Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελευθερία πότε γέννησες?

καλά είναι τρελή? παιζει με τα γρμ??? σας έλειπαν 50γρμ δηλαδή και ανέφερε για ξένο???

έχε έτοιμο το βυζί στο ραντεβού!!!

18/9 -- μαλλον το πεταξε να δει την αντίδρασή μου..... φευγουμε... θα σε ενημερωσω

φιλια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

18/9 -- μαλλον το πεταξε να δει την αντίδρασή μου..... φευγουμε... θα σε ενημερωσω

φιλια!

5 μερούλες μόνο έχουμε διαφορά!

άντε να δεις που όλα θα είναι τέλεια!!!

θα περιμένω ενημέρωση!

Φιλιά!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σου βαζω φωτος από το honeymoon να δεις αερα !

αχ κοριτσια εσεις που ειχατε παει γαμηλιο ταξιδι; σας βαζω και φωτο από το ξενοδοχειο. Εμεις ειχαμε παει Punta Cana Αγ. Δομίνικο και Ν. Υορκη στην κουμπάρα μας. Η Ν. Υορκη ηταν σουπερ στον Αγ. Δομινικο δεν ξετρελαθηκα. εγώ θελω βαβουρα και πολυκοσμια. η πολλη ησυχια με βαραει κατακουτελα....

είχαμε πάει μαλδίβες! πρωί πρωί στο σπα για 2-3 ώρες και μετά ξάπλα στην παραλία...είχαμε βρει και άλλα 2-3 ζευγάρια και περάσαμε τέλεια! α και ένα βράδυ διανυκτερεύσαμε dubai μαζί με τα άλλα ζευγάρια και βγήκαμε, φάγαμε, σούπερ!

ενταξει Μαρακι αυτο κανω και θα συνεχισω. χθες ομως κλαψουριζε γιατι μαλλον δεν εβρισκε ικανη ποσοστητα να το ικανοποιει και το λυπηθηκα. δυσκοιλιότητα γιατι να του κανω; απο το ξενο;;;:confused:

Ναι αγαπούλα, κάποια γάλατα κάνουν δυσκοιλιότητα...

Διαφημίσεις

Μαράκι 4 μποφόρ λέει για τα Σπάτα το απόγευμα ο καιρός...δεν είναι πολλά! θα έχετε ένα ήρεμο ταξίδι!

Αχ μακάρι! Γιατί τώρα έχει τουλάχιστον 8! 4 μποφόρ είναι κάλμα αγάπη μου!

Καλημερα!!!!! Μαρακι μου γλυκο εδω ειμαι...Αχ τρεχω αυτες τις μερες, εκανα γενικο χθες ενοψει Χριστουγεννων και πηγαμε με τον αντρουλη μου το απογευμα να βρουμε χαλι για το δωματιο της μικρης. Πηρα τελικα απο το ιντερνετ ενα forever friends τελειο, ακρυλικο χειροποιητο γιατι μου ειπαν οτι το μαλλινο μπορει να προκαλεσει αλλεργια. Απο βδομαδα το περιμενω. Θα βγαλουμε και τη μικρη σιγα σιγα απο το δωματιο γιατι ειναι βορινο και εχει πολυ υγρασια και μαλλον απο εκει ειναι το μπουκωμα. Θα την παμε στο δικο της που ειναι πολυ ζεστο. Χθες πηγαμε να μετακινησουμε την κουνια και δε χωραει να περασει απο την πορτα!!!!!!!!!!!!! Ελεος, ειναι τεραστια, οποτε πρεπει να λυθει και συναρμολογηθει ξανα. Και καταληγω: Μαρακι μου Καλα να περασετε στην υπεροχη Κερκυρα, καλα Χριστουγεννα να εχετε με την πανεμορφη οικογενεια σου και να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!!!!!!!!!!!! Φιλακια, καλο ταξιδι!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καταρχήν το θέμα σου είναι ψυχολογικό...

