Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λέτε κι εμένα ο δικός μου γι' αυτό είναι έτσι τα απογεύματα;έχει γκρίνια που πριν δεν είχε και θέλει αγκαλιές και χάδια συνέχεια.

Τα μασητικά του ψυγείου τι τα κάνετε πριν;Τα αποστειρώνετε ή τα ξεπλένετε με καυτό νεράκι;

εγώ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα δεν θέλει ούτε πιπίλα, ενω πριν τη λάτρευε,... μόνο δάχτυλο. Αυτά που είναι ολο πλαστικο αποστείρωση... ένα άλλο που έχω πάρει με πλαστικο που έχει μέσα νερό και όταν το μασά δονείται δεν αποστειρώνεται και φοβάμαι να του το δώσω...:-( προς το παρον τον αφήνω γιατί δεν κλαίει καν μόνο λίγη γκρίνια που του περνάει με αγκαλίτσα και χαδάκια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια και από εμενα!

πριν λίγο πήγα και δευτερο δειγμα ουρων στην μικροβιολογο γιατι το πρωτο δεν το ειχα πιασει καλα, λόγω του οτι ο μικρος ειχε κανει κακακια και μου βγηκαν τα ουρα τιγκα στο μικροβιο. το μεσημερι προσπαθουσα από τις 2 μεχρι τις 4 να πιασω δειγμα και ελπιζω αυτη τη φορά τουλαχιστον να το εκανα σωστα.

ειμαι πολυ κουρασμενη, πολυ απογοητευμενη, πολυ μπερδεμενη και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα.

το μωρο μου δεν ξερω αν αρχισε να δειχνει προτιμηση στο μπουκαλι παντως απο το στηθος μου τρωει για 5 με 6 λεπτα μονο. μετα ρευεται βεβαια κανει και την γουλιτσα του αλλά δεν ξερω αν χορταινει. ειπα να μην του δωσω συμπληρωμα. θα του φτιαξω ομως ενα μπουκαλι ξενο στο τελευταιο γευμα για να βεβαιωθω οτι θα φαει...:(

ειμαι τόσο χαλια...

Ελευθερια μου ειδες που ανησυχουσες; όλα καλα και πάντα τετοια ευχομαι!

Μαριανθη μου το θηλαστρο μου ειναι το μινι ελεκτρικ της μεντελα. εχω καποιες μερες να αντλησω. στήθος ή ξενο παιζει τωρα...

Δεν έχει σημασία ποση ώρα τρώει εμένα αλλες φορές κάθεται 40 ' και άλλες 10'... απο τη στιγμή που δεν κλαίει (δλδ δεν πεινάει) μετα είναι οκ... μην ανησυχεις! ...

Να δεις που τα αποτελεσματα θα είναι μια χαρα αυριο! Εχω και εγω το ίδιο θήλαστρο και έχω βγάλει κάποιες φορές για να έχω στην κατάψυξη για παν ενδεχόμενο και σε διαβεβαιώ ότι με το χέρι πιο πολυ βγάζει κάποιες φορές παρα με αυτό το κινέζικο βασανιστηριο... απ' οτι ξέρω αυτό δεν είναι για συχνες αντλησεις!

Εδω ειμαι και παλι κοιμηθηκε ο μικρος και ειπα να πω ενα γεια!!!!

Ελευθερια μπραβο για τα ωραια σας νεα.Δεν ειναι ομως λιγο νωρις για δοντια?Της κατερινας το καταλαβαινω ειναι 4 μηνων ειναι οτι πρεπει για να αρχισει να βγαζει τα πρωτα του δοντακια!!!!!

Εχει πολλά σάλια εδώ και 2 εβδομάδες και μου το είπε απο το τηλέφωνο η παιδίατρος ότι είναι δόντια αλλά δεν την πολυ πιστεψα γιατι και εγω θεωρούσα οτι είναι πολυ νωρις.... τον είδε όμως σήμερα και είναι πρησμένα. Το κάθε μωρο έχει διαφορετική ανάπτυξη και ακόμα υπάρχουν μωρά που γεννιούνται με δόντι!(νεογνικά δόντια)

Εδω ειμαι και παλι κοιμηθηκε ο μικρος και ειπα να πω ενα γεια!!!!

