Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου… πήραμε συγχαρητήρια από την παιδίατρο! Βάρος: 5500 από 4750 (πριν 1 μήνα παρα 2 μέρες) Ύψος: 61 εκ.

Τα αντανακλαστικά του μια χαρά… μάλιστα για τον τρόπο που στηρίζεται στα πόδια του μας είπε ότι αυτό το κάνουν αργότερα κατά τον 4-5 μήνα. ..…

Μπραβο σας Ελευθερια!! Ο ξανθουλης γαμπρουλακος μου ειναι αστερι!!! Μπραβο!!!!!Καταλαβαινω ακριβως ποσο ευτυχισμενη νιωθεις μετα την επισκεψη στο γιατρο σας. Κι εμεις στις 7/12 ημασταν 5300 και 60εκ. Μετα μας ειπε και ο γιατρος οτι το μωρο μας θελει να το προσεξει ιδιαιτερως γιατι οι αντιδρασεις της μοιαζουν με μωρου 1 με 2 μηνες μεγαλυτερο και εκει να δεις εγω τι επαθα.......Φουσκωσα απο περηφανια το ψωνιο!!! Μετα προσπαθουσα να το ξεχασω γιατι ειχα ξεφυγει.., ετοιμη ημουν να ψαξω για θεση στο Harvard.....:lol::lol:

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα...

ελπιζω ολες να ειστε πολυ πολυ καλυτερα απο εμενα.

στις τρεις το πρωι και ενω ο συζυγος βρισκοταν στα μπουζουκια καπου στην Πατρα (80χλμ μακρια) ο μικρος μου ξυπνησε. εκει που τον κοιτουσα στην κουνια για να τον παρω να τον ταισω κανει κατι σαν εμετο αλλα απο τη μυτη. εβγαζε πηχτο γαλα και πνιγόταν. τον βουτηξα, τον γυρισα μπρουμυτα και του χτυπησα την πλατουλα. πηρε ανασα αλλα και παλι δεν διευκολυνοταν γιατι τα ρουθουνια δεν ειχαν ανοιξει εντελως. τον πηγα στο μπανιο, του επλυνα τα ρουθουνακια με τα χιλια ζορια και προσπαθησα να τον συνεφερω. η τρομαρα που πηρα δεν περιγραφεται! παιρνω τον αντρα μου τηλ και του ζηταω να επιστρεψει. τι ωρα ηρθε ρε κοριτσια; στις 7!!!!!!!!! 4 ωρες μετα. :mad:

στα μισα της διαδρομης λεει, συνειδητοποιησε οτι ειχε ξεχασει το κινητο του και γυρισε στο μαγαζι να το παρει.. αλλά και πάλι 4 ωρες μετα;;;;; ειμαι πολυ απογοητευμενη, πολυ πικραμενη και πολυ ξενυχτισμενη. απο τις 3 ειμαι ξυπνια.πριν απο λίγο ο μικρος εβγαλε παλι γαλα 1 ωρα μετα αφου εφαγε. Το γαλα αυτο είναι σαν "κομμενο".ξερετε τι σημαινει αυτο; Μαρακι ρσυ καποτε κατι ειχες πει περι τουτου αλλα δεν το θυμαμαι....

ποτε θα κοιμηθω εγω ησυχα το βραδυ; πολυ αγχος κοριτσια με αυτες τις γουλιτσες, τα σαλακια, τους πνιγμους και τα αερια....

καλημέρα κοπελάρα μου, εμετούλης ήταν αλλά δεν μας ανησυχεί...τρώνε λαίμαργα και το έξτρα γάλα το βγάζουν...μόνο αν κάνει ρουκέτα εμετό παίρνουμε το γιατρό, αν και μια φορά που το έκανε εμένα (μάλλον είχε ζαλιστεί στο αυτοκίνητο) ο γιατρός μου είπε να μην ασχοληθώ αν δεν επαναληφθεί. Σου σημειώνω και πάλι, ότι το στομαχάκι του τόσους μήνες είχε συνηθίσει το γάλα σου και ξαφνικά το ξένο του πέφτει σαν τσιμέντο!

