Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να'μαι κι εγώ!!!

η μικρή εφαγε και τα έκανε γιαυτό άργησα!

Μακμαράκι...

1ον και ουρολοίμωξη να έχει, δεν τρέχει τίποτα....δεν είναι κάτι σοβαρό...

2ον ο παιδίατρος σας δεν πρέπει να είναι και φανατικός με το θηλασμό ε??? πως σου λέει να δώσεις ξένο αν πρώτα δεν αποκλείσει το ενδεχόμενο ουρολοίμωξης???

άσε που απ'όσα έχω διαβάσει στα τόπικ του θηλασμού, η Αγλαϊα (συμβουλος θηλασμού) λέει οτι το παιδί κιαι κρασί να του δώσεις θα το πιεί....αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν είναι χορτάτο ή οτι δεν του αρκεί το γάλα σου...

Εγώ προτείνω να κάνετε πρώτα την καλλιέργεια ούρων να δείτε τι συμβαίνει και να ξεκινήσεις και μαγιά μπύρας και μετά βλέπεις τι θα κάνεις...

άσε που νομίζω οτι δεν είναι και ανησυχητικό το οτι έχει πάρει τόσο....κάποια στιγμή φρενάρει λίγο η ανάπτυξη...

εν τω μεταξύ σου λέω όλα αυτά ενώ μέσα μου τρέμω για το γεγονός οτι και η μπέμπα μου έχει μείνει πίσω....

Μαράκι ο Νικόλας τσιτώνεται γιατί απ'οτι έχω διαβάσει τις 2 πρώτες μέρες της περιόδου ίσως να αλλάζει η γεύση του γάλακτος...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα Κατερινακι μου! μας επισκεπτεσαι καμια φορά; αν θελεις θα σου δωσω το κινητο μου να συναντηθουμε :)

Κατεβαίνω σπάνια αλλά αν έρθω κάποια στιγμή σίγουρα θα κανονίσουμε να βρεθούμε ( αχ καλοκαίρια πιτσιρίκα στη Κουρούτα , τι ωραία )

XwAPp3.png

παντα ονειρευομουν ενα μωρο με διπλες.... δεν ειναι χοντρος ο δικος σου

982477uqvc9qzqub.gif

ο δικος μου ειναι μακαρονι και ελπίζω λόγω γονιδιων, οχι ουρολοιμωξης....

Θα κάνει και ο δικός σου δίπλες , μην ανησυχείς καθόλου γιαυτο ! Όταν είδε για πρώτη φορά η ανιψιά μου το μωρό πριν κάνα 2μηνο μου είπε "αχ τι αδυνατούλης που είναι":roll: …. Κόκαλο εγώ

XwAPp3.png

μακαρι να πηγαινει για μοντελο, ουρολοιμωξη μην εχει....

μακ μαρακι μην αγχωνεσαι καθολου.Η ουρολοιμωξη ειναι το πρωτο που κοιτανε οχι γιατι ειναι το πιο πιθανο να εχει ενα μωρακι αλλα γιατι ειναι το πιο υπουλο και πιο δυσκολο πραγμα στα μωρακια να διαγνωστει αφου δεν παρουσιαζει συμπτωματα.Δεν ανακααλυπτεται ευκολα..Ειναι πολυ δυσκολο ενα αγορακι να παθει ουρολοιμωξη.Πιστεψε με το εχω ψαξει πολυ το θεμα....πιο πιθανο ειναι να μειωθηκε ττο γαλα σου αποο την κουραση και το αγχος παρα να επαθε ουρολοιμωξη

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Να'μαι κι εγώ!!!

η μικρή εφαγε και τα έκανε γιαυτό άργησα!

Μακμαράκι...

1ον και ουρολοίμωξη να έχει, δεν τρέχει τίποτα....δεν είναι κάτι σοβαρό...

2ον ο παιδίατρος σας δεν πρέπει να είναι και φανατικός με το θηλασμό ε??? πως σου λέει να δώσεις ξένο αν πρώτα δεν αποκλείσει το ενδεχόμενο ουρολοίμωξης???

