Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αφού δεν στέλνουν ελλάδα λόγω προβλήματος βρε Σοφάκι :(

Αν τους ξετρέλλανε λέει :) Σαν χαζοί κάνουν! Μας ασήμωσε και ο παππούς μόλις μπήκαμε σπίτι πρώτη φορά! Λογαριασμό Εθνικής Παίδων να τα πάρει όταν πάει 17 με ένα ποσό 2000 μέσα και θα χώνει ο παππούς κάθε φορά και μια χρυσή λίρα του 1855! Συγκινήθηκα πολύ!

Η γιαγιά ασχολείται μαζί του όλη μέρα! Να δω τι φαί θα φάμε, παραλίγο να το κάψει :rolleyes:

Εγώ πάλι έχω ταράξει τα μελομακάρονα με γέμιση καρύδι και πορτοκάλι!

Θα έρθουν και οι προπαππούδες του τα Χριστούγεννα!

Έχουν πρόβλημα τα mothercare????

μια γνωστή μου παρήγγειλε και έγινε κανονικά η παραγγελία...λες να τα περιμένει άδικα??? πωπω.....

αυτό με τις λίρες το έχει κι ο πατέρας μου!

και στις 2 εγγονές του εκτός απο τα άλλα δώρα, στάνταρ μας παίρνει και λίρες!!!

μελομακάρονα με γέμιση καρύδι και πορτοκάλι??????????????????

πρώτη φορά τα ακούω και ομολογώ οτι τα ζηλεύω!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχουν πρόβλημα τα mothercare????

μια γνωστή μου παρήγγειλε και έγινε κανονικά η παραγγελία...λες να τα περιμένει άδικα??? πωπω.....

αυτό με τις λίρες το έχει κι ο πατέρας μου!

και στις 2 εγγονές του εκτός απο τα άλλα δώρα, στάνταρ μας παίρνει και λίρες!!!

μελομακάρονα με γέμιση καρύδι και πορτοκάλι??????????????????

πρώτη φορά τα ακούω και ομολογώ οτι τα ζηλεύω!!!!

ναι δεν στέλνουν Ιρλανδία, Ελλάδα και Ρουμανία γιατί έχουν ένα θέμα με φόρους και τελωνεία και προσπαθούν να το επιλύσουν...πες της να επικοινωνήσει με μαδερκεαρ..

οι κοπέλες το συζητάνε και δω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39109&page=27

καλησπερα κοριτσια!

βγηκα σημερα για δουλειες-με μασκα βεβαια-ειμαι πολυ καλυτερα.μπηκε κ το δωρο-σχεδον ολος ο μισθος δεν εχασα τπτ απο την αδεια που ειχα παρει.θα το δωσω ολο για τη βαφτιση βεβαια αλλα τι να κανω?

εμαθα πριν λιγες μερες οτι μια φιλη μου ειναι εγκυος-σε διδιμα!!εννοειται οτι χαρηκα πολυ αλλα...πως να το πω?ζηλευω...πολυ...θελω κ εγω!!!αντε να γινουμε καλα να ξεκινησουμε προσπαθειες δε θελω να περιμενω αλλο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας φιλεναδίτσες μου!

Μακ Μαράκι περαστικά σας κοπέλα μου, δεν είναι τίποτα σοβαρό η ουρολοίμωξη με μια αντιβίωση θα περάσει. Σταμάτα να κλαις γιατί το μωρό το καταλάβαίνει. Όσο για τον άντρα σου ζήτα του βοήθεια, δεν είναι κακό. Μ' άρεσε πολύ αυτό που είπε η Σοφία, ότι οι άντρες θέλουν οδηγίες για να βοηθήσουν!

Μαράκι τι καλά που είσαι στο πατρικό σου ε; Μπράβο βρε κοπελάρα μου, να ξεκουραστείς κι εσύ λιγάκι. Να γυρίσεις ανανεωμένη πίσω στας Αθήνας.

Ζωή μου τι κάνεις; Ο μπεμπούλης σου;πρωινός πρωινός ε;Εμένα συνήθως ξυπνάει 8:30-9 και πιο σπάνια κατά τις 7 αλλά μόλις τρώει ξανακοιμάται καμιά ωρίτσα.

Ελευθερία χρόνια σας πολλά. Ο Άγγελός σου να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένος!!!

Σοφία καλύτερα σήμερα έτσι;Και χωρίς πυρετό;μπράβο μπράβο.

Διαφημίσεις

Βουλα εδω ειμαι εγω ομως σε λιγο λεω να φορμαρω τον υπολογιστη μου και ειπα να σου πω ενα γεια!!!!!