Όσο για την ουρολοίμωξη, τα μισά μωράκια το παθαίνουν, μια χαρά θα είναι το παιδί σε λίγες μέρες. Εσύ πας ντουγρού για ψυχοφάρμακα όμως!!!

Περαστικά στο Κωνσταντινούλη και θα είναι πιο γρήγορα αν του χαμογελάς!!!

Όσον αφορά στον άντρα σου...από τη στιγμή που τον παντρεύτηκες, υποθέτω ότι δεν ήταν πάντα ΤΟΣΟ γάιδαρος!

Δύο πράγματα μπορώ να υποθέσω λοιπόν:

1) Τον έχεις παραμελήσει τόσο πολύ που αντιδρά αλλοπρόσαλλα και αψυχολόγητα!

ή

2) επειδή φρικάρεις με το παραμικρό, απλά θα υπέθεσε χθες ότι υπερβάλλεις και θεώρησε ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό (που για να είμαι ειλικρινής δεν είναι τόσο σοβαρό και προσωπικά εγώ δεν θα του το έλεγα καν από το τηλ. για να μην πλακωθεί στα γκάζια πιωμένος νυχτιάτικα).

Συγνώμη αν τα λέω χοντρά, δεν ξέρω να τα λέω αλλιώς...

Λυπάμαι πολύ που δεν είμαι Αθήνα σήμερα να έρθω στο Ιασώ να σε πάρω αγκαλίτσα. Περιμένω νέα σου.

Μπραβο σας Ελευθερια!! Ο ξανθουλης γαμπρουλακος μου ειναι αστερι!!! Μπραβο!!!!!Καταλαβαινω ακριβως ποσο ευτυχισμενη νιωθεις μετα την επισκεψη στο γιατρο σας. Κι εμεις στις 7/12 ημασταν 5300 και 60εκ. Μετα μας ειπε και ο γιατρος οτι το μωρο μας θελει να το προσεξει ιδιαιτερως γιατι οι αντιδρασεις της μοιαζουν με μωρου 1 με 2 μηνες μεγαλυτερο και εκει να δεις εγω τι επαθα.......Φουσκωσα απο περηφανια το ψωνιο!!! Μετα προσπαθουσα να το ξεχασω γιατι ειχα ξεφυγει.., ετοιμη ημουν να ψαξω για θεση στο Harvard.....:lol::lol:

α ρε Πεπάκι μου.... είδες τι πάθαμε??? εγώ απο το πολυ φούσκωμα παραλίγο να σκάσω!!!:P ... πολυ ωραίες αναλογίες έχει η νυφούλα μου!!! να μου την προσέχετε;)! Τι κάνεις κοριτσάκι μου? τι νέα? τι θα κάνετε σήμερα?

Ax βρε Ελευθερια μου απο φουσκωμα αλλο τιποτα.Με το που εφυγε ο γιατρος, 2 ωρες ρωτουσα τον αντρα μου τι εννουσε ο γιατρος και να αναλυσουμε ακριβως τα λογια του( γιατι βλεπεις οση ωρα ηταν σπιτι ο γιατρος ντρεπομουν να τον ρωτησω - το επαιζα υπερανω) και και και...

Οσο για το τι θα κανουμε σημερα δεν ξερω. Ενω οδηγουσα μεχρι αρχες του 9ου στην εγκυμοσυνη τωρα φοβαμαι να βαλω το μωρο στο αυτοκινητο και να φυγω. Ισως γιατι εμενα δεν κοιμαται παντα στο αυτ/το. Μαλιστα αν ειναι ξυπνια εκνευριζεται πολυ που ειναι δεμενη στο καθισματακι και δεν μορει να χτυπιεται... και μετα κλαιει... Κι ετσι κανουμε βολτα μονο με τον μπαμπα μας. Εσεις που ησαστε και super μανουλες πως χειριζεστε στο μυαλο σας την περιπτωση να χρειαστει κατι το μωρο και να μην μπορειτε να αντιδρασετε αμεσως????????