Πρέπει να ηρεμήσεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου γιατί όλα ξεκινάνε απο τις ανασφάλειές σου. Είσαι μια πολύ καλή μανούλα που κάνει το καλύτερο για το παιδί της. Και ξένο να του δώσεις, πάλι το καλύτερο θα κάνεις αφού αυτό πιστεύεις. Εμεέις απλά επιμένουμε για το θηλασμό γιατί ξέρουμε τη δυσκολία του να θηλάζεις και αφού έχεις φτάσει ως εδώ είναι κρίμα να τον υπονομεύσεις δίνοντας ξένο επειδή σου δημιούργησε ανασφάλειες ο παιδίατρος...

και να προσθέσω ότι τις περισσότερες φορές είσαι και καλύτερη μανούλα Μαριώ (τουλάχιστον από μένα) γιατί είσαι πολύ πιο προσεκτική με τις αντιδράσεις του παιδιού σου και αντιδράς πάραυτα!

Και η Σοφία παραπάνω τα λέει σούπερ! Θες να του δώσεις μπιμπερό; μαζί σου αν αυτή είναι η επιλογή σου...αλλά όχι επειδή ο παιδίατρος δεν θέλει να σε χάσει από πελάτισσα!!!!

ΡΩΜΗ!!!αχχχ θα μου λείψουν τα ταξίδια εξωτερικό... θα τα ξαναρχίσουμε οταν παει 4-5!!

ναι καλα... τοτε θα εχεις και το δευτερο, που να κουνηθεις!:tongue:

ε τέτοιον αέρα έχει εδώ τώρα!

τέλεια είναι και κει ε; άντε να δω πότε θα ξαναπάμε τέτοιο ταξιδάκι :confused:

και μια φιλη που ειχε παει Μαλδιβες οπως εσεις περασαν τελεια. εμενα στον Αγ. Δομινικο δεν μου πολυαρεσε. ασε που ημουν και εγκυος τοτε(στο ταξιδι ειχα κανει το τεστ-παλλινδρομη) και δεν μπορουσα να κανω και πολλα πολλα υποτιθεται. για τις Μαλδιβες δεν ξερω αλλα Ντουμπαι εχω λυσσαξει να παω αλλά ποτε :-(;

για την δυσκοιλιοτητα με προβληματισες... σημερα τα κακουλακια του ηταν πιο πηχτα από οτι συνηθως....

Α, εδώ που μένω έχει αεράκι , τώρα στο αεροδρόμιο δεν ξέρει… :rolleyes:

Σοφούλα περαστικά (σας έφαγαν οι απιστίες μοιχαλίδες …) :tongue:

Επειδή φοβάμαι και εγώ τα αεροπλάνα Honeymoon δεν πήγαμε Ιταλία για αυτό το λόγο , έτσι πήγαμε Σαντορίνη. Μόνο Κέρκυρα πήγα by air και όταν μετά πήγαμε κανόνι και είδα το αεροδρόμιο έπαθα το σοκ μου :roll:, μόλις πατήσει έδαφος το αεροπλάνο πλακώνεται στα φρένα .

Δεν θέλω να σε φρικάρω αλλά έχει φύγει και αεροπλάνο προς τη θάλασσα αλλά και προς τα σπίτια :eek:

Γιατί νομίζεις υπάρχει φανάρι που σταματάν τα αυτοκίνητα όταν απογειώνεται ή προσγειώνεται αεροπλάνο; :rolleyes:

Παρόλαυτα λατρεύω το αεροπλάνο!!! Γρήγορα, άμεσα, δε ζαλίζομαι! Δεύτερο έχω το τρένο (σε άλλες σοβαρές χώρες όχι εδώ!). Μη με βάλεις σε αυτοκίνητο ή πούλμαν...φτάνω πεθαμένη :(