Τι κανετε ?ολοι καλα?

Ο αντρας σου μηπως ετοιμαζεται για το ματς?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Βουλα εδω ειμαι εγω ομως σε λιγο λεω να φορμαρω τον υπολογιστη μου και ειπα να σου πω ενα γεια!!!!!

Τι κανετε ?ολοι καλα?

Ο αντρας σου μηπως ετοιμαζεται για το ματς?

Ζωή μου φαίνεται δε θα συναντηθούμε απόψε! Ο άντρας μου ετοιμάζεται ναι,μιας και δεν πήγε την προηγούμενη βδομάδα.Η ομαδάρα όμως δεν ξέρω τι μας ετοιμάζει!!!!

Γεια σας κοριτσια!

Δεν σας διαβασα θα σας διαβασω σε λιγο.

Να ρωτησω κατι?

Πηρα μαγια μπυρας.Καθε ποτε να την παιρνω?

Στο κουτι λεει 2-4 ταμπλετες μετα απο καθε γευμα

Σαν να θυμαμαι οτι καποιες παιρνατε 2 ταμπλετες την ημερα και σταματουσατε για μια εβδομαδα.Ετσι ειναι?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Μακμαρακι κι εγω παρθενος ειμαι αλλα νομιζω πως ειμαι πιο ψυχραιμη απο σενα.

Παντα προσπαθω να σκεφτομαι θετικα.

Ουρολοιμωξη περασαμε κι εμεις οταν ειμασταν 28 ημερων.Δεν ειναι τιποτα.Αντιβιωση παιρνουν και ειναι ολα καλα.

Εμεις καναμε υπερηχο νεφρων και κυστεογραφια.

Παψε να τα μεγαλοποιεις ολα στο μυαλο σου...κακο κανεις-καλο δεν κανεις

Διαφημίσεις

Ελευθερια μπραβο τελεια νεα!

Γινεστε και 3 μηνων σημερα.Χρονια του πολλα και να ειναι παντα ευτυχισμενος και χαρουμενος.Να γελαει σ'ολη του τη ζωη!!!!

Σ' ευχαριστούμε πολυ Ευμορφία για τις ευχές σου και εσυ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Γεια σας κοριτσια!

Δεν σας διαβασα θα σας διαβασω σε λιγο.

Να ρωτησω κατι?

Πηρα μαγια μπυρας.Καθε ποτε να την παιρνω?

Στο κουτι λεει 2-4 ταμπλετες μετα απο καθε γευμα

Σαν να θυμαμαι οτι καποιες παιρνατε 2 ταμπλετες την ημερα και σταματουσατε για μια εβδομαδα.Ετσι ειναι?

Καλησπέρα! Λιγες λες! αν θυμάμαι καλά από το τόπικ θηλασμού κάπου 21 τη μέρα είναι, κάτσε να στο βρω...γιατί δεν παίρνεις μια από τις συμβούλους θηλασμού να σε κατατοπίσουν;

Βρήκα:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=509263&postcount=2

Επεξεργάστηκαν by maria_s

Μακμαρακι κι εγω παρθενος ειμαι αλλα νομιζω πως ειμαι πιο ψυχραιμη απο σενα.

Παντα προσπαθω να σκεφτομαι θετικα.

Ουρολοιμωξη περασαμε κι εμεις οταν ειμασταν 28 ημερων.Δεν ειναι τιποτα.Αντιβιωση παιρνουν και ειναι ολα καλα.

Εμεις καναμε υπερηχο νεφρων και κυστεογραφια.

Παψε να τα μεγαλοποιεις ολα στο μυαλο σου...κακο κανεις-καλο δεν κανεις

Δεν τα μεγαλοποιεί η Μαρία. Μου έστειλε μήνυμα το μεσημέρι η Μαρία ότι ανέβαιναν Αθήνα και ενδεχομένως ο μικρός θα έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο. Της είπε η παιδίατρος ότι έτσι πρέπει σε αυτή την ηλικία...να καταλάβα λάθος εγώ; ή η μαρία; τι να πω...θα μάθω νέα αύριο και θα σας πω...

Μαρακι ευχαριστω.Μαλλον θα παρω αυριο κιολας τηλεφωνο γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Ο μικρουλης καθεταΙ μονο 5 λεπτα σε καθε στηθος και μετα γκρινιαζει και δεν θελει.Και του δινω συμπληρωμα.

Ασε που νομιζω οτι καλοεμαθε στο μπουκαλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...