Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Μαρια καλο ταξιδι να χετε,καλες γιορτες!!Ευχομαι να περασετε τελεια,,χαρα σε σας που φευγετε,εμεις εδω δυστυχως!!

Μακμαρακι που να δεις την δικια μου οταν εχει να τα κανει 4-5 μερες,αναγκαστικα κανουμε μπανιο οτι ωρα να ναι!!!

Αδιαθετησα και εγω εδω κ λιγες μερες,προς το παρον δεν ειδα καμια αντιδραση της μικρης,κανονικα τρωει,αν και με ενοιμερωσε η παιδιατρος πως ισως μου μειωθει(κοπει),αλλα εγω καταλαβαινω πως εχω αρκετο γαλα,οπως και πριν!!

Καλημερα Λία! Ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά μόλις είδα τι αέρα έχει έξω και με πήραν τα κλάματα :( Λογικά δεν θα έχει απαγορευτικό για τα αεροπλάνα αλλά κρίμα πρώτο του ταξίδι να γΕ^#$^ το στομαχάκι του από τις αναταράξεις :( κλαψ κλαψ

Καλημέρα και από εμενα! προσπαθω να μαζεψω τα ουρα του γιου μου για να τα παω στο μικροβιολογικο. αχχχχ ευχηθειτε μου καλα αποτελεσματα κοριτσια μου γιατι αν εχει κατι το μωρο δεν ξερω πως θα με μαζεψετε. πάλι δεν κοιμηθηκα αποψε και αυτη τη φορα δεν φταει μονο το παιδακι μου αλλα και το αγχος μου. για να δουμε... πάντως απο εχθες το μπουκωνω γαλα σε καθε ευκαιρια.και δικο μου και ξενο... να δω θα παρει επανω του;

Ελευθερια μου καλη επιτυχια με την γιατρο σημερα. όλα καλα να στα πει ευχομαι γιατι αλλιως θα αισθανθεις τοσο χαλια που άλλο να στο λεω και άλλο να το βιωνεις. τώρα κατάλαβα και εγω τις μανουλες που ειχαν πριν απο εμενα το ιδιο θεμα:-(

Μαρακι τυχερος ο Γιώργης που ζει; αλήθεια ζει; τι ωρα πετατε; καλο ταξίδι και να περασετε πολυ πολυ ομορφα. ευχαριστω και παλι για ολα...

Μαρούλι μου όλα καλά θα είναι! Σταμάτα να μπουκώνεις ξένο το παιδί όμως!

Ναι ζει...από σπόντα...πονάνε πολύ τα χέρια μου και δεν είχα δύναμη να τον καρυδώσω :mad: Πετάμε έξι και δέκα...ελπίζω δηλ.

Μη με ευχαριστείς, θα συνεχίσω να σε μπινελικώνω και από τσου Κορφούς :cool:

Το παιδί μου ξύπνησε στις 4:30 και χέστηκε εκείνη την ώρα! Ούτε θυμάμαι πως τον καθάρισα...έφαγε και όταν ρεύτηκε έβγαλε πάλι γουλίτσα :( γιατί ρε γαμώτο παρουσιάζει πάλι έξαρση στις αναγωγές; :( τι έφαγα πάλι η γαϊδούρα; :(

Καλημέρα κορίτσια μου.Τι μου κάνετε; Μαράκι τι καλά που σε πέτυχα μέσα.Χθες λείπαμε όλη τη μέρα στη μαμά μου και δεν μπήκα. Θέλω να σου ευχηθώ καλό ταξίδι κοριτσάκι να έχετε, καλά να περάσετε, καλά Χριστούγεννα και με το καλό να έρθετε και να μας πείτε τα της Κέρκυρας. Φιλάκια πολλά στον Νικόλα!

Θα πάω σε λίγο να διαβάσω τα νέα της χθεσινής μέρας, μου έχετε λείψει όλες τόοοοοσο πολύ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Μακμαράκι μην αγχώνεσαι!!!!!!!!!

θα δεις που όλα θα είναι τέλεια!!!

άσε το ξένο γάλα στην άκρη....όσο πιο πολύ ξένο του δίνεις, τόσο περισσότερο δικό σου του στερείς...

Δε θέλει μόνο το γάλα αλλά και την αγκαλίτσα το μωρό για να αναπτυχθεί...οπότε παρτο αγκαλίτσα και έχε το συνέχεια στο στήθος.

δεν έχει τίποτα...όπως βλέπεις όλες σχεδόν το ίδιο περνάμε!

κι εγώ έχω το απόγευμα παιδίατρο και τρέμω την ώρα που θα τη ζυγίσει...αλλά ψυχραιμία! δε γίνεται κάθε μήνα τα μωρά να παίρνουν το ίδιο βάρος γιατί θα γίνουν ελεφαντάκια!!!

