Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ολόκληρο μελανούρι και ΔΕΝ το είδε;;; Να παρεξηγηθώ;;; :)

Και γω θα τα έπερνα άσχημα αν συνέβαινε....αλλά τώρα πλέον απλά χαλιέσαι, δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που έγινε...μια χαρά είναι ο Άγγελος...

άει ξεκόλλα, πάρε τον Νικόλα σου αγκαλιά και τράβα για ύπνο...δώστου και δυο φιλιά από μένα γιατί είναι γλύκας :)

Τα αγόρια μου έπεσαν ξερά εδώ και μισή ώρα :)

όχι να μην παρεξηγηθείς να αισθάνεσαι τυχερή!!! απλά το καρότσι σας ήταν γυρισμένο....

αχχχχ είναι είναι...;)

πολλα πολλά φιλια και καλο σας βράδυ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

To kasi ειναι απο το Κασσάνδρα που θα ονομασουμε τη μπεμπουλα μας. Δεν υπάρχει στο σόι, εμεις το διαλεξαμε. Δεν ξερω αν αρεσει σαν ονομα εμας ομως μας αρεσε πολυ:rolleyes:

ΥΓ Ελπιζω να μην μας βριζει αργοτερα

Παρα πολυ ωραιο ονομα!! Μην της το κοψετεετσι να την φωναζετε!!

δεν ήρθες και από δω να το ζυγίσουμε...

Εχουμε και λεμε , ηρθε ο γιατρος μας , καναμε τα εμβολια μας , ενα μισαωρο αντεξαμε και απο τοτε κοιμαται , τον σηκωσα για να του βαλω την φορμισα και να τον ταισω . Ο γιατρος ειπε οτι κατα 99% δεν προκειται να κανει πυρετο στα [ροηγουμενα μπορει σε αυτα μπα...

Εφερε και τον βρεφοζυγο χωρις να ξαναμιλσουμε , μονο να με συγχησει ηθελε η καργια η γραμματεας του , αυτη στην πλατη της θα τον εφερνε??

Και ημαστε 5870 , 63.5 και 70 εκ κεφαλι. Παραξενευομαι γιατι εγω την τελευταια φορα που τον ζυγισα με την ζυγαρια μας 29/11 με ρουχα και παμπερς ηταν 5820 , αντε να ηταν 5700 τοτε , πηρε 170 μονο σε 15 μερες? ή εχει τοση αποκλιση απο την δικη μας ζυγαρια?

Αποριες τωρα ,...

Μου απαγορευσε κατηγορηματικα να βλεπει το παιδι τηλεοραση

Να μην πινω την μπυρα αλλα κανενα χαμομηλι και να βαζω και γλυκανισο μεσα

τι αλλο??? α να παρουμε παιχνιδακι για την οδοντοφυια και να τον κραταω απο την αριστερη πλευρα γιατι ετσι οπως τον κοιμιζα στο πορτ μπεμπε κοιταει μονο απο την μια πλευρα (ασυνεσθητα)

δεν μου ερχετε κατι αλλο , και μας εγραψε 2η δοση 5πλο και γαστρεντεριτιδας τον αλλο μηνα.

ααα κατι του ειπα βρε κοριτσια για δικα του παιδια και δεν εχει!!κοντευει τα 50 και ειχαν 9 αλινδρομες κυησεις , ειρωνεια ε? να; εισαι μεσα στα παιδια και να μην εχεις δικα σου!!!στεναχωρεθηκα εκεινη την ωρα!

αυτα παω για υπνο

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

βρε αντε απο εδω ... είναι τυχερό το μελανούρι γιατί απλά ΔΕΝ το είδε!!! πάντα τόσο τυχερό εύχομαι να είναι και να ξεφεύγει απο τις μαρμάγκες:P...

ρε εγω δεν αφήνω τους δικούς μου να τον πιάνουν και θα έρθει ο κάθε άγνωστος που ο Θεός ξέρει τι κουβαλάει επάνω του απο αρρώστιες και να τον πιάσει? ακόμα και μια ωραία τσάντα να δεις που έχει κάποια θα πας να την πιάσεις???? και πιάνει το βρέφος????

