Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εδώ δεν ξέρω τι να σου πω, με βάση τα δεδομένα που μας δίνεις και το πως σκέφτομαι εγώ, θα έδινα το ωάριο στον Σφακ και θα έκανα εμβρυομεταφορά με το προηγούμενο για να μην κάνω και την μεταφορά των εμβρύων από κέντρο σε κέντρο. Αλλά θα το έκανα σε τέρμα φυσικό κύκλο. 

Θα καθόμουν την πρώτη μέρα και μετά θα συνέχιζα την ζωή μου σαν να μην έχω κάνει τίποτα, αν έχουν οποιαδήποτε πιθανότητα να πιαστούν θα πιαστούν. Αφού δεν τα πιστεύεις δεν θα το έχεις και πολύ στο μυαλό σου, δεν θα σε ρίξει ψυχολογικά και θα τους έχεις δώσει και ευκαιρία. 

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο Νίκος λέει: ρε Μαρία με Aegean πετούσες οχι με British Airways.... :)

όπως κατάλαβες θα σουτη λέμε οικογενειακώς τώρα!!!! σε λίγο και το μωρό... έτσι κάνουμε εμείς σε όσους συμπαθούμε!!

Ο Νίκος λέει: ρε Μαρία με Aegean πετούσες οχι με British Airways.... :)

όπως κατάλαβες θα σουτη λέμε οικογενειακώς τώρα!!!! σε λίγο και το μωρό... έτσι κάνουμε εμείς σε όσους συμπαθούμε!!

χαχαχαχαχαχαχα άσε ρε να στείλω κάνα παράπονο μπας και πάρω κάνα τσάμπα εισητήριο χιχιχιχι

είστε καλά; αχ να σας είχα εδώ, ωραία που θα περνούσαμε!

βρε μια χαρα φυσιολογικες ειστε-ειμαστε. και εγω ετσι καμαρωνα καθε μηνα που ο γιατρος εβρισκε το μπεμπακι μου σουπερ και γι αυτο εχω βαλαντωσει τωρα... τελος παντων

Ελευθεριτσα μου κατι μασητικα της ΝUK εχω εγω και δεν τα θελει.παρεπιμπτοντως τουυ εχω κολλησει την ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα στο αυτι γιατι εχει χωσει τα δαχτυλα στο στομα και κλαιει :-(. ειμαι και μονη μου... ο αντρας μου ειναι στα μπουζουκια στην Πατρα. ντυθηκε στολιστηκε και πηγε στον χριστουγεννιατικο χορο της υπηρεσιας του. καλο ε;

αυτό με την οδοντόβουρτσα δεν το κατάλαβα ... τι πατέντα είναι αυτή??? πιπίλα δεν θέλει ε? ε τότε αστον να έχει τα δάχτυλα... αφού δεν έχουν ακόμα δόντια δεν πειράζει τόσο...

Μαρία χρειάζεται να πηγαίνουμε και σε αυτά - υποχρεώσεις- θα δεις δεν θα αργήσει! και αν αργήσει συζήτησέ το και πες του οτι η παρουσία του είναι απαραίτητη... ξέρεις κάποιες φορές τους μαθαίνουμε οτι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και μετά οταν τους χρειαζόμαστε πρέπει να τους το πούμε...

χαχαχαχαχαχαχα άσε ρε να στείλω κάνα παράπονο μπας και πάρω κάνα τσάμπα εισητήριο χιχιχιχι

είστε καλά; αχ να σας είχα εδώ, ωραία που θα περνούσαμε!

αν είμαστε καλαααααα..... χαζογονεις και οι 2 πετάμε απο τη χαρά μας με αυτά που μας είπε η παιδίατρος! :lol:

Διαφημίσεις

επίσης να συμπληρώσω ότι καλό είναι να βγαίνουν και αυτοί που και που γιατί θα σαλτάρουν! και σαλταρισμένο τι να τονε κάμω;;;

στις 10 έχω κομμωτήριο και στις 11 οφθαλμίατρο...αν έχει καλό καιρό θα πάρω το παιδάκι μου βόλτα στο νησί...αλλιώς θα τα πούμε εδώ μπροστά στο αναμένο τζάκι του μπαμπακούλη μου :)

α επίσης μην ξανακούσω μαλακία για την υγρασία της Κέρκυρας! Στην Παιανία φτάνει 75% και το παιδί μου είναι συνέχεια μπουκωμένο! Εδώ έχει 55% και το πουλάκι μου κοιμάται μια χαρά!

Άιντε πάω γιατί τέλειωσε και μπαταρία!! Τα λέμε αύριο! Πολλά φιλιά!

Τώρα κατάλαβα γιατί πήγαινες στα κομμωτήρια... μαλλιά, νύχια κλπ... και μας το έπαιζες:"'Οχι για μένα αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μου..." ... είχες προγραμματίσει να μου κάνεις πασαρέλα στο αεροδρόμιο του νησιού με το γιο στο sling... και τον καημένο το Γιώργο απο πίσω να κουβαλάει... κάτσε να τα πω στην πεθερομαρμαγκα που βασανίζεις το παιδί της.... άκαρδη!!

καλημερα...

ελπιζω ολες να ειστε πολυ πολυ καλυτερα απο εμενα.

