Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα, ξυπνήσαμε πριν μια ώρα οικογενειακώς και μπήκα μόνο και μόνο να σας πω το όνειρο που είδα χτες... η παιδίατρος κυνηγούσε εμένα και τον Αγγελο με ένα τεράστιο μπιμπερό....εεε?? πως σας φαίνεται ? φανταστείτε με τι αγωνία και αγχος κοιμήθηκα... Τώρα πέρασα στη φάση που έχω μουλαρώσει και δεν με νοιάζει ότι και να πει... πάντα υπάρχουν λύσεις για όλα και παιδίατροι άφθονοι!!!

Μαρία Β. αχχχ κοριτσάκι σ' ευχαριστώ για την ευχή σου... και τι να σου πω δεν ξέρω πια... η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά... για την περίοπτωσή σου δεν υπάρχει φαρμακο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, πρόσπαθησε πολύ γιατί θα ηρεμήσει και το παιδάκι σου.

Μαρία αφού ο Γιώργης σου ζει αυτό είναι καλό σημάδι θα πετάξετε και μια χαρά.

Σοφάκι συμπάσχουμε σήμερα ... καλά αποτελέσματα εύχομαι!!!

Τέλος, σας στέλνω ΟΛΗ τη θετική μου ενέργεια για μια υπέροχη μέρα!!!

Καλημέρα Ελευθερίτσα!!!!

έπρεπε στο όνειρο σου να βγάλεις ένα τεράστιο βυζί και να κυνηγάς την παιδίατρο με αυτό!!!

αχ συμπάσχουμε....και εμείς έχουμε και 2 εμβόλια σήμερα!!!!

και εσείς καλά αποτελέσματα!!!

η θετική σου ενέργεια πάντως είναι ευπρόσδεκτη έως και απαραίτητη!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ελευθερίτσα!!!!

έπρεπε στο όνειρο σου να βγάλεις ένα τεράστιο βυζί και να κυνηγάς την παιδίατρο με αυτό!!!

αχ συμπάσχουμε....και εμείς έχουμε και 2 εμβόλια σήμερα!!!!

και εσείς καλά αποτελέσματα!!!

η θετική σου ενέργεια πάντως είναι ευπρόσδεκτη έως και απαραίτητη!!!

Σοφάκι μου με το τεράστο βυζί θα την κοπανήσω στην πραγματικότητα... εαν πει βλακεία!!!:P:p:p

τι ώρα έχετε ραντεβου? εμεις 13:00!

Σοφάκι μου με το τεράστο βυζί θα την κοπανήσω στην πραγματικότητα... εαν πει βλακεία!!!:P:p:p

τι ώρα έχετε ραντεβου? εμεις 13:00!

αχ εμείς αργούμε...το απόγευμα στις 6 και τέταρτο έχουμε!

ελπίζω να μη μου κάνει καμία αναφορά σε ξένο και συμπλήρωμα,κλπ...γιατί τη συμπαθώ πολύ...και αν πει τίποτα τέτοιο θα σταματήσω να τη συμπαθώ!!!

να σου πω....επειδή εγώ τεράστιο βυζί δε διαθέτω (άτιμη φύση!), αν μου πει καμιά βλακεία θα κάνεις ένα γρήγορο ταξιδάκι στην Καλαμάτα να καθαρίσεις εσύ για μένα????????:P:p:p

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα και από εμενα! προσπαθω να μαζεψω τα ουρα του γιου μου για να τα παω στο μικροβιολογικο. αχχχχ ευχηθειτε μου καλα αποτελεσματα κοριτσια μου γιατι αν εχει κατι το μωρο δεν ξερω πως θα με μαζεψετε. πάλι δεν κοιμηθηκα αποψε και αυτη τη φορα δεν φταει μονο το παιδακι μου αλλα και το αγχος μου.

Σε εσένα στέλνω 5η δόση θετικής ενέργειας!!!όλα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

αχ εμείς αργούμε...το απόγευμα στις 6 και τέταρτο έχουμε!

ελπίζω να μη μου κάνει καμία αναφορά σε ξένο και συμπλήρωμα,κλπ...γιατί τη συμπαθώ πολύ...και αν πει τίποτα τέτοιο θα σταματήσω να τη συμπαθώ!!!

