Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κι απο μένα!!!!

Μακμαράκι καλωσήρθες στο κλαμπ των μαμάδων με τα μωρά wannabe μοντέλα!!!

κι εγώ ανυπομονώ να πάμε αύριο να πάμε στην παιδίατρο να ζυγίσουμε τη μπουμπού γιατί μου φαίνεται οτι όλο το μήνα ζήτημα να πήρε 300 γρμ... όχι σε 15 μέρες που πήρε ο δικός σου!!! οπότε μην αγχ'ωνεσαι ούτε να στεναχωριέσαι ΚΑΙ γιαυτό!!!

και να μας λες τις ανησυχίες σου. Δε μας κουράζεις...γιαυτό είμαστε όλες εδώ, να στηρίζουμε η μια την άλλη αφού περνάμε τα ίδια πάνω κάτω!

Ευμορφία μου η μπύρα βοηθάει μόνο για ψυχολογικούς λόγους γιατί η ποσότητα μαγιάς που περιέχει είναι μικρή και για να δράσει στην αύξηση παραγωγής πρέπει να πιείς τουλάχιστον ένα βαρέλι μπύρα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι περαστικά!

Καλά αν υποψιαστώ οτι μου πήρες το γκόμενο μαζί με τη γρίπη του, θα γίνει χαμός!!!

Λιτσάκι σου είπε ο γιατρός γιατί όχι στην μπύρα???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωραια... τωρα μπειτε ολες μεσα να με παρηγορησετε:

πηρα τον γιατρο τηλ και του ειπα οτι ο μικρος πηρε 200 γρμ σε 15 ημερες και μου ειπε να παρω ουροσυλεκτες να μαζεψω ουρα και αυριο να τα παω για γενικη και καλλιεργεια μήπως εχει ουρολοιμωξη. εμπηξα τα κλαματα μεσα στον δρομο, εγινα ρεζιλι... μου ειπε επισης να του ετοιμασω 100λ ξενο γαλα σε ενα μπουκαλακι και μετα τον θηλασμο να δοκιμασω να του το δωσω. αν το πιει παει να πει οτι πειναει.... θα πεθανω...:-(

καλημέρα κι απο μένα!!!!

Μακμαράκι καλωσήρθες στο κλαμπ των μαμάδων με τα μωρά wannabe μοντέλα!!!

κι εγώ ανυπομονώ να πάμε αύριο να πάμε στην παιδίατρο να ζυγίσουμε τη μπουμπού γιατί μου φαίνεται οτι όλο το μήνα ζήτημα να πήρε 300 γρμ... όχι σε 15 μέρες που πήρε ο δικός σου!!! οπότε μην αγχ'ωνεσαι ούτε να στεναχωριέσαι ΚΑΙ γιαυτό!!!

και να μας λες τις ανησυχίες σου. Δε μας κουράζεις...γιαυτό είμαστε όλες εδώ, να στηρίζουμε η μια την άλλη αφού περνάμε τα ίδια πάνω κάτω!

Ευμορφία μου η μπύρα βοηθάει μόνο για ψυχολογικούς λόγους γιατί η ποσότητα μαγιάς που περιέχει είναι μικρή και για να δράσει στην αύξηση παραγωγής πρέπει να πιείς τουλάχιστον ένα βαρέλι μπύρα!!!

μακαρι να πηγαινει για μοντελο, ουρολοιμωξη μην εχει....

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!

Μακ Μαράκι αν δεν κάνω λάθος όπως είχα διαβάσει εδώ μέσα τα μωράκια που θηλάζουν πρέπει να παίρνουν από 400-450γρ το μήνα άρα τα 200γρ σε 15 ήμερες είναι οκ – ρε Μαράκι έτσι δεν είναι ή τα έχω μπερδέψει ? Όπως και να έχει εύχομαι να είναι οκ ο μικρούλης και να μην έχει τίποτα. Επίσης σορρυ για την αδιακρισία από που είσαι ? Νόμιζα Αθήνα.

XwAPp3.png

Καλημέρα !!!

Μακ Μαράκι αν δεν κάνω λάθος όπως είχα διαβάσει εδώ μέσα τα μωράκια που θηλάζουν πρέπει να παίρνουν από 400-450γρ το μήνα άρα τα 200γρ σε 15 ήμερες είναι οκ – ρε Μαράκι έτσι δεν είναι ή τα έχω μπερδέψει ? Όπως και να έχει εύχομαι να είναι οκ ο μικρούλης και να μην έχει τίποτα. Επίσης σορρυ για την αδιακρισία από που είσαι ? Νόμιζα Αθήνα.