στις τρεις το πρωι και ενω ο συζυγος βρισκοταν στα μπουζουκια καπου στην Πατρα (80χλμ μακρια) ο μικρος μου ξυπνησε. εκει που τον κοιτουσα στην κουνια για να τον παρω να τον ταισω κανει κατι σαν εμετο αλλα απο τη μυτη. εβγαζε πηχτο γαλα και πνιγόταν. τον βουτηξα, τον γυρισα μπρουμυτα και του χτυπησα την πλατουλα. πηρε ανασα αλλα και παλι δεν διευκολυνοταν γιατι τα ρουθουνια δεν ειχαν ανοιξει εντελως. τον πηγα στο μπανιο, του επλυνα τα ρουθουνακια με τα χιλια ζορια και προσπαθησα να τον συνεφερω. η τρομαρα που πηρα δεν περιγραφεται! παιρνω τον αντρα μου τηλ και του ζηταω να επιστρεψει. τι ωρα ηρθε ρε κοριτσια; στις 7!!!!!!!!! 4 ωρες μετα. :mad:

στα μισα της διαδρομης λεει, συνειδητοποιησε οτι ειχε ξεχασει το κινητο του και γυρισε στο μαγαζι να το παρει.. αλλά και πάλι 4 ωρες μετα;;;;; ειμαι πολυ απογοητευμενη, πολυ πικραμενη και πολυ ξενυχτισμενη. απο τις 3 ειμαι ξυπνια.πριν απο λίγο ο μικρος εβγαλε παλι γαλα 1 ωρα μετα αφου εφαγε. Το γαλα αυτο είναι σαν "κομμενο".ξερετε τι σημαινει αυτο; Μαρακι ρσυ καποτε κατι ειχες πει περι τουτου αλλα δεν το θυμαμαι....

ποτε θα κοιμηθω εγω ησυχα το βραδυ; πολυ αγχος κοριτσια με αυτες τις γουλιτσες, τα σαλακια, τους πνιγμους και τα αερια....

μαρα κι καλημερα εμετο κανει ρουκετοειδης ή γουλιες?Το πηγμενο γαλα ειναι αυτο που χωνεψε και κατι απο αυτα που εφαγες του επεσε βαρυ.

αν ειναι παντως γουλιες και εμενα συνεχεια κανει ο δικος μου αλλα δεν ανησυχω πια το συνηθισα...Το παθαινει παντως κατα κυριο λογω οταν εχω φαει γλυκα.

Μαρακι πιασε τον αντρα σου να μιλησετε να δεις πως τα βλεπει και αυτος τα πραγματα γιατι συγνωμη κιολας ειναι απαραδεκτος....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

μαρα κι καλημερα εμετο κανει ρουκετοειδης ή γουλιες?Το πηγμενο γαλα ειναι αυτο που χωνεψε και κατι απο αυτα που εφαγες του επεσε βαρυ.

αν ειναι παντως γουλιες και εμενα συνεχεια κανει ο δικος μου αλλα δεν ανησυχω πια το συνηθισα...Το παθαινει παντως κατα κυριο λογω οταν εχω φαει γλυκα.

Μαρακι πιασε τον αντρα σου να μιλησετε να δεις πως τα βλεπει και αυτος τα πραγματα γιατι συγνωμη κιολας ειναι απαραδεκτος....

το ξερω οτι ειναι απαραδεκτος Ζωούλα μου...

το παιδακι μου εχει ουρολοιμωξη και ανεβαινουμε το μεσημερι Αθηνα στο Ιασω για εξετασεις. κλαιω απο το πρωι :-(

Καλημέρες!!!

τι κάνετε???

αχ Μαράκι πόσο σε ζηλεύω που είσαι Κέρκυρα!!! άντε θα χορτάσετε βόλτες με το Νικόλα!!!

Μακμαράκι μη στεναχωριέσαι βρε κοπελάρα μου!

όταν έβγαλε το γαλατάκι, του είχες δώσει ξένο ή είχε θηλάσει?

όσο για τον άντρα σου μίλησε του...μην τραβάς όλο το λούκι μόνη σου και αυτός να νομίζει οτι είναι όλα μια χαρά...οι άντρες λειτουργούν μόνο με οδηγίες.Αν τους αφήσεις μόνους τους νομίζουν οτι όλα γίνονται μόνα τους ως δια μαγείας! Εξήγησε του οτι είσαι κουρασμένη, οτι δυσκολεύεσαι,κλπ και οτι χρειάζεσαι τη στήριξή του σε όλο αυτό...

Πιστευύω οτι με τη συζήτηση όλα λύνονται....ακόμα κι αν χρειαστεί να επαναλάβεις τα ίδια πράγματα αρκετές φορές.

Ζωή η δική μου ξύπνησε στις 8:30 αλλά την αφήνω στην κούνια και ψιλοκοιμάται αφού πρώτα μιλήσει στα παιχνίδια της για λίγο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το παιδακι μου εχει ουρολοιμωξη και ανεβαινουμε το μεσημερι Αθηνα στο Ιασω για εξετασεις. κλαιω απο το πρωι :-(

έλα βρε Μαράκι....μια τοσηδούλα ουρολοίμωξη είναι...'ολα καλά θα πάνε θα το δεις!!!

Δες τα όλα λίγο πιο θετικά! η ψυχολογία σου ποαίζει μεγάλο ρόλο γιατί το παιδί αν αισθάνεται οτι εσύ είσαι εκνευρισμένη, στεναχωρημένη,κλπ αντιδρά κι αυτό αναλόγως...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αχ μαρακι περαστικα να ειναι ολα.Βγηκε η καλλιεργεια ε?εξετασεις θα κανετε για να δειτε αν κανει παλινδρομηση?

Μαρακι μην κλαις πρεπει να εισαι καλα για τον μπομπιρα σου

Καλημέρες!!!

Ζωή η δική μου ξύπνησε στις 8:30 αλλά την αφήνω στην κούνια και ψιλοκοιμάται αφού πρώτα μιλήσει στα παιχνίδια της για λίγο!

Εμενα ξυπναει 7:30 και το πρωτο πραγμα που κανει ειναι να χεσει!!!!!!

Μην τυχον και κοιμαται κανεις να ξυπνησει για τα καλα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...