Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαμός με την γουρουνογριπη γινεται και ο αντρας μου θελει να παει στα μπουζουκια σημερα μην χ@σω.... κορίτσια αν κολλησει θα μου βγάλω διαζυγιο μα τον θεο...

αχ κοριτσακι αμου μην μου τα χωνετε ολες μαζι. ειπαμε γουσταρω μπινελικι αλλα πόσο μπορω να το αντεξω μαζεμενο;:tongue:

ποιο κοριτσακι με ρωτησε για το ξενο γαλα; του εδινε μόνο η μαμα μου το πρωι διοτι πλεον δεν μπορω να αντλησω ποσότητα (και για να μην φωναξετε αυτη ηταν η αιτια που αγορασα ξενο και οχι η αιτια που προκαλεσε τυχον μειωση ;)) αλλά του εδωσα και εχθες το το βραδυ γιατι φοβηθηκα που δεν πηρε βαρος αλλα και που καταχεσε τον κοσμο. Είπα να τον μπουκωσω φαι και ότι γινει... τωρα θα δουμε...

Ελευθερακι τι παιζει και εχεις εφιαλτες; σου ειχαν πει και εσενα κατι για το βαρος του παιδιού;

ναι κάντου τώρα δυσκοιλιότητα να ησυχάσεις! Απορώ πως σου δώσανε πτυχίο! Και καλά το πτυχίο...έχεις και άδεια να το εξασκείς κιόλα! :tongue:

Βάζε το μωρό στο στήθος όλες τις ώρες που είσαι σπίτι! ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Το πολύ πολύ να αρνηθεί να φάει...μόνο έτσι διασφαλίζεις την παραγωγή σου...trust me!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σου βαζω φωτος από το honeymoon να δεις αερα !

αχ κοριτσια εσεις που ειχατε παει γαμηλιο ταξιδι; σας βαζω και φωτο από το ξενοδοχειο. Εμεις ειχαμε παει Punta Cana Αγ. Δομίνικο και Ν. Υορκη στην κουμπάρα μας. Η Ν. Υορκη ηταν σουπερ στον Αγ. Δομινικο δεν ξετρελαθηκα. εγώ θελω βαβουρα και πολυκοσμια. η πολλη ησυχια με βαραει κατακουτελα....

ναι κάντου τώρα δυσκοιλιότητα να ησυχάσεις! Απορώ πως σου δώσανε πτυχίο! Και καλά το πτυχίο...έχεις και άδεια να το εξασκείς κιόλα! :tongue:

Βάζε το μωρό στο στήθος όλες τις ώρες που είσαι σπίτι! ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Το πολύ πολύ να αρνηθεί να φάει...μόνο έτσι διασφαλίζεις την παραγωγή σου...trust me!

ενταξει Μαρακι αυτο κανω και θα συνεχισω. χθες ομως κλαψουριζε γιατι μαλλον δεν εβρισκε ικανη ποσοστητα να το ικανοποιει και το λυπηθηκα. δυσκοιλιότητα γιατι να του κανω; απο το ξενο;;;:confused:

Μαράκι 4 μποφόρ λέει για τα Σπάτα το απόγευμα ο καιρός...δεν είναι πολλά! θα έχετε ένα ήρεμο ταξίδι!

Μακμαράκι εμείς δεν έχουμε πάει γαμήλιο ταξίδι γιατί δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα με θρησκευτικό! του χρόνου το Σεπτέμβρη θα τον κάνουμε μαζί με τη βάφτιση! οπότε ούτε κ τότε μας βλεπω να πηγαίνουμε! άσε που φοβόμαστε και οι δυο να μπούμε σε αεροπλάνο!

δε θέλω να φανώ σαν αυτές που κοροιδεύουμε στο τόπικ του θηλασμού αλλά η λύση είναι μόνο μια και στην είπε και η Μαρία:

θήλαζε θήλαζε θήλαζε...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι 4 μποφόρ λέει για τα Σπάτα το απόγευμα ο καιρός...δεν είναι πολλά! θα έχετε ένα ήρεμο ταξίδι!

Μακμαράκι εμείς δεν έχουμε πάει γαμήλιο ταξίδι γιατί δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα με θρησκευτικό! του χρόνου το Σεπτέμβρη θα τον κάνουμε μαζί με τη βάφτιση! οπότε ούτε κ τότε μας βλεπω να πηγαίνουμε! άσε που φοβόμαστε και οι δυο να μπούμε σε αεροπλάνο!

δε θέλω να φανώ σαν αυτές που κοροιδεύουμε στο τόπικ του θηλασμού αλλά η λύση είναι μόνο μια και στην είπε και η Μαρία:

θήλαζε θήλαζε θήλαζε...

εχετε δικιο, το λεω απλα μερικες φορες ειμαι και εγω τοσο κουρασμενη σωματικα και ψυχολογικα που δεν το μπορω συνεχεια. υπόσχομαι όμως ότι θα κανω ότι ειναι καλυτερο για το μωρο μου, αλήθεια....

εχετε δικιο, το λεω απλα μερικες φορες ειμαι και εγω τοσο κουρασμενη σωματικα και ψυχολογικα που δεν το μπορω συνεχεια. υπόσχομαι όμως ότι θα κανω ότι ειναι καλυτερο για το μωρο μου, αλήθεια....

Καταρχήν το θέμα σου είναι ψυχολογικό...