Ελευθερια μπραβο για τα ωραια σας νεα.Δεν ειναι ομως λιγο νωρις για δοντια?Της κατερινας το καταλαβαινω ειναι 4 μηνων ειναι οτι πρεπει για να αρχισει να βγαζει τα πρωτα του δοντακια!!!!!

Και εσυ βουλα παντως θα ελεγα να το κοιταξεις!!!!Που πηγε βρε το ticker ε?βρες ενα κιτρινομαυρο να ταιριαζει!!!!1:-P:-P:-P:-P:-P

Αν κάνει έτσι Ζωή μου πριν σκάσουν φαντάσου τι έχει να γίνει όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν. Πάντως , σάλια χέρια στο στόμα κ γενικά η προετοιμασία για δόντια ξεκινά νωρίς άσχετο το ποτέ θα βγουν … Έχουμε μέλλον…..

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Αν κάνει έτσι Ζωή μου πριν σκάσουν φαντάσου τι έχει να γίνει όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν. Πάντως , σάλια χέρια στο στόμα κ γενικά η προετοιμασία για δόντια ξεκινά νωρίς άσχετο το ποτέ θα βγουν … Έχουμε μέλλον…..

και μόλις βγουν θα μας φάνε ζωντανες!!!! χα χα χα

Να'μαι κι εγώ!!!

τελειώσαμε με την παιδίατρο!

κάναμε τα 2 εμβολιάκια μας όπου η μπουμπού μου ήταν κυρία και έκλαψε πολύ λίγο!

Εντάξει απο βάρος πήραμε λίγο, 400 γρμ, αλλά η παιδίατρος είπε οτι είναι μια χαρά επειδή ήμουν και άρρωστη/

Οπότε φτάσαμε αισίως τα 5600γρμ και πήραμε και 4 εκατοστά ύψος και φτάσαμε τα 66!!!

απο αντανακλαστικά σούπερ είμαστε και ετοιμάζονται τα ούλα μας για δοντάκια! μπριζόλες σας ερχόμαστε!!!

Ελευθερίτσα τέλεια και τα δικά σας τα νέα!!!

είδες?????

Και η παιδίατρος μας όχι μόνο δε μίλησε για ξένο αλλά όταν της το ανέφερε ο άντρας μου(γκρρρρρρρρ!!!) του έβαλε χέρι και 'ετσι δε χρειάστηκε να την απειλήσω με το βυζί!!!

Μαριάνθη έχω χαμηλότερη θερμοκρασία απο οτι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, δηλαδή για να καταλάβεις αν βάλω θερμόμετρο έχω περίπου 35,8 με 36 φυσιολογική θερμοκρασία...οπότε το 38 πυρετός σε μένα αντιστοιχεί στο δικό σας 39!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και ρώτησα και για την τηλεόραση και μου είπε όχι όχι όχι μέχρι 2χρονών!

είναι ακόμα αναπτυσσόμενος ο εγκέφαλος τους και οι γρήγορες εναλλαγές εικόνων και χρωμάτων τα αποσυντονίζει...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Να'μαι κι εγώ!!!

τελειώσαμε με την παιδίατρο!

κάναμε τα 2 εμβολιάκια μας όπου η μπουμπού μου ήταν κυρία και έκλαψε πολύ λίγο!

Εντάξει απο βάρος πήραμε λίγο, 400 γρμ, αλλά η παιδίατρος είπε οτι είναι μια χαρά επειδή ήμουν και άρρωστη/

Οπότε φτάσαμε αισίως τα 5600γρμ και πήραμε και 4 εκατοστά ύψος και φτάσαμε τα 66!!!