άσε που απ'όσα έχω διαβάσει στα τόπικ του θηλασμού, η Αγλαϊα (συμβουλος θηλασμού) λέει οτι το παιδί κιαι κρασί να του δώσεις θα το πιεί....αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν είναι χορτάτο ή οτι δεν του αρκεί το γάλα σου...

Εγώ προτείνω να κάνετε πρώτα την καλλιέργεια ούρων να δείτε τι συμβαίνει και να ξεκινήσεις και μαγιά μπύρας και μετά βλέπεις τι θα κάνεις...

άσε που νομίζω οτι δεν είναι και ανησυχητικό το οτι έχει πάρει τόσο....κάποια στιγμή φρενάρει λίγο η ανάπτυξη...

Μαράκι ο Νικόλας τσιτώνεται γιατί απ'οτι έχω διαβάσει τις 2 πρώτες μέρες της περιόδου ίσως να αλλάζει η γεύση του γάλακτος...

πες της τα! θα έψαχνα και γω σε λίγο που είχα διαβάσει να επιβεβαιώσω ότι τα μωρά δεν έχουν αίσθηση του κορεσμού...και όντως, αν είναι εξαιρετικός κατα τα άλλα ο παιδίατρος να τον κρατήσεις, αλλά μην τον ακούς για τον θηλασμό...κρίμα είναι...

και γω κάπου το έχω διαβάσει αυτό για την περίοδο και ψάχνω να το επιβεβαιώσω επίσης!

καλημερα κοριτσακι.Δεν θελω να μου αγχωνεστε .Πως ειστε ολες σημερα?

Μαρακι καλο κουραγιο με τις βαλιτσες.

Ο μικρος μαλλον χτυπιεται απο την περιοδο...

Μπα έχω πελαγώσει τόσο που δεν έχω κάνει και πολλά! Έβγαλα τα πράγματα του παιδιού πάνω στο κρεβάτι και τα κοιτάω...ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ βρε παιδιά!

ωραια... τωρα μπειτε ολες μεσα να με παρηγορησετε:

πηρα τον γιατρο τηλ και του ειπα οτι ο μικρος πηρε 200 γρμ σε 15 ημερες και μου ειπε να παρω ουροσυλεκτες να μαζεψω ουρα και αυριο να τα παω για γενικη και καλλιεργεια μήπως εχει ουρολοιμωξη. εμπηξα τα κλαματα μεσα στον δρομο, εγινα ρεζιλι... μου ειπε επισης να του ετοιμασω 100λ ξενο γαλα σε ενα μπουκαλακι και μετα τον θηλασμο να δοκιμασω να του το δωσω. αν το πιει παει να πει οτι πειναει.... θα πεθανω...:-(

Γεια σας κ απο μενα! Μαρακι μου γλυκο, οπως πολυ σωστα σου ειπαν οι κοπελες, τα μωρακια μας ειναι σαν γατακια... Οσο κ να χει πιει, οτι κ να του δωσεις μετα με το μπουκαλι, θα το πιει!!! Δε θελω να τα βαζω με την επιστημη, αλλα ο γιατρος σου δεν μας τα λεει καλα!!!! Που ξερεις οτι εγω ειμαι υπερ του να εισαι ξεκουραστη, κ προκειμενου να αγχωνεσαι ποσο θα αντλησεις, δεν παθαινει τιποτα με λιγο ξενο... Αλλα σιγουρα ειμαι υπερ του να το παλεψεις κι ολας... Κ εγω στην προσπαθεια ειμαι μη νομιζεις...

Καλά δεν τον γλυτώνω τον καφέ στην εξωτική Αμαλιάδα! Βρε κορίτσι επαναλαμβάνεσαι! Όλες τα ίδια τραβάμε...και μένα ανήσυχος είναι κάποιες ώρες τη νύχτα, και μένα κάνει εμετούς κάθε μέρα πλέον :(, είμαι εδώ εντελώς μόνη μου (ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΕΜΕ!) και δεν ξέρω από που να αρχίσω να καθαρίζω το σπίτι σήμερα, ασιδέρωτα βουνό και πρέπει να φτιάξω βαλίτσες...μόνο ο μπέμπης θέλει μια βαλίτσα μόνος του!