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερίτσα να το χαιρόμαστε το Αγγελουδένιο σου! Όλοι οι μήνες της ζωής του να είναι πλημμυρισμένοι με αγάπη και γέλια!

Ευχαριστούμε Μαρία μου... θα είναι να είσαι σίγουρη!!!;)

Ax βρε Ελευθερια μου απο φουσκωμα αλλο τιποτα.Με το που εφυγε ο γιατρος, 2 ωρες ρωτουσα τον αντρα μου τι εννουσε ο γιατρος και να αναλυσουμε ακριβως τα λογια του( γιατι βλεπεις οση ωρα ηταν σπιτι ο γιατρος ντρεπομουν να τον ρωτησω - το επαιζα υπερανω) και και και...

Οσο για το τι θα κανουμε σημερα δεν ξερω. Ενω οδηγουσα μεχρι αρχες του 9ου στην εγκυμοσυνη τωρα φοβαμαι να βαλω το μωρο στο αυτοκινητο και να φυγω. Ισως γιατι εμενα δεν κοιμαται παντα στο αυτ/το. Μαλιστα αν ειναι ξυπνια εκνευριζεται πολυ που ειναι δεμενη στο καθισματακι και δεν μορει να χτυπιεται... και μετα κλαιει... Κι ετσι κανουμε βολτα μονο με τον μπαμπα μας. Εσεις που ησαστε και super μανουλες πως χειριζεστε στο μυαλο σας την περιπτωση να χρειαστει κατι το μωρο και να μην μπορειτε να αντιδρασετε αμεσως????????

... και εγω το είχα αγχος στην αρχή αλλά εμένα κομάται πάντα... εαν τώρα θέλει κάτι, σταματας στην άκρη. Μη σε αγχώνει, δεν παθαίνει τπτ... 1-2 φορες να το επιχειρήσεις και μετα θα σου περάσει το αγχος! άρχισε με κοντινες αποστάσεις!

ο δικός μου κλαίει όταν σταματάει το αυτοκίνητο, όσο κινείται ή χαζεύει ή κοιμάται...αλλά μια φορά που κατέβαινα από κέντρο και είχε πολύ κίνηση και ήμουν πρώτη δευτέρα λύσσαξε!

Διαφημίσεις

Μαρακι, δεν τον βρηκα τον ντοκτορ!!! Πηρα τηλ αρκετες φορες τις τελευταιες 3 μερες (στο κινητο του), δεν το σηκωσε...τελικα παμε παλι στη δικια μας για τα εμβολια γιατι περασε ο ενας μηνας απο το προηγουμενο....:-( Ελπιζω να κανει που κανουμε μαζι 2 ενεσιμα... Τεσπα ειπαμε με τον αντρα μου θα παμε απο τη νεα χρονια με την ησυχια μας να τη δει και να τον δουμε δεν χρειαζεται να ειναι ραντεβου για εμβολιο.

Εχετε κι εσεις αερα?? Εγω επαθα μεγαλη λαχταρα πρωι πρωι, εκει που καθομουν στον καναπε σηκωσε ο αερας ολοκληρη την απλωστρα με τα φρεσκοπλυμμενα ρουχα της μικρης, και ετρεξα να την προλαβω, επεφτε απο τη βεραντα! Απιστευτο...τοτε συνηδειτοποιησα το ΠΟΣΟ πολυ κρυωνα...απο τοτε με πονανε τα πλευρα μου, σοβαρα τωρα...και το αποκορυφωμα: με το που μπηκα στο σαλονι, η μικρη ειχε ξεσκεπαστει, με ανοιχτη μπαλκονοπορτα! μα ποσο ηλιθια νιωθω απο τοτε...ειδα ηλιο και ξεγελαστηκα.

