Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μακαρι Ευμορφία μου γιατι θα χάσει πολλες τούφες η κυρία.... Έχουμε λυσσάξει στις βόλτες - έχει άδεια ο άντρας μου οπότε καταλαβαίνεις...

Κι εμενα αδεια ειχε 10 μερες και δεν πηγαμε πουθενα:-(

Εκανε χρεη babysitter.Παντως δεθηκε πολυ με τον γιο του:)

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

μπα μπα μπα...γνωστές φυσιογνωμίες...πως από δω μανδάμ;

τι ώρα έχετε παιδίατρο αύριο;

είμαι να σκάσω! δεν φτάνει που όλη μέρα ο μπεμπουλίξ δεν είχε ησυχία, δε φτάνει που δεν ήρθε η γυναίκα για το σπίτι και προσπαθούσα να το συμμάζεψω μοναχή, δε φτάνει που είχα και τις βαλίτσες...προσπαθούσα να κοιμήσω τον μικρό από νωρίς μπας και κάνω καμιά δουλειά (σίδερο πάλι!), κοιμήθηκε εν τέλει στις 11 παρά, βγαίνω από το δωμάτιο και ο Γιώργος φαρδύς πλατύς στον καναπέ με ποτό! Όχι μόνο δεν είχε αρχίσει να φτιάχνει τη βαλίτσα, ούτε το φλυτζάνι του καφέ του δεν είχε πάει στην κουζίνα! σήμερα από όλες τις μέρες! Αφού δεν έφυγε από το μπαλκόνι, πάλι καλά!

13:00 - αν δεις κλήση μου 13:15 την έχω ήδη ξεμαλλιάσει και τον έχω πάρει και τρέχω... χαχαχα

αχχχχ ρε τι τραβάει η μάνα .... δε μου λες να στείλω τον δικό μου να μαζέψει το δικό σου απο την είσοδο της πολυκατοικίας? ή θα τον αφήσεις να κοιμηθεί στο κρεβάτι:?:

α και παρεμπιπτόντως...ο μπεμπουλίξ μόνο 100γρ την τελευταία βδομάδα...όχι για να μην σκάτε...φρενάρουν είπαμε!

Θα παω σε λιγο για υπνο.Θα κατσω λιγο ακομα να τα πουμε.

Εμενα σε 10 μερες 60 γρ.Δηλαδη 6 γρ.την μερα.

Πολυ λιγα:-(

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

13:00 - αν δεις κλήση μου 13:15 την έχω ήδη ξεμαλλιάσει και τον έχω πάρει και τρέχω... χαχαχα

αχχχχ ρε τι τραβάει η μάνα .... δε μου λες να στείλω τον δικό μου να μαζέψει το δικό σου απο την είσοδο της πολυκατοικίας? ή θα τον αφήσεις να κοιμηθεί στο κρεβάτι:?:

αχ την έρμη την παιδίατρο...

προς το παρόν έχει λουφάξει στον καναπέ μετά τα καντήλια και λαγοκοιμάται...προφανώς περιμένει να του πω να πάει μέσα...

αχ την έρμη την παιδίατρο...

προς το παρόν έχει λουφάξει στον καναπέ μετά τα καντήλια και λαγοκοιμάται...προφανώς περιμένει να του πω να πάει μέσα...

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ με κάνεις και γελαω και εαν ξυπνήσει το παιδι μου .... θα σε φαω!!

Διαφημίσεις

πάω να την πέσω γιατί έχω πάλι πρωινό ξύπνημα πριν σηκωθεί ο μπεμπουλίξ να ετοιμαστώ και γω...

Λευτεράκι μου περιμένω νέα.

Καλό ξημέρωμα!

Καλη ξεκούραση - ναι θα τα πούμε αύριο!!! ονειρα γλυκά :)

Καλημερα!!!

Μαρια καλο ταξιδι να χετε,καλες γιορτες!!Ευχομαι να περασετε τελεια,,χαρα σε σας που φευγετε,εμεις εδω δυστυχως!!

Μακμαρακι που να δεις την δικια μου οταν εχει να τα κανει 4-5 μερες,αναγκαστικα κανουμε μπανιο οτι ωρα να ναι!!!

Αδιαθετησα και εγω εδω κ λιγες μερες,προς το παρον δεν ειδα καμια αντιδραση της μικρης,κανονικα τρωει,αν και με ενοιμερωσε η παιδιατρος πως ισως μου μειωθει(κοπει),αλλα εγω καταλαβαινω πως εχω αρκετο γαλα,οπως και πριν!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα και από εμενα! προσπαθω να μαζεψω τα ουρα του γιου μου για να τα παω στο μικροβιολογικο. αχχχχ ευχηθειτε μου καλα αποτελεσματα κοριτσια μου γιατι αν εχει κατι το μωρο δεν ξερω πως θα με μαζεψετε. πάλι δεν κοιμηθηκα αποψε και αυτη τη φορα δεν φταει μονο το παιδακι μου αλλα και το αγχος μου. για να δουμε... πάντως απο εχθες το μπουκωνω γαλα σε καθε ευκαιρια.και δικο μου και ξενο... να δω θα παρει επανω του;

Ελευθερια μου καλη επιτυχια με την γιατρο σημερα. όλα καλα να στα πει ευχομαι γιατι αλλιως θα αισθανθεις τοσο χαλια που άλλο να στο λεω και άλλο να το βιωνεις. τώρα κατάλαβα και εγω τις μανουλες που ειχαν πριν απο εμενα το ιδιο θεμα:-(

Μαρακι τυχερος ο Γιώργης που ζει; αλήθεια ζει; τι ωρα πετατε; καλο ταξίδι και να περασετε πολυ πολυ ομορφα. ευχαριστω και παλι για ολα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...