Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι ερημια ειναι αυτη....

θελω να μιλησουμε ...

δεν ξερετε τι παθαμε το απογευμα. καθισαμε να φαμε λίγο μετα τις 4. κρατουσα τον μικρο αγκαλια και ξαφνικά 'αρχισε να ζοριζεται και να εχει αεριακια. είπα λοιπον να τον βαλω στο ρηλαξ γιατι εκει μαλλον λογω στασης του φευγουν καλυτερα τα αερια και διευκολυνεται στο χεσιμο. έτσι και εκανα.ξεκιναει λοιπον το πανυγηρι. αερια και δεν συμμαζευεται. με τον αντρα μου ειχζαμε στησει αυτι μπας και κανει και κακα του γιατι ειχε 2 μερες να ενεργηθει, αυτος που συναγωνιζόταν τον μπεμπουλιξ της μαριας στην καταναλωση πανας. μην τα πολυλογω μας φανηκε οτι κατι εκανε και τον παιρνω να τον αλλαξω. με το που τον ακουμπαω συνειδητοποιω οτι ειναι βρεγμενος. κοιταω την πυτζαμα μου τι να δω: ΣΚΑΤΟ. φορμακι τιγκα, φανελακι από ασπρο καφε και χωρις καμια υπερβολη κοριτσια ανοιγω την πανα και τι να δω... πανα δεν φαινοταν πουθενα απο μπροστα ως πισω. σκατο που το επιανες με την χουφτα. κοπηκανε τα ποδια μου. χριστε μου λεω καμια γαστρεντεριτιδα παθαμε. παιρνω τον παιδιατρο τηλεφωνο. του λεω τα καθεκαστα, με ρωταει πως ειναι τα κακα, φυσιολογικα του λεω αλλα ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! με καθησυχασε λεγοντας οτι ειναι φυσιολογικο. αν εχασε γυρω στις 8 κενωσεις αυτες τις μερες, τις εκανε ολες μαζεμενες. απίστευτο κοριτσια σας λεω. αρα ουτε 200γρμ θα εχουμε παρει αυτη την εβδομαδα. το σκατο ηταν τα γρμ αυτα :-(

χαχαχαχαχαχαχαχαχα εγώ πλένω φορμάκια από κακά κάθε μέρα βρε! ξεκόλλαααααααα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχαχαχαχαχα εγώ πλένω φορμάκια από κακά κάθε μέρα βρε! ξεκόλλαααααααα!

καλε και εγω το εχω παθει να λερωθει φορμακι και νομιζα οτι εχω δει πολυ σκατο στη ζωή μου αλλα Μαρακι αληθεια σου λεω: δεν εχεις εικονα!

Μπηκα να πω ενα γεια και επεσα σε σκατοκουβεντα ε?

Μακμαρακι το γεγονος οτι εχεσε τοσο πολυ σημαινει οτι ο οργανισμος του δοουλευει σωστα!!!!Αν δεν εβγαζε μεγαλη ποσοτηα τοτε επρεπε να ανησυχησεις.Παντως μετα απο τετοιο χεσιμο μαλλον θα κοιμηθει σαν αγγελουδι!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι καλο ταξιδι αυριο και να περασετε καλα!!!!!!!!!!\

Ολες οι υπολοιπες που ειστε ?Γιατι τοσο νεκρα?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Ζωιτσα μου!

Αν εξαιρεσεις την κουραση που εχω...

Ο μικρος μια χαρα ειναι.Κοιμαται εδω και 2 ωρες κοντα.

Που σημαινει οτι το γαλατακι το ξενο που τρωει σαν συμπληρωμα τον κραταει.

Ασε που αρχιζει να καταλαβαινει τον κοσμο γυρω του και τα χερακια του και ειναι

ολο κραυγουλες και γελακια με χαχανητο.

Με εχει παρει τα μυαλα!

Το καλυτερο μας ειναι ο καθρεφτης του μπανιου.

Εκει ξεκαρδιζεται στα γελια!

Εσεις τι κανετε?Ολα καλα?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλα μεγαλωνουμε!!!!!

εμενα ρε δεν καταλαβαινει τι βλεπει στο καθρεφτη.....:(:(:(

ασε που δεν ξεκαρδιζεται αλλα τσιριζει!!!!

Τον πηγαινω συνεχεια αλλα τιποτα κοιταει αλλου....

Αντε να τελειωσουν οι γιορτες να ηρεμισεις λιγο και εσυ και να χαρεις λιγο παραπανω τον γιο σου!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

νωρίς μπηκα ε??? χα χα χα... είχαμε πολλά να κάνουμε πάλι σήμερα... Αύριο έχουμε παιδίατρο και το 2ο εμβόλιο... ευχηθείτε μου να πανε όλα καλά γιατί αν μου αρχίσει τα κουλά με το βάρος του (όπως πάθατε οι περισσότερες) θα την ξεμαλλιάσω!!! - έχω προετοιμάσει και τον άντρα μου... για να μην τολμήσει να με σταματήσει... χαχαχα

Περιμενω πως και πως να ερθουν να ερθουν τα χριστουγεννα για να καθησω 2 μερες και να χαρω και τους 2 αντρες μου.Ευτυχως και ο Σαββας δεν δουλευει.

Θα ειμαστε συνεχεια στις βολτες...χιχιχι

Διαφημίσεις

νωρίς μπηκα ε??? χα χα χα... είχαμε πολλά να κάνουμε πάλι σήμερα... Αύριο έχουμε παιδίατρο και το 2ο εμβόλιο... ευχηθείτε μου να πανε όλα καλά γιατί αν μου αρχίσει τα κουλά με το βάρος του (όπως πάθατε οι περισσότερες) θα την ξεμαλλιάσω!!! - έχω προετοιμάσει και τον άντρα μου... για να μην τολμήσει να με σταματήσει... χαχαχα

Ελευθεριτσα χαθηκες ολη μερα ε?

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να σας βρει τελειους;)

μπα μπα μπα...γνωστές φυσιογνωμίες...πως από δω μανδάμ;

τι ώρα έχετε παιδίατρο αύριο;

είμαι να σκάσω! δεν φτάνει που όλη μέρα ο μπεμπουλίξ δεν είχε ησυχία, δε φτάνει που δεν ήρθε η γυναίκα για το σπίτι και προσπαθούσα να το συμμάζεψω μοναχή, δε φτάνει που είχα και τις βαλίτσες...προσπαθούσα να κοιμήσω τον μικρό από νωρίς μπας και κάνω καμιά δουλειά (σίδερο πάλι!), κοιμήθηκε εν τέλει στις 11 παρά, βγαίνω από το δωμάτιο και ο Γιώργος φαρδύς πλατύς στον καναπέ με ποτό! Όχι μόνο δεν είχε αρχίσει να φτιάχνει τη βαλίτσα, ούτε το φλυτζάνι του καφέ του δεν είχε πάει στην κουζίνα! σήμερα από όλες τις μέρες! Αφού δεν έφυγε από το μπαλκόνι, πάλι καλά!

Ελευθεριτσα χαθηκες ολη μερα ε?

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να σας βρει τελειους;)

μακαρι Ευμορφία μου γιατι θα χάσει πολλες τούφες η κυρία.... Έχουμε λυσσάξει στις βόλτες - έχει άδεια ο άντρας μου οπότε καταλαβαίνεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...