Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω για την συμπαρασταση κοριτσια, βεβαια θα ειμαι αγχωμενηη μεχρι να δω τα αποτελεσματα. αν δεν ειναι ουρολοιμωξη, μετα θα αγχωθω γιατι θα αναρωτιεμαι τι συμβαινει και δεν πηρε βαρος....

Μαρακι μην αγχωνεσαι με τα πραγματα. σκεψου που θα εισαι αυριο! αληθεια ιντερνετ παιζε εκει ή να ευχηθιυμε απο τωρα;

κοριτσια εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομα. μια μερα που νομιζα οτι μου ερχονταν, κρατησε μιση μερα. μάλλον λοχεια ηταν και καθαριζα. εκτοτε τιποτα!

όλα καλά θα πάνε θα δεις!

Πετάμε αύριο το απόγευμα οπότε θα τα πούμε και αύριο...ιντερνέ παίζει μια χαρά, αλλά ρε συ πολλά τα πράγματα (+ 1 μωρό!), δεν έχουμε χέρια να πιάσουμε το λαπιτόπι :) Θα δούμε πως θα τα οργανώσουμε. Αν το πάρουμε τότε θα τα λέμε, αν όχι θα σας διαβάζω από το κινητό και αν με νευριάσεις πολύ θα πάω από το αδελφάκι μου να σου απαντήσω καταλλήλως :tongue:

2 φορές είχα δει και γω ροζουλιά αλλά μάλλον ήταν λόχεια όπως λές. Από προχθές έχω όμως κόκκινο αίμα, ελάχιστο σε σχέση με πριν και κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ σύμπτωμα περιόδου.

Να είδες; Ούτε περίοδο δεν έχεις δει; Τι να πω και γω που θα μου μειωθεί το γάλα;;; :tongue:

Μανδάμ ξέρουμε και μεις να γκρινιάζουμε! ΣΜΑΤΣ ΣΜΟΥΤΣ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό αλό! Το ανάποδο συμβαίνει...έίναι πιθανό να εμφανιστεί η περίοδος όταν μειωθούν οι θηλασμοί (και δη οι βραδινοί, ο δικός μου τους έκοψε εδώ και 2 εβδομάδες), με είχε προειδοποιήσει ο γυναικολόγος. Κατά συνέπεια αφού μειώνονται οι θηλασμοί, ο οργανισμός παίρνει σήμα να μειώσει και την παραγωγή :rolleyes:

Μωρέ ο μπεμπουλίξ μια χαρά χαρούμενος είναι, ορεξάτος, χάχας, κάθε δυο ώρες μασουλιέται αλλά εκείνη την ώρα στο βυζί, μια που κάνει όλο λαχτάρα και το πιάνει και ρουφάει χωρίς αύριο, μια που το πετάει και χραπ το ξαναπιάνει! Ούτε νεογέννητο δεν έκανε έτσι!

επίσης έχει πολλά σάλια! αλλάζουμε συνέχεια σαλιάρες, φορμάκια άστα! λες να έχει να κάνει και με τα δόντια η συμπεριφορά του στο στήθος; :confused:

Κι εμενα ρε συ.... πολλα σαλια! κ μαλιστα ειναι ..αφρωδη!!!! Λες να ειναι αυτο??? Να χει θεμα με τα ουλα? Κι εγω αυτο ακριβως ελεγα στο Θοδωρη χτες, οτι ετσι δεν εκανε ουτε νεογεννητο!!! Παντως αν σκασει δοντι ουε κι αλιμονο μου!!! Οσο για την περιοδο, για να το λετε ολες, ετσι θα ναι...! Το ειπα αλλωστε οτι δεν ειμαι καθολου σιγουρη...

Κασι... εγω οταν ειπα στο θοδωρη οτι αν κανουμε κοριτσι θελω να τη βγαλουμε Κασσανδρα δεν του αρεσε καθολου:-(:-(... Οποτε απ οτι καταλαβες οχι απλα μ αρεσει... καημο θα το χω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Γεια σου Λιζάκι! Το σκέφτηκα και γω για το άλμα ανάπτυξης αυτής της φάσης, αλλά αντί να πληθαίνει τα γεύματα, ο δικός μου τα αραιώνει...να τώρα ξύπνησε στο δίωρο αλλά δεν ζήτησε φαγητό...χαζολογούσε ξάπλα, μου γελούσε και τώρα πάλι αποκοιμήθηκε...τι να πω...ελπίζω να είναι παροδικό...

Κι εμενα το εκανε αυτο πολλες μερες, γι αυτο σου λεω. Σταματησε το κλαιω για να φαω. Δεν ξερω γιατι. Δοκιμασα κι εγω να την βαζω μονη μου και μου γελουσε κι εμενα! Παροδικο ηταν εμας. Μετα, ξεκινησε το αναποδο. Βεβαια, παλι δεν κλαιει για να φαει, αλλα αν την βαλω στο στηθος, δεν το αφηνει, σαν νεογεννητο. Μια μαια μου ειπε οτι ειναι και τα δυο σταδια φυσιολογικα.