κοιμηθήκατε??? αχχχχχ ελπίζω να μη σου τυχει αλλά να σε έβλεπα εσενα τι θα την έκανες....:tongue:

(ο Νίκος γελάει που μιλάμε ακόμα....)

Γι αυτο εγω την τελευταια φορα που ειχαμε παει ΙΚΕΑ τον ειχα στο sling και δεν κοιταζε και δεν πειραζε κανεις , μεχρι νακαταλαβουν οτι ειχε παιδι εκει μεσα ειχαν περασει!!!

Δεν εισαι υποερβολικη κοριτσακι απλα ηρεμησε τωρα!!

Εχουμε και λεμε , ηρθε ο γιατρος μας , καναμε τα εμβολια μας , ενα μισαωρο αντεξαμε και απο τοτε κοιμαται , τον σηκωσα για να του βαλω την φορμισα και να τον ταισω . Ο γιατρος ειπε οτι κατα 99% δεν προκειται να κανει πυρετο στα [ροηγουμενα μπορει σε αυτα μπα...

Και ημαστε 5870 , 63.5 και 70 εκ κεφαλι. Παραξενευομαι γιατι εγω την τελευταια φορα που τον ζυγισα με την ζυγαρια μας 29/11 με ρουχα και παμπερς ηταν 5820 , αντε να ηταν 5700 τοτε , πηρε 170 μονο σε 15 μερες? ή εχει τοση αποκλιση απο την δικη μας ζυγαρια?

Αποριες τωρα ,...

τι αλλο??? α να παρουμε παιχνιδακι για την οδοντοφυια και να τον κραταω απο την αριστερη πλευρα γιατι ετσι οπως τον κοιμιζα στο πορτ μπεμπε κοιταει μονο απο την μια πλευρα (ασυνεσθητα)

Καλημέρα Λιτσάκι! Ελπίζω ο Αντρίκος σου να είχε μια ήσυχη νύχτα και να μην έκανε πυρετό!

Μια χαρά είναι το παιδί και ψηλό αλλά μήπως κάνεις λάθος με την περίμετρο του κεφαλιού; :tongue:

Μην συγκρίνεις τις ζυγαριές παιδί μου θα τρελλαθείς!

Σου εξήγησε γιατί να μην βλέπει τηλεόραση;

Τον κοίμιζες πάντα από την μια πλευρά στο πορτ μπεμπέ; Μην σε ανησυχεί στρώνει γρήγορα...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!

χρονια πολλα στην ελευθερια για χθες!Οτι επιθυμεις φιλη μου να χερεσαι το παιδακι σου!!

Χρονια πολλα στον αντρουλη της Σοφιας,,να τα εκατοστησει σοφακι,να τον χερεσαι!!!

Δεν εχω διαβασει τπτ..παω να σας διαβασω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα κοριτσια!

λια σ ευχαριστω πολυ!

κασυ ωραιο τ ονομα που διαλεξατε σπανιο κ ευηχο!

μαρακι σημερα φευγεις?ποσο θα κατσεις κερκυρα?εκλεισα κ εγω ξενοδοχειο στο ναυπλιο για τις 24 ελπιζω μεχρι τοτε να χω συνελθει.χθες ειχα πυρετο ολη μερα μεχρι 38,5 και τρελο βηχα.κοιμομουνα συνεχεια και σημερα ειμαι λιγο καλυτερα ο πυρετος ειναι στο 37 μονο βηχα εχω πολυ και καταρροη.μιλησα με γιατρο κ μου ειπε μαλλον κ εγω τη γουρουνογριππη εχω...λετε να την κολλησα κ εγω απο κανα γκομενο???κ τους εχω πει να προσεχουν...:lol:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσια!

λια σ ευχαριστω πολυ!

κασυ ωραιο τ ονομα που διαλεξατε σπανιο κ ευηχο!