Πρέπει να ηρεμήσεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου γιατί όλα ξεκινάνε απο τις ανασφάλειές σου. Είσαι μια πολύ καλή μανούλα που κάνει το καλύτερο για το παιδί της. Και ξένο να του δώσεις, πάλι το καλύτερο θα κάνεις αφού αυτό πιστεύεις. Εμεέις απλά επιμένουμε για το θηλασμό γιατί ξέρουμε τη δυσκολία του να θηλάζεις και αφού έχεις φτάσει ως εδώ είναι κρίμα να τον υπονομεύσεις δίνοντας ξένο επειδή σου δημιούργησε ανασφάλειες ο παιδίατρος...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Περαστικά βρε Σοφάκι! Με ρέγουλα το tamiflu, κάπου διάβαζα για τις παρενέργειές του...όσο αντέχεις παίρνε depon

σ ευχαριστω μαρακι!!απ οτι διαβασα στο χαρτακι δεν ελεγε για πολλες παρενεργειες-κυριως εμετους κ διαρροιες εγραφε κ κατι για τα νεφρα σε οσους εχουν προβλημα.παντως με βοηθησε αρκετα αλλες 3 μερες θα το παρω.

σοφακι αμαν κ αυτος ο γκομενος δε φτανει που μας ειχε κ τις δυο δε μας προσεχε κιολας:lol::lol::lol:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Α, εδώ που μένω έχει αεράκι , τώρα στο αεροδρόμιο δεν ξέρει… :rolleyes:

Σοφούλα περαστικά (σας έφαγαν οι απιστίες μοιχαλίδες …) :tongue:

Επειδή φοβάμαι και εγώ τα αεροπλάνα Honeymoon δεν πήγαμε Ιταλία για αυτό το λόγο , έτσι πήγαμε Σαντορίνη. Μόνο Κέρκυρα πήγα by air και όταν μετά πήγαμε κανόνι και είδα το αεροδρόμιο έπαθα το σοκ μου :roll:, μόλις πατήσει έδαφος το αεροπλάνο πλακώνεται στα φρένα .

XwAPp3.png

Ελευθερακι τι παιζει και εχεις εφιαλτες; σου ειχαν πει και εσενα κατι για το βαρος του παιδιού;

πριν ενα μήνα, στο προηγούμενο εμβόλιο, τον βρήκε -50γρ. δλδ ήταν 4750 απο 4800 που έπρεπε να είναι... με τα δικά της μέτρα και σταθμά βεβαια δλδ μετρήσεις για ξένο και μου πέταξε οτι εντάξει δεν θέλει συμπλήρωμα αλλά εαν δουμε λιγότερα γρ. την επόμενη θα βάλουμε... αγρίεψα και εγω... της είπα αποκλειεται και δεν συνεχίστηκε η κουβέντα!!! διαβάζω και τα δικά σας.... εεε δεν θέλω και πολύ

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω μαρακι!!απ οτι διαβασα στο χαρτακι δεν ελεγε για πολλες παρενεργειες-κυριως εμετους κ διαρροιες εγραφε κ κατι για τα νεφρα σε οσους εχουν προβλημα.παντως με βοηθησε αρκετα αλλες 3 μερες θα το παρω.

σοφακι αμαν κ αυτος ο γκομενος δε φτανει που μας ειχε κ τις δυο δε μας προσεχε κιολας:lol::lol::lol:

Περαστικα!!!!!!

Καταρχήν το θέμα σου είναι ψυχολογικό...

Πρέπει να ηρεμήσεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου γιατί όλα ξεκινάνε απο τις ανασφάλειές σου. Είσαι μια πολύ καλή μανούλα που κάνει το καλύτερο για το παιδί της. Και ξένο να του δώσεις, πάλι το καλύτερο θα κάνεις αφού αυτό πιστεύεις. Εμεέις απλά επιμένουμε για το θηλασμό γιατί ξέρουμε τη δυσκολία του να θηλάζεις και αφού έχεις φτάσει ως εδώ είναι κρίμα να τον υπονομεύσεις δίνοντας ξένο επειδή σου δημιούργησε ανασφάλειες ο παιδίατρος...

Συμφωνώ με τη Σοφία... Πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου!!!... τόσες τα καταφέρνουν γιατί οχι εσυ???

πριν ενα μήνα, στο προηγούμενο εμβόλιο, τον βρήκε -50γρ. δλδ ήταν 4750 απο 4800 που έπρεπε να είναι... με τα δικά της μέτρα και σταθμά βεβαια δλδ μετρήσεις για ξένο και μου πέταξε οτι εντάξει δεν θέλει συμπλήρωμα αλλά εαν δουμε λιγότερα γρ. την επόμενη θα βάλουμε... αγρίεψα και εγω... της είπα αποκλειεται και δεν συνεχίστηκε η κουβέντα!!! διαβάζω και τα δικά σας.... εεε δεν θέλω και πολύ

Ελευθερία πότε γέννησες?

καλά είναι τρελή? παιζει με τα γρμ??? σας έλειπαν 50γρμ δηλαδή και ανέφερε για ξένο???

έχε έτοιμο το βυζί στο ραντεβού!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΣΚ ερχεται να το περάσετε ξάπλα στο κρεβάτι το διπλό και κολλημένο το στόμα του στο στήθος... να πάρεις σνακ και υγρα να πίνεις και να χαλαρώσετε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...