Μαράκι ελπίζω να πέσει ο αέρας την ώρα που θα πετάτε και να απολαύσει την πτήση ο Νικόλας!!!

έτοιμα τα πραγματάκια σας????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μακ Μαράκι μου μην ανησυχείς για την εξέταση.Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις!Ο μπεμπούλης σου είναι μια χαρά!Εσύ χρειάζεσαι γιατρό μου φαίνεται.χαχαχα(δε νομίζω να παρεξηγήσε έτσι;)

Ελευθερία και Σοφία άντε κι εσείς με το καλό στον παιδίατρο. Έχετε και εμβόλια ε;

Λιάκι κι εσύ περίοδο;εγώ ακόμα δεν έχω δει τίποτα μα τίποτα σας λέω. Αλλά εδώ και δυο μέρες κι ο δικός μου πρίγκηπας χτυπιέται στο δεξί στήθος.Φοβήθηκα κι εγώ ότι μου μειώθηκε το γάλα αλλά το πατάω και πετάγεται τόσο που τον κάνει μούσκεμα.Τι να πω;όλα μαζί την πάθανε την κρίση και κοπανιούνται;

Όσο για την τηλεόραση Μαράκι εμένα μου είχε πει μια μαία που είχε έρθει για ενημέρωση πως δεν κάνει μέχρι τα 3 τους να βλέπουν!!!!!πώς θα το πετύχουμε αυτό;γιατί από μελέτες φοβούνται τον κίνδυνο επιληψίας!Λίγο υπερβολικό μου φαίνεται αυτό βέβαια. Επειδή λέει οι εικόνες αλλάζουν τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει ο εγκέφαλός τους να τις επεξεργαστεί. Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ όταν την έχω ανοιχτή να μην βλέπει διαφημίσεις, γιατί εκεί είναι που οι εικόνες αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα

Καλημέρα κορίτσια μου.Τι μου κάνετε; Μαράκι τι καλά που σε πέτυχα μέσα.Χθες λείπαμε όλη τη μέρα στη μαμά μου και δεν μπήκα. Θέλω να σου ευχηθώ καλό ταξίδι κοριτσάκι να έχετε, καλά να περάσετε, καλά Χριστούγεννα και με το καλό να έρθετε και να μας πείτε τα της Κέρκυρας. Φιλάκια πολλά στον Νικόλα!

Θα πάω σε λίγο να διαβάσω τα νέα της χθεσινής μέρας, μου έχετε λείψει όλες τόοοοοσο πολύ.

Γεια σου κοριτσάρα μου! Που γυρνάς εσύ;

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, ψάχνω να βρω ποιοι έχουν απεργία τώρα! Ξέρετε τίποτα; Πήρα τον μπαμπά μου να δω τι καιρό κάνει στο νησί και μου είπε ότι υπάρχει απεργία...

για την τηλεόραση λογικό μου ακούγεται αυτό που λές! εγώ την ανοίγω μετά τις 4, και καμιά φορά όταν τον έχω ξάπλα στον καναπέ, γυρνάει και χαζεύει...χθες μιλούσε στον παπανδρέου στις ειδήσεις...σα να διαφωνούσε μαζί του :lol:

Καλημέρα σε όλες!!!

Μακμαράκι μην αγχώνεσαι!!!!!!!!!

θα δεις που όλα θα είναι τέλεια!!!

άσε το ξένο γάλα στην άκρη....όσο πιο πολύ ξένο του δίνεις, τόσο περισσότερο δικό σου του στερείς...

Δε θέλει μόνο το γάλα αλλά και την αγκαλίτσα το μωρό για να αναπτυχθεί...οπότε παρτο αγκαλίτσα και έχε το συνέχεια στο στήθος.

δεν έχει τίποτα...όπως βλέπεις όλες σχεδόν το ίδιο περνάμε!

κι εγώ έχω το απόγευμα παιδίατρο και τρέμω την ώρα που θα τη ζυγίσει...αλλά ψυχραιμία! δε γίνεται κάθε μήνα τα μωρά να παίρνουν το ίδιο βάρος γιατί θα γίνουν ελεφαντάκια!!!

Μαράκι ελπίζω να πέσει ο αέρας την ώρα που θα πετάτε και να απολαύσει την πτήση ο Νικόλας!!!

έτοιμα τα πραγματάκια σας????????

Έτοιμα όλα...εγώ μόνο να κάνω μπάνιο και να μακιγιαριστώ λίγο, μην μπήξει τα κλάματα η μάνα μου μες το αεροδρόμιο και γίνουμε ρεζίλι! (εκεί μας ξέρουν κιόλας *ψώνιο εμότικον*).