Κι εμενα το εκανε αυτο πολλες μερες, γι αυτο σου λεω. Σταματησε το κλαιω για να φαω. Δεν ξερω γιατι. Δοκιμασα κι εγω να την βαζω μονη μου και μου γελουσε κι εμενα! Παροδικο ηταν εμας. Μετα, ξεκινησε το αναποδο. Βεβαια, παλι δεν κλαιει για να φαει, αλλα αν την βαλω στο στηθος, δεν το αφηνει, σαν νεογεννητο. Μια μαια μου ειπε οτι ειναι και τα δυο σταδια φυσιολογικα.

Α τέλεια τότε! Δε με νοιάζει να τον έχω συνέχεια στο στήθος, τρελλαίνομαι για την αγκαλίτσα του! Αν και τώρα που πάμε Κέρκυρα θα ήθελα να κάνω καμιά βόλτα :rolleyes:

Θα ξεκουραστώ και γω, θα φάω σαν άνθρωπος, θα ηρεμήσω γιατί τώρα μπορεί και να τον τσιτώνω...μια χαρά :)

Περιμένω μήνυμά σου όταν πας στο γιατρό οκ;

Διαφημίσεις

όλα καλά θα πάνε θα δεις!

Πετάμε αύριο το απόγευμα οπότε θα τα πούμε και αύριο...ιντερνέ παίζει μια χαρά, αλλά ρε συ πολλά τα πράγματα (+ 1 μωρό!), δεν έχουμε χέρια να πιάσουμε το λαπιτόπι :) Θα δούμε πως θα τα οργανώσουμε. Αν το πάρουμε τότε θα τα λέμε, αν όχι θα σας διαβάζω από το κινητό και αν με νευριάσεις πολύ θα πάω από το αδελφάκι μου να σου απαντήσω καταλλήλως :tongue:

2 φορές είχα δει και γω ροζουλιά αλλά μάλλον ήταν λόχεια όπως λές. Από προχθές έχω όμως κόκκινο αίμα, ελάχιστο σε σχέση με πριν και κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ σύμπτωμα περιόδου.

Να είδες; Ούτε περίοδο δεν έχεις δει; Τι να πω και γω που θα μου μειωθεί το γάλα;;; :tongue:

Μανδάμ ξέρουμε και μεις να γκρινιάζουμε! ΣΜΑΤΣ ΣΜΟΥΤΣ!

αχ βρε Μαρακι να εισαι καλα και εσυ και όλα τα κοριτσια!

αχ βρε Μαρακι να εισαι καλα και εσυ και όλα τα κοριτσια!

εσύ να είσαι καλά γιατί το παλληκαράκι σου χρειάζεται μια ήρεμη και χαρούμενη μαμά :)

Να σου πω φιλενάδα, τζάκι έχετε; Δεν το ανάβεις το σάββατο να πάρεις και το συντροφάκι σου αγκαλιά και ένα ποτήρι κρασί, να δεις πως θα έρθεις στα ίσα σου :tongue:

εσύ να είσαι καλά γιατί το παλληκαράκι σου χρειάζεται μια ήρεμη και χαρούμενη μαμά :)

Να σου πω φιλενάδα, τζάκι έχετε; Δεν το ανάβεις το σάββατο να πάρεις και το συντροφάκι σου αγκαλιά και ένα ποτήρι κρασί, να δεις πως θα έρθεις στα ίσα σου :tongue:

δεν εχουμε τζακι :-(... και κρασι δεν πινω.... και το συντροφακι μου δεν με θελει... και ειμαι χαλια παλι... ααααααααααααααααα 369176i664wis02c.gif

δεν εχουμε τζακι :-(... και κρασι δεν πινω.... και το συντροφακι μου δεν με θελει... και ειμαι χαλια παλι... ααααααααααααααααα 369176i664wis02c.gif

άναψε τα φωτάκια του δέντρου, βάλε μπύρα και αποπλάνησέ τον...

ρε τον ρώτησες και σου απάντησε πως δεν σε θέλει ή τον αρπάζεις απ'τα μούτρα τον χριστιανό κάθε φορά που τον βλέπεις, που όχι να σε πλησιάσει αλλά ούτε καν να σου μιλήσει δεν τολμάει;;;;;;; (το έκανα εγώ αυτό μέχρι προσφάτως, γι'αυτό στο λέω...)

Διαφημίσεις

άναψε τα φωτάκια του δέντρου, βάλε μπύρα και αποπλάνησέ τον...