από Αμαλιάδα Ν. Ηλείας ειμαι και δεν εισαι αδιακριτη. Μπα μάλλον κατι εχεις μπερδεψει, ειναι λίγα τα γραμμαρια που λες....982477uqvc9qzqub.gif

Μαρακι, επειδη εμεις ειμαστε στα ιδια κυβικα περιπου μπορεις να μου πεις όταν το μπεμπουλιξάκι σου εκλεισε τους 3 μήνες τι διαστασεις είχε; (δεν εννοω μηκος και πλατος αλλά ύψος και κιλα :D). Αν βγει στουμπος σαν το πεθερο μου θα πεθανω...

Καλά δεν τον γλυτώνω τον καφέ στην εξωτική Αμαλιάδα! Βρε κορίτσι επαναλαμβάνεσαι! Όλες τα ίδια τραβάμε...και μένα ανήσυχος είναι κάποιες ώρες τη νύχτα, και μένα κάνει εμετούς κάθε μέρα πλέον :(, είμαι εδώ εντελώς μόνη μου (ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΕΜΕ!) και δεν ξέρω από που να αρχίσω να καθαρίζω το σπίτι σήμερα, ασιδέρωτα βουνό και πρέπει να φτιάξω βαλίτσες...μόνο ο μπέμπης θέλει μια βαλίτσα μόνος του!

Αν όμως σας τα λέω και σας, απλά θα πηδήξω από το μπαλκόνι...οπότε σας λέω αηδίες να γελάμε :tongue:

Από χθες ο δικός μου φέρεται περίεργα στο βυζί. πίνει και το πετάει, πίνει και το πετάει, το χτυπάει, ανακατεύεται, κλπ. Αναρωτιέμαι μήπως φταίει ότι από προχθες έχω περίοδο...τι να πω...

3 μηνών και 2 ημερών ήταν 6700 και 64 πόντους και 41.5 κεφάλι

και γω ένα άγχος με το ύψος το έχω, το σόι του Γιώργου είναι 1 και τίποτα όλοι!

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, τα μωρά κάποια στιγμή φρενάρουν να παίρνουν το βάρος που έπαιρναν στην αρχή γιατί αλλιώς θα γίνονταν γιγαντάκια! κουλάρετε!

ενδεικτικά, ο μπεμπουλίξ είχε πάρει 300γρ τις τελευταίες 2 εβδομάδες (εκεί που έπαιρνε 400γρ τη βδομάδα!) και ο γιατρός μου είπε το παραπάνω και ότι όλα πάνε πολύ καλά!

μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου θα δεις...

Καλημέρα !!!

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain-metric.html

εδώ τα λέει...για αποκλειστικώς θηλάζοντα μωρά...

και πριν πανικοβληθείτε...ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΛΕΕΙ! :D

Καλά δεν τον γλυτώνω τον καφέ στην εξωτική Αμαλιάδα! Βρε κορίτσι επαναλαμβάνεσαι! Όλες τα ίδια τραβάμε...και μένα ανήσυχος είναι κάποιες ώρες τη νύχτα, και μένα κάνει εμετούς κάθε μέρα πλέον :(, είμαι εδώ εντελώς μόνη μου (ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΕΜΕ!) και δεν ξέρω από που να αρχίσω να καθαρίζω το σπίτι σήμερα, ασιδέρωτα βουνό και πρέπει να φτιάξω βαλίτσες...μόνο ο μπέμπης θέλει μια βαλίτσα μόνος του!

Αν όμως σας τα λέω και σας, απλά θα πηδήξω από το μπαλκόνι...οπότε σας λέω αηδίες να γελάμε :tongue:

Από χθες ο δικός μου φέρεται περίεργα στο βυζί. πίνει και το πετάει, πίνει και το πετάει, το χτυπάει, ανακατεύεται, κλπ. Αναρωτιέμαι μήπως φταίει ότι από προχθες έχω περίοδο...τι να πω...

3 μηνών και 2 ημερών ήταν 6700 και 64 πόντους και 41.5 κεφάλι

και γω ένα άγχος με το ύψος το έχω, το σόι του Γιώργου είναι 1 και τίποτα όλοι!