μαρακι σημερα φευγεις?ποσο θα κατσεις κερκυρα?εκλεισα κ εγω ξενοδοχειο στο ναυπλιο για τις 24 ελπιζω μεχρι τοτε να χω συνελθει.χθες ειχα πυρετο ολη μερα μεχρι 38,5 και τρελο βηχα.κοιμομουνα συνεχεια και σημερα ειμαι λιγο καλυτερα ο πυρετος ειναι στο 37 μονο βηχα εχω πολυ και καταρροη.μιλησα με γιατρο κ μου ειπε μαλλον κ εγω τη γουρουνογριππη εχω...λετε να την κολλησα κ εγω απο κανα γκομενο???κ τους εχω πει να προσεχουν...:lol:

χχαχαχαχα περαστικά Σοφάκι!

Αύριο το απόγευμα πετάμε...θα κάτσουμε μέχρι τις 30

Kαλημερα κι απο μενα!

Μαρακι πρωινη πρωινη βλεπω.Σιδερωσες?

Σοφακι περαστικα!Ευχομαι να εισαι καλυτερα και να πας την εκδρομουλα.

Ηρθε ο πεθερος μου να με παει στη δουλεια

Φιλακια προς το παρον

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα Λιτσάκι! Ελπίζω ο Αντρίκος σου να είχε μια ήσυχη νύχτα και να μην έκανε πυρετό!

Μια χαρά είναι το παιδί και ψηλό αλλά μήπως κάνεις λάθος με την περίμετρο του κεφαλιού; :tongue:

Μην συγκρίνεις τις ζυγαριές παιδί μου θα τρελλαθείς!

Σου εξήγησε γιατί να μην βλέπει τηλεόραση;

Τον κοίμιζες πάντα από την μια πλευρά στο πορτ μπεμπέ; Μην σε ανησυχεί στρώνει γρήγορα...

Καλημερα!!!

Πυρετο μπορει να μην σηκωσαμε αλλα ημουν στα καρβουνα , με το παραμικρο σηκωνομουν, αλλα μεχρι στιγμης ολα μια χαρα

Εννοειτε ότι ειναι λαθος το κεφαλι , τι παιδι θα ειχα παναγια μου!! 40 εκ ειναι οχι 70.

Για την τηλεοραση μου ειπε οτι δεν θελει να παιρνει ερεθισματα το παιδι απο εκει , να δω τι θα κανω ολη μερα εγω χωρις τηλεοραση εκτος και αν την ανοιγω αλλα του την εχω πλατη , να ακουει μονο

Ναι τις περισσοτερες φορες απο την μια πλευρα τον ειχα για να τον βλεπω μολις σηκωνομαι και να τα τωρα!!απλα πρεπει να εχω το νου μου πως τον κραταω και απο που κοιταει

Ηταν η πρωτη φοραπου βαλαμε ορο στην μυτη σημερα και εγινε μαχη !!!

Βαλιτσες ε??? Τι ωραια!! Μονη σου πας η με τον Γιωργο?

Καλα να περασεις κοριτσακι και καλή ξεκουραση

Διαφημίσεις

Παρα πολυ ωραιο ονομα!! Μην της το κοψετεετσι να την φωναζετε!!

..........

Ευχαριστουμε litpot για τα καλα σας λογια! Εμεις δεν θα της κοψουμε το ονομα, εκεινη παλι ας κανει οτι θελει:).

Όσο για την τηλεοραση εχουμε κι εμεις το ιδιο προβλημα, εγω ολη την ημερα την εχω κλειστη αλλα το απογευμα που ερχεται ο αντρας μου ο τηλεορασακιας η τηλεοραση ειναι ανοιχτη μεχρι να κοιμηθουμε και οπως καταλαβαινεις βλεπει και η μικρη (συγκεκριμενα βλεπει το fatus olus μετα μανιας οταν την κραταει ο μπαμπας της για να κανω καμια δουλεια). Εμας παλι δεν ηταν τοσο κατηγορηματικος ο γιατρος με την tv.

Αληθεια εσενα Λιτσα σε λενε? Ειμαι καινουρια στο καφε και μπερδευομαι.

tLPhp3.png

καλημέρα!

