) παρά ξένο...αφού έχω γάλα! και συ έχεις αν τον βάλεις στο στήθος συνέχεια!

πάρε τηλ. κρίμα είναι, έφτασες ως εδώ, μη το χάσεις τώρα :)

Καλημερα!

Το ξερω βρε Μαρακι μου οτι εχω γαλα αλλα δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να τον εχω συνεχεια στο στηθος γιατι δουλευω αν θυμασαι.

Περιμενω πως και πως τα χριστουγεννα να κατσω 3 μερες και να τον εχω αυτοκολλητακι πανω μου...μπας και ξεχασει το μπουκαλι.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα κοριτσια!

ευμορφια μου υπαρχουν κ αλλα γαλακταγωγα που μπορεις να δοκιμασεις οπως γλυκανισο, μαραθο και milk thistle, fenugreek και τριγωνελλα.να παρεις τηλ τη συμβουλο θηλασμου να σε βοηθησει.εμενα μου εδωσε πολυ χρησιμες πληροφοριες αν κ προσωπικα δε βλεπω να τα καταφερνω-ισως ειναι νωρις ακομα πρεπει να περασει μια βδομαδα ακομα.

μακμαρακι ελπιζω να ναι ολα καλα με το μωρακι σου κανατε εισαγωγη τελικα?περαστικα κ γρηγορα στο σπιτακι σας!

μαρακι πως τα περνατε στη κεκρκυρα?εμεις τελικα αναβαλλαμε τις διακοπες στο ναυπλιο-λογω της γριππης-θα παμε μαλλον τα φωτα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα Σοφακι!

Που τα βρισκω αυτα?

τη τριγωνελλα σε καταστημα με βιολογικα.γλυκανισο κ μαραθο νομιζω εχουν τα σουπερ μαρκετ-γλυκανισο σιγουρα μαραθο δε ξερω-και τα αλλα σε φαρμακειο(εταιρειες solgar η nature plus)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας και απο εμενα κοριτσια τι κανετε?

Εμεις πηγαμε πρωι πρωι στα ικεα και ευτυχως γιατι μολις αρχισε να βρεχει...

Ωραια ηταν αν και ηπιαμε καφε τοσο γρηγορα για να προλαβουμε να γυρισουμε σπιτι να τον θηλασω...

Ευμορφια εγω πριν μια βδομαδα δεν ειχα γαλα και ο μικρος ζητουσε να πιει και απο τα δυο στηθη λοιπον ηπια 2 μερες μπυρα και ηρθα ξανα στα ισια μου.

Κανενα νεο απο το Μακμαρακι εχουμε?

Σοφια νωρις ειναι ακομα μην απογοητευεσε.Ειναι ενα δυσκολο πραγμα αυτο που θες να κανεις και χρειαζεσαι υπομονη και θα δεις που θα τα καταφερεις....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ζωη μου ξερω οτι θελει χρονο αλλα πλεον οτι κ αν συμβει δε θ απογοητευτω.κανω οτι μπορω απο κει κ περα αν πετυχει καλως αν δε πετυχει παλι καλως.

ο μικρος πως ειναι?

ειχε καμια κανενα νεο απ το μακμαρακι?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα!

Το ξερω βρε Μαρακι μου οτι εχω γαλα αλλα δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να τον εχω συνεχεια στο στηθος γιατι δουλευω αν θυμασαι.

Περιμενω πως και πως τα χριστουγεννα να κατσω 3 μερες και να τον εχω αυτοκολλητακι πανω μου...μπας και ξεχασει το μπουκαλι.

Έχεις δίκιο κοριτσάκι μου, ξεχνάω ότι εσύ δουλεύεις τόσες ώρες....συγνώμη :(

εγώ στη θέση σου αν δούλευα τόσο δεν νομίζω ότι θα το πάλευα όσο εσύ...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

ευμορφια μου υπαρχουν κ αλλα γαλακταγωγα που μπορεις να δοκιμασεις οπως γλυκανισο, μαραθο και milk thistle, fenugreek και τριγωνελλα.να παρεις τηλ τη συμβουλο θηλασμου να σε βοηθησει.εμενα μου εδωσε πολυ χρησιμες πληροφοριες αν κ προσωπικα δε βλεπω να τα καταφερνω-ισως ειναι νωρις ακομα πρεπει να περασει μια βδομαδα ακομα.

