Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

αν είναι για ψυχολογικούς λόγους εννοείται άστα στην άκρη.

Εγώ το είπα επειδή δεν τα πιστεύεις, να τους δώσεις μια ευκαιρία πριν πας στο άλλο κέντρο. 

Γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις. και έχουμε ακούσεις τόσες πολλές εκπλήξεις. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα!!

ελευθερια χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!τελεια αναπτυξη μπραβο σας!

βουλιτσα μου ειχα καψες δε μπορουσα να περιμενω να του περασει:tongue:

ζωη μου οχι η μικρη δε κολλησε-ευτυχως την εχω στη μαμα μου.

εγω ειμαι καπως καλυτερα εχω μονο 37,5 πυρετο κ βηχα ο αντωνης κολλησε κ ειναι χαλια αυριο θα παει στο γιατρο να του γραψει tamiflu.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριανθη όλα καλά θα πάνε με το εμβόλιο αύριο, μην ανησυχείς . Extreme sports αγόρι το μωρουλινι σου ε ?

Μπράβο βρε Ελ , μια χαρά το Αγγελούδι σου ! Ποια κρέμα σας είπε ? Γιατί εμάς μας είπε τη Mundisal αλλά δεν κάνει να τη χρησιμοποιούμε συχνά και δεν βλέπω να τον ανακουφίζει ιδιαίτερα. Για πες να ρωτήσω κ τη δικιά μου

XwAPp3.png

Μπράβο βρε Ελ , μια χαρά το Αγγελούδι σου ! Ποια κρέμα σας είπε ? Γιατί εμάς μας είπε τη Mundisal αλλά δεν κάνει να τη χρησιμοποιούμε συχνά και δεν βλέπω να τον ανακουφίζει ιδιαίτερα. Για πες να ρωτήσω κ τη δικιά μου

Μας είπε ότι υπάρχουν 2 μια φαρμακευτική και μια φυτική προτίμησα τη 2η – Baby bio x-tra (βάλσαμο για οδοντοφυΐα). Χρησιμοποιείται με επάλειψη τοπικά στα ούλα και όταν έχει ανησυχία. Μέχρι 3 φορές/ημέρα.

Μας είπε ότι υπάρχουν 2 μια φαρμακευτική και μια φυτική προτίμησα τη 2η – Baby bio x-tra (βάλσαμο για οδοντοφυΐα). Χρησιμοποιείται με επάλειψη τοπικά στα ούλα και όταν έχει ανησυχία. Μέχρι 3 φορές/ημέρα.

Ευχαριστώ , θα τη ρωτήσω. Και το καλό ότι μπορείς να τη χρησιμοποιείς συχνά, για να δούμε ..

XwAPp3.png

Ευχαριστώ , θα τη ρωτήσω. Και το καλό ότι μπορείς να τη χρησιμοποιείς συχνά, για να δούμε ..

εμείς δεν τη βρήκαμε στο φαρμακειο και την παραγγείλαμε θα την έχω αύριο μακάρι να είναι καλή και να τα ανακουφίζει... οδοντοφυιας παιχνιδάκια του δίνεις? μασητικά?

Διαφημίσεις

Έχω και τέτοια , και απλά και ψυγείου αλλά η ανακούφιση είναι στιγμιαία, κ τον πιάνει κυρίως το μεσημέρι τις 2 τελευταίες μέρες άστα τα έχω δει ΟΛΑ, αγκαλιά κ ξανά αγκαλιά

XwAPp3.png

Εμεις χθες καναμε το δευτερο μας εμβολιακι,κλαψαμε παρα πολυ,ενω την πρωτη φορα καθολου,,,τετοιο κλαμα ουτε στους κολικους!!Μολις την πηρα αγκαλια ομως κ της φιλησα το κεφαλακι ηρεμισε κατευθειαν!!

Ανεβασαμε λιγο πυρετο χθες,37,5.. αλλα το καλο ητανε πως κοιμοτανε ολη μερα!!

Ρε κοριτσακια ρωτηστε σημερα την παιδιατρο σας τι ειναι αυτο το πραμα που χτυπιουνται περα δωθε ενω κοιμουνται??Αν θυμαμαι καλα μου ειπε πως ειναι η κοιλιτσα τους η το εντερακι τους,αλλα ας παρουμε κ μια δευτερη γνωμη!!!

Μακμαρακι καλα αποτελεσματα κοπελα μου,ολα θα ειναι καλα!!Ξενο ποσες φορες την ημερα του δινεις?Προσεχε μην σου κοπει τελειως το γαλατακι...εγω της δινω μια φορα το βραδυ στις 11 κ κοιμαται,,τωρα αν ξυπνησει μεσα στην νυχτα την βαζω στο στηθος!!

Βουλιτσα καλημερα κοπελα μου,χαθηκαμε,,τι κανει το αρειανακι μας??

Καλημερα Ελευθερια,,,καλημερα Σοφακι!!!Καλημερα Κατερινακι :) :) Φιλακια στα μικρα σας.,

Λία η μπεμπούλα σου καλά;Έκανε καθόλου πυρετό σήμερα;Πιστεύω πως όχι. Ο Αριανός καλά είναι, μεγαλώνει και ζωηρεύει.Θέλει συνέχεια αγκαλιές και παρεούλα.