Αν όμως σας τα λέω και σας, απλά θα πηδήξω από το μπαλκόνι...οπότε σας λέω αηδίες να γελάμε :tongue:

Από χθες ο δικός μου φέρεται περίεργα στο βυζί. πίνει και το πετάει, πίνει και το πετάει, το χτυπάει, ανακατεύεται, κλπ. Αναρωτιέμαι μήπως φταίει ότι από προχθες έχω περίοδο...τι να πω...

3 μηνών και 2 ημερών ήταν 6700 και 64 πόντους και 41.5 κεφάλι

και γω ένα άγχος με το ύψος το έχω, το σόι του Γιώργου είναι 1 και τίποτα όλοι!

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, τα μωρά κάποια στιγμή φρενάρουν να παίρνουν το βάρος που έπαιρναν στην αρχή γιατί αλλιώς θα γίνονταν γιγαντάκια! κουλάρετε!

ενδεικτικά, ο μπεμπουλίξ είχε πάρει 300γρ τις τελευταίες 2 εβδομάδες (εκεί που έπαιρνε 400γρ τη βδομάδα!) και ο γιατρός μου είπε το παραπάνω και ότι όλα πάνε πολύ καλά!

μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου θα δεις...

Μαρακι ετσι ακριβως κανει κ μενα εδω κ 2 μερες κ εχω τρελλαθει... Αυτο ακριβως που περιγραφεις!!!!!!!!!!!!! Γι αυτο εχω φαει φρικη οτι μου κοβεται!!!:confused::-(:?: Μονο που εμενα βρε κοριτσια δε μου εχει ερθει περιοδος καθολου... Μετα τα λοχεια τιποτα!!!! Μαρια μου δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλωστε δεν ειμαι σιγουρη ουτε το χω ψαξει παραπανω κ μακαρι να μην υσχυει, αλλα μου ειπε η μαια οτι οταν σου ερθει περιοδος, αρχιζει το γαλα κ μειωνετε.... Σου λεω δεν ξερω ομως σιγουρα..ε:confused::confused::confused:

Κατεβαίνω σπάνια αλλά αν έρθω κάποια στιγμή σίγουρα θα κανονίσουμε να βρεθούμε ( αχ καλοκαίρια πιτσιρίκα στη Κουρούτα , τι ωραία )

Χμ.... ποτε υπολογιζεις εσυ Κατερινακι.. γιατι κ εμεις θελουμε να παμε.. Για Πασχα το βλεπω!!!! (Καταγωγη πατερα!!!!) Αντε να οργανωθουμε!!!

Δε σας ειπα το ασχετο.. Σαν χτες ειχα την τελευταια μου περιοδο!!!!!! Το σκευτομουν χτες κ ειχα ψιλο-συγκινηθει... Τι αλλο βρε κοριτσια, ειστε ολες καλα??? Εγω προσπαθω να αντλησω,,,:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μαριω... επισης για το 2ο σκελος του μην. σου για το βαρος... Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Ετσι οπως τα λεει ειναι κοριτσια... Το ξερω κ εγω!

Μαρακι ετσι ακριβως κανει κ μενα εδω κ 2 μερες κ εχω τρελλαθει... Αυτο ακριβως που περιγραφεις!!!!!!!!!!!!! Γι αυτο εχω φαει φρικη οτι μου κοβεται!!!:confused::-(:?: Μονο που εμενα βρε κοριτσια δε μου εχει ερθει περιοδος καθολου... Μετα τα λοχεια τιποτα!!!! Μαρια μου δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλωστε δεν ειμαι σιγουρη ουτε το χω ψαξει παραπανω κ μακαρι να μην υσχυει, αλλα μου ειπε η μαια οτι οταν σου ερθει περιοδος, αρχιζει το γαλα κ μειωνετε.... Σου λεω δεν ξερω ομως σιγουρα..ε:confused::confused::confused:

Μαριάνθη μου εμένα χτυπιέται στο στήθος για 1-2 μέρες ανα τακτά χρονικά διαστήματα τον τελευταίο μήνα!!! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο άγχος έχω...και εμένα συγκεκριμένα αρνείται να φάει απο το αριστερό στήθος....ακροβατικά κάνω για να την καταφέρω να θηλάσει απο εκεί και μη νομίζεις 3-4 λεπτά το πολύ κάθεται...