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!! Μαρακι μου γλυκο εδω ειμαι...Αχ τρεχω αυτες τις μερες, εκανα γενικο χθες ενοψει Χριστουγεννων και πηγαμε με τον αντρουλη μου το απογευμα να βρουμε χαλι για το δωματιο της μικρης. Πηρα τελικα απο το ιντερνετ ενα forever friends τελειο, ακρυλικο χειροποιητο γιατι μου ειπαν οτι το μαλλινο μπορει να προκαλεσει αλλεργια. Απο βδομαδα το περιμενω. Θα βγαλουμε και τη μικρη σιγα σιγα απο το δωματιο γιατι ειναι βορινο και εχει πολυ υγρασια και μαλλον απο εκει ειναι το μπουκωμα. Θα την παμε στο δικο της που ειναι πολυ ζεστο. Χθες πηγαμε να μετακινησουμε την κουνια και δε χωραει να περασει απο την πορτα!!!!!!!!!!!!! Ελεος, ειναι τεραστια, οποτε πρεπει να λυθει και συναρμολογηθει ξανα. Και καταληγω: Μαρακι μου Καλα να περασετε στην υπεροχη Κερκυρα, καλα Χριστουγεννα να εχετε με την πανεμορφη οικογενεια σου και να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!!!!!!!!!!!! Φιλακια, καλο ταξιδι!!!!!!!!!!!!

Έλα βρε κοριτσάκι μου να πω μια κουβέντα με ένα νορμάλ άτομο! Τούτες όλο για τα βυζιά τους λένε :tongue:

Άντε καλά χριστούγεννα να έχετε στο καθαρό και όμορφο σπιτάκι σας!

Εγώ έφτιαξα μοκέτα μπεζ που μπορώ να τη σηκώσω να τινάξω και να καθαρίσω από κάτω...

Θα τα λέμε σίγουρα από το νησί! Θα σας στείλω και φώτο!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Εμεις εδω καλα ειμαστε αν εξαιρεσεις τους εμετους του μικρου.Πρεπει να κοψω την σοκολατα τελειωσε...

Μακμαρακι νομιζα οτι εγω ημουν ετοιμη να κλειστω στο τρελοκομειο απο το αγχος αλλα με ξεπερασες....

Λογικα να κατσεις να το σκεφτεις το αγχος δεν βοηθαει πουθενα.Εμενα ευτυχως με επιασε ηπαιδιατρος και μου μιλησε και εχω ηρεμισει πολυ.

Για το ξενο γαλα δεν εχω να σου πω τιποτα αν νιωθεις ασφαλεια δωστου στο κατω κατω εσυ μονο μπορεις να καταλαβεις τι συμβαινει με το δικο σου.

Σοφακι περαστικα κοπελα μου.Η μικρη πως ειναι δεν κολησε ετσι?

Α και οσες πατε στο γιατρο καλα αποτελεσματα και να μην πονεσουν καθολου τα μικρα απο το εμβολιο....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

και να προσθέσω ότι τις περισσότερες φορές είσαι και καλύτερη μανούλα Μαριώ (τουλάχιστον από μένα) γιατί είσαι πολύ πιο προσεκτική με τις αντιδράσεις του παιδιού σου και αντιδράς πάραυτα!

Και η Σοφία παραπάνω τα λέει σούπερ! Θες να του δώσεις μπιμπερό; μαζί σου αν αυτή είναι η επιλογή σου...αλλά όχι επειδή ο παιδίατρος δεν θέλει να σε χάσει από πελάτισσα!!!!

σιγα μην ειμαι καλυτερη... ψειρα ειμαι λόγω ζωδιου (παρθενος)!

για την δυσκοιλιοτητα με προβληματισες... σημερα τα κακουλακια του ηταν πιο πηχτα από οτι συνηθως....

δυσκοιλιοτητα ειναι αν τα κανει σαν της κατσικουλας...πιο πηχτα ειναι λογω του γαλακτος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...