να σου πω....επειδή εγώ τεράστιο βυζί δε διαθέτω (άτιμη φύση!), αν μου πει καμιά βλακεία θα κάνεις ένα γρήγορο ταξιδάκι στην Καλαμάτα να καθαρίσεις εσύ για μένα????????:P:p:p

ακριβώς το ίδιο συναίσθημα έχω ... εγώ πήγα σε διάφορους παιδίατρους κατα τον 9ο της εγκυμιοσύνης και τους έκανα κανονικό interview... είχα μπροστα μου λίστα με ερωτήσεις και σημείωνα και τις απαντήσεις... και μετά αποφασίσαμε!Μου αρεσει πολυ και ειναι πολυ καλή με τα παιδιά αλλά αν αρχίσει λέξη που αρχίζει απο συμπ..... τότε θα βγει η λέαινα απο μέσα μου... Καλέ και το ρωτάς?... δίπλα είναι η Καλαμάτα... αν και μονο φωτο να στο βγάλω να του το δείξεις θα φοβηθεί...:P:p:p

Εμεις χθες καναμε το δευτερο μας εμβολιακι,κλαψαμε παρα πολυ,ενω την πρωτη φορα καθολου,,,τετοιο κλαμα ουτε στους κολικους!!Μολις την πηρα αγκαλια ομως κ της φιλησα το κεφαλακι ηρεμισε κατευθειαν!!

Ανεβασαμε λιγο πυρετο χθες,37,5.. αλλα το καλο ητανε πως κοιμοτανε ολη μερα!!

Ρε κοριτσακια ρωτηστε σημερα την παιδιατρο σας τι ειναι αυτο το πραμα που χτυπιουνται περα δωθε ενω κοιμουνται??Αν θυμαμαι καλα μου ειπε πως ειναι η κοιλιτσα τους η το εντερακι τους,αλλα ας παρουμε κ μια δευτερη γνωμη!!!

Μακμαρακι καλα αποτελεσματα κοπελα μου,ολα θα ειναι καλα!!Ξενο ποσες φορες την ημερα του δινεις?Προσεχε μην σου κοπει τελειως το γαλατακι...εγω της δινω μια φορα το βραδυ στις 11 κ κοιμαται,,τωρα αν ξυπνησει μεσα στην νυχτα την βαζω στο στηθος!!

Βουλιτσα καλημερα κοπελα μου,χαθηκαμε,,τι κανει το αρειανακι μας??

Καλημερα Ελευθερια,,,καλημερα Σοφακι!!!Καλημερα Κατερινακι :) :) Φιλακια στα μικρα σας.,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ξυπνησε,,παω να την ταισω

Μαρακι,μην στεναχωριεσαι,δεν νομιζω να εχει καθυστερηση,,οσο για τον αερα,μια χαρα θα πεταξετε,λιγο η απογειωση-προσγειωση θα δυσκολεψει!

Εμενα παλι πολυ μου αρεσε να εχει καθυστερηση,,αλλα φυσικα τωρα με το παιδι αλλαζουν τα πραγματα..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ακριβώς το ίδιο συναίσθημα έχω ... εγώ πήγα σε διάφορους παιδίατρους κατα τον 9ο της εγκυμιοσύνης και τους έκανα κανονικό interview... είχα μπροστα μου λίστα με ερωτήσεις και σημείωνα και τις απαντήσεις... και μετά αποφασίσαμε!Μου αρεσει πολυ και ειναι πολυ καλή με τα παιδιά αλλά αν αρχίσει λέξη που αρχίζει απο συμπ..... τότε θα βγει η λέαινα απο μέσα μου... Καλέ και το ρωτάς?... δίπλα είναι η Καλαμάτα... αν και μονο φωτο να στο βγάλω να του το δείξεις θα φοβηθεί...:P:p:p

Κι εγώ κανονικά είχα βρει άλλο παιδίατρο απ'οταν ήμουν έγκυος αλλά εκείνος με "κρέμασε" γιατί είχε να πάει σε ένα πανηγύρι τη μέρα που γέννησα και τον έβαλα σε black list....ευτυχώς βέβαια που τελικά δεν ήρθε γιατί αυτή που έχω τη θεωρώ πολύ καλή! είναι πολύ χύμα γυναίκα και κάνει πλάκα και φέρεται γενικά πολύ ωραία!

Αν αρχίσει να μου τα λέει στραβά, θα περιμένω φωτό για να την κατατροπώσω!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσια!!

ηρθε ο γιατρος χθες στο σπιτι κ μου εκανε το τεστ για τη νεα γριππη κ τελικα οντως αυτην εχω!μου εγραψε tamiflu και ηδη σημερα ειμαι καλυτερα-5μερες κρατανε τα συμπτωματα ειπε.κολλησα κ τον αντωνη χθες καλα ηταν σημερα ανεβασε κ αυτος πυρετο.το μωρο ακομα στη μανα μου ο παιδιατρος ειπε να μη το φερουμε σπιτι.

μαρακι καλο ταξιδι να εχετε κ καλα να περασετε!