και έχω ρωτήσει και τις κοπέλες στο τόπικ του θηλασμού αλλά με έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια...:-(

Αυτό με την περίοδο και το γάλα, απ'όσο έχω διαβάσει είναι οτι απλά αλλάζει λίγο η γεύση του και ίσως να μειώνεται και η ποσότητα τις πρώτες μέρες αλλά αυτό ρυθμίζεται απο το μωρόμε πιο συχνούς θηλασμούς.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αλό αλό! Το ανάποδο συμβαίνει...έίναι πιθανό να εμφανιστεί η περίοδος όταν μειωθούν οι θηλασμοί (και δη οι βραδινοί, ο δικός μου τους έκοψε εδώ και 2 εβδομάδες), με είχε προειδοποιήσει ο γυναικολόγος. Κατά συνέπεια αφού μειώνονται οι θηλασμοί, ο οργανισμός παίρνει σήμα να μειώσει και την παραγωγή :rolleyes:

Μωρέ ο μπεμπουλίξ μια χαρά χαρούμενος είναι, ορεξάτος, χάχας, κάθε δυο ώρες μασουλιέται αλλά εκείνη την ώρα στο βυζί, μια που κάνει όλο λαχτάρα και το πιάνει και ρουφάει χωρίς αύριο, μια που το πετάει και χραπ το ξαναπιάνει! Ούτε νεογέννητο δεν έκανε έτσι!

επίσης έχει πολλά σάλια! αλλάζουμε συνέχεια σαλιάρες, φορμάκια άστα! λες να έχει να κάνει και με τα δόντια η συμπεριφορά του στο στήθος; :confused:

Αλό αλό! Το ανάποδο συμβαίνει...έίναι πιθανό να εμφανιστεί η περίοδος όταν μειωθούν οι θηλασμοί (και δη οι βραδινοί, ο δικός μου τους έκοψε εδώ και 2 εβδομάδες), με είχε προειδοποιήσει ο γυναικολόγος. Κατά συνέπεια αφού μειώνονται οι θηλασμοί, ο οργανισμός παίρνει σήμα να μειώσει και την παραγωγή :rolleyes:

Μωρέ ο μπεμπουλίξ μια χαρά χαρούμενος είναι, ορεξάτος, χάχας, κάθε δυο ώρες μασουλιέται αλλά εκείνη την ώρα στο βυζί, μια που κάνει όλο λαχτάρα και το πιάνει και ρουφάει χωρίς αύριο, μια που το πετάει και χραπ το ξαναπιάνει! Ούτε νεογέννητο δεν έκανε έτσι!

επίσης έχει πολλά σάλια! αλλάζουμε συνέχεια σαλιάρες, φορμάκια άστα! λες να έχει να κάνει και με τα δόντια η συμπεριφορά του στο στήθος; :confused:

Μαρακι καλημερα, κι εμενα τα εκανε αυτα, κι αλλα πολλα :-) και τελικα ενω νομιζα ενα σωρο πραγματα, οτι δεν της αρεσει πια, οτι μου τελειωνε και το γαλα κλπ, το εκανε για να μου αυξησει την παραγωγη! Ηταν αλμα αναπτυξης, το περνανε -γυρω- στην 16η εβδομαδα αλλα οχι ολα τα μωρα ουτε την ιδια ακριβως εβδομαδα.

Γενικα βλεπω οτι οι παιδιατροι πολλα για ξενο λενε, αμαν πια! Μην μασατε, κι εμενα μου ειπε η δικια μου αμεσως να παρω ξενο γαλα, τελικα καλα που δεν την ακουσα, εκανα υπομονη λιγες μερες και τωρα αυξηθηκε παλι. Θελει μονο να βαζεις το μωρο στο στηθος συχνα.

