Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το ξερω οτι ειναι απαραδεκτος Ζωούλα μου...

το παιδακι μου εχει ουρολοιμωξη και ανεβαινουμε το μεσημερι Αθηνα στο Ιασω για εξετασεις. κλαιω απο το πρωι :-(

Γιατί κλαις? έτσι δεν καταφέρνεις τπτ... το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το μεταφέρεις και στο παιδί όλο αυτό το άγχος και τη στεναχώρια... δεν υπάρχει λόγος να κλαις Μαρία ουρολοίμωξη έχει όχι κάτι σοβαρό! Θα περάσει και αυτό... το ξέρω ότι αγαπάς πολυ το παιδάκι σου και μακάρι ουτε ενα σπυράκι να μη βγάλει σε όλη του τη ζωή αλλά τα πράγματα δυσυχώς δεν είναι έτσι... για φαντάσου πόσα ακόμα έχουμε να αντιμετωπίσουμε??? αρρώστιες, τραυματισμούς και τόσα άλλα... όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Ξέρεις καμιά φορά τα έχουμε όλα και δεν το ξέρουμε καν... υπάρχουν πολυ άσχημα πραγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Ψυχραιμία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

KΚαλημερα σε ολες.Τι κανετε σημερα?

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?Μονο ο δικος μου ξυπναει τοσο πρωι?

Καλημέρα Ζωή! εμένα τις τελευταίες μέρες ξυπνάει κατά τις 09:00.. σήμερα 08:50... ο άντρας μου έχει πάει να δώσει αίμα.. και τον περιμένουμε για καροτσάδα... προς το παρόν έχει ήλιο για να δούμε στη συνέχεια..;)

Διαφημίσεις

Ελευθερίτσα γίνατε 3 μηνών κι εσείς ε?

υγεία και ευτυχία να έχετε πάντα!!!

αχ μεγαλώνουν τα μικρούλια μας μωρέ...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

μαρακι μια χαρα το ταξιδακι ε?μπραβο!κανε κ τα παραπονα σου στην aegean ειναι καλη εταιρεια μπορει να φιλοτιμηθουν κ να σου δωσουν κανενα εισητηριο!!

ζωη κ εμεν ανωρις ξυπναει 7-8 τοπρωι συνηθως.

μακμαρακι κουραγιο κοπελα μου μη κλαις ουρολοιμωξη ειναι θα περασει, μια νατιβιωση θα παρει κ αυτο ηταν!να μας γραψεις να μας πεις τι ειπαν οι γιατροι στο ιασω.

ελευθερια μου ολα καλα?να σου ζησει πολυχρονος!!να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ελευθερίτσα γίνατε 3 μηνών κι εσείς ε?

υγεία και ευτυχία να έχετε πάντα!!!

αχ μεγαλώνουν τα μικρούλια μας μωρέ...

Ναι Σοφία μου γίναμε και εμείς... Σ' ευχαριστούμε πολυ! ούτε που κατάλαβα πως περασαν 3 μήνες!:P

Διαφημίσεις

αχ καροτσάδα.....πόσο ζηλεύω!!!

εδώ απο χθες το βράδυ δεν έχει σταματήσει να βρέχει!!!!

ε καλά και εδώ "ήλιο με δόντια" έχει... το πλαστικό για τη βροχή το έχουμε μόνιμα στο καλάθι του καροτσιού...;)

καλημερα!

μαρακι μια χαρα το ταξιδακι ε?μπραβο!κανε κ τα παραπονα σου στην aegean ειναι καλη εταιρεια μπορει να φιλοτιμηθουν κ να σου δωσουν κανενα εισητηριο!!

ζωη κ εμεν ανωρις ξυπναει 7-8 τοπρωι συνηθως.

μακμαρακι κουραγιο κοπελα μου μη κλαις ουρολοιμωξη ειναι θα περασει, μια νατιβιωση θα παρει κ αυτο ηταν!να μας γραψεις να μας πεις τι ειπαν οι γιατροι στο ιασω.

ελευθερια μου ολα καλα?να σου ζησει πολυχρονος!!να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!

Σ' ευχαριστώ πολυ Σοφία μου και εσυ να χαίρεσαι την κοράκλα σου!:P

Καλημέρα !

Μακ Μαράκι ψυχραιμία , μια αντιβίωση θα πάρει κ όλα οκ μη κάνεις έτσι βρε κορίτσι , όπως είπαν και τα κορίτσια έχουμε ακόμα να περάσουμε ….

Ζωή μου εμένα ξυπναει 7-8 άντε καμία φορά 8ʼ30

Σοφία πως είσαι ? Καλλίτερα ? Η μικρή σου ακόμη στη μαμά σου ?

Ελ μεγαλώσατε βρε ? Χιλιόχρονο το παιδάκι σου

XwAPp3.png

Καλημέρα !

Μακ Μαράκι ψυχραιμία , μια αντιβίωση θα πάρει κ όλα οκ μη κάνεις έτσι βρε κορίτσι , όπως είπαν και τα κορίτσια έχουμε ακόμα να περάσουμε ….

Ζωή μου εμένα ξυπναει 7-8 άντε καμία φορά 8ʼ30

Σοφία πως είσαι ? Καλλίτερα ? Η μικρή σου ακόμη στη μαμά σου ?

Ελ μεγαλώσατε βρε ? Χιλιόχρονο το παιδάκι σου

Ναι Κατερίνα μου 3 ολοκληροι μηνες!!! άντρακλας....:tongue: Σ'ευχαριστούμε!

Αλήθεια Σοφία δεν σε ρώτησα πως είσαι ?

καλυτερα ειμαι κοριτσια δεν εχω πυρετο απο χθες μονο βηχα κ συναχι.παιρνω tamiflu κ μεχρι τη κυριακη θα ειμαι μια χαρα.ο αντωνης ειναι χαλια εχει πυρετο κ κανει σα μωρο-μου χει σπασει τα νευρα!!

η μικρη στη μαμα μου ακομα δευτερα θα παω απο κει μεχρι να γινει καλα κ ο αντωνης να μη κολλησει η μικρη.ξερει καμια ποσες μερες μετα την εξαφανιση των συμπτωματων μεταδιδεται ο ιος?αν θυμαμαι καλα ο γιατρος ειχε πει 2 μερες μετα απο απυρεσια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...