Επεξεργάστηκαν by Λιζα Ν.

Κοριτσάκια ξεκίνησαν εκπτώσεις 50% τα αγγλικά mothercare!!!

Μαράκι τους ξετρέλανε ο Νικόλας τον παππού και τη γιαγιά ε???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαρακι, δεν τον βρηκα τον ντοκτορ!!! Πηρα τηλ αρκετες φορες τις τελευταιες 3 μερες (στο κινητο του), δεν το σηκωσε...τελικα παμε παλι στη δικια μας για τα εμβολια γιατι περασε ο ενας μηνας απο το προηγουμενο....:-( Ελπιζω να κανει που κανουμε μαζι 2 ενεσιμα... Τεσπα ειπαμε με τον αντρα μου θα παμε απο τη νεα χρονια με την ησυχια μας να τη δει και να τον δουμε δεν χρειαζεται να ειναι ραντεβου για εμβολιο.

Εχετε κι εσεις αερα?? Εγω επαθα μεγαλη λαχταρα πρωι πρωι, εκει που καθομουν στον καναπε σηκωσε ο αερας ολοκληρη την απλωστρα με τα φρεσκοπλυμμενα ρουχα της μικρης, και ετρεξα να την προλαβω, επεφτε απο τη βεραντα! Απιστευτο...τοτε συνηδειτοποιησα το ΠΟΣΟ πολυ κρυωνα...απο τοτε με πονανε τα πλευρα μου, σοβαρα τωρα...και το αποκορυφωμα: με το που μπηκα στο σαλονι, η μικρη ειχε ξεσκεπαστει, με ανοιχτη μπαλκονοπορτα! μα ποσο ηλιθια νιωθω απο τοτε...ειδα ηλιο και ξεγελαστηκα.

Αν τον πήρες πρωινές ώρες που κάνει επισκέψεις στο μητέρα δεν θα τον βρεις :( μεταξύ 1 με 2 το μεσημέρι πριν ξεκινήσει το ιατρείο είναι πιο πιθανό...γιατί όμως δεν πήρες στο ιατρείο; έχει γραμματέα και θα έκλεινες ραντεβού μια χαρά...και αν ήθελες να μιλήσεις και στο γιατρό, θα σου έλεγε πότε μπορείς να πάρεις ή θα σε έπαιρνε αυτός πίσω....δεν πειράζει όμως όπως σας βολεύει εσάς καλύτερα...

μια χαρά θα είναι η μπουμπου, δεν είναι τόσο ευαίσθητα τα μωρά όσο νομίζουμε! καθαρό αέρα πήρε, δέστο θετικά :)

Κοριτσάκια ξεκίνησαν εκπτώσεις 50% τα αγγλικά mothercare!!!

Μαράκι τους ξετρέλανε ο Νικόλας τον παππού και τη γιαγιά ε???

Αφού δεν στέλνουν ελλάδα λόγω προβλήματος βρε Σοφάκι :(

Αν τους ξετρέλλανε λέει :) Σαν χαζοί κάνουν! Μας ασήμωσε και ο παππούς μόλις μπήκαμε σπίτι πρώτη φορά! Λογαριασμό Εθνικής Παίδων να τα πάρει όταν πάει 17 με ένα ποσό 2000 μέσα και θα χώνει ο παππούς κάθε φορά και μια χρυσή λίρα του 1855! Συγκινήθηκα πολύ!

Η γιαγιά ασχολείται μαζί του όλη μέρα! Να δω τι φαί θα φάμε, παραλίγο να το κάψει :rolleyes:

Εγώ πάλι έχω ταράξει τα μελομακάρονα με γέμιση καρύδι και πορτοκάλι!

Θα έρθουν και οι προπαππούδες του τα Χριστούγεννα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...