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, τα μωρά κάποια στιγμή φρενάρουν να παίρνουν το βάρος που έπαιρναν στην αρχή γιατί αλλιώς θα γίνονταν γιγαντάκια! κουλάρετε!

ενδεικτικά, ο μπεμπουλίξ είχε πάρει 300γρ τις τελευταίες 2 εβδομάδες (εκεί που έπαιρνε 400γρ τη βδομάδα!) και ο γιατρός μου είπε το παραπάνω και ότι όλα πάνε πολύ καλά!

μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου θα δεις...

ο δικος μου αν θα ειναι 5700 θα ειναι θαυμα σου λεω! σήμερα ειναι 5300... ενταξει βρε Μαρακι μου εχεις και εσυ τα δικα σου αλλά πανικοβαλλομαι ειδικα όταν εχει να κανει με το παιδι. ειμαι ετσι εκ φυσεως... χ@σε με... για αυτο με μπινελικωνει και η φιλεναδα μου η γιατρινα. μπράβο παντως που εισαι τοσο δυνατη... εγω δεν το'χω...

Διαφημίσεις

από Αμαλιάδα Ν. Ηλείας ειμαι και δεν εισαι αδιακριτη. Μπα μάλλον κατι εχεις μπερδεψει, ειναι λίγα τα γραμμαρια που λες....982477uqvc9qzqub.gif

Καλά τώρα εσύ με το άγχος του μικρού που έχεις θα συγκινηθείς πολύ με αυτό που θα σου πω αλλά εγώ θα στο πω… η καταγωγή μου είναι από Αμαλιάδα , εγώ γεννήθηκα Πειραιά αλλά κ οι δυο γονείς μου από εκεί είναι ! Το σπίτι της γιαγιάς μου κ λοιπών συγγενών είναι κοντά στο παλιό υδραγωγείο. Αχ βρε κοντοχωριανή μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου, στα είπε κ η Μαρία STOP CRYING

XwAPp3.png

ο δικος μου αν θα ειναι 5700 θα ειναι θαυμα σου λεω! σήμερα ειναι 5300... ενταξει βρε Μαρακι μου εχεις και εσυ τα δικα σου αλλά πανικοβαλλομαι ειδικα όταν εχει να κανει με το παιδι. ειμαι ετσι εκ φυσεως... χ@σε με... για αυτο με μπινελικωνει και η φιλεναδα μου η γιατρινα. μπράβο παντως που εισαι τοσο δυνατη... εγω δεν το'χω...

δεν είμαι δυνατη, κλαίω δις ημερησίως αλλά δεν έχω κι άλλη επιλογή...

ο δικός μου είναι χοντρός ο μπεμπάκος σου είναι σούπερ!

Καλά τώρα εσύ με το άγχος του μικρού που έχεις θα συγκινηθείς πολύ με αυτό που θα σου πω αλλά εγώ θα στο πω… η καταγωγή μου είναι από Αμαλιάδα , εγώ γεννήθηκα Πειραιά αλλά κ οι δυο γονείς μου από εκεί είναι ! Το σπίτι της γιαγιάς μου κ λοιπών συγγενών είναι κοντά στο παλιό υδραγωγείο. Αχ βρε κοντοχωριανή μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου, στα είπε κ η Μαρία STOP CRYING

ελα Κατερινακι μου! μας επισκεπτεσαι καμια φορά; αν θελεις θα σου δωσω το κινητο μου να συναντηθουμε :)

δεν είμαι δυνατη, κλαίω δις ημερησίως αλλά δεν έχω κι άλλη επιλογή...

ο δικός μου είναι χοντρός ο μπεμπάκος σου είναι σούπερ!

παντα ονειρευομουν ενα μωρο με διπλες.... δεν ειναι χοντρος ο δικος σου

982477uqvc9qzqub.gif

ο δικος μου ειναι μακαρονι και ελπίζω λόγω γονιδιων, οχι ουρολοιμωξης....

παντα ονειρευομουν ενα μωρο με διπλες.... δεν ειναι χοντρος ο δικος σου

982477uqvc9qzqub.gif

ο δικος μου ειναι μακαρονι και ελπίζω λόγω γονιδιων, οχι ουρολοιμωξης....

αμάν ρε κοπελιά μας έπνιξες στο κλάμα! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...