Μην αγχώνεσαι και συ με το ζύγισμα...και οι καμπύλες αν παρατηρήσετε δεν έχουν μόνιμη ανοδική πορεία, μας αρκεί να τις ακολουθούν...ακόμα και αν πέσουν καμπύλη είναι φυσιολογικό!

Μαράκι ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι έχουν σήμερα οπότε δεν μπορούμε να ενημερωθούμε και μέσω τηλεόρασης. Μακάρι πάντως να φτάσετε με το καλο χωρίς καθυστερήσεις και ειδικά για τον Νικόλα, μην ταλαιπωρηθεί ο μπεμπουλίξ.

Διαφημίσεις

Μαράκι ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι έχουν σήμερα οπότε δεν μπορούμε να ενημερωθούμε και μέσω τηλεόρασης. Μακάρι πάντως να φτάσετε με το καλο χωρίς καθυστερήσεις και ειδικά για τον Νικόλα, μην ταλαιπωρηθεί ο μπεμπουλίξ.

Να΄σαι καλά βρε Βουλάκι! Άντε να δούμε...

Καλημέρα, ξυπνήσαμε πριν μια ώρα οικογενειακώς και μπήκα μόνο και μόνο να σας πω το όνειρο που είδα χτες... η παιδίατρος κυνηγούσε εμένα και τον Αγγελο με ένα τεράστιο μπιμπερό....εεε?? πως σας φαίνεται ? φανταστείτε με τι αγωνία και αγχος κοιμήθηκα... Τώρα πέρασα στη φάση που έχω μουλαρώσει και δεν με νοιάζει ότι και να πει... πάντα υπάρχουν λύσεις για όλα και παιδίατροι άφθονοι!!!

Μαρία Β. αχχχ κοριτσάκι σ' ευχαριστώ για την ευχή σου... και τι να σου πω δεν ξέρω πια... η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά... για την περίοπτωσή σου δεν υπάρχει φαρμακο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, πρόσπαθησε πολύ γιατί θα ηρεμήσει και το παιδάκι σου.

Μαρία αφού ο Γιώργης σου ζει αυτό είναι καλό σημάδι θα πετάξετε και μια χαρά.

Σοφάκι συμπάσχουμε σήμερα ... καλά αποτελέσματα εύχομαι!!!

Τέλος, σας στέλνω ΟΛΗ τη θετική μου ενέργεια για μια υπέροχη μέρα!!!

Καλημέρα, ξυπνήσαμε πριν μια ώρα οικογενειακώς και μπήκα μόνο και μόνο να σας πω το όνειρο που είδα χτες... η παιδίατρος κυνηγούσε εμένα και τον Αγγελο με ένα τεράστιο μπιμπερό....εεε?? πως σας φαίνεται ? φανταστείτε με τι αγωνία και αγχος κοιμήθηκα... Τώρα πέρασα στη φάση που έχω μουλαρώσει και δεν με νοιάζει ότι και να πει... πάντα υπάρχουν λύσεις για όλα και παιδίατροι άφθονοι!!!

Καλημερούδια βουρλισμένο μου! Βρε την έρμη την παιδίατρο...

Cool baby cool! ΣΜΑΤΣ!

Γεια σου κοριτσάρα μου! Που γυρνάς εσύ;

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, ψάχνω να βρω ποιοι έχουν απεργία τώρα! Ξέρετε τίποτα; Πήρα τον μπαμπά μου να δω τι καιρό κάνει στο νησί και μου είπε ότι υπάρχει απεργία...

για την τηλεόραση λογικό μου ακούγεται αυτό που λές! εγώ την ανοίγω μετά τις 4, και καμιά φορά όταν τον έχω ξάπλα στον καναπέ, γυρνάει και χαζεύει...χθες μιλούσε στον παπανδρέου στις ειδήσεις...σα να διαφωνούσε μαζί του :lol:

κοιταξα για απεργια και δεν βρήκα τπτ...

Καλημέρα κοριτσάκια ! Μαράκι μια χαρά θα είναι η πτήση σας , το αεράκι είναι απαλό και ήδη έβγαλε ήλιο ώσπου να πετάξετε μια χαρά θα είναι όλα (μη ξεχάσεις να αποθανατίσεις τη πρώτη του πτήση) Καλά να περάσετε κ καλά Χριστούγεννα κοριτσάκι που για όλες μας θα είναι αγκαλιά με τα μωράκια μας !

Αχ και εμένα τηλεορασακιας είναι , του τη κλείνω γιατί γυρίζει και κοιτάει. Η παιδίατρος μου είπε πως γενικά καλό είναι να μην βλέπει από τώρα , αλλά αν είναι να δει τουλάχιστον να την έχει απέναντι του στην ευθεία ώστε να μην γυρίζει τα μάτια –βλέμμα του δεξιά – αριστερά .

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...