Γι αυτο και την αλλαζω πια τη γιατρο ενω μεχρι τωρα το σκεφτομουν.

Μαριάνθη μου εμένα χτυπιέται στο στήθος για 1-2 μέρες ανα τακτά χρονικά διαστήματα τον τελευταίο μήνα!!! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο άγχος έχω...και εμένα συγκεκριμένα αρνείται να φάει απο το αριστερό στήθος....ακροβατικά κάνω για να την καταφέρω να θηλάσει απο εκεί και μη νομίζεις 3-4 λεπτά το πολύ κάθεται...

και έχω ρωτήσει και τις κοπέλες στο τόπικ του θηλασμού αλλά με έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια...:-(

Αυτό με την περίοδο και το γάλα, απ'όσο έχω διαβάσει είναι οτι απλά αλλάζει λίγο η γεύση του και ίσως να μειώνεται και η ποσότητα τις πρώτες μέρες αλλά αυτό ρυθμίζεται απο το μωρόμε πιο συχνούς θηλασμούς.

Κ εμενα με το αριστερο τα χει βαλει!!!! Αφου τον πιανει το στραβο του κ μου τραβαει κατι δαγκωνιες αλλο πραγμα!!!!! Προσπαθησα καποια στιγνη να τον θηλασω ξαπλωτα, αυτος μαλλον το φχαριστηθηκε αλλα εγω πιαστηκα... Που να το παω ολο αυτο το πραγμα!!! Παντως ευχομαι να κανω λαθος πραγματικα στο θεμα της περιοδου...

ευχαριστω για την συμπαρασταση κοριτσια, βεβαια θα ειμαι αγχωμενηη μεχρι να δω τα αποτελεσματα. αν δεν ειναι ουρολοιμωξη, μετα θα αγχωθω γιατι θα αναρωτιεμαι τι συμβαινει και δεν πηρε βαρος....

Μαρακι μην αγχωνεσαι με τα πραγματα. σκεψου που θα εισαι αυριο! αληθεια ιντερνετ παιζε εκει ή να ευχηθιυμε απο τωρα;

κοριτσια εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομα. μια μερα που νομιζα οτι μου ερχονταν, κρατησε μιση μερα. μάλλον λοχεια ηταν και καθαριζα. εκτοτε τιποτα!

Μαρακι καλημερα, κι εμενα τα εκανε αυτα, κι αλλα πολλα :-) και τελικα ενω νομιζα ενα σωρο πραγματα, οτι δεν της αρεσει πια, οτι μου τελειωνε και το γαλα κλπ, το εκανε για να μου αυξησει την παραγωγη! Ηταν αλμα αναπτυξης, το περνανε -γυρω- στην 16η εβδομαδα αλλα οχι ολα τα μωρα ουτε την ιδια ακριβως εβδομαδα.

Γενικα βλεπω οτι οι παιδιατροι πολλα για ξενο λενε, αμαν πια! Μην μασατε, κι εμενα μου ειπε η δικια μου αμεσως να παρω ξενο γαλα, τελικα καλα που δεν την ακουσα, εκανα υπομονη λιγες μερες και τωρα αυξηθηκε παλι. Θελει μονο να βαζεις το μωρο στο στηθος συχνα.

Γι αυτο και την αλλαζω πια τη γιατρο ενω μεχρι τωρα το σκεφτομουν.

Γεια σου Λιζάκι! Το σκέφτηκα και γω για το άλμα ανάπτυξης αυτής της φάσης, αλλά αντί να πληθαίνει τα γεύματα, ο δικός μου τα αραιώνει...να τώρα ξύπνησε στο δίωρο αλλά δεν ζήτησε φαγητό...χαζολογούσε ξάπλα, μου γελούσε και τώρα πάλι αποκοιμήθηκε...τι να πω...ελπίζω να είναι παροδικό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...