μακμαρακι μου στα ειπαν μια χαρα τα κοριτσια εγω δε χρειαζεται να προσθεσω κατι.

σοφακι εσενα ποσες μερες κρατησε η γουρουνογριππη?τι πυρετο εκανες?εμενα εφτασε 39,5 χθες.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

ηρθε ο γιατρος χθες στο σπιτι κ μου εκανε το τεστ για τη νεα γριππη κ τελικα οντως αυτην εχω!μου εγραψε tamiflu και ηδη σημερα ειμαι καλυτερα-5μερες κρατανε τα συμπτωματα ειπε.κολλησα κ τον αντωνη χθες καλα ηταν σημερα ανεβασε κ αυτος πυρετο.το μωρο ακομα στη μανα μου ο παιδιατρος ειπε να μη το φερουμε σπιτι.

μακμαρακι μου στα ειπαν μια χαρα τα κοριτσια εγω δε χρειαζεται να προσθεσω κατι.

σοφακι εσενα ποσες μερες κρατησε η γουρουνογριππη?τι πυρετο εκανες?εμενα εφτασε 39,5 χθες.

Περαστικούλια Σοφάκι!!!

είδες όμως για να θέλεις να μου πάρεις τον γκόμενο???πήρες κ τη γρίπη μαζί!!!:P:p:p:p

1 εβδομάδα μου κράτησε περίπου εμένα αλλά εγω μόνο ντεπόν μπορούσα να πιω...πυρετό έφτασα 38 αλλά γιαμένα το 38 ισοδυναμεί στο δικό σας 39 λόγω οργανισμού...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια ! Μαράκι μια χαρά θα είναι η πτήση σας , το αεράκι είναι απαλό και ήδη έβγαλε ήλιο ώσπου να πετάξετε μια χαρά θα είναι όλα (μη ξεχάσεις να αποθανατίσεις τη πρώτη του πτήση) Καλά να περάσετε κ καλά Χριστούγεννα κοριτσάκι που για όλες μας θα είναι αγκαλιά με τα μωράκια μας !

Αχ και εμένα τηλεορασακιας είναι , του τη κλείνω γιατί γυρίζει και κοιτάει. Η παιδίατρος μου είπε πως γενικά καλό είναι να μην βλέπει από τώρα , αλλά αν είναι να δει τουλάχιστον να την έχει απέναντι του στην ευθεία ώστε να μην γυρίζει τα μάτια –βλέμμα του δεξιά – αριστερά .

ΑΠΑΛΟ ΑΕΡΑΚΙ; Που καλέ έχει απαλό αεράκι; Εδώ Παιανία (και να σημειώσω ότι βλέπω το αεροδρόμιο από τη βεράντα μου) κοντεύει να ξεριζώσει το σπίτι :rolleyes:

χαμός με την γουρουνογριπη γινεται και ο αντρας μου θελει να παει στα μπουζουκια σημερα μην χ@σω.... κορίτσια αν κολλησει θα μου βγάλω διαζυγιο μα τον θεο...

αχ κοριτσακι αμου μην μου τα χωνετε ολες μαζι. ειπαμε γουσταρω μπινελικι αλλα πόσο μπορω να το αντεξω μαζεμενο;:tongue:

ποιο κοριτσακι με ρωτησε για το ξενο γαλα; του εδινε μόνο η μαμα μου το πρωι διοτι πλεον δεν μπορω να αντλησω ποσότητα (και για να μην φωναξετε αυτη ηταν η αιτια που αγορασα ξενο και οχι η αιτια που προκαλεσε τυχον μειωση ;)) αλλά του εδωσα και εχθες το το βραδυ γιατι φοβηθηκα που δεν πηρε βαρος αλλα και που καταχεσε τον κοσμο. Είπα να τον μπουκωσω φαι και ότι γινει... τωρα θα δουμε...

Ελευθερακι τι παιζει και εχεις εφιαλτες; σου ειχαν πει και εσενα κατι για το βαρος του παιδιού;

καλημερα κοριτσια!!

Περαστικά βρε Σοφάκι! Με ρέγουλα το tamiflu, κάπου διάβαζα για τις παρενέργειές του...όσο αντέχεις παίρνε depon

ΑΠΑΛΟ ΑΕΡΑΚΙ; Που καλέ έχει απαλό αεράκι; Εδώ Παιανία (και να σημειώσω ότι βλέπω το αεροδρόμιο από τη βεράντα μου) κοντεύει να ξεριζώσει το σπίτι :rolleyes:

ετσι ειναι τα εξωτικα μερη αγαπη μου, τα πιανουν οι τυφωνες :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...