ρε τον ρώτησες και σου απάντησε πως δεν σε θέλει ή τον αρπάζεις απ'τα μούτρα τον χριστιανό κάθε φορά που τον βλέπεις, που όχι να σε πλησιάσει αλλά ούτε καν να σου μιλήσει δεν τολμάει;;;;;;; (το έκανα εγώ αυτό μέχρι προσφάτως, γι'αυτό στο λέω...)

μην μασας σε πειραζω λιγακι...2424579xseetkx7o2.gif

ολο για αποπλανηση ειμαι στην κατασταση μου 1956280u02tpdods5.gif

Χμ.... ποτε υπολογιζεις εσυ Κατερινακι.. γιατι κ εμεις θελουμε να παμε.. Για Πασχα το βλεπω!!!! (Καταγωγη πατερα!!!!) Αντε να οργανωθουμε!!!

Μαριανθη μου δεν πάω πια τόσο συχνά όσο πιο παλιά και όσο θα ήθελα.

μην μασας σε πειραζω λιγακι...2424579xseetkx7o2.gif

ολο για αποπλανηση ειμαι στην κατασταση μου 1956280u02tpdods5.gif

Εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα

XwAPp3.png

μπισκοτα γεμιστα παπαδοπουλου με μπυρα εχετε φαει ποτε; εγω τρωω τωρα...
Μαριανθη μου δεν πάω πια τόσο συχνά όσο πιο παλιά και όσο θα ήθελα.

Εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα

Καλα! εγω εχω να παω εδω κ 10 χρονια τι λες!!!???!!!

Οντως δεν παιζεσαι μακ!!!! Μ αρεσεις ομως!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Κι εμενα ρε συ.... πολλα σαλια! κ μαλιστα ειναι ..αφρωδη!!!! Λες να ειναι αυτο??? Να χει θεμα με τα ουλα? Κι εγω αυτο ακριβως ελεγα στο Θοδωρη χτες, οτι ετσι δεν εκανε ουτε νεογεννητο!!! Παντως αν σκασει δοντι ουε κι αλιμονο μου!!! Οσο για την περιοδο, για να το λετε ολες, ετσι θα ναι...! Το ειπα αλλωστε οτι δεν ειμαι καθολου σιγουρη...

Μαριάνθη είναι πολύ πιθανό να τον τρώνε τα ούλα του...

Και μένα είχε πολλά σάλια και ανησυχία και η παιδίατρος μου έδωσε ένα τζελ με άρωμα ούζο και όταν είναι πολύ ανήσυχη και δεν τρώει, της βάζω το τζελ και μετά απο κανένα 10λεπτο που έχει ηρεμήσει τη βάζω να φάει.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι ερημια ειναι αυτη....

θελω να μιλησουμε ...

δεν ξερετε τι παθαμε το απογευμα. καθισαμε να φαμε λίγο μετα τις 4. κρατουσα τον μικρο αγκαλια και ξαφνικά 'αρχισε να ζοριζεται και να εχει αεριακια. είπα λοιπον να τον βαλω στο ρηλαξ γιατι εκει μαλλον λογω στασης του φευγουν καλυτερα τα αερια και διευκολυνεται στο χεσιμο. έτσι και εκανα.ξεκιναει λοιπον το πανυγηρι. αερια και δεν συμμαζευεται. με τον αντρα μου ειχζαμε στησει αυτι μπας και κανει και κακα του γιατι ειχε 2 μερες να ενεργηθει, αυτος που συναγωνιζόταν τον μπεμπουλιξ της μαριας στην καταναλωση πανας. μην τα πολυλογω μας φανηκε οτι κατι εκανε και τον παιρνω να τον αλλαξω. με το που τον ακουμπαω συνειδητοποιω οτι ειναι βρεγμενος. κοιταω την πυτζαμα μου τι να δω: ΣΚΑΤΟ. φορμακι τιγκα, φανελακι από ασπρο καφε και χωρις καμια υπερβολη κοριτσια ανοιγω την πανα και τι να δω... πανα δεν φαινοταν πουθενα απο μπροστα ως πισω. σκατο που το επιανες με την χουφτα. κοπηκανε τα ποδια μου. χριστε μου λεω καμια γαστρεντεριτιδα παθαμε. παιρνω τον παιδιατρο τηλεφωνο. του λεω τα καθεκαστα, με ρωταει πως ειναι τα κακα, φυσιολογικα του λεω αλλα ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! με καθησυχασε λεγοντας οτι ειναι φυσιολογικο. αν εχασε γυρω στις 8 κενωσεις αυτες τις μερες, τις εκανε ολες μαζεμενες. απίστευτο κοριτσια σας λεω. αρα ουτε 200γρμ θα εχουμε παρει αυτη την εβδομαδα. το σκατο ηταν τα γρμ αυτα :-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...