πως είστε σημερα; δεν εχω προλάβει να διαβάσω και τα νεα σας η αλήθεια είναι αλλά θα το κάνω παραυτα. εγω έχω καταντησει αηδία με την κλαψα μου αλλά πάλι αυπνη είμαι. καναμε και εμεις εμβολιο χθες και δεν ξερω αν η ανησυχία του οφειλόταν και σε αυτο. καλα και βαθεια κοιμηθηκα από τις 12-3 και από τις 8 μεχρι τις 9 παρα τεταρτο. σέρνομαι στην κυριολεξία αλλά πραγματικα δεν προκειται να ξαναπω τιποτα. θα σας ενημερωσω μόνο όταν το αγγελούδι μου στρωσει διότι βαριεμαι και εγω τον εαυτο μου.

υπνόσακο τελικα δεν του εβαλα γιατι μέτρησα την θερμοκρασια στο υπνοδωμάτιο και με σβηστο καλοριφερ ήταν 21 βαθμους. αρκετά ζεστό νομίζω. οί υπνόσακοί μας (είναι 2) δεν γραφουν επανω τιποτε για θερμοκρασιες. Ο ένας είναι από τα ΗΡΑ ο άλλος από συνοικιακό μαγαζί. οδηγιες πουθενα...:-(.

εκτος από την αυπνία μου εχω και εγω την στεναχωρια μου. ζυγισα εχθες τον μπεμπη μου και διαπίστωσα ότι σε 15 μέρες εχει πάρει μόλις 200γρμ. Διανύουμε περίοδο λιτοτητας φαίνεται. Ευμορφία και Genuine, δεν ειστε οι μονες. εχουμε και άλλο κρουσμα! θα πάρω τον γιατρό να τον ρωτησω γιατι εχθες πηγαμε να τον ζυγισουμε ενωπιον του και τα ειχαν παιξει οι μπαταριες.... βλέπω να το μπουκώνω το μωρό μεχρι να του φουσκωσω το στομαχι!

ήθελα να ρωτησω και κάτι αλλά λόγω σωματικής κόπωσης δεν μπορω να θυμηθω....

Επεξεργάστηκαν by makarinaerthei

Μαρακι εχεις πολυ χα ετσι; και πως όχι να μου πεις! τελεια θα περασετε :P. εγω δεν ανεβαινω αθηνα τελικα. δεν θα ειναι το καλυτερο για το μωρο. θα χάσει τη σειρα του. πολλά άτομα επάνω του όλη την ώρα, βαβούρα φασαρία, μικρόβια... ο γιατρος μας ειπε να το βλεπουν οι παππουδες και τα αδερφια το παιδί αλλά μετα να τον πηγαινουμε σε άλλο δωματιο και όχι εκει που θα ειμαστε όλοι μαζεμενοι. άρα αν παμε αθηνα εγω θα πρεπει να παιρνω το παιδι και να κλεινομαι στο υπνοδωματιο όταν όλοι οι άλλοι θα είναι όλοι μαζι. α πα πα, δεν παιζει με τιποτα. χιλιες φορες στο σπιτακι μου. μια χρονια ειναι , θα περασει...

ο γιατρος εμας δεν εχει πει τιποτα για την τηλεοραση αλλα η δικη μας ειναι ανοιχτη όλη την ημερα. ασε που του αρεσει και κοιταει ο μικρος. ξερω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα σιγα... μην γινομαστε και πολυ μυγιαγγιχτοι. οι γονεις μας που δεν τα ηξεραν αυτα μια χαρα παιδια εβγαλαν!

Μαρακι, επειδη εμεις ειμαστε στα ιδια κυβικα περιπου μπορεις να μου πεις όταν το μπεμπουλιξάκι σου εκλεισε τους 3 μήνες τι διαστασεις είχε; (δεν εννοω μηκος και πλατος αλλά ύψος και κιλα :D). Αν βγει στουμπος σαν το πεθερο μου θα πεθανω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...