Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

αν είναι για ψυχολογικούς λόγους εννοείται άστα στην άκρη.

Εγώ το είπα επειδή δεν τα πιστεύεις, να τους δώσεις μια ευκαιρία πριν πας στο άλλο κέντρο. 

Γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις. και έχουμε ακούσεις τόσες πολλές εκπλήξεις. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα χα χα..... αποκλείεται!!!.... τώρα τον έχουμε στο γυμναστήριο και είναι ο Νικος δίπλα του... και αυτός αντι να κοιτάει και να παιζει τα παιχνίδια κοιτάει το Νίκο...:P:p:p τι πλάκα που έχουν...

κι ο δικός μου όταν κοιτάει στα μάτια τον πατέρα του.....τρελαίνομαιιιιιιι!!!Καλά όταν κοιτάει εμένα ΛΙΩΝΩ!!!!

Τελικά είμαστε πολύυυυυυυ κουκουβάου όλες μας!!!Καλά τα λες Σοφάκι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε ρε ποιός να μας το έλεγε πριν ένα χρόνο οτι θα ερχόταν ο καιρός που θα ενθουσιαζόμασταν για μερικά γραμμάρια και λίγα εκατοστά και θα υπεραναλύαμε κακάκια και μυξούλες!!!

χμμμ angelina εεε??? λες να γίνω κι εγώ πολύτεκνη σαν κι αυτή????

οποιος και να μου το έλεγε εμένα τρελλό θα τον έβγαζα!!! δεν μπορούσα να το φανταστώ ουτε στα πιο τρελλά μου ονειρα οτι θα παθω τέτοιο κακό... οσο περνα ο καιρος χειροτερεύω... φοβαμαι οτι θα γίνω υπερπροστατευτική καλά που έχω και το Νίκο που με προσγειώνει ανώμαλα ωρες ωρες:P

Πολύτεκνη ε? εαν το θες.. γιατί οχι?;)

κι ο δικός μου όταν κοιτάει στα μάτια τον πατέρα του.....τρελαίνομαιιιιιιι!!!Καλά όταν κοιτάει εμένα ΛΙΩΝΩ!!!!

Τελικά είμαστε πολύυυυυυυ κουκουβάου όλες μας!!!Καλά τα λες Σοφάκι.

αχχχ τι είπες τώρα... αυτά τα καρφώματα που κάνουν και κοιτάνε μες στα μάτια.... ή όταν γελάνε...!!! :lol:

γιατρό εμείς θέλουμε όχι τα παιδιά:lol:

οποιος και να μου το έλεγε εμένα τρελλό θα τον έβγαζα!!! δεν μπορούσα να το φανταστώ ουτε στα πιο τρελλά μου ονειρα οτι θα παθω τέτοιο κακό... οσο περνα ο καιρος χειροτερεύω... φοβαμαι οτι θα γίνω υπερπροστατευτική καλά που έχω και το Νίκο που με προσγειώνει ανώμαλα ωρες ωρες:P

Πολύτεκνη ε? εαν το θες.. γιατί οχι?;)

εμένα με μάλωσε η γιατρός!!!

μου είπε να την πάω στο δωμάτιο της σιγά σιγά και της λέω:

"απο τώρα???? να αποχωριστώ το ΄παιδάκι μου??? απαπαπαπα!!!!"

πολύτεκνη δε νομίζω οτι αντέχω να γίνω! άλλο ένα θα το ήθελα....για παραπάνω δύσκολο....δεν έχω καθόλου βοήθεια οπότε θα δυσκολευόμουν!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

βρε μια χαρα φυσιολογικες ειστε-ειμαστε. και εγω ετσι καμαρωνα καθε μηνα που ο γιατρος εβρισκε το μπεμπακι μου σουπερ και γι αυτο εχω βαλαντωσει τωρα... τελος παντων

Ελευθεριτσα μου κατι μασητικα της ΝUK εχω εγω και δεν τα θελει.παρεπιμπτοντως τουυ εχω κολλησει την ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα στο αυτι γιατι εχει χωσει τα δαχτυλα στο στομα και κλαιει :-(. ειμαι και μονη μου... ο αντρας μου ειναι στα μπουζουκια στην Πατρα. ντυθηκε στολιστηκε και πηγε στον χριστουγεννιατικο χορο της υπηρεσιας του. καλο ε;

Διαφημίσεις

Αχ μακμαρακι να πω δεν σε καταλαβαινω....

Εγω εχω μεινει ατελειωτα βραδια μονη μου με ενα μωρο να σπαραζει και εγω να μην ξερω τι να τον κανω(εμενα αποροφητηρας σκουπες και τετοια δεν πιανουν) να κλαιει αυτος να κλαιω και εγω και ο Κοσμας να πηγαινει στην προβα ....

προσπαθησε να μεινεις ψυχραιμη παντως και μην το σκεφτεσαι οσο θα το σκεφτεσαι τοσο θα φουντωνεις....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Αχ μακμαρακι να πω δεν σε καταλαβαινω....

Εγω εχω μεινει ατελειωτα βραδια μονη μου με ενα μωρο να σπαραζει και εγω να μην ξερω τι να τον κανω(εμενα αποροφητηρας σκουπες και τετοια δεν πιανουν) να κλαιει αυτος να κλαιω και εγω και ο Κοσμας να πηγαινει στην προβα ....

προσπαθησε να μεινεις ψυχραιμη παντως και μην το σκεφτεσαι οσο θα το σκεφτεσαι τοσο θα φουντωνεις....

τι δουλεια κανει ο αντρας σου Ζωή μου;

αληθεια Θεσσ/κη που μενεις; τα καλυτερα μου χρονια εκει ηταν ....

λες να παθει τιποτα το παιδι μου απο την οδοντοβουρτσα; εχω βαλει μπαταριες και ειναι δυνατα :confused:

Ηχοληπτης ειναι αλλα παιζει και μπασο σε μια μπαντα.

Πολυ μου θυμιζεις εμενα.Εγω να σου πω την αληθεια τον επερνα τηλεφωνο και τον ρωτουσα "Αργεις?"

Μην ανησυχεις για την οδοντοβουρτσα δεν νομιζω να παθει κατι.εω τον κρατουσα που λες σε ολες τις πιθανες στασεις και εκοβα βολτες στο σπιτι.Καλα η πλατη μου ακομα δεν εχει ξεπερασει το σοκ....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Θεσσαλονικη μενω Χαριλαου.

Εσυ φοιτητικα χρονια στην Θεσ/νικη ε?

Εγω Κοζανη μεγαλωσα αλλα η Θεσσαλονικη ειναι η αγαπημενη μου πολη....

χαριλαου εμενε η κολλητη μου, στην οδο Αντωνίου Δανιολου... τελεια χρονια... Ζωούλα νυσταζω πολυ. παω να ετοιμασω κρεβατια σεντονια γαλατα κλπ κλπ κλπ βουταω και τον μικρο και ελπιζω να ξεραθω. σε φιλω, καληνυχτα !

Αλό Αλό! Χαιρετίσματα από τσου όμορφους Κορφούς! Σιγά μην σας άφηνα σε ησυχία!

Απλά δεν θα μπαίνω από το πρωί γιατί εδώ κυρίες μου έχω να πάω τα κομμωτήρια μου, τα ψώνια μου, τους καφέδες μου :) Γιατί εδώ κυρίες μου ανάμεσα σε 2 θηλασμούς προλαβαίνεις να πιεις και ένα καφέ σας άνθρωπος, όχι να χρειάζεται να κάνεις 2 ώρες ταξίδι και να θηλάζεις στο αμάξι! :)

Το ταξίδι μας ήταν μια χαρά, τον κακομοίρη τον Γιώργο να λυπάστε που είχε ζαλωθεί λάπτοπ, τσάντα αλλάγματος, καλλυντικά από duty free, βιβλία, περιοδικά και καρότσι και εγώ είχα πάρει τον γιο μου στο sling και το έπαιζα γκόμενα στο αεροδρόμιο χαχαχαχαχαχαχα

Ο μικρός έβγαλε μια τσιρίδα μόνο όταν απογειωνόμασταν και προσπαθούσε να θηλάσει αλλά δεν χωρούσε ο έρμος να απλωθεί και νευρίασε! Μετά κοιμήθηκε, χαμογέλασε στο φτερό του αεροπλάνου, ξανακοιμήθηκε και από τη στιγμή που φτάσαμε δε σταμάτησε να γελά στον παππού και στη γιαγιά! Πολύ καλά το πήρε το ταξίδι! Δεν το περίμενα! Ακόμα και όταν έλιωνε από τη νύστα τους έκανε νάζια! Έκανε μπανάκι, έφαγε και τώρα κοιμάται σαν αγγελούδι από τις 22:30!

Α έγινε και κάτι όμως που με νευρίασε και θα παραπονεθώ στην aegean!

Στο check in ήταν μια χαζή και ενώ μας είδε με το μωρό, αλλού δίνει θέση στο μωρό και στον γιώργο και αλλού σε μένα (στην ίδια σειρά αλλά από την άλλη μεριά του διαδρόμου)! επίσης είναι υποχρεωμένοι όταν υπάρχουν θέσεις κενές στο αεροπλάνο να μου αφήσουν θέση κενή δίπλα μου...ούτε αυτό! ολόκληρη φασαρία να οργανωθούμε στο αεροπλάνο! ΟΥΦ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...