μακμαρακι ελπιζω να ναι ολα καλα με το μωρακι σου κανατε εισαγωγη τελικα?περαστικα κ γρηγορα στο σπιτακι σας!

μαρακι πως τα περνατε στη κεκρκυρα?εμεις τελικα αναβαλλαμε τις διακοπες στο ναυπλιο-λογω της γριππης-θα παμε μαλλον τα φωτα.

είσαι καλύτερα Σοφάκι; εδώ περνάμε σούπερ! βέβαια έχει πολύ άσχημο καιρό (τόσο αέρα και βροχή που δεν μπορείς ούτε ομπρέλα να κρατήσεις!) και δεν έβγαλα έξω το μωρό, αλλά εμείς μια χαρά βγήκαμε σήμερα και κάναμε ψώνια και ήπιαμε ωραιότατο καφεδάκι :) γίναμε λίγο μούσκεμα αλλά χαλάλι!

Σε λίγο θα πάμε επίσκεψη στην παιδίατρο που είχαμε όταν είμασταν παιδιά που την αγαπάω και την εμπιστεύομαι πολύ και με την ευκαιρία να εξετάσει τον Νικόλα! Να διασταυρώσω και κάποια πράγματα που μου έχει πει ο παιδίατρος μας...

Θα στείλω μήνυμα στο μαράκι να μάθω νέα και θα σας πω...

είσαι καλύτερα Σοφάκι; εδώ περνάμε σούπερ! βέβαια έχει πολύ άσχημο καιρό (τόσο αέρα και βροχή που δεν μπορείς ούτε ομπρέλα να κρατήσεις!) και δεν έβγαλα έξω το μωρό, αλλά εμείς μια χαρά βγήκαμε σήμερα και κάναμε ψώνια και ήπιαμε ωραιότατο καφεδάκι :) γίναμε λίγο μούσκεμα αλλά χαλάλι!

Σε λίγο θα πάμε επίσκεψη στην παιδίατρο που είχαμε όταν είμασταν παιδιά που την αγαπάω και την εμπιστεύομαι πολύ και με την ευκαιρία να εξετάσει τον Νικόλα! Να διασταυρώσω και κάποια πράγματα που μου έχει πει ο παιδίατρος μας...

Θα στείλω μήνυμα στο μαράκι να μάθω νέα και θα σας πω...

μια χαρα ειμαι μαρακι λεω αυριο να βγω κ εγω καμια βολτα...μαλλον για καφεδακι.

αν μαθεις τπτ απ τη μαρια να μας πεις.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γειά σας! βγήκαμε πάλι στους δρόμους απο νωρις σήμερα... αχ τι ωραία που ειναι όταν είμαστε και οι 3 μαζί..... την άλλη εβδομάδα επιστρέφει γραφείο και θα μου λείπει πάλι!!!

Σοφία καλή ανάρρωση.. όλα θα γίνουν μη βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι!

Μαρία να πεις στο μακμαράκι ότι την σκεφτόμαστε και όλα θα πάνε καλά!... χαίρομαι πολυ που περνάτε καλά και το ευχαριστιέσαι!

Καλησπέρα!Ερημιές βλέπω κι απόψε. Εμείς πήγαμε Jumbo και πήραμε πολλά πολλά παιχνίδια.....Από την ώρα που γυρίσαμε κάνουμε αγκαλίτσες και αγαπούλες οι 3 μας.Αχ Ελευθερία τι ωραία που είναι όταν είμαστε όλη η οικογένεια μαζί, ε;

Έχουμε νέα από την Μακ;Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον μπεμπάκο της!

Έχω νέα από το Μαράκι από το απόγευμα, αλλά τώρα ευκαίρεσα να μπω...

ο μικρός παίρνει αντιβίωση από χθες και οι πρώτες απαντήσεις από τις εξετάσεις δείχνουν ότι δεν έχει ουρολοίμωξη ο μπεμπάκος. Η γιατρός της είπε ότι φταίει το γάλα της Μαρίας που δεν παίρνει βάρος :confused::confused:

Περιμένουν και άλλες εξετάσεις αύριο. Όλα καλά λοιπόν εκτός από την ταλαιπωρία του ομορφούλη :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...