Έχω και τέτοια , και απλά και ψυγείου αλλά η ανακούφιση είναι στιγμιαία, κ τον πιάνει κυρίως το μεσημέρι τις 2 τελευταίες μέρες άστα τα έχω δει ΟΛΑ, αγκαλιά κ ξανά αγκαλιά

Λέτε κι εμένα ο δικός μου γι' αυτό είναι έτσι τα απογεύματα;έχει γκρίνια που πριν δεν είχε και θέλει αγκαλιές και χάδια συνέχεια.

Τα μασητικά του ψυγείου τι τα κάνετε πριν;Τα αποστειρώνετε ή τα ξεπλένετε με καυτό νεράκι;

γεια και από εμενα!

πριν λίγο πήγα και δευτερο δειγμα ουρων στην μικροβιολογο γιατι το πρωτο δεν το ειχα πιασει καλα, λόγω του οτι ο μικρος ειχε κανει κακακια και μου βγηκαν τα ουρα τιγκα στο μικροβιο. το μεσημερι προσπαθουσα από τις 2 μεχρι τις 4 να πιασω δειγμα και ελπιζω αυτη τη φορά τουλαχιστον να το εκανα σωστα.

ειμαι πολυ κουρασμενη, πολυ απογοητευμενη, πολυ μπερδεμενη και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα.

το μωρο μου δεν ξερω αν αρχισε να δειχνει προτιμηση στο μπουκαλι παντως απο το στηθος μου τρωει για 5 με 6 λεπτα μονο. μετα ρευεται βεβαια κανει και την γουλιτσα του αλλά δεν ξερω αν χορταινει. ειπα να μην του δωσω συμπληρωμα. θα του φτιαξω ομως ενα μπουκαλι ξενο στο τελευταιο γευμα για να βεβαιωθω οτι θα φαει...:(

ειμαι τόσο χαλια...

Ελευθερια μου ειδες που ανησυχουσες; όλα καλα και πάντα τετοια ευχομαι!

Μαριανθη μου το θηλαστρο μου ειναι το μινι ελεκτρικ της μεντελα. εχω καποιες μερες να αντλησω. στήθος ή ξενο παιζει τωρα...

Διαφημίσεις

εμείς δεν τη βρήκαμε στο φαρμακειο και την παραγγείλαμε θα την έχω αύριο μακάρι να είναι καλή και να τα ανακουφίζει... οδοντοφυιας παιχνιδάκια του δίνεις? μασητικά?

εγω του πηρα και τουγυρισανε τα ματια απο την αναγουλα. με τιποτα λεμε ομως...

Λέτε κι εμένα ο δικός μου γι' αυτό είναι έτσι τα απογεύματα;έχει γκρίνια που πριν δεν είχε και θέλει αγκαλιές και χάδια συνέχεια.

Τα μασητικά του ψυγείου τι τα κάνετε πριν;Τα αποστειρώνετε ή τα ξεπλένετε με καυτό νεράκι;

Ένα μασητικό ψυγείου της chicco σχέδιο παγωτό με νερό μέσα δεν κάνει να μπει στην αποστείρωση, το πλένω καλά με ζεστό νερό κ μετά ψυγείο. Κάτι άλλα απλά σιλικόνης πάλι της chicco μπαίνουν κανονικά στην αποστείρωση. Επίσης κ τις πιπίλες όταν του τις δίνω μετά το ψυγείο θέλει να τη φάει ολόκληρη γιατί μάλλον τον δροσίζει κ τον ανακουφίζει

XwAPp3.png

Εδω ειμαι και παλι κοιμηθηκε ο μικρος και ειπα να πω ενα γεια!!!!

Ελευθερια μπραβο για τα ωραια σας νεα.Δεν ειναι ομως λιγο νωρις για δοντια?Της κατερινας το καταλαβαινω ειναι 4 μηνων ειναι οτι πρεπει για να αρχισει να βγαζει τα πρωτα του δοντακια!!!!!

Και εσυ βουλα παντως θα ελεγα να το κοιταξεις!!!!Που πηγε βρε το ticker ε?βρες ενα κιτρινομαυρο να ταιριαζει!!!!1:-P:-P:-P:-P:-P

Μακμαρακι εμενα ο γιος μου καπου κοντα στους 2 μηνες αρχισε να πινει στο 6λεπτο!!!!!τωρα δε ποτε τελειωνει χαμπαρι δεν παιρνω....

Αν ρουφαει ασταματητα μην το φοβασαι μια χαρα τρωει.Και η γουλια μετα το ρεψιμο δειχνει οτι τρωει λαιμαργα....Εμεις απο γουλιες αλλο τιποτα!!!!!

Ας μην μιλησω και για τα ουρα που μια περιοδο πατησα γερη φρικη νομιζα οτι ειχε ουρολοιμωξη χωρις κανεναν συγκεκριμενο λογο και κυνηγουσα το πουλακι του με ενα κυπελακι να κατουρησει.....Αστα

Παντως αν κατουραει και κπεταγονται μακρια μην τον φοβασαι καθολου...

Επεξεργάστηκαν by zoi_m

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...