απο αντανακλαστικά σούπερ είμαστε και ετοιμάζονται τα ούλα μας για δοντάκια! μπριζόλες σας ερχόμαστε!!!

Ελευθερίτσα τέλεια και τα δικά σας τα νέα!!!

είδες?????

Και η παιδίατρος μας όχι μόνο δε μίλησε για ξένο αλλά όταν της το ανέφερε ο άντρας μου(γκρρρρρρρρ!!!) του έβαλε χέρι και 'ετσι δε χρειάστηκε να την απειλήσω με το βυζί!!!

Μαριάνθη έχω χαμηλότερη θερμοκρασία απο οτι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, δηλαδή για να καταλάβεις αν βάλω θερμόμετρο έχω περίπου 35,8 με 36 φυσιολογική θερμοκρασία...οπότε το 38 πυρετός σε μένα αντιστοιχεί στο δικό σας 39!!!

και εγω το ίδιο έχω αλλά απο το μαιευτήριο και μετα... η θερμοκρασία μου είναι 35,4-35,6!... :P

Μπράβο μια χαρά αχ ξελαφρωσες και εσυ ε??? δεν αισθάνεσαι λες και πηρες βραβείο? (ή τα έχω παιξει τελείως?)

Διαφημίσεις

και εγω το ίδιο έχω αλλά απο το μαιευτήριο και μετα... η θερμοκρασία μου είναι 35,4-35,6!... :P

Μπράβο μια χαρά αχ ξελαφρωσες και εσυ ε??? δεν αισθάνεσαι λες και πηρες βραβείο? (ή τα έχω παιξει τελείως?)

μόνο βραβείο???

βγήκαμε απο τη γιατρό και καμάρωνα λες και πήρα το όσκαρ!!!

άλλη δεν έκανε παιδί μόνο η Μαριώ το Γιάννη!!! τέτοιο καμάρι!!!

α ανήκεις κι εσύ στο κλαμπ με τις "κρύες" όπως λέει ο άντρας μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μπράβο και στην κοπελάρα σου Σοφάκι!!!!!!!Άντε ηρεμήσατε και οι δυο σας τώρα. Ελευθερία δε νομίζω να δεις κανέναν εφιάλτη σήμερα έτσι;

Ευχαριστώ Βουλίτσα!!!

ω ναι! ηρέμησα!!!

Ελευθερία σήμερα θα κοιμηθείς σαςν πουλάκι και για την ακρίβεια σαν μαμά-κουκουβάγια εεε???

κουκουβάου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μπράβο και στην κοπελάρα σου Σοφάκι!!!!!!!Άντε ηρεμήσατε και οι δυο σας τώρα. Ελευθερία δε νομίζω να δεις κανέναν εφιάλτη σήμερα έτσι;

χα χα χα..... αποκλείεται!!!.... τώρα τον έχουμε στο γυμναστήριο και είναι ο Νικος δίπλα του... και αυτός αντι να κοιτάει και να παιζει τα παιχνίδια κοιτάει το Νίκο...:P:p:p τι πλάκα που έχουν...

Ευχαριστώ Βουλίτσα!!!

ω ναι! ηρέμησα!!!

Ελευθερία σήμερα θα κοιμηθείς σαςν πουλάκι και για την ακρίβεια σαν μαμά-κουκουβάγια εεε???

κουκουβάου!!!

και λιγα λες.... α ρε τι πάθαμε... εσύ σαν την Angelina Jolie αισθάνεσαι??? (οσκαρ):P:p:p πολυ μου αρεσε αυτό!

ε ρε ποιός να μας το έλεγε πριν ένα χρόνο οτι θα ερχόταν ο καιρός που θα ενθουσιαζόμασταν για μερικά γραμμάρια και λίγα εκατοστά και θα υπεραναλύαμε κακάκια και μυξούλες!!!

χμμμ angelina εεε??? λες να γίνω κι εγώ πολύτεκνη